Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczkaaa888

bol krzyza w ciazy

Polecane posty

Gość majeczkaaa888

Witam Was czy juz w pierwszych tygodniach ciazy mozna miec bol krzyza (tez okolice kosci ogonowej) promieniujacy na posladki, czesto jak siedze. Czy taki objaw nie pojawia sie tak wczesnie i czy jest niebezpieczny? Jesli cos o tym wiecie prosze napiszcie...

ja mialam w 1 ciazy takie bole krzyza szczegolnie z jednej strony-od samego poczatku niestety lekarz mnie nie pocieszyl, powiedzial ze w moim przypadku bol z wiekiem ciazy bedzie jeszcze wiekszi i...mial racje pozniej doszlo do tego ze nie moglam ani sie pochylic zeby ubrac bielizne czy zawiazac buta :-/ bolala mnie tylko 1 strona po porodzie wszystko przeszlo w 2 ciazy nie mialam juz tego bolu na szczescie :) koniecznie o tym bolu powiedz ginowi

podobnie jak evi bol od samego początku w dolnej części kręgosłupa, teraz w drugiej ciąży znów zaczyna boleć, troszkę mniej ale też pilnuję żeby tak mocno nie przytyć jak w poprzedniej ciąży, po porodzie też bolał do póki nie schudłam i nie przestałam nosić często małego.

Gość majeczkaaa888
ten bol moze byc juz np w 4 tygodniu?

mnie bolalo jak juz wiedzialam o ciazy czyli gdzies 5 tydzien wczesniej kregoslup bolal mnie tak na dole na okres a wtedy okazalo sie ze bylam w ciazy na szczescie w 2 ciazy zero bolu, nie wyobrazam sobie jeszcze raz sie tak meczyc :-/