Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zaczynam od nowa...

Jak sobie radzicie po rozstaniu?

Polecane posty

Go艣膰 karut
Beren, a ile czasu u ciebie minelo? ja rozmawialam duzo o tym i kolezanki mi mowily, ze bedzie tak, ze niby juz lepiej z czasem, ale beda sie zdarzac dni, kiedy bedzie nagle bardzo smutno. albo np. taki moment najdzie czlowieka w trakcie dobrego dnia. i nic z tym sie zrobic nie da.to po prostu znaczy,ze ta osoba duzo dla ciebie znaczyla i byla wazna w twoim zyciu,a to chyba pozytywne... ja tez mam taki dzien wlasnie slaby, pomimo, ze poznalam kogos w weekend i sie mamy umowic, ale jakos nie wiem do konca na co mam ochote i czego oczekuje. spotkalam sie tez z kolega, u ktorego byla w weekend impreza, na ktora nie poszlam, bo byl moj ex. on oczywiscie beztrosko poszedl, nie przejmujac sie tym, czy ja bede czy nie... do bani to wszystko. a mysle, ze chcesz sie z nia spotykac (ta nowa), bo chcesz isc naprzod, a moze to bedzie fajna osoba i czemu sie o tym nie przekonac. ja sie troche obawiam takich spotkan z totalnie nowa osoba, ze beda ja oceniac pod katem bylego. ale nie zaszkodzi sprobowac..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Beren
Wiesz 偶e si臋 nad tym nie zastanawia艂em - dok艂adnie licz膮c to dzi艣 jest 63 dni. Psychicznie za艣 si臋 czuj臋 jakby co najmniej rok min膮艂. Tak naprawd臋 to jest wszystko jeszcze bardzo 艣wie偶e. Wiecie co jest zabawne? Brakuje mi osoby to prawda, ale tak szczerze podsumowuj膮c ten zwi膮zek mo偶e i dobrze si臋 sta艂o - bo to z ca艂膮 pewno艣ci膮 nie by艂a ta w艂a艣ciwa osoba. Mnie dobija to 偶e nie potrafi臋 sobie znale藕膰 zaj臋cia. Dlatego pewnie tak mocno odczuwam to 偶e ta nowo poznana osoba nie ma czasu. Ja chc臋 dzia艂a膰 i 偶y膰 ale gdy co艣 mi "nie wychodzi", napotykam na jakie艣 trywialne przeszkody to ten spok贸j kt贸ry buduje sobie szybko si臋 rozpada. Psychologicznie mo偶na to uzasadni膰 tym 偶e trac膮c wiar臋 w warto艣ci podstawowe takie jak zaufanie do najbli偶szej Ci osoby czy m贸wi膮c wprost - utrat臋 tej osoby w naszym 偶yciu, cz艂owiek delikatnie m贸wi膮c staje si臋 zagubiony. Z tamtego 偶ycia przed rozstaniem brakuje mi wielu rzeczy. B臋dziesz si臋 Karut 艣mia艂a ale wiesz czego mi najbardziej brakuje ? Kwiat贸w. Uwielbia艂em je kupowa膰 mojej Ex. Zawsze twierdzi艂em 偶e ona i kwiaty maj膮 du偶膮 wsp贸lnego - tzn - s膮 艣liczne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karut
Hmm, mozesz jutro kupi膰 mamie na Dzien Matki :) wiesz co, dwa miesiace to jeszcze krotko. u mnie mijaja 4, a przychodza dni takie jak ten, ze w ogole watpie w cokolwiek. tez sobie mysle, ze dobrze sie stalo, bo bysmy ze soba nie wytrzymali, ale nadal mam zal - ze sam tego nie skonczyl,tylko tak sie zachowywal, ze ja musialam to zrobic, ze jak mnie raz zostawil, to go przyjelam z powrotem, a to chyba oznaczalo, ze juz wtedy nie byl pewien i trzeba to bylo odpuscic, bylabym o pol roku do przodu. no ale w milosci czlowiek sie bardzo nieracjonalnie zachowuje. ja mysle, ze znajdowanie zajecia na sile nie jest dobre - i tak kiedys trzeba bedzie sie uporac z tymi myslami. ale tez rozumiem cie.na poczatku nie chcialam nawet 5 minut spedzac w domu nic nie robiac, wiec wymyslalam cokolwiek, byle nie wlaczalo sie myslenie.teraz moge juz nic nie robic i miec z tego przyjemnosc :) ja mysle, ze musisz jeszcze dac sobie czas. sama myslalam, ze to juz, ale jeszcze daleko do zapomnienia i, co chyba najwaznieszje, wybaczenia (nie doslownie, ale tak w sobie, wewnatrz).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beren
Tekst z 偶ycia wzi臋ty: mam koleg臋 w pracy kt贸ry mia艂 podobn膮 sytuacj臋 jak my. Wsp贸lnie ze swoj膮 Pani膮 niezbyt si臋 dogadywali i og贸lnie ich zwi膮zek nale偶a艂 do bardzo burzliwych. W pewnym momencie zako艅czy艂 si臋 wielk膮 awantur膮. By艂o to lata temu kiedy internet by艂 jeszcze u nas w kraju nowo艣ci膮, lecz kolega fascynat sieci szuka艂 ukojenia w r贸偶nego rodzaju czatach. Na jednym z nich - w temacie zerwanych zwi膮zk贸w pozna艂 kobiet臋. Ona te偶 by艂a po przej艣ciach. Szybko nawi膮zali wsp贸lny j臋zyk i bardzo dobrze im si臋 rozmawia艂o. Jak wiemy wy偶alenie si臋 bli藕nim pomaga. Okaza艂 si臋 偶e bardzo do siebie pasuj膮 i s膮 zupe艂nymi przeciwie艅stwami swoich by艂ych partner贸w. Smutny 艣wiat zamienia艂 si臋 w bajk臋 o kt贸rej ka偶dy z nas marzy. W ko艅cu zdecydowali si臋 na spotkanie w "realu". W tym miejscu los okazuje si臋 niez艂ym prze艣miewc膮 - bo Pani膮 na kt贸r膮 czeka艂 m贸j kolega w restauracji okaza艂a si臋 jego Ex. Ciekawe jakie mieli wtedy miny... Jeszcze sporo to trwa艂o, ale teraz s膮 ma艂偶e艅stwem. Zabawne jest to jak my ludzie cz臋sto nie potrafimy rozmawia膰 z najbli偶szymi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karut
hahahaha! super historia! to sie nazywa przeznaczenie :D no c贸偶, ja z dobrze poinformowanego 藕r贸d艂a wiem,偶e mnie nic takiego nie czeka, a zreszta pewnie bym tego nie chciala.. ale mi sie dzis pracowac nie chce, chyba czas gdzies wyjechac na sloncu sie wygrzac i nabrac nowej energii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beren
Ja si臋 w艂a艣nie zrywam z pracy - id臋 "w teren" - jak masz ochot臋 zapraszam na kaw臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karut
co wszyscy z ta kawa? poznalam goscia w weekend i mnie zaprasza na kawe. wydawalo mi sie, ze randki sie odbywaja na kolacji, ale moze juz mi sie w glowie poprzewracalo ;) oczywiscie zart - ja musze siedziec w biurze i fabrykowac niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beren
Jak to dlaczego? My faceci jeste艣my pro艣ci i idziemy po najmniejszej lini oporu, to raz. Dwa - nie mia艂em 艣mia艂o艣ci 偶eby tak szacown膮 kobiet臋 od na randk臋 zaprasza膰, wi臋c pozwoli艂em sobie opcje kolacyjn膮 zostawi膰 na nast臋pny raz. Tak naprawd臋 to mnie po g艂owie chodz膮 kr臋gle. Chodz膮 za mn膮 ju偶 d艂ugo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stefaniaharper
no historia jak z film贸w, ale u mnie w teatrze by艂a wczoraj dyskusja o komedii i kto艣 stwierdzi艂, 偶e 偶ycie tak zaskakuje, 偶e cokolwiek by autorzy nie wymy艣lili, to i tak przyk艂ady z 偶ycia s膮 najlepsze ;) u mnie tez 4 miesi膮ce, pozwalam sobie na drobne flirciki ale p贸ki co na nic wi臋cej, nie pora chyba jeszcze ... zreszt膮 ja swojego by艂ego kocham i pewnie jeszcze b臋d臋 d艂ugo kocha膰, ale uk艂ada膰 偶ycia z nim nie mog臋, bo zwyczajnie mnie i siebie wyko艅czy... chodzi teraz jaki zbity pies, rozpaczliwe opisy ma na gg, ale jestem twarda ;) i nie odzywam si臋 tylko jako艣 dziwnie pewna jestem, 偶e on si臋 jeszcze kiedy艣 w moim 偶yciu pojawi... i co ja wtedy zrobi臋 ;) he he

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stefaniaharper
no ale teraz to kawa i wafelek z kole偶ank膮 z pracy ;) i do roboty, bo dwie panny na urlopie, a ja sama biedna tyram ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karut
czyli taka kawa to "bezpieczna opcja" tak? a co tam, pojde, ale juz mi sie wydaje, ze mnie rozczaruje koles. pewnie to jeszcze nie czas, no ale ja tez potrzebuje, zeby ktos o mnie zabiega艂 i zeby cos sie dzialo.. stefania - a czy ty masz jakies "chody" i mozesz zalatwiac tansze bilety, hmm? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skrzywdzona23
Witam ! :) Jestem nowa osoba na tym forum niestety w takiej samej sytuacji jak wy wszytskie.Moze na poczatek opowiem cos o sobie Bylam kiedys z kims 2 lata, pozniej on mnoe zostawil ....bardzo to przezywalam..potem pojawi艂 sie On.Po moim rozstaniu bylam osoba bardzo zamknieta w sobie, a on walczyl o mnie .Kiedy w koncu sie otworzylam spedzilam z nim najwspanialsze dwa lata mjego zycia.Spedzalismy ze soba cale dnie(studenci) i nigdy sie nie nudzilismy.Az pewnego dnia uslyszalam: wiesz przestaj mi na Tobie zalezec, a ja jak glupia przez 9 msc walczylam o niego i o jego milosc...w zamian slyszalam: NIE KOCHAM CIE MOZE KIEDYS SIE ZMIENI.....kiedys nie nastapilo...i zakonczylam ten zwiazek bo nie moglam poradzic sobie z jego obojetnoscia.Minely 3 tyg...pisalam cos jeszcze do niego bo myslalam ,ze mu tak ciezko jak mi...nawet nie raczyl odpisac...najgorsze ze jeszcze razem studiujemy.Przyszedl taki okres, ze go idealizuje zapominajac e wszytskie zle rzeczy...Jest w moim zyciu Ktos, przyjaciel od 9 lat...ktory byl w kazdym najtrudniejsyzm momencie mojego zycia, ktory pomogl podniesc mi sie z kazdego dolka.Jest teraz, wiem ze mu na mnie zalezy...mi na nim tez...ale ja pierwsze musze uporac sie ze swoja przeszloscia....Powiedzice mi jak zapomniec? jak nie idealizowac? jak zaczac zyc? i jak otworzyc sie na nowe uczucie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stefaniaharper
tylko do mnie do teatru mog臋 ;) jeszcze nie jestem taka oblatana, za to moja kole偶anka wtryni艂a si臋 za darmoszk臋 na premier臋 warlikowskiego i zdoby艂a bilety na barysznikowa za 30 z艂 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karut
mi sie nie udalo dostac biletow, zostaly same po 100zl, troche to przesada. to moze chociaz sasluchy, kiedy znowu bedzie wystawial ta apolonie? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stefaniaharper
na razie tyle wiadomo co na stronie teatru ;) czyli, 偶e marne szanse na obejrzenie jeszcze w tym sezonie... moja kole偶anka wysz艂a zachwycona, powali艂o podobno ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stefaniaharper
ale skubaniutka jest w kontakcie z poniedzia艂kiem i w razie czego, to wszystko wie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 waniliowaa
Witam kochani, zako艅czylam nasz膮 wsp贸lna wedr贸wke po siedmiu latach.. Tzn, kiedys wspolna, a od jakiego艣 czasu osobna. Musia艂am nadac kres w艂asnie niezdecydowaniu z jego strony. Bardzo dziwne, bo mimio, i偶 boli mnie serce, to poczu艂am ulge gdy us艂ysza艂am prawde. Buziam mocno :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stefaniaharper
no to zazdroszcz臋 tej ulgi, pewnie sporo ci to u艂atwi, moze mniej i kr贸cej b臋dzie bola艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stefaniaharper
kurde, roboty mam po kokard臋, a klikam tu z wami dzi艣 p贸l dnia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karut
rany, ja nie moge w tym miescie.no trudo, na anio艂y czeka艂am rok zanim dosta艂am bilet, wi臋c musze byc cierpliwa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karut
ja tez, ale mi sie spac chce, a pracowac wcale. mialam taki weekend, ze jeszcze go czuje... chyba zapobiegawczo pojde dzisiaj kupic na lupe bilety, o ile jeszcze sa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 waniliowaa
moja ulga polega na tym, iz wreszcie wiem na czym stoje. Nie musze robic juz sobie wyrzut贸w,ze cos xle zrobi艂am,偶e zawinilam. Uslysza艂am nareszcie prawde i jest mi lawiej to prze艂knac,. Jednak po tych siedmiu latach, przej艣c do samodzielnego zycia, to jka by przeprowadzi膰 sie z Marsa na Venus. Mam nadzieje,偶e wszyscy dadza rade, powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samotna24
Wiecie dzisiaj zda艂am sobie spraw臋 偶e to nie ja powinnam p艂aka膰 rozmy艣la膰 obwinia膰 si臋 czy to nie moja wina 偶e si臋 tak podzia艂o a nie inaczej bo jestem fajn膮 dziewczyn膮, kt贸ra robi艂a wszystko 偶eby mojemu ex pom贸c wesprze膰 go nigdy nie bra艂am pod uwag臋 tego 偶e ma problemy zdrowotne a teraz si臋 okazuj臋 ze on nie jest w stanie by膰 ze mn膮 kiedy si臋 rozchorowa艂am w ko艅cu zawsze m贸wi si臋 b臋d臋 z Tob膮 w zdrowiu i chorobie. Nie zawsze jest si臋 zdrowym albo pi臋knym. Mo偶e kiedy艣 spotkam m臋偶czyzn臋 kt贸ry mnie pokocha tak膮 jak膮 jestem nie b臋dzie si臋 ba膰 偶e musz臋 mie膰 przeszczep wr臋cz przeciwnie mo偶e b臋dzie mnie wspiera膰. Mo偶e to b臋dzie ten kt贸rego niedawno pozna艂am wie 偶e jestem chora i mo偶e gdyby mu to przeszkadza艂o nie proponowa艂by nast臋pnego spotkania ( chyba ze nie chce robi膰 mi przykro艣ci) przynajmniej nie b臋dziemy siedzie膰 w domu i rozmy艣la膰 je艣li to nie b臋dzie mi艂o艣膰 to mo偶e przyja藕艅. W ko艅cu si臋 u艣miecham i nie mog臋 przesta膰 o nim my艣le膰 :) my艣la艂am 偶e nigdy ju偶 tego nie poczuj臋. A m贸j by艂y znowu zmieni艂 prac臋 nie wiem kt贸ra to ju偶 z kolei 偶al mi go ale z 偶alu nie ma nic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beren
Brawo Samotna :) Cieszy mnie bardzo ta postawa. Mam nadzieje 偶e Tobie jak i wszystkim innym tutaj 偶ycie si臋 u艂o偶y i b臋dziemy szcz臋艣liwi, czego Tobie i sobie bardzo serdecznie 偶ycz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samotna24
wiem 偶e s膮 takie dni 偶e czasem mamy do艣膰 i t臋sknimy i w og贸le jest d贸艂 straszny ale trzeba wtedy go przetrwa膰 ja si臋 otworzy艂am posz艂am na randk臋 w ciemno i by艂o super wprawdzie od niedzieli kole艣 si臋 nie odzywa ale Wy faceci tak macie :) zobaczymy czy b臋dzie nast臋pne spotkanie ale na pewno nie b臋d臋 siedzie膰 w domu tak jak by艂o do tej pory. Mam nadzieje 偶e Tobie te偶 si臋 u艂o偶y jak i pozosta艂ym osobom z tego forum. Pierwsze co zrobi艂am 偶eby wyj艣膰 z do艂ka to tu zacz臋艂am pisa膰 a drugim krokiem by艂o zapisanie si臋 na portal randkowy 偶eby chocia偶 z kim艣 porozmawia膰 bo to pomaga :) Jestem gadu艂膮 :P mi艂ego dnia 偶ycz臋 p贸藕niej si臋 jeszcze odezw臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stefaniaharper
si艂a przyzwyczajenia jest straszna ;) dzi艣 kupi艂am bezwiednie jedn膮 marchewk臋 wi臋cej, bo by艂y zawsze wyjada艂, zanim ugotowali艣my obiad .. ech ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beren
Ja dzi艣 sobie poleniuchowa艂em - urlopik te klimaty. Pi臋kn膮 pogod臋 dzi艣 mieli艣my wi臋c warto by艂o. Ja te偶 si臋 zastanawiam nad jakim艣 portalem randkowym ale chyba brak mi jeszcze na to odwagi. Tak naprawd臋 od rozstania bywa艂em na r贸偶nego rodzaju "spotkaniach" ale dla mnie nigdy nie mia艂y one charakteru prawdziwej randki. By艂y to raczej sposoby na wykorzystanie czasu. W ka偶dym b膮d藕 razie dobrze si臋 bawi艂em i nie 偶a艂uj臋 tego. Samotna - mam nadzieje 偶e ten facet kt贸rego spotka艂a艣 nie dzia艂a wg scenariusza - przetrzymaj j膮 kilka dni w niepewno艣ci - niech nie my艣li 偶e Ci zale偶y - bo niestety du偶a cz臋艣膰 portali do facet贸w i ksi膮偶ek na temat randek doradza r贸偶ne cuda niewidy co to trzeba robi膰 偶eby dana kobieta by艂a twoja. W ka偶dym b膮d藕 razie fajnie jest pogada膰 bo ka偶demu z nas zdarzaj膮 si臋 chwile kiedy wola w nim s艂abnie i przychodz膮 te smutne my艣li :) Ps: Ja te偶 jestem gadu艂a i dobrze mi z tym (co wida膰 chyba z d艂ugo艣ci moich post贸w) - ale to nie wa偶ne - istotne jest to czy umiesz s艂ucha膰 innych - ja si臋 tego ucz臋 i widz臋 偶e to przynosi fajne efekty. Pozdrowienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samotna24
Jestem osob膮 kt贸ra nie tylko gada ale te偶 s艂ucha. mam nadzieje ze nie jest tego typu facetem Beren mo偶e masz jaki艣 pomys艂 jak to sprawdzi膰? w艂a艣nie wys艂a艂 mi zaproszenie na naszej klasie ale smska nie napisa艂 coraz bardziej chce si臋 偶y膰 coraz lepiej idzie mi na rehabilitacji wprawdzie czeka mnie jeszcze przeszczep ale mog臋 chodzi膰 o jednej kuli nawet nie wiecie jak si臋 ciesz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beren
Mam nadzieje 偶e nadmiernie nie naruszam praw autorskich ale pozwol臋 sobie umie艣ci膰 pewien tekst kt贸ry mi si臋 ostatnio spodoba艂, nie zgadzam si臋 z nim w ca艂o艣ci ale ma w sobie sporo prawdy :) Oce艅cie sami: Etapy po rozstaniu: 1. ZAPRZECZENIE Na tym etapie niewiele mo偶emy zrobi膰 poza utwierdzeniem partnera w przekonaniu, 偶e pozdycha艂y nam wszystkie motylki w brzuszku i ju偶 nic do niego nie czujemy. S艂ynne zaprzeczenia : "nie mo偶esz mnie tak zostawi膰", "nie wierz臋, 偶e chcesz to zrobi膰", "co ja ci takiego zrobi艂am?". 2. GNIEW Szczeg贸lnie dla kobiet jest to bardzo niebezpieczna faza. M臋偶czy藕ni posuwaj膮 si臋 nawet do r臋koczyn贸w. Pojawiaj膮 si臋 gro藕by. W sieci l膮duj膮 wasze nagie fotki, w nocy budzi was sapanie do s艂uchawki, znajomi zaczynaj膮 poznawa膰 Twoje tajemnice, wszyscy wiedz膮, 偶e jeste艣 艣wini膮. S艂ynne cytaty: "ty mnie nigdy nie kocha艂e艣", "to by艂o pod艂e, wiesz?", "to ja ci loda co rano robi艂am...", "zejd藕 mi z oczu albo ci臋 zabij臋". 3. NEGOCJACJE Bardzo upierdliwa faza. Ekspartner, kt贸ry zrozumia艂 swoje po艂o偶enie i wy艂adowa艂 gniew, chwyta si臋 ostatniej deski ratunku. Pr贸buje ciebie do siebie przekona膰. Na tym etapie 79% kobiet powraca do swoich partner贸w. 89% m臋偶czyzn nie daje si臋 przekona膰 i nie wraca do swych kobiet. U tych, kt贸rzy wr贸cili najp贸藕niej po roku nast臋puje "nawr贸t", czyli ponowne porzucenie i konieczno艣膰 przej艣cia przez pierwsze dwie fazy. S艂ynne cytaty: "Dlaczego nie mo偶emy da膰 sobie jeszcze jednej szansy?", "Przecie偶 ty mnie jeszcze nie pozna艂e艣, nie wiesz jaka jestem", "Czyli to wszystko, co nas 艂膮czy艂o nic dla Ciebie nie znaczy?". 4. DEPRESJA Wprawdzie cz臋艣ciej jest spotykana u kobiet i u nich trwa d艂u偶ej, ale za to m臋偶czy藕ni prze偶ywaj膮 j膮 ci臋偶ej.To jest ta faza, w kt贸rej dowiadujemy si臋 - niby przypadkowo od znajomych - 偶e nasz eks pr贸bowa艂 pope艂ni膰 samob贸jstwo (dziwnym trafem prze偶y艂), nasz eks zapija si臋 na 艣mier膰, zawali艂 sesj臋, nie uczy si臋 do matury, ca艂ymi dniami siedzi w domu, nie odbiera telefon贸w. Czasami - niby z w艂asnej woli - otrzymujemy telefony od znajomych porzuconego partnera, kt贸rzy informuj膮 nas, do czego go doprowadzili艣my i czy nie da艂oby si臋 tego odkr臋ci膰. S艂ynne cytaty: "je艣li mnie rzucisz to ja si臋 zabij臋". 5. AKCEPTACJA Paradoksalnie - najgorzej prze偶ywaj膮 j膮 ci, kt贸rzy... porzucili kogo艣 i ten kto艣 ju偶 si臋 z tym pogodzi艂. Im bardziej szcz臋艣liwa jest osoba przez nas porzucona tym gorzej si臋 sami czujemy, a nie daj Bo偶e nasz "eks" sobie znajdzie kogo艣 nowego i og艂osi wszem i wobec, 偶e jest szcz臋艣liwie zakochany... S艂ynne cytaty porzuconych: "mo偶e zostaniemy przyjaci贸艂mi?", "teraz wiem, 偶e nie zas艂ugiwa艂e艣 na mnie", "pozna艂am kogo艣". S艂ynne cytaty rzucaj膮cych: "mo偶e zostaniemy przyjaci贸艂mi?", "tak szybko sobie kogo艣 znalaz艂a艣?", "mo偶e wpadniesz do mnie..?" 5 etap贸w porzucania. Tak w艂a艣nie wygl膮daj膮 ko艅cz膮ce si臋 zwi膮zki. S膮 jak umieranie na nowotw贸r, uleczalne tylko w statystykach, nigdy u nas i naszych najbli偶szych. I zawsze prowadz膮 do zgonu - cia艂a lub serca. Wi臋kszo艣膰 z was zna je z w艂asnego do艣wiadczenia, niekt贸rzy przechodzili b膮d藕 byli 艣wiadkami przechodzenia tylko przez wybrane etapy, prawda? Cz臋艣膰 z was pewnie u艣miecha si臋 w艂a艣nie pod nosem my艣l膮c sobie "kurde, tak w艂a艣nie by艂o!". 殴r贸d艂o: Read more: http://kominek.blox.pl/2008/02/PIEC-ETAPOW-PORZUCANIA.html#ixzz0GKWYQDt6&B

Udost臋pnij ten post