Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZINNEJBECZUŁKI

w jakim celu kupuje sie takie lalki????

Polecane posty

Gość ciekawskadziewucha
i co wam przeszkadza że niektóre kobiety znajduja pocieszenie w tych laleczkach ?

POrównujesz barbie do pokazania lalki ktora wyglada jak ZYWE DZIECKO? Nie n o chyba troszeczke przesadzasz. Barbie rozrozni kazda dziewczynka czy kobieta a taka lalke? Nie wyobazam sobie isc ulica zajrzec w taki wozek i jaka ladna cureczka wziasc za reke a to sie nie rusza nic zero reakcji zawału bym chyba dostała jak Boga kocham. Ta zabawka jest chora i nie kupiłabym jej mojej córeczce. I mysle ze kazda mądra matka mysli tak samo jak ja.

tak bo jak kobietka sobie wyszywa misiaczki krzyzykowo to jest spoko a jak kobietka ubiera lalke w ubranko to ma cos z deklem. mysle ze jesli te kobiety nie robia nic zlego i czuja sie szczesliwe to nierozumiem oburzenia. czy nawet jesli wydaja majatek na takie lalki to cos w tym zlęgo? przeciez to ich kasa. co za roznica czy ja przehjedza, przepija czy kupia sobie lalke i beda sie nia bawic... mnie to nie obrzydza... moze tolerancyjna jestem...

Mi przeskadza to. BO NIMI POWINNI ZAJAC SIE PSYCHIATRZYA NIE LALKI REBORN CZY JAK IM TAM!!!! Dla Ciebie to normalne ze takie kobiety łażą z lalkami gadaja do nich i zachowuja sie jak pojebane? Dla mnie nie bo sa pojebane a potem takie nie zadowala juz laleczka tylko lata wariatka po szpitalach i kradnie mamą prawdziwym dzieci. Idiotki.

paula lepiej nie brac obcych dzieci za reke :P taki morał :D:D:D

Nigdy nie wiesz co sie dzieje w umysle takiej wariatki i co moze byc nastepstwem takiej zabawy. I boli mnie najbardziej to, ze aby zdobyc za wszelka cene siano to takie wlasnie firmy trzepia te pieniadze na nieszczesciach kobiet. Dla nich to jest tragedia dla nich zbita kasa, za 10takich laleczek maja 10koła. A sprzedaja dziennie o wiele wiecej. A kobiety dostaja z gorem. Kolo sie toczy. A potem w wiadomosciahc slysze o wariatkach

a moze właśnie nie ukradnie bo ma reborna. i po co tu od idiotek wyzywac? nie podobają ci sie, nie kupuj, nie oglądaj.

Gość ej ja bym sie bała tej lalki
jest przerazajaca

paula nie ma u nas za duzo tych lalek a wariatki kradna dzieci ... wiec pewnie osoba ktoe nie maja dzieci a maja potrzebe zeby miec cos w zmaian powinno sie odrazu fundowac psychiatryk? bo takie osoby czesto maja pieski kotki rybki itd i na nie przelewaja swoja milosc... to jest u nas akceptowane. lalki nie są dlaczego? co za roznica czy ubierasz w kurteczke adidas Yoreczka czy lalke reborn?

MaMani to taka przenosnia byla:) No nie wiem cokolwiek pomachac grzechotka przed oczkami no powiedz jak Ty bys zareagowala mnie by zbierali z chodnika. A jeszcze przy wozku kobieta zadowolona smiejaca sie i w ogole.

a czy ty nie rozumiesz ze jak nie było rebornow to brały inne lalki????? juz setny raz to pisze dzis!!!

no jesli te kobiety będą się tymi lalami bawic to oki :D ale jeśli będą z tymi lalami udawać mame i dziecko to kiepsko z ich psychiką :O lala kontrowersyjna, ale jeszcze bardziej zachowanie pań "udajacych" ze to ich dzieci to juz jest niesmaczne i chyba z lekka groźne ? :( kurcze a tak swoja drogą jak japonczycy reklamują swoje "interaktywne" pieski ?? wie któraś ?

paula wiesz jaka kase trzepia producenci Alveo? a naiwni kupuja baaa nwet pisza na forach ze im pomaga... tez ich powinno sie zamknac nie?

Gość dla mnie reborny są upiorne
Nie zmienię swojego zdania. Poza tym sam wygląd tych lalek też jest odrażający - ktoś tu dobrze napisał, że wyglądają jak martwe noworodki. Nie ma niby nic złego w produkcji tego czegoś, ale też mi się jakoś słabo robi, jak pomyślę, że taki reborn może nakręcać czyjąś psychozę :O

Madonna kazdy ma swoje zdanie,. Moje zdanie na ten temat wyglada w nastepujacy sposob jak napisałam powyzej w wielu wypowiedziach. No trudno zyjemy w wolnym kraju nie mam zamiaru swojej wypowiedzi podporządkowywac do czyjes z jakiegos powodu. Bynajmniej nie mojego

Popieram zdanie kolezanki nade mna. Te lallki sa straszne i tez mnie dreszcze przechodza jak pomysle ze moga nakrecac czyjas psyche

paula jasne ze kazdy ma swopje i dlatego dyskusja sie toczy :D:D

ale po co od idiotek wyzywac? ja cie nie nazywam idiotką, ani nikt inny tutaj.

a co do tego "martwe noworodki"... nie wszystkim tak sie kojarza. Manie sie kojarza ze spiacymi dziecmi acha!! oczywiscie pisze o dobrze wykonanych lalkach a nie jakis maszkarach jak niektore linki na 1 stonie. jedna dziewczyna podala link do slicznej lalki ktora miala jasne zywe kolorki i wygladala jak slodka spiaca dziewczynka. w zadnym razie nie przypominala martwego!

Gość ciekawskadziewucha
jak ktos ma psyhoze to wszystko może ja nakręcać...

Gość naprawde bez komentarza
te lalki sa straszne, patrzac na nie bije z nich takie zimno, pojawia sie nastroj grozy... nikogo nie zastanawia ze wiekszosc tych lalek ma zamkniete oczy? ok kupcie dzieciom te lalki, ale co sie stanie gdy wasza mala corka pomyli lalke z prawdziwym dzieckiem i zacznie nim tarmoscic/potrzasac/moze nawet rzucac?! w koncu to cos jak spi, wyglada zupelnie jak zywe niemowle...nietrudno pomylic, a male dzieci mysla w kategoriach ze jak cos wyglada znajomo to musi tym byc! matki ktore chcialyby miec takie cos dla swoich dzieci sa nieodpowiedzialne, a kupowac to tylko po to zeby dziecko wyroznic wsrod innych dzieci to juz nawet nie ma sensu komentowac

Gość ciekawskadziewucha
pozatym to wy mac ie jakies chore mysli... martwe noworodki pedofile chore wariatki :p Śmieszne

MaMani zgadzam sie widzialam ta jedna lalke bodajrze w bialej sukieneczce? TO byla najlepsza wersja tego. Ale reszta.., Wpisałam na allegro wystarczylo mi ze zoabczylam3 egzemplarze tego i wyłączyłam allegro. Poprostu przerazajace sa te lalki. Zgdoze sie ze ta jedna ok. Kupilabym ją dziecku. Ale jedynie ją. Ale reszta jest upiorna... Neiktore naprawde wygladaja na martwe. Ale skoro córa by chciala kupilabym ale tylko tą słodką bo reszta wyglada naprawde strachliwie:D

te robi polka, i ona była na targach artystycznych z nimi. Nie na targach pt dewiacje i upośledzenia;) .

paula ja ci zaraz pokaze "zwykle" lalki koszmarki nie reeborny. to zalezy od wykonania... ja nie twierdze ze te maszkary z 1 strony sa piekne ... poprostu ktos zmascil robote ale ta o ktorej piszesz i np te z linku madonny (tez nie wszystkie) sa sliczne!

no widzisz dla ciebie straszne dla mamani śliczne... dla mnie straszne są różowe sukienki z koronką dla ciebie mogą być śliczne.... ile ludzi tyle typów.

co racja to racja. Ale nie powiesz mi chyba ze nie balabys sie takiej lali jak te maskzary? Niektore sa naprawde ładne i przyznam to ja. Przyznam wam to, ale to tylko ta jedna ktora mi sie spodobala. Ale reszta ejst przerazajaca.