Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

4pory roku termin JESIEN 2009! kto ze mna?

Polecane posty

Hej. Jakas taka jędza ostatnio jestem. Wszystko mi przeszkadza i wkurza. Nie wiem. Może menopauze przechodze? :D Paczus jak tam grill? 2kg więcej w biodrach? :) Karmelku dobrze zrobilas, lepiej nie ryzykowac. A na weselach to sie jescze bedziesz miala okazje pobawic. Na pewno u synusia :) No chyba ze ksiedzem zostanie :) A co do zasmarkanego spoleczenstwa, to chyba dopadlo ono mojego synulka. Zaczyna mu leciec katar i teraz wieczorem troche pokasłiwał :( Mam nadzieje ze mu przejdzie.

helo:) Antonina u mnie w rodzinie wszystkie dzieci sie pochorowaly:( nie lubie tego , bo wtedy tych dzieciaczko mi tak szkoda, chodza takie smutaski.paczus jak tam na grillu???wiecie co przedwczoraj wieczorem taka mialam zachcianke na ziemiaczki z ogniska,ze myslalam ze rozpale ognisko na srodku pokoju i zrobie sobie te ziemiaczki:P:P:P:P moj maz zlota raczka wymyslila ze zrobi mi w kominku:P:P:P:P i musial,jak juz padlo takei slowo , nie mial wyjscia:) zjadla i pokorniutka poszlam spac:)dziewczyny u was tez niedziele byla taka sloneczna??plus taki jesienny wietrzyk, normalnie nie chcialo sie siedziec w domu:)a co tam u was slychac?? buziole

No nie! Karmelku nie terroryzuj męża! Żeby tylko ci się nie zachciało pieczonego prosiaka bo chałpa z dymem pójdzie :) :) :) Ja cały łikend przesiedziałam na wsi :) Rowerki i te sprawy... Żyć nie umierać :)

Karmelku ja pewnie tez bym nie poszla na weselicho jakbym teraz byla w ciazy. Anntonina,karmelku grillek sie udal.2 kg wiecej:oNajgorzej ze wszystko idzie w brzuch:oNie w pupke,bioderka tylko osadza sie na brzuszku:ohe! Karmelku hhihihih!juz sobie wyobrazilam jak rozpalasz ognisko na srodku pokoju:):)hihi!U mnie tez niedzielka byla sloneczna:)Prawie caly dzien siedzialam na ogrodzie i pilam z mezem piwko:):) Robie te testy owulacyjne i narazie negatywne:(a to juz 17dc.Zwariowac mozna!:oCos mi sie wydaje ze znowu owulacja sie przesunie jesli w ogole bedzie.Acchchc...

hej dziewczyny:)jak tam samopczucie?? wczoraj cos mi wyskoczylo na ustach:O:O:O:O przestraszylam sie bo myslalam ze to opryszczka , ale juz mi schodzi, podejrzewam sie oparzylam goraca lyzka jak zupke gotowalam:P Antonino wiem wiem nie powinnam meza tak wykorzystywac:(ale to bylo silniejsze ode mnie:D:D paczus 17 dc i na tescie nic nie wyszlo?? jakie masz dlugie cykle??

Dziewczyny przedwczoraj test owulacyjny byl pozytywny:):)w 19dc wiec cykl bedzie trwal okolo 34dni .Miesiac temu trwal tylko 28.ALe ja tak mam albo pare dni wczesniej @ przychodzi albo pare dni pozniej.Dlatego ciezko przewidziec owulacje.Hmmm..Starania byly:)zobaczymy co z tego wyjdzie:):)Mam zamiar uzywac testow owulacyjnych przez kolejne 3 miesiace i zobaczymy czy sie uda:):) A jakie macie plany na weekend? ja sie dzisiaj wybieram do pubu:) Bawie sie poki moge:):)ale wolalabym nosic brzuszek:)hehe! Pozdrawiam:)

hej kochane:) paczus masz racje, korzystaj puki mozecie:) my raczej w ten weekend nic nie planujemy, wczoraj byli u nas znajomi a dzisiaj chyba sobie siedzimy w domciu:) dziewczyny w poniedzialek wizyta...zaczynam schizowac, mam nadzieje ze nasz synus rozwija sie prawidlowo...wczoraj minelo rowno 20 tygodni:) polmetek za nami:) synus coraz bardziej mi daje znac o sobie od paru dni czujego calymi dniami i sie zastanawiam kiedy on spi:) paczus trzymamy kciuki zeby sie udalo w tym cyklu:) Antonina a jak u ciebie?? buziole

Hejos:) Karmelku napewno wszystko jest dobrze z synusiem:)Ale ten czas leci juz 20 tydzien.Duzy masz juz brzusio??a ja za jakies 2,5tygodnia bede miala robiona droznosc jajowodow.Przed badaniem musze zrobic jeszcze badanie bakteriologiczne pochwy.I mam nadzieje ze wynik bedzie oki.Jesli beda bakterie to nici z droznosci:oAle jestem dobrej mysli:) Anntonina co tam u Ciebie? Milej niedzielki:)

Hejkum Kejkum! U mnie po staremu. Dziś walczyłam z buntem dwulatka :o . Na szczęście wygrałam ale ciężko ciężko :) Ej dziewczyny dziewczyny...zaś owulacja... Tak sobie marzę że może to zapalenie które wyleczyłam było przeszkodą i teraz się uda? Pozdro!

Antonina trzymam kciuki zeby okazalo sie ze faktycznie te zapalenie bylo do tej pory przeszkoda, Paczus a za Ciebei trzymam kciuki zebys nie doczekala sie tej droznosci:D moze w tym cyklu sie wam uda:D:D dziewczyny dzisiaj wizyta u gina, zobaczymy naszego skarba, od rana malutki sie wierci chyba czuje ze bedziemy go dzisiaj podgladywac:D paczus pytalas czy widac juz brzusio. do tej pory nic, kto mnie zobaczyl stwierdzil ze nic po mnie nie widac, ale od dwoch tygodni brzusio sie robi taki fajniutko ciazowy:D ciekawa jestem ile przytylam:) w 15 tyg. bylo tylko 1kg na plusie ale i tak to nie byla moja wyjsciowa waga bo przez te wymioty i mdlosci schudlam chyba 3 kg. dziewczyny jak u was z pogoda?? u mnie od wczoraj taka w sumie nawet fajna jesien, fakt wiatrzysko to jest, ale sloneczko swieci:) buziaki:*

Hejka kobietki:) Anntonina tak to jest z dziecmi:)Ja mieszkam z mala kuzyneczka(5 lat) i zaczyna wszystkich ustawiac:ohehe!Jak sobie pozwolisz to na glowe by weszla:)hhehe! Anntonina trzymam kciuki!!!gdzies czytalam ze zapalenie tez moze byc przeszkoda. Karmelku dziekuje z kciuki:)mam nadzieje ze nie doczekam sie droznosci:)Za jakies 11 dni powinnam dostac@.Ciagle zastanawiam sie czy sie udalo:) Daj znac jak po wizycie.Ciekawe ile maluch urosl:) U mnie pogada beznadziejna.Szaro i kapusniaczek leci:o Buzka:*

hej kobietki:) mialam wczoraj napisac jak tam po wizycie ale zajechalismy do tesciow i dosc pozno wrocilismy:) nasz synus rozwija sie prawidlowo to mnie bardzo bardzo cieszy, potwierdzilo sie na 100% ze bedzie synek:) na usg byl spokojniutki, zwinal sie w klebszek i sobie odpoczywal:) ogolnie wczoraj byly badania juz takie szczegolowe, polowkowe, wiec lekarz zbadal tez serduszko, narzady, obwod glowki, brzuszka itd. dzidzia wazy 400 g:) taka nasza mala kruszynka:)

Paczus wiec jestes po owulacji, tak? A co sądzisz o tych testach owulacyjnych? Ja kiedys robilam ale w sumie przez 5 dni wychodzil pozytyw i zwątpilam :o Karmelku te nasze rozmowy to swoisty blog. Kiedys bedziesz mogla poczytac jak kruszynka rozwijala sie krok po kroku. Fajnie :) Za to ja jestem strasznie monotematyczna :o

Karmelku mowilam ze wszycho bedzie dobrze:):):)Ciesze sie razem Toba:) Anntonina tak jestem po owulacji:)mialam dosc pozno bo w 19dc.A co do testow to dla mnie sa oki.W sumie ciezko powiedziec:)zobaczymy za 2 tygodnie:)heheh!Jak to mozliwe ze caly czas wychodza Ci pozyt?Przed owulacja kreseczka kontrolna musi byc taka sama albo ciemniejsza od tej drugiej.Ja pamietam ze wychodzily mi pozytywne ale dlatego ze bylam w ciazy a nie wiedzialam. Ale sie objadlam:)

Jak mija niedzielka?:)u mnie swieci sloneczko:)Zjadlam wieeelki obiadek i chyba musze sie polozyc:) Jutro kochane ide na badanie bakteriologiczne pochwy.Wynik bede miala dopiero w piatek.Mam nadzieje ze bedzie oki i ze hsg sie odbedzie:)Juz sie stresuje.W piatek juz do Polski lece:) co tam u Was slychac??:) Buzka

Cze kobietki! U mnie weekend minął szybko ale miło. Teraz czekam co wydarzy sie w sobotę. Przyjdzie @ czy nie... Ale wszystkie objawy wskazuja na @ :o W piątek znowu wizyta u lekarza. Ostatnio mnie nie przyjęła bo skonczyl sie limit przyjmowania na ten dzien A ja przyszłam jedenasta a nie dziesiąta :o To tylko w Polsca jest możliwe :o

U mnie tez weekend minal szybko, milo chociaz jest strasznie pochmurno na dworzu i mokro....jak ja nie lubie jesieni:( paczus trzymam kciuki zeby badania wyszly ok. Paczus keidy masz dostac @?? Antonina co do naszej slużby zdrowia to katastrofa ...dzisiaj musielismy zawiezc babcie mojego Adama od 5 rano do osrodka zdrowia zeby okulista mogl ja o 11 przyjac:O:O szok...musiala tak wcezsnie przyjsc bo tak jak ty jakby juz przyszla jedenasta to by musiala czekac znowu 2 miesiace na kontrol:O:O:Oale co sie dziwic prywatnie jak idziesz tez trzeba czekac niewiadomo ile. do gina jestem umowiona na 15 a przyjmie mnie od 17:O moj gin jak przyjmowal od 15 to czasami bywalo ze i do 12 w nocy przyjmowal,teraz na szczescie przyjmuje od 12.

Karmelku @ powinnam dostac na weekend i na 100 nadejdzie.Mam takie same objawy jak na @.Jak zwykle bola mnie piersi:oNo ale niedlugo czeka mnie hsg i sie okaze czy to jajowody sa przeszkoda. Anntonina kiedy my w koncy zaciazymy!?:) Moja siostra zdecydowala sie na in vitro.W Anglii 3 podejscia sa za darmo jak sie nie myle.Ale napewno 1.

Paczus idziemy łeb w łeb :) Nawet @ mamy dostac w weekend :) Jak troche potęsknisz za mężusiem to bedziesz go bardziej kochac :D

najgorsze jest ze ja mam bolesne @ a chrzciny w niedziele:o dokladnie Anntonina ,bedziemy sie bardziej kochac:):))hi!

Kochane @ sie rozkreca:(:(:(:(:oTemp spadla wiec zaczynam 18 miesiac!:(Mam dola giganta.Jestem obrazona na caly swiat! A tak w ogole to bardzo sie stresuje badaniem hsg!:o

paczus, nie smuc sie!!!!! i nie denerwuj sie hsg, jezeli ten zabieg tobie pomoze to tylko sie cieszyc. PO tym zabiegu nie wiesz po jakim czasie mozna sie starac ?? odrazu czy trzeba jakis czas przeczekac??Bede trzymac kciuki i myslami z Toba:) i jak tylko wrocisz z Polski to daj znac dla nas jak sie czujesz. Paczus przepraszam ze zapytam, ale czy sa jeszcze jakies badania dla mezczyzn czy tylko badanie nasienia??

@ nadeszla:(:( Karmelku robi sie badania hormonalne ale najwazniejsze jest nasienie.Moj maz nadrabia iloscia ale troszke byly oslabione.Dostal tabletki na wzmocnienie.Nie jest tak zle. A po hsg bede wiedziala co sie dzieje z jajowodami i z macina.Badanie hsg bede miala robione za tydzien i prawdopodobnie w srode. Wiecie czego najbardziej sie boje?zeby macica byla oki bo to jest najwazniejsze.Jajowody zawsze mozna udroznic.Wiem ze schizuje:)Wszycho powinno byc dobrze:) Jejku to juz 18 miesiac!!:(kiedy w koncu przyjdzie na mnie kolej?:( mozna naprawde sie zalamac. Jeszcze jutro sie odezwe:) Buzka

Cześć... Paczuś nie wiem jak cie pocieszyć bo mnie dziś temperatura spadła no i wszystko wiadomo jak sie skończy. Jutro albo po jutrze @ :(

Anntonina bardzo mi przykro:(:(:(Naprawde idziemy leb w leb!!! Mnie jednak w poniedzialek czeka hsg.Denerwuje sie.Mam nadzieje ze macica jest zdrowa.

Kochane trzymajcie za mnie kciuki!W poniedzialek hsg.Niedlugo wychodze z domku i na lotnisko.Jakos stracha mam:oNie wiem czy bede miala neta:(Wiec do nastepnej sobotki:) Trzymajcie sie:)