Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taki ot co

do WREDNIAKA PASKUDNEGO

Polecane posty

Gość a taki ot co

odnosze wrazenie, ze z Toba jest cos nie tak. komentujesz kazdy post na forum, udzielasz sie wszem i wobec , obnosisz sie ze swoja wiedza i doswiadczeniem. wydaje mi sie, ze jestes zwyklem trzepiekonskim fajansiarzem, ktory nigdy nie byl z kobieta i pisanie na erotycznym powoduje wzrost twego ego. az zal jak sie czyta twoje wypocinyA

Gość Kasia 12222
Dokładnie! Nareszcie ktos zauważył,że wtpowiedzi wredniaka paskudnego,są nie na miejscu. Są ironiczne.

Gość a taki ot co
noooo, nie musiałem długo czekać. wszechwiedzący Wredniak dał głos. teraz to już mam pewność a nie "wydaje mi się". człowieku kompleksy się leczy.

Gość a taki ot co
nie, żal mi cię , mały człowieczku. po prostu żal. onanista pie....lony

Odstosunkujcie się do Wredniaka. Sami nie potraficie niczego sensownie skomentować, innym dokuczacie. Kasia do lodów!!!!!

same mądrale nagle sie znalazły. To mozę w takim razie pod czarnym nickiem to napiszcie? Dlaczego kryjecie sie pod pomarańczem???

Gość a taki ot co
odezwał się kolejny ....

Gość Kasia 12222
Po prostu nie można tego czytac. No coment.

Gość a taki ot co
nie mam czarnego nicka dlatego pod pomarańczą pisze.

Kasiu, a ty umiesz czytać, czy tylko nieporadnie składac literki, no nie powiem o oralu z połykiem którego pragniesz sie nauczyć.

Gość Kasia 12222
Nie wiesz czego pragnę. Zresztą huj Cię to obchodzi. Zadalam pytanie. Ale widzę,że Ty musisz się nauczyc co to wogóle jest pytanie. Nie pytam jak to się robi, pytam jakie są doznania. Ale jesli nigdy zadna laska Ci tego nie robiła to po co się wpierdalasz?

Kasiu, moja dobra rada. Z taką niewyparzoną gębą nie bierz żadnego kutaska do buzi bo zrobisz facetowi krzywdę. Seks to delikatna sprawa i nikt nie włoży swoich klejnotów w taką paszczękę jak twoja. Aha, umyj zęby!!!!

Gość lalunia69
protestuję !:) Odczepcie się od Wredniaka ! Nie znam Wredniaka osobiście i raczej ,,,nie chce poznać ;) ale jest ok. Pisze rozsądnie i radzi również . Wredniak p . jestem zTobą :)

Gość Kasia 12222
:) Zaadresowałabym jednak Twoją wypowiedz do nadawcy... :P

Kasia 12222 Dokładnie! Nareszcie ktos zauważył,że wtpowiedzi wredniaka paskudnego,są nie na miejscu. Są ironiczne. Tylko inteligentni ludzie potrafią być ironiczni. Głupi nie rozumieją sensu ironii. Nie umieją jej także właściwie odczytać 🖐️

Brawo Czarne Asisko, Ale kto tutaj zrozumie ironię, aluzje, złosliwość?? No może Kasia ?????

Gość wredniak to schizofrenik

mnie sie większość wypowiedzi wredniaka kojarzy z bajdurzeniem starego pryka... na ogoł sa pozbawione głebszego sensu i obliczone na poczucie humoru jakiemu on hołduje... tylko chwilami ma przeblyski rubasznego zboka :-p

No i mamy już Fanklub Wredniaka. Stanowiska Prezesa i w-ce jest już zarezerwowane (sorry Winnetou), ale żadnego członka nie zostawię bez stanowiska. Członka oraz cipki. ;) Pozdrawiam i apeluję - nie dajcie umrzeć tego topikowi. ;) P.S. Kasiu - Ty możesz być skarbnikiem - będziesz \"pobierać wpłaty od członków\". :P

Gość lalunia69
a taki ot co -> wiesz kolego troche wiedzy i doświadczenia trzeba miec aby podzielić się nia na forum ,nawet erotycznym . a nie tylko pisać głupoty. I nie kazdemu chciałoby się pisać porady , a Wredniak pisze bo rozumie o co chodzi kobietom. Wredniak - :D

Gość Czerwone róze.
Każdy ma prawo się wypowiadac. Dlaczego każdy mężczyzna neguje wypowiedzi Kasi?? Wredniak Paskudny faktycznie rzuca dośc dziwne teksty... :/ Jak nie masz ochoty komuś doradzic,podzielic się doświadczeniem to po co się wtrącasz?

Gość lalunia69
A ja ? ;)

Gość marek1122
przedłużacz orgazmów... masz rację! bravo