Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwyczajka

Do facetów-czy skreślacie kobietę z dzieckiem?

Polecane posty

Gość Zwyczajka
Bo widzisz, z tego co się tu dowiaduje to większośc facetów nie chce kobiety z dzieckiem, a bo to obciążenie, a bo kto chce cudzego bachora wychowywac itd, a wogóle nie patrzą na wnętrze tej osoby! Co to w ogóle za prymitywne myślenie

Gość i bądz tu mądry i pisz wiersze
zwyczajka powiedz mi czego WY chcecie od mężczyzny btw nam facetom bardzo trudno zaakceptować cudze dziecko taką już jesteśmy konstrukcją

Gość Zwyczajka
To samo się tyczy niepełnosprawnych, czy tych "grubszych" od razu gorsi, puszysta dziewczyna-już na wstępie skreślona, bo taką to się przed kumplami pochwalic nie można..Znam wiele przypadków gdy jest inaczej, ale..wyjątki potwierdzaj ą regułe...

Gość sebastian muńoz de la torre
Ja napisałem ci że jestem przyjacielem tej dziewczyny, a tak naprawde to coś do niej czuje? i bardzo lubie jej dzieci.

Gość Zwyczajka
Ja spotkałam facetów, którym zupełnie dziecko nie przeszkadza, ale spotkałam też zupełnie innych..fakt, zależy od człowieka. Trudno mi pojąc czemu jest więcej tych którzy skreślają taką babkę z dzieckiem, bo skreślająją ją z powodu dziecka-a czemu to dziecko jest winne?Co z tego że innego partnera?

Gość facet facet face
fajnie jest podupczyc taka mauske ale nie wiazac sie z nia,po co mi cudze dziecko.takie mamuski maja swoje potrzeby wiec sie bzykaja a szczegolnie takie mlode heheh

Gość Zwyczajka
O, ograniczony się odezwał

Gość u mnie jest
twoj facet nie chacial ciebie i jego dziecka a myslisz ze obce bedzie chcial?? czasem chce ale to rzadko,przewaznie chodzi o co innego.

facet facet face jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie odzywaj

Gość Zwyczajka
Ja jestem sama z wyboru

A jakos dzis dlugo pracowalem ;) A co tak na pania wszyscy skoczyli ??

Gość Zwyczajka
Bo powinniście patrzec na taką kobietę jak na normalnego człowieka, nie powiodło jej się trudno, z powodu dziecka nie powinno się nikogo skreślac!!!Ale trudno, łopatą rozumu nikomu się do głowy nie nałoży, a szkoda czasem

Bo nonmalni ludzie to normalnie to odbieraja.Zwyczajka sa ludzie,ktorzy maja problemy sami ze soba

"Kocham wszystkich prawiczkow" Jestes chyba jedyna ;):classic_cool: --->Zwyczajka Nie przejmuj sie negatywnymi opiniami tutaj. Chca zdolowac czlowieka...

zwyczajka powiem ci po prostu to juz jako czlowiek a nie mężczyzna, z dzieckiem czasami nawet samej moze ci byc lepiej niz z facetem ktory by ciebie bil, przychodził do domu pijany i wyprawial tego typu rzeczy, ale mimo wszystko uwazam za zarowno ojciec jak i matka sa bardzo wazni w zyciu dziecka

Gość Zwyczajka
Macie rację...Czasem mam nadzieję że zmienię czyjeś durnowate poglądy, ale...on sam z,mieni zdanie dopiero gdy się styknie z takim problemem.Nie warto się przejmowac, ale trudno patrzec na ludzką głupotę, tępotę i brak zrozumienia

Gość Zwyczajka
Do sebastian... mężczyzna też człowiek:))

Gość dyzio.
?Co z tego że innego partnera? A chciałabyś wychowywać cudze dziecko? Matkować mu na co dzień, a ono odwiedzałoby mamusię w weekend? I kiedy nie spodobałoby mmu się to, o co je prosisz, odpowiadałoby, że nie jesteś jego matką i nie masz prawa niczego mu zabraniać, domagać się od niego itd. I żeby jego biologiczna matka krytykowała Ciebie i Twoje metody wychowawcze? Zobowiązania wobec cudzego dziecka ma się takie, jak wobec własnego, a praw nie ma się zadnych. Gdzieś tam żyje prawdziwy wyidealizowany tatuś, który jest prawdziwym ojcem i zawsze będzie tym lepszym dla dziecka, a tutaj jakiś jeleń je wychowuje i jest tylko ojczymem.

oczywiście że mężczyzna to czlowiek, tylko zależy jaki, kobieta ktora ma dziecko potrzebuje nie tylko partnera ale i kogos kto bedzie ojcem jej dziecka wiec mowie o tym zeby kiedys dziecko mialo dobry ojcowski wzor

Gdzieś tam żyje prawdziwy wyidealizowany tatuś, który jest prawdziwym ojcem i zawsze będzie tym lepszym dla dziecka, a tutaj jakiś jeleń je wychowuje i jest tylko ojczymem. Dyzio nie zawsze:)

Gość inoczi
zwyczajka ... jestam samotna mama od niecałego roku mam 5 letnia córeczke i mam 26 lat .... sa rozni faceci ja na szczescie nie szukam co ma byc bedzie :) teraz ciesze sie cisza i spokojem ktory odzyskałam, a tak na marginesie powiem ci jak jest bo mam duzo kolezanek samotnie wychowujace dzieci... Ci młodzieniaszki mysla o nas jak o łatwej lali do dmuchania ( na szczescie nie kazda taka jest :)) i zabawy i nie ma szans z nimi na powazny zwiazek szkoda czasu na jołopów ! Co do tych starszych co maja poukladane w glowie to tacy mysle nie maja problemow z zaakceptowaniem nie swojego dziecka

Gość Zwyczajka
Tak..tylko widzisz,tych normalnych jest raczej niewielu...a na kafeterii to już tylko wyjątki;)

"na kafe to wiekszosc dzieci" Bo sa ferie chyba ? co sie spodziewalas ze jakas powazna osoba tu sie wypowiedziala ? :o chyba kilka tylko "albo"wygrancy zyciowi""" A o tych nie warto mowic :o