Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie za wczesnie

nie za wczsnie???doradzcie prosze

Polecane posty

hej kobietki ostatnia @ mialam 25.12 dzisiaj ide na pierwsza wizyte do gina bo dwa testy pokazaly ze jestem w ciazy ....doradzcie mi nie za wczesnie na wizyte ..nie chce sie za wczasu martwic ze jeszcze nie zobaczyl zarodka:(

Gość nie na pewno nie za wczesnie
lekarz zrobi usg i wszystko zobaczy 100% pewnosci

Może być troszeczkę za wcześnie pierwsze usg lekarze robią tak ok. 8 tygodnia ciąży ale nie ma się co zamartwiać na zapas lekarz na pewno Cię zbada zleci badania najwyżej usg zrobi przy następnej wizycie

ja bylam w 6 tyg. i 3 dni... mialam robione usg i bylo widac tylko pecherzyk ciazowy... ale niema sie czym stresowac...teraz jestem juz koniec 17 tygodnia i jest wszystko dobrze...dziecko sie rozwija prawidlowo..:)... ja nawet nie pomyslalam o tym by sie stresowac ze nie widac zarodka...

imili:):) gratuluje i zycze zdrowej dzdzi:) widzisz my sie staralismy 9 m-cy i jakos moglam sie wszystkiego doczekac a jak juz wiem ze jestem to nie cierpliwosc mnie dobija:)tym bardziej ze tyle sie glupia naczytalam o tym ze lekarz nie widzial we wczesnej ciązy zarodka tylko sam pecherzyk a pozniej kobietka poronila.....strasznie sie tego boje:(

takie stres tylko zle wplywa na dziecko....no wlasnie to robi internet ze sie naczytasz...a potem sie martwisz tez jak juz mialam potwierdzona ciaze u lekarza widac bylo pecherzyk potem co jakis objaw i wyczytalam ze to moze zle swiadczyc lecialam jak glupia do lekarza z pytaniem...a to bezsensu bo tylko sie stresujesz...teraz jak testy wyszl pozytywne po prostu dbaj o siebie i nie stresuj sie tym co wyczytasz na internecie...a to ze byloby widac zarodek to juz uchroni cie od poronienia? nie...wiec nie martw sie na zapas...i na prawde niemasz czym sie stresowac...

imili86 bardzo ci dziekuje za te slowa ...dzisiaj idde na wiyte dopiero o 17 wiec jeszcze caly dzien przede mna:) ale tylko czasu wytrzymalam to i teraz wytrzymam...najwazniejsze zeby z moja kruszynka bylko wszystko w porzadku..pozdrawiam cie cieplutko i jeszcze raz zycze tobie zdrowej dzidzi i spokojnego tego czasu do porodu:)