Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzy-dwa-jeden0

po rozstaniu co dalej???

Polecane posty

Gość trzy-dwa-jeden0

Czy wydawalo wam sie tez po roztaniu ze juz nigdy nie znajdziecie kogos odpowiedniego tak dobrejo jak partner z ktorym sie rozstajecie??? ze juz igdy nie ulozycie sobie zycia???

Gość mon dieu
znajdziesz lepszego!! innej opcji nie ma

Gość trzy-dwa-jeden0
leppszego mam nadzieje ale czy bede w stanie znowu pokochac

Gość zdeeeezorientowanaaa
ja po rozstaniu bylam szczesliwa i mialam nadzieje na to ze albo kogos poznam albo bede jak najdluzej wolna byle tylko nie z nim

Gość trzy-dwa-jeden0
i co poznalas kogos mam 24lata wiem ze to jeszcze nie 80 ale wydaje i sie ze juz zawsze bede sama i to teraz kiedy wlaczyl mi sie instynkt maciezynski

Gość roki500
Skoro się rozstaliście to znaczy żę wcale taki dobry nie był,więć szanse na lepszego są

Gość trzy-dwa-jeden0
moze nie byl to idealny zwiazek ostatnimy czasy ale 2 lata byly piekne i byl tzw. super materialem na meza

Gość pierdolenie ze tak powiem
kazdy piepszy ze trafi sie lepszy-gowno prawda moja mamusie zdradzal facet,byl jej pierwszym powaznym chlopakiem,zostawila go,poznala ojca i takie jakie zycie miala i ma jest nie do pozazdroszczenia.wcale moj ojciec lepszy od tamtego nie jest

Gość lukrecja nie borgia
E tam ,tego kwiata pół świata .Nigdy tak nie miałam .no owszem przykro mi było ,ale żeby świat się zatrzymał ?Nigdy !

Gość edek111
Bezedury... :)

Gość trzy-dwa-jeden0
Bezedury a ty oddajesz tam sperme bo jak tak to juz lece

Gość trzy-dwa-jeden0
Bezedury no tak pedzilam ze spadlam z pospiechu ze schodow i obilam kolana!!!!!!!!!!!!i co teraz ciazy nie bydzie;( a tak na powaznie to mam nazdieje ze przy dobrym wietrze depresja i smutek przejdzie po 2 tygodniach

Gość tez tak mam jest mi zle

Gość frufru
"trzy-dwa-jeden0 - i co poznalas kogos mam 24lata wiem ze to jeszcze nie 80 ale wydaje i sie ze juz zawsze bede sama i to teraz kiedy wlaczyl mi sie instynkt maciezynski" ja jestem starsza i poznałam. nie histeryzuj :) "trzy-dwa-jeden0 - moze nie byl to idealny zwiazek ostatnimy czasy ale 2 lata byly piekne i byl tzw. super materialem na meza" i ten super materiał na męża po dwóch pięknych latach Cię rzucił?... to chyba jednak nie był takim super materiałem. "pierdolenie ze tak powiem - kazdy piepszy ze trafi sie lepszy-gowno prawda. moja mamusie zdradzal facet,byl jej pierwszym powaznym chlopakiem,zostawila go,poznala ojca i takie jakie zycie miala i ma jest nie do pozazdroszczenia.wcale moj ojciec lepszy od tamtego nie jest" takiego sobie wybrała, żeby był jak tamten. pikuś w tym zeby znaleźć LEPSZEGO. "trzy-dwa-jeden0 - Bezedury no tak pedzilam ze spadlam z pospiechu ze schodow i obilam kolana!!!!!!!!!!!!i co teraz ciazy nie bydzie;(" ale ciąży się w kolanach nie nosi, więc masz jeszcze szanse... ;)

Pewnie będziesz jeszcze szczęśliwa,jesteś jeszcze taka młoda:)Ale rozumiem o czym piszesz,i mam podobnie....tyle że moje" potomki"już odchowane i już mi się nie chce nikogo mieć;)

Gość fiołek27
mi też się wydaje że już nigdy nikogo nie pokocham, kumpela mówi że peprzę durnoty. Pewnie ma rację ale ja teraz jestem w kompletnej rozsypce

To zależy tylko od nas czy faktycznie się pozna kogoś "lepszego". Jeśli będziesz autorko każdego faceta wrzucała do wora pt "ex" i porównywała cechy innych z jego to obawiam się, że nigdy nie znajdziesz fajnego faceta :) A Twój były widać, że taki fajny nie był skoro nie jesteście razem, widać nie byliście sobie pisani. Kiedyś też tak strasznie kochałam byłego, przez jakiś rok spotykałam się z innymi z kratkę, porównywałam ich z NIM i siłą rzeczy nawet kiedy trafił się wartościowy kandydat to i tak nic z tego nie wyszło przez moje nastawienie. Teraz jestem szczęśliwa bo mam kogoś zupełnie innego od mojego ex i za to go strasznie kocham a tamto uczucie hmm... jak by go nigdy nie było :) Jak się chce to się wszystko da :)

Gość SWIAT JEST RÓŻOWY
DZIEWCZYNY!!! Mnie rzucil facet,po chamsku,ni stad ni z owad,wydawalo mi sie,ba,bylam pewna ze nigdy juz w nikim sie nie zakocham,ze to byla milosc mojego zycia...Guzik prawda...Lata cierpien a znow...jestem zakochana:) Wszystko przed Wami,najpierw trzeba troche pocierpiec zeby potem bylo dobrze:)