Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

4pory roku termin JESIEN 2009! kto ze mna?

Polecane posty

No to jeszcze trzeba trochę poczekać. Jak za tydzień nie przyjdzie to pora na test. Czy były jakieś próby w tym czasie? Rozmawiałaś z lekarzem?

jak mi lekarz powiedzial ze moze nie dojsc do owulacji to poprostu nie myslalam o dniach plodnych:)Kochalismy sie wtedy kiedy mielismy na to ochotke:)a tu skok i szok:)

Podobno najlepiej jak się nie myśli:D Więc pora czekać, albo na @ i szybkie staranka, albo jak @ nie będzie 2 tyg. po skoku to robić teścik:)

celownik ..nie mam jakis szczegolnych objawow....od razu wiedzialam o co chodzi...bo nie pierwszy raz..a drugi;) ....ale powiem ci jak bylo przy pierwszej...nie mialam zadnych objawow...tzn wiedzialam, ze jestem w ciazy...ale tak dobrze sie czulam, ze sama czasem o tym zapominalam....wiec mama nadzieje, ze teraz tez tak bedzie....

mala fu... tylko pozazdrościć takiej ciąży:) Choć ja sobie mówie, że przeżyje wszystkie mdłości, wymioty, bóle... żeby tylko się udało:)

tego ci zycze..zebys zaszla w upragniona ciaze...zreszta wszystkim dziewczyna na tym formu tego zycze:)

Gość madziaczek
mala fu skad wiedzialas ze sie udalo, miałaś jakieś przeczucia?ja chyba nie wytrzymam do tego 23, najgorsza ta niepwenosc

Gość asiok78
Ale się dziś rozpisałyście się nie nadarzam czytać zaglądając raz dziennie. Co do Asi piotrusia to widocznie taki dzień bo mi się też chce płakać. Jeszcze natrafiłam dziś na zakupach na dwie ciężarne kobiety. To mnie aż szlak trafiał. Dopada mnie depresja miesiączkowa.

Gość kalsax
lady love- tak mlodziutko wygladasz :) ile masz lat?

Gość kalsax
o to nawet nie rok wiecej ode mnie :D powodzenia zycze ;)

Gość asiok78
Lady love podziwiam cie że chcesz mieć już dziecko. Myślałam że dziewczyny w Twoim wieku to chcą poszaleć na disco

nie przepadam za dyskotekami ;) pozatym tez troche wczesnie zaczelam na nie chodzic i mi sie poprostu znudzilo, pozatym nigdy mi sie klimat dzisiejszych dyskotek nie podobal :) wole isc na dobry koncert albo posiedziec ze znajomymi w knajpie czy na karaoke :) zawsze byłam głupia za dziecmi i zostalo mi to do tej pory :) ja je poprostu uwielbiam :)

Gość kalsax
a tak wpadlam , spojrzalamna zdjecie i zapytalam. ja tez cie podziwiam za tak odwazny krok:)

kalsax dzieki :) wiele osob mnie za to krytykuje, znaczy sie nie w moim otoczeniu tylko tu na kafe :)

Gość Anntonina
Cze dziewczyny. Kurcze ale stron natrzaskałyście ! :)

Gość asiok78
Ja już mam córcie prawie 6 lat ale jej urok dziecięcy znikł jak skonczyła 4 Teraz to już tylko się wychowujemy i uczymy życia. Chciałabym żeby miała rodzenstwo, bo się robi samolubna i ciężko to przykrócić i wytłumaczyć tylko teoretycznie gdy praktyki brak

Gość Anntonina
Lady Love kiedy robisz teścik?

madziaczek ..jak pisalam..nie dostalam okresu...i zrobilam test...na tescie bylo napisane, ze od 3 tyg. jestem w ciazy....jakis szczegolnych objawow nie mialam....wymioty itd...sa ewentualnie troche pozniej

Gość kalsax
niektore kobietki i 25 latce powiedza ze to za wczesnie :) nie ma co sie przejmowac - ilu ludzi tyle pogladow .

myslalam zeby zrobic jutro ale poczekam do terminu miesiaczki jak nie dostane w srode tej @ to zrobie w czwartek z samego rana :)

Gość Anntonina
No tak, lepiej poczekać. Wiem to z autopsji :)

Gość Anntonina
Wiecie co? Gdybym wiedziała że tak ciężko będzie to starałabym się o dzieci dużo dużo wczesniej :)

Gość asiok78
Dokładnie z tymi testami to nie ma co się spieszyć potem można sie rozczarować

no w sumie racja :) piersi w sumie nadal mnie bola i wydaje mi sie ze bola mnie jeszcze mocniej... kurcze znowu nie potrzebnie sie nakrecam :)