Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwyczajka

Do facetów-czy skreślacie kobietę z dzieckiem?

Polecane posty

Gość biednyyyy
a ja przegralem - masz racje 🌻

Gość Mr.
E tam, jak się kogoś pokocha, to nic nie jest ważne. Autorko, uszy do góry.

Gość vcxvx
"a ja wygrałem życie-ciekawe co powiesz jak kiedyś się bujniesz w takiej mamuśce...zaimponuje Ci taka np.chocby dojrzałością, której jak widac Tobie brak" kolejna, ktora kazdego faceta, ktory nie chce kobiety z dzieckiem nazywa niedojrzalym :o

Nie rozumiem po co w takim razie zakładasz topik z zapytaniem, skoro z góry skreślasz odpowiedzi na tak? Chcesz się zemścić na facetach? Oni piszą Ci to co myślą i to jest ich cholerne prawo. Nie mów, że dorosną - ja jestem dorosła i byłam w związku 10 lat z facetem z dzieckiem i nigdy już tego nie powtórzę. Chyba że bardzo się zakocham, ale i tak jak mam wybierać to wolę faceta bez dzieci - i z góry uprzedzam nie jestem egoistką.

Gość Zwyczajka
No właśnie,zawsze na początku jest strach, ale kto nie ryzykuje ten nic nie ma..! Nie ójcie się kobiet z dziecmi, często to dużo bardziej wartościowe laski od tych bezdzietnych-żeby nie było, to nie atakuję teraz tych bezdzietnych..

Gość Zwyczajka
Bo to jest poniekąd niedojrzałośc-skreślanie osoby tylko z powodu posiadania potomstwa. Co do Twojego związku z facetem, który miał dzieci-czy on je wychowywał, czy jego ex?

Gość Zwyczajka
I nie chcę się na nikim mścic, tylko...to naprawdę jest niedojrzałośc-wkładanie "dzieciatych" do worka dla osób 2.kategorii...a takimi to są chyba tylko ci spod budki z piwem

Gość i bądz tu mądry i pisz wiersze
zwyczajka wszystko co piszesz to prawda ...tylko że moja właśnie mnie odtrąciła i niepotrafi mi powiedzieć dlaczego...ja mam mętlik w głowie nie wiem co o tym wszystkim myśleć..zastanawiam sie czy to moja wina może coś zrobiłem nie tak

Gość vcxvx
Niedojrzaloscia jest ocenianie postepowania drugiego czlowieka nieznajac przyczyn. Rownie dobrze mozna napisac, ze skoro jestes samotna matka z dzieckiem, to pewnie sie puszczalas. Takie samo oceanianie, czarne albo biale.

Gość Zwyczajka
Do-i bądź tu mądry...-to czemu nie zadzwonisz, nie napiszesz, nie zapytasz co się stało? Pamiętaj że tą kobietę też ktoś kiedyś skrzywdził, i nawet najmniejsze Twoje potknięcie może potraktowac jako poważny błąd..Bez rozmowy się nie obejdzie-ale takiej naprawdę szczerej...

Gość Zwyczajka
do vcxvx-źle to ujęłam, ale...to dla mnie chore po prostu, zakładanie że taka laska z dzieckiem jest gorszej kategorii!! Jak można w ogóle tak myślec! Ludzie!

rozmawiałem podała powód powiedziała że to jej wina powiedziałem że to dla mnie nie jest żaden problem ...powiedziała że musi się zastanowić czekam już prawie trzy dni

niewierze w ten problem a ona niechce podać pradziwego powodu

Gość Zwyczajka
W tajkim razie jakaś ona niezdecydowana...Ale myślę że warto o nią zawalczyc:D

Gość Zwyczajka
Powodów może byc wiele...i tu Ci niestety nie pomogę:/

warto walczyć tylko jak..niechce na nią napierać ona nie szuka ojca szuka mężczyzny i taki starałem się być

Zwyczajka nie masz sie co przejmowac opiniami z kafe Najczesciej i tak nie sa obiektywne A dziecko to nie dysfunkcja:)

Gość vcxvx
Taka kobieta jest mniej atrakcyjna, nie jestes facetem, wiec nie rozumiesz. Chociaz dla 40-letniego faceta, ktory pewnie ma wlasne dziecko na ktore lozy alimenty, jest bez roznicy.

\' Bo to jest poniekąd niedojrzałośc\" niedojrzałość to tylko pojęcie zbudowane na bazie określonej kultury i epoki 🖐️ dziś za niedojrzałych uważa sie yyyy a 100 lat temu xxxx a samotne kobiety z dziećmi nigdy nie były powszechnie uważane za atrakcyjną partię... kwestia kultury i wspomnianej biologii i z tym się kłócić nie możesz 🖐️ pewnie jesteś z tego powodu rozżalona ale trudno... tak się potoczyło \"zakładanie że taka laska z dzieckiem jest gorszej kategorii!\" gdyby tak na to szerzej spojrzeć to masz tracje są gorsze tak samo jak gorsi są mniej zarabiający faceci, otyłe dziewczyny, niscy faceci... mają wady... wady to bycie gorszym i te wady widać. nawet jak ich nie oceniamy świadomie to zauważa je podświadomość i wrzuca osobę w odpowiednią przegródkę

Gość sebastian muńoz de la torre
ja nie skreślam kobiet ktore maja dzieci, czasami uwazam nawet ze panna z dzieckiem moze byc o wiele bardziej wartosciowa niz ta ktora jest bezdzietna, nie mozna oceniac czlowieka przez pryzmat bledow mlodosci, znam taka dziewczyne ma 28lat i ma dwoje dzieci nieslubnych ale jest wspaniala i dobra dziewczyna bardzo kochana i napewno nie mozna nazwac ja dziwka

Gość Zwyczajka
Do brzydula-staram się nie przejmowac, ale jednak trochę mnie to boli...jestem ponoc ładną, a już na pewno normalną dziewczyną, mam cudnego synka...i wnerwia mnie to, że ktoś z powodu dziecka, tej małej istotki dającej nam szczęście sens życia-skreśla mnie nie zadając sobie nawet trudu by lepiej mnie poznac... a tak na marginesie, to...wyglądasz prawie jak ja, no może parę lat starzej heh;))

Gość Zwyczajka
Do Sebastian...-wreszcie jakiś normalny post:) Aż trudno uwierzyc że pisze to facet:D

do wszystkich którzy myślą że dziewczyny z dziećmi to druga klasa-jesteście w błędzie myślicie że szukają sponsorów którzy pomogą wychować dziecko te dziewczyny potrafią zadbać o siebie doskonale i oswoje pociechy i jak im sie uda to jeszcze o faceta potrafią sobie radzić z problemami o jakich wy niemacie pojęcia =wytykanie palcami jeki politowania współczucie którego one wcale nie potrzebują

Zwyczajka jak Cie skresla i nie daje szansy na blizsze poznanie to nie wart jest bys obdarzyla go glebszym uczuciem Kobieta,ktora jest matka ma wiecej ciepla,jast bardziej odpowiedzialna,ma wiecej uczuc itd Z reguly:) Wyjatki zdazaja sie w obie strony

zwyczajka w co ci trudno uwierzyc? ja znam tą dziewczyne ktora samotnie wychowuje dzieci, pierwsze dziecko miala w wieku 18 lat, a drugie w wieku 20 z pewnych przyczyn z innymi facetami, to jest moja najblizsza przyjaciólka.

Gość pewnie ze skreslam
po co mi rozklapiocha :o

brzydula30 masz racje, uwazam ze jak facet nie potrafi zaakceptowac dziecka swojej wybranki to jest zlykwym tchorzem i nie jest wart uczucia tej kobiety