Gość ja tez o tabece na polkach Napisano Luty 28, 2010 Limes nie dala swoich wpisow do kasacji tylko nowa modera sie walnela i skasowala jej wpisy zamiast Simby - nawet ja za to na forum przeprosila !!!!!!!! A z tabelka to LImeska miala 10000000% racji ! Widac, ze ta Limeska to jest KTOS komu zazdoscicie do zywego skoro tak o niej tu na okraglo piszecie. One tu juz chyba od roku nie pisuja a wam gula lata, ze nie wiecie gdzie sa i o czym sobie gadaja .... Ale jak widac mialy racje bo tu jak syf byl tak bedzie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mowie o Polkach w Niemczech Napisano Luty 28, 2010 tam zadna Simba nie pisala. Tam limeska dala do kasacji swoje wpisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez o tabece na polkach Napisano Luty 28, 2010 pisala, pisala ... moze masz juz za bardzo postepujaca skleroze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pisala tam simba Napisano Luty 28, 2010 bo pare lat wstecz jeszcze w Polsce siedziala, niezaplodniona przez Hansa :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez o tabelce Napisano Luty 28, 2010 to skad o niej tyle wiesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pisala tam simba Napisano Luty 28, 2010 wiem o niej tyle ze nie pisala na Polkach a reszta glupot mnie nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez o tabelce Napisano Luty 28, 2010 jak na to ze cie glupoty nie interesuja ... strasznie duzo wiesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ty chyba dzisiaj Napisano Luty 28, 2010 przez to wcale nie zasniesz :-D Wasz lancuszek wzajemnej adoracji jest niestety tylko tak silny jak najslabsze wasze ogniwko. A takie jedno tam macie :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to byly fajne czasy na Polkach Napisano Luty 28, 2010 limesku a pamietasz jeszcze to twoje polowanie na kreta po paru tyskich? :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to byly fajne czasy na Polkach Napisano Luty 28, 2010 limesku a pamietasz jeszcze to twoje polowanie na kreta po paru tyskich? :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość namairy na forum Napisano Luty 28, 2010 Kto z Was chce namiary na to nowe forum niech sie zglosi : zosia-samosiaa@gazeta.pl wcale nie jest zahaslowane - trzba tylko dobrze w necie poszukac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ja cie pierdziu Napisano Marzec 1, 2010 a kto tutaj o pólnocy straszyl?????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napad na jubilera Napisano Marzec 3, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do tej co poprawiala Limes Napisano Marzec 3, 2010 uczyl Marcin Marcina a sam glupi jak swinia !!!!!!!!!!!!!! Popierwsze nie Abbild a ABBILDUNG !!!!!!!! nie Anhnger a Anhnger nie Gottesmutter a Gottes Mutter - co to za slowo Gottesmutter ???? Poza tym istnieje subtelna roznica miedzy : Matka Boza, Swieta Maria, Czarna Madonna, Matka Boska itp itd Wiec moze najpierw sama sprawdz, doucz sie zanim nastepnym razem wyskoczysz i zaczniesz komus wytykac ze ma sie nuczyc jezyka bo starsznie sie OSMIESZASZ !!!! Koniec koncow ona zrobila tylko literowle ( moze ma wrazliwy klawisz L na klawiaturze ) a ty popelniasz OKROPNE bledy !!!!! :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nauczycielka niemieckiego Napisano Marzec 3, 2010 http://de.wikipedia.org/wiki/Abbild http://de.wikipedia.org/wiki/Gottesgeb%C3%A4rerin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nauczycielka niemieckiego Napisano Marzec 3, 2010 http://de.wikipedia.org/wiki/Abbildung Dla swin i innych :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nie wiem nie wiem Napisano Marzec 3, 2010 kto nie zna okreslenia Gottesmutter Maria chyba juz dlugo w kosciolku nie byl :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wikipedia - wielki smiech !!!! Napisano Marzec 3, 2010 wikipedia nie jest wiarygodnym zrodle !!!! Tworza ja internauci wpisujac hasla wiem jest tam sporo bledow ! Ucz sie dalej na wikipedii a pozostaniesz na tym poziomie ..... NULL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gotteslob Napisano Marzec 3, 2010 radze przewertowac :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do tej co poprawiala Limes Napisano Marzec 3, 2010 nie twierdze, ze nie istnieje slowo Abbild - istnieje tylko znajduje ono zastosowanie w naukach scislych kreslarstwie, matematyce i informatyce itp jezeli mowimy o odzwierciedleniu czyjegos wizerunku mowimy o ABBILDUNG No ale nie bede ci tlumaczyc bo widze, ze ty wszystkie rozumy pozjadalas .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dajcie sobie buzi Napisano Marzec 3, 2010 albo po buzi i bedzie Bildnis der Gottesmutter Maria :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dajcie sobie buzi Napisano Marzec 3, 2010 http://www.spiegel.de/netzwelt/web/0,1518,390475,00.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zastina Napisano Marzec 7, 2010 ooo witam dziewczyny :-) az sama jestem milo zaskoczona, ze az tak tutaj Was sporo :-) Mieszkam w Monachium od 3lat prawie, studiuje, pracuje i tak czas leci.Sama nie znam sporo Polakow tutaj a coraz czesciej ich potrzebuje. Tzn fajnie by bylo pogadac sobie w jezyku ojczystym, wiec moze akurat sie uda pozdrawiam serdecznie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaawansowana Napisano Marzec 8, 2010 Skad ja to znam, juz 6 lat w niemczech az sie ojczystego jezyka prawie zapomnialo.Maz i dzieci mowia tylko po niemiecku.Przyjacil 0 z niemkami dogadac sie nieda bo z gry patrza na ciebie.Rodzina w polsce daleko.Tylko internet i nic wiencej.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do zaawansowanej Napisano Marzec 8, 2010 gdzie mieszkasz? Jesli gdziesz w okolicy to moglybsymy moze jekies spotkanie zorganizowac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaawansowana Napisano Marzec 9, 2010 Ja mieszkam w Weiwasser- Sachsen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trerereeee Napisano Marzec 10, 2010 ale tutaj tlum! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trerereeee Napisano Marzec 10, 2010 limeska jest temu winna ?? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trerereeee Napisano Marzec 10, 2010 zastina, zaawansowana, wy lepiej unikajcie polek w DE :D:D:D:D chyba, ze sprawdzone macie z IP :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaawansowana Napisano Marzec 11, 2010 A dla czego jesli spytac mozna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach