Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

4pory roku termin JESIEN 2009! kto ze mna?

Polecane posty

Gość asiok78
Chociaż on się wziął konkretnie za mnie tzn.lekarz. Przepisał mi różne tabletki i nie wiadomo co poskutkuje, ale najważniejsze jak by nie było to żeby się udało. Trzymam za Ciebie kciuku, żeby tak od pierwszego razu udało się Wam. Jesteś młodziutka to też inaczej jest inny organizm.

dzieki ja mam nadzieje ze Tobie juz sie udało :) teraz ide spac, bo jutro musze wczesnie wstac :) Dobranoc :*

@ mialam dostac i nie dostalam.... kilka dni temu zrobilam tes i wyszlo mi, ze jestem od 3 tyg. w ciazy....dziwne uczucie ...ale bardzo sie ciesze...

Gość asiok78
Jak kupisz to zużyjesz. Najszybciej to po piersiach się rozpoznaje ale nie koniecznie. Czasem to nawet sama @ potrafi zrobić cię w konia.Zdarzyło mi się że czekałam @ byłam pewna na 70% że się nie udało i nic nie będzie. Cykle moje to raczej 24-26, a tu 28dc- nic 29dc-nic coś się porobiloo i wyszło mi 30 dni.

Gość asiok78
mala flu to gratulację no super to tylko jeszcze 8 miesięcy przed tobą super naprawdę super

no tak ale moja temperatura nie klamie :) i okres gdybym dostala to jak zwykle byłoby to jak w zegarku + - 1den dzien :) wydaje mi sie jednak ze nic z tego w tym miesiacu nie bedzie, jeszcze tylko 2 dni :)

Gratulacje mala fu!!! Jakie masz objawy? :) Lady Love Ty spać nie możesz:P Tempka mnie dziś z samego rana ucieszyła bo utrzymuje się ponad linią, tylko po szyjce widze, że @ idzie:( Ale... modle się, nadal mam nadzieje... teraz wszystko itak zależy od Boga:) Taką teraz wyznaje teorie.... będzie tak jak On chce:)

Lady Love tzn. że temperatura spada? asiok 78... Ciebie to jeszcze w tabelce nie widze:P Pora się zapisać:D Musze was trochę pogonić:P

Gość asia piotrusia
Witam po dłuższej przerwie. Ja niestety dostałam @ i koniec. A już były dwie kreseczki i objawy i wszystko. Jest mi strasznie źle :(

witam was kobietki:0 po dluzszej przerwie... caly weekend wypoczywalam...czuje sie lepiej ale dalej troszke poplamkuje:) ale widocznie to ten stray krwaik pekl...jak tamu was kobietki?? jak tam u ciebie lady love i paczusiu??dostalas@??asia nie przejmuj sie musisz byc nastawiona na takie upadki w takich sytuacjach..pamietaj ze po deszcze zawsze wychodzi sloneczko:) kochane ja za dwa tygodnie znowu mam wiizyte mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze:)

Gość asia piotrusia
Karmelku, dziękuję:) To ciekawe, ale na naszym ślubie ksiądz powiedział to samo: nie zawsze świeci słońce, czasem jest pogoda taka jak dziś (czyli zachmurzone niebo), ale do tego trzeba się przywyknąć i cieszyć się tym co jest:) Trzymam za Ciebie kciuki! I za wszystkie dziewczyny!!!

asiu....wiem co to znaczy....widzieć dwie kreseczki na teście a tu taka złośliwa niespodzianka ...w moim przypadku nigdy się z tym nie spotkałam żebym miałam dwie kreski na teście i dostała...dopiero miesiąc temu takie zobaczyłam po 9 miesiącach starań..jednak ja miałam tak co miesiąc ze spóźnił mi sie jeden dzień okres i się zaczynałam powoli cieszyć ze w końcu sie udało a na drugi dzień@:( i chyba do tej pory co nam przy porodzie na klatke piersowa poloza nasza kochana kruszynke to bedziemy sie martwic zeby bylo wszystko dobrze...najpierw modlisz sie zeby w koncu zajsc w ciąże a pozniej modlisz sie zeby twoje malenstwo bylo z toba do konca 9 m-ca i zeby bylo zdrowe...widzicie kochane jedna pojdzie na dyskoteke wpadnie z pierwszym lepszym...w ciązy pali, pije i rzadko bedzie chodzila do lekarza i dziecko urodzi zdrowe..a ty sie tyle starasz i jak w koncu sie uda to i jeszcze sa jakies kompikacje...czy ten los jet sprawiedliwy:(:( przepraszamkobietkia le chyba malego dola zlapalam:(

Gość asia piotrusia
No Proszę Cię, nie chciałam Cię zmartwić!!! Uśmiechnij się, bo zycie jest piękne! Musisz być uśmiechnięta, bo jak mówi moja mama, jesli Ty sie smucisz, to dziecko też będzie smutasem. Więc głowa do góry, wszystko będzie dobrze!!! Całusy gorące przesyłam!!!

asiu dziekuje staram sie tez nie martwic bo wiem ze to tez wplywa na dzidzie:):) asiu a ty d jakieg czasu staraczka:)??

NICK...........Wiek ..... cykl staran.......termin @........miejscowosc Lady love......20.............1................18.02............. Ruda Śląska Paczus11.....24.............8................10.02...... .... .......W celownik.......20.............7................19.02.... .........ok. Wrocławia Anntonina......30...........8.................21.02..... ........Cz-wa skopiujcie ja i sie wpiszcie a tu dla zaciazonych NICK..........Wiek......tydzien........termin porodu......miejscowosc karmelek amada...24......7................ok.10.10.2009.....Mrągowo

Gość asia piotrusia
My miesiąc temu stwierdziliśmy, że nie będziemy uważać i nie myslałam nawet, że może się udac, bo wszyscy mówią, że za pierwszym razem to prawie nigdy się nie udaje. Ale kiedy okres zaczął spóźniać mi się 3-4 dni (rekorem spóźnienia były 2 dni, mam bardzo regularne cykle 28 dni), zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki (jedna bardzo jaśniutka, ale była). potem drugi test, to samo, trzeci- to samo, czwarty- NIC i niestety po 5 dniach od spodziewanego @ - niestety go dostałam. Niew eim co było nie tak. Po prostu nie wyszło? Coś było, ale sie nie udało? Nie wiem. Wiem jedynie, że będziemy się starać o dzidzię. To co poczułam, gdy zobaczyłam te dwie kreseczki.... Nie jestem w stanie porównać do żadnego innego uczucia! Ekstrarkt szczęścia! Euforia i łzy. Nie załamię się na pewno i będziemy próbować do skutku!!!

Gość madziaczek
czesc dziewczyny az mi glupio tu pisac bo widze ze jestem staruszka jakas powiedzcie mi jak ma byc z ta temperatura? mam 36,9 - 37 (@ ma byc 23) i niestety mam złe przeczucia ze nic z tego nie wyszło a wczesniej myslalam ze moze jednak sie uda sama juz nie wiem wariuje od tych mysli

madziaczek jak tam staruszka z ciebie:) asiu a nie myslalas o tym ze moze to poronienie samoistne...czesto sie to zdarza....

Gość asia piotrusia
Karmelek- być może masz rację.... :( też o tym słyszałam:( Madziaczek- faktycznie, do 100 niedaleko ;) ;p Ja mam za miesiąc 27.

Gość madziaczek
celownik powiedz mi czy jest sens badac ta szyjke na tydz przed @ czy cos w ogóle moze byc juz widac wydaje mi sie ze moja jest srednia ani miekka ani twarda i chyba jest tam mały otworek ale nie jestem niestety ekspertem w takim badaniu robie je po raz pierwszy

Gość asia piotrusia
NICK...........Wiek ..... cykl staran.......termin @........miejscowosc Lady love......20.............1................18.02............. Ruda Śląska Paczus11......24.............8................10.02..... . .... ..W celownik.......20.............7................19.02.... .........ok. Wrocławia Anntonina......30............8.................21.02.... .........Cz-wa madziaczek....31 .......... 1................. 23.02.............Cz-wa asia piotrusia...26 .......... 2..............?.10.03.............W-wa skopiujcie ja i sie wpiszcie a tu dla zaciazonych NICK..........Wiek......tydzien........termin porodu......miejscowosc karmelek amada...24......7................ok.10.10.2009.....Mrągowo

madziaczek wydaje mi sie ze nie ma sensu sie teraz badac czy sie martwic ze ie nie udalo...wiesz kochana kobieta zmienna jest a jest organizm bywa jeszcze gorszy wiec poczekaj poczekaj cierpliwie jeszcze do 23 a pozniej zrob test :)

No napewno jest lepiej badać wcześniej bo na początku i tak się nie wie czy to co sie dotyka jest miękie czy twarde... sama do końca nie wiem. A ta dziurka to właśnie otwieranie się. Moja szyjka mówi mi, że @ się zbliża a tempetatura nadal jest wyżej... więc staram się wierzyć temperaturze i mieć jeszcze nadzieje:P

celowniku no ja az tak sie sama siebie nie badalam bo wtedy to juz w ogle mi na leb by padlo:P chodzi mi o to ze wtedy aly bozy dzien bym myslala a moze sie udalo a moze nie temp.wyzsza to moze jednak..wolalam poczekac do spodziewanej @ i wtedy bylo wszytsko jasne...fakt nie cierpliwilam sie zakazdym razem czy dostane @ czy nie ale staralam sie tez o tymtak nie myslec:)

Gość madziaczek
a ja mam wlasnie taki glupi charakter i sama sie zadreczam, test juz zrobilam w sobote bo nie wytrzymalam chociaz bylo za wczesnie ale nie moglam sie powstrzymac no i oczywiscie negatywny co tez mnie zdolowalo, nie moge sie skoncentrowac na pracy caly czas o tym mysle wiem ze powinnam wziasc na wstrzymanie ale nie potrafie , podziwiam was dziewczyny za spokoj i opanowanie

madziaczek tej cierpliwosci to trzeba sie nauczyc w tej kwestii to ona uwierz mi nie przychodzi odrazu:):) a dostalas@?? to ile czasu przed @ zrobilas test?? ja np dwa dni po @ tomialam dwie kreski ale ta druga to bladziutka strasznie wiec podejrzewam ze jak bym zrobila dwa dni przed @ to by jedna wyszla i podejrzewam ze tez bym sie zalamala..madziu bedzie dobrze:)