Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak25

jak spytać się kobiety czy jest dziewicą żeby powiedziala prawdę

Polecane posty

zamiast pracować nad tego typu problemami lepiej znaleźć dziewicę latwiej i szybciej

Gość ale prostaczek
Sam się puszczałeś z byle kim a teraz na starość zachciało Ci się żony z błoną zrobiłeś sobie chociaż badania na choroby weneryczne? A jak np ma błonę a dawała z drugiej strony to co? Taka opcja jest już ok? (To nie żart)

dziewice raczej nie zaczynają od anala bo nawet doswiadczoną trudno namówić

Gość Sunako
Najlepiej zadaj jej pytanie: Czy jakbyś żyła w średniowieczu bałabyś się,że rzucą cie smokowi na pożarcie?

Chlopak, taki stary, a takie male masz pojecie o patologiach. O odtwarzaniu blon tez nie slyszales? [Dla mnie to smieszne, ale i takie rzeczy sie zdarzaja]

ale tak na prawdę to bardzo chciałbym zrozumieć co w "niedziewicach" dyskwalifikuje je jako partnerki życiowe zdaniem panów? nie żartuję sobie z Was - po prostu chciałbym spojżeć z Waszego punktu widzenia... wyjaśni mi ktoś?

Gość ale prostaczek
To się zdziwisz chłopie :D to jest właśnie cwane zachowywanie dzieictwa dla tego jedynego znam 2 przypadki takich dziewczyn więc żebyś się nie zdziwił.

Gość jsnfb
Ale dlaczego Ty w ogole myslisz, ze jestes w stanie zobaczyc lub wyczuc blone? Kazda kobieta jest inna, niektore maja tak cienka blone, ze w ogole nie czuja momentu jej pekniecia, nie krwawia ani nic. W zaden sposob nie jestes w stanie zobaczyc blony, przeciez nie wsadzisz jej calej glowy w pochwe. Widac, ze jestes prawiczkiem i stad te Twoje problemy, bo doswiadczeni faceci wiedza takie rzeczy! A poza tym nie widze najmniejszego powodu, dla ktorego dziewczyna mialaby udawac dziewice lub nie. Bo w koncu co to za roznica. O ile nie ma nie wiem, np 14 lat to chyba wszystko jedno czy jest dziewica czy nie i nie ma powodu, zeby sciemniala. Jakby mnie facet zapytal to normalnie bym odpowiadala, bo nie jest to zadna tajemnica. A Ty za bardzo kombinujesz. Zreszta widac, ze chyba w ogole sie nie znacie, skoro nawet nie wiesz nic o jej poprzednich zwiazkach. O takich rzeczach gada sie dosyc szybko, jeszcze zanim idzie sie z ta osoba do lozka. A Ty nic o niej nie wiesz!

to ze ktoś inny pozbawił ją cnoty (doswiadczyl przyjemności rozdziewiczenia mojej narzeczonej)spuszczal sie w nia a ja mam się z taką ożenić to jest ponizające

vin1980, przywracasz mi wiare w ludzi, mam nadzieje, ze istniejesz naprawde

Gdy poznałam mojego faceta byłam dziewicą, ale po błonie nie było śladu (uprawiałam sztuki walki + jeździłam konno), nie krwawiłam podczas pierwszego razu. Gdyby mój facet przejmował się takimi pierdołami i powiedział że \"nie jestem stuprocentową dziewicą\" to bym go wyśmiała :O mam nadzieję, ze to prowokacja jakiegoś gimnazjalisty który nie bardzo ma co ze sobą zrobić w ferie, a jeśli nie to pozostaje mi współczuć tej biednej dziewczynie, szczerze jej życzę aby w porę przejrzała na oczy.

tak dzięki kilka propozycji jest dobrych ale nie chcę zdradzać że zależy mi na jej dziewictwie

przeciez kobieta moze byc dziewica a przy pierwszym razie błona moze byc cienka i facet nie poczuje nawet ;p czyż nie tak? :>

nadal nie rozumiem... jeśli chodzi o przyjemność "rozdziewiczenia" to ja dziękuję za taką przyjemność... stres jak jasna cholera i lęk, żeby nie sprawić bólu. na prawdę nie ma czego żałować... a dlaczego obrzydza Was fakt, że kochała się z innym facetem? Przecież nie znała Was wcześniej. nie zdradziła. to było kiedyś. przecież nie zawsze od razu znajdujemy osobę, z którą chcemy spędzić życie... niektórzy nigdy kogoś takiego nie znajdą. ale czy to powód by dyskryminować tych szukających?

tak masz racje kobieta powinna sie szanowac ale mezczyzna tak samo nie podniecaja mnie faceci ktorzy kochali sie wiele razy.. raczej obrzydzaja sama osobiscie chcialabym miec prawiczka :)

Prawiczek, na tym topiku chodzi o blone wlasnie, autor wyraznie powiedzial, ze inne formy seksu mu nie przeszkadzaja. To nie jest miejsce dla Ciebie, tu szukamy sposobu dla lowcy blon.

Gość inoczi
To idz z nia do ginekologa :/ inaczej nie sprawdzisz... ja jak stracilam dziewictwo krwawilam i mozna to nazwac dowodem innej opcji chyba nie ma .

chłopak, ale tak z innej beczki - skoro to dla Ciebie takie ważne, to dlaczego nie spytasz wprost? czyżbyś przypuszczał, że to Twoje "wymaganie" nie jest do końca racjonalne/normalne/zdrowe? (niepotrzebne skreślić)

Prawiczek, naucz sie na pamiec tego, co napisal vin1980, i powtarzaj to sobie kilka razy dziennie, moze na drodze autosugestii wbije Ci sie to w glowke. To by pomoglo, naprawde, bez chorob psychicznych od razu zyje sie lepiej. Uciekam juz, nudno tu. Dobranoc.

Gość inoczi
błone dziewica widac Boze co Ty chcesz lookac w jej wnetrze ? Nie wierze normalnie

aaa te verde - bardzo, ale to bardzo mnie zawstydziłaś... nie wiem, czym sobie na to zasłużyłem... ale... dziękuję :)

nie, uwazam że kobiecie łatwo jest sklamać i czerpać z tego przyjemność

ale nie każda krwawi!! a jezeli np sie masturbowała?? i straciła błone przez masturbowanie? tez tak moze byc nie musiala sie kochac z innym. i to ze blona jest niewyczuwalna nie znaczy ze to juz robiła.