Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

4pory roku termin JESIEN 2009! kto ze mna?

Polecane posty

hej wszystkim moim kochanym kolezankom:) lady love tempka skacze czyli nie mozesz sie doczekac zrobienia testu?? zycze tobie zeby wyszly dwie kreseczki:) u mnie jeszcze 2 miesiace . czekam az mi sie @ skonczy i w czwartek jestem umowiona do gin. mam nadzieje ze wszystko sie zagoilo i jest ok. na wynikach histopatologicznych jest napisane : fragmenty doczesnej czesciowo ropiejajcej. niewiem ogolnie co to znaczy ale jak czytalam na innych forum dotyczacych wynikow po poronieniu to jedna dziewczyna tez wyszly jej takie same wyniki i jej gin stwierdzil ze mozliwe ze to przez przeziebienie zrobil sie stan zapalny. Ja tez na poczatku ciazy w sumie jeszcze nawet nie wiedzialam ze jestem bylam chora caly w sumie styczen przelezalam w domu na zwolnieniu. nie moge sie doczekac kiedy mi sie @ skonczy bo jest strasznie bolesna i obfita jak nigdy, w pierwszy dzien myslalam ze sobie wlosy z glowy powyrywam. zadne tabletki nie pomagaly. dopieor jak wzielam na raz ibuprom i nospe forte to dopieor troszke bol ustapil. :(:( dziewczyny a co tam u was slychac?? :*

Witam i o zdrówko pytam :) Karmelku współczuję ci. Ten ból musiał być naprawdę okropny ! U mnie tempka wskoczyła na 37.1 tzn ze jest dobrze. Ale za 2 dni wszystko się okaże.... Strach się bać :) Paczus piszesz ze nie mierzysz temp. Dlaczego?

Witam wszystkie kobiety:) Anntonina za 2 dni powinnas dostac@?oby nie przyszla!a sioooo!!! a nie mierze tempki bo juz mi sie nie chce:)jak nie mierze to tak nie mysle ciagle o ciazy.Byl moment ze wariowalam.He!Troszeczke wyluzowalam,ale tak tyci:)he! Karmelku @ powinnam dostac pod koniec miesiaca.Jeszcze troszke musze czekac:(Jak dostane to w 5dc ide robic badania hormonalne.Karmelku dobrze ze mialas obfita@.Wszystko sie ladnie oczyszcza.Ja zawsze mam bolace@:( Lady love trzymam kciuki:)

Gość asiok78
Cześć dziewczyny ja jak zwykle późno jestem jak wy już śpicie. :) Dziś skończyłam brać clo i trzeba coś działać a mąż mój już śpi i jets wyjechany po całym tygodniu. We wtorek idę na monitoring jajeczka :) Super karmelku że dostałaś i dobrze że jest obfita bo się wszystko oczyszcza.

hello:) asiok a ile zazwyczaj masz pecherzykow dominujacych? Ja czekam na @.Ohhhh... Milej niedzielki dziewuszki:)

@ jak narazie u mnie nie ma, a powinnam ja dostac dzisiaj :) tempka nie spada, cały czas sie utrzymuje, chyba bede testowac jutro ;)

Gość asiok78
Nigdy mi nie mówi ile mam jajeczek patrzy tylko na największego i mówi mi kiedy będzie jajeczkowanie i kiedy się brać do działania :)

Gość asiok78
paczus11 a czy wy badaliście plemniki bo ja się nad tym zastanawiam bo może problem nie zemną jest tylko z moim mężem już sama nie wiem :(

Asiok badalismy nasienie.Jest ich duuuzo(125mln) ale troszke oslabione.Ale gin mi mowil ze niby nie jest zle.Maz bierze witaminki na wzmocnienie.Chyba musimy jeszcze raz zbadac,bo minelo juz 3 miesiace.Asiok zbadaj nasienie swojego meza.Mnie gin.od razu wyslal na badanie. Lady love oby sie udalo:) Za tydzien powinnam dostac@.Nie mam zadnych objawow.I mam taki sluz jak plodny:(zawsze mam taki przed @:(dola juz pomalu lapie :(ohhh....

chyba nic z tego nie bedzie.. szyjka nie jest juz tak zamknieta jak była i zmienila polozenie.. ( zawsze tak mam przed @ :( ) 3mam za was kciuki, oby sie udało.. a ja chyba wybiore sie na badania.. bo juz powoli trace nadzieje

Gość mamis
lady love kiedy ma nadejsc @? u mnie jeszcze tydzien czekania niestety

brzuch co jakis czas boli mnie tak jak w czasie okresu, powiedzmy tak co godzine boli i to dosc mocno pozniej przestaje i znowu boli martwie sie bo temperatura ciała mi spadla i byłam przekonana ze dostane @ no ale jeszcze jej nie ma, mysle ze to kwestia czasu i @ sie pojawi

Gość mamis
lady love a czemu nie robisz testu?ja bym chyba umarla z niepewnosci

Gość asiok78
Hej byłam dziś na monitoringu jajeczko 25mm na lewym jajniku :) Mamy działać w czwartek mam iść sprawdzić czy pękło i jeśli tak to muszę być w ciąży a jak nie będę to mamy badanie nasienia zrobić:( To pewnie zbyt przyjemne nie jest paczus11 ile płaciliście za to badanie Lady love bądź dobrej myśli może cię boli bo ciągle o tym myślisz:) Mogła by któraś z nas przerwać to i w końcu jedna za drugą być w ciąży :):)

Gość mamis
asiok to ile ten pecherzyk ma miec zeby pekl?jak ja bylam u lekarza w 10 dc to mial 17 mmm i pow ze peknie za dwa dni wiec nic z tego nie rozumiem

Witam:) Asiok za badanie nasienia placilam 50zl.Musialam kupic pojemniczek taki jak na mocz.Jesli mieszkacie blisko przychodni to mozecie zrobic to w domku:)i szybciutko dostarczyc.A jesli nie to w przychodni. Kurcze kobiety kiedy my w koncu zaciazymy??

Gość mamis
paczus pamietam jak pisalas ze pecherzyk ma miec 20 mmm zeby pekl i ze rosnie ok 1,5 na dobe a ja czytalam ze dziewczyny niektore mialy 25 mm no i teraz nie wiem co o tym sadzic jak myslisz?

Gość asiok78
Jak ma 25mm to u mnie oznacza że jutro ewentualnie pojutrze pęknie....

mamis ja tez czytalam ze dziewczyny maja czasami 25mm.Mi peka w wielkosci okolo 21mm.Ostatnio bylam u gin i pecherz mial 17,8mm a za 2dni test owulacyjny byl pozytywny.A robisz testy?

Gość asiok78
Obserwuję też śluz ale na razie cisza ale działać trzeba. :):):)

chcialam zrobic test ale zwatpiłam bo mi temperatura dzis spadla :/ tak jak przed okresem.. do tej pory okresu nie mam, nie wiem co jest grane :/

Gość asiok78
Czym więcej się o tym myśli tym większe figle robi nam nasz własny organizm ale jak tu nie myśleć:( Miłej nocki Wam życzę:)

dziewczyny czy Wy tez czasami macie takie doooly? z miesiaca na miesiac to samo:(:(cos mnie lapie...he!to pewnie przed @ takie humorki... Dobranoc:)

laski jak zrobie test dzis popoludniu to myslicie ze wyjdzie mi prawidłowy? dzis mija 3 dzien po terminie tej @

czesc wam kobity :):D kurcze kochane kiedy w koncu zostane nasza topikowa ciocia ??? ja na jutro mam wizyte u gina ...troszke sie boje ze wyjdzie ze jest cos nie tak:( czytalam na topiku: ciaza obumarla. dlaczego?? . dziewczyny po zabiegu mialay nie zachodzic w ciaze od 4 do 6 miesiecy a po dwoch @ dostaly zielone swiatelko od gina ze moga juz dzialac . kurcze mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie. ale w sumie nie bede nalegac bo wole odczekac mieisac dluzej ale bede wiedziala ze wszystko ok. jak jutro bede u gina to powiem mu zeby mi spisal liste badan jakie powinnam wykonac przed zajsciem w druga ciaze. pewnie powie ze po pierwszym poronieniu nie jest to konieczne ale ja wole juz chuchac na zimne. wiem ze powinnam sie zbadac na tarczyce, rozycze i jakas chlamydie :O:O kurcze paczus niewiem a moze moj maz tez powinien zbadac nasienie?? ja sie tak bardzo na tym nie znam:O:O ale slyszalam ze plemniki moga tez byc wadliwe :O:O lady love mysle ze powinnas zrobic tez mimo to ze tempka spadla , duze jest takich przypadkow ze mierzenie temp przed @ sie nie sprawdza ze mimo to ze spadla dziewczyny byly w ciazy a 3 dni po spodziewanym @ mysle ze powinien juz cos wykazac , mi wykazal w dniu spodziewanego @ . pozdrawiam wa smoje staraczki juz nie moge sie doczekac kiedy dolacze do waszego starannego grona:) buziole:*:*:*