Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 venge.

Schud艂am 20 kg i nie mam JOJO!!!!

Polecane posty

Go艣膰 venge.
spoko..馃槾 nie przytyj臋 kochana! id臋 na sex i pami臋taj moja waga 49kg

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 poszarpana pochwa prostytutki
moja 48 wiec sie gon spaslaku :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venge.
to ty masz problem.. 1 kg i tak boli?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venge.
Dziewczyny, powaga, mog臋 pom贸c..:classic_cool: jaka艣 wariatka tu zago艣ci艂a! pochwa...!!! :P pochwa! ochyda s艂owo!!!

Udost臋pnij ten post

ty masz problem :P chcialas blysnac swoja super dietka i niestety trafila sie taka co bez diety wazy mniej bo sport uprawia a nie katuje sie niejedzeniem :o pomidory tucza :D:D:D ide dzis z dzieciem na kebeb :classic_cool: poza tym jesli wazylas 64 i schudlas 20 to powinnas teraz 44 :) no chyba, ze liczyc nie potrafie 馃挙

Udost臋pnij ten post

te...pani magister bez kropki oHyda sie pisze :o:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venge.
ciebie chyba 偶aden 偶aden facet nie przelecia艂 tak naprawd臋? i masz problem..."P jak to jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venge.
hi,hi.hi.hi/////...:P

Udost臋pnij ten post

tak :classic_cool: dziecko zrobilam sobie sikajac pod wiatr :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poszarpana pochwa prostututki
tak , nie przelecia艂 mnie i 偶a艂uj臋!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahahahaha
Jak mnie tacy ludzie bawia. I jeszcze utrzymujesz ze masz pojecie o odzywianiu. I popieram te panie ktore mowia ze mozna jesc wszystko ale z UMIAREM. Chyba kawalek ciasta raz na tydzien nie zaszkodzi. A takie podejscie "nigdy w zyciu czegos nie zjem" to prowadzi do obsesji. I ja naprawde cos o tym wiem bo dlugo sie uczylam "normalnie jesc" z pomoca rodziny i lekarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WeronikaPoznan30
hej venge! a mozesz powiedziec w jakim czasie scudlas? jadlas konkretna ilosc kcal na dzien? zazdroszcze ci!! ja sama sie odchudzam do wesela, ale przede mna dluuga droga:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 venge.
Weroni... nie wiem ,czy pomog臋... klony tu dominuj膮! 2 tyg by艂am na nurkowaniach, wi臋c p艂ywanie ca艂y dzie艅..basen ..bieganie... a teraz dieta, nie wariacka, ale...nie jem s艂odyczy, cukru, pieczywa, t艂uszcz贸w... jem - warzywa, owoce z ograniczeniem s艂odkich i suszonych , bo te maj膮 du偶o cukru!/ np, banany. mandarynki../jogutry , ser bia艂y, ograniczam mi臋so, zw艂aszcza dr贸b! - hormony jem ryby ...na parze, warzywa surowe lub na parze.. schud艂am w 2 miesi膮ce...ale bez sportu my艣l臋 potrzeba 3-4 miesi膮ce... My艣l臋 , 偶e wyra偶am si臋 jasno - Zero cukru , s艂odyczy , alkoholu..! mo偶e jest to 1000 kal , mo偶e wi臋cej..ale cukier je ogranicza...podobno 1 kawa z cukrem to 450 kal????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahahahahahaha
Kawa kalorii nie ma, a 100 gram cukru ma ok 370-400 kcal, lyzeczka to ok 5-10 gram. To ile Ty slodzisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heh nie藕le
autorko udaj sie lepiej do dietyetyka, bo z tego co tu wypisujesz niezbyt rozmaicie sie odzywaisz, nie mowiac ze rezygnujac tak drastycznie z wegli ( mowie o tych zdrowych - zlozonych ) mozesz sobie zrobic krzywde :o a banany maja b.duzo mineralow i witamin oraz tryptofan. ziemniaki tez sa wskazane lepiej jesc wszytsko - co jest zdrowe ALE Z UMIAREM - co ma swoje przelozenie w zdrowszej alternatywie - np cukier oczyszczony - miod czy melasa, syrok klonowy biale pieczywo bulki - razowy, na zakwasie z zarnami naprawde jest mnooostwo przekladnikow i nie trzeba sie tak katowac. ja tez prawie schudlam 20 , choc nadal waga leci bo chce dojsc jakos do 52 kg ( zostalo z 4 kg wiec wiem co mowie .git:) )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heh nie藕le
Ja proponuje udac sie do dietetyka panstwowo. nie trzeba placic ;) i ma sie kontakt wzrokowy z lekarzem ( tzn napewno z lekarzem :P )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weronikaPoznan30
dzieki venge. rzezywiscie pelno tu malp na tym temacie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobrze miec troche samokrytycy
zmu weroniko :) tzn venge.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedno wiem na pewno
razem z sad艂em autorka pozby艂a si臋 rozumu:( Ja pierdziel臋 kobieto ....jedno w tobie podziwiam, po艣wi臋cenie bo po艣wi臋ci艂a艣 偶ycie na odchudzanie i dla 49 kg bredzisz jak pot艂uczona :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sugga
jab艂ka i banany ,ale pomidory nie tucz膮.mo偶e te suszone w zalewie z oliwy ale za to jakie zdrowe s膮.

Udost臋pnij ten post

Najbardziej rozwali mnie tekst o tym, ze pomidory tucza :-)))) Rewelacja :-D :-D :-D :-D ale dobry jest tez te o kawie z 450 kcla :-D :-D :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hekko
Sceri, piszesz, 偶e schud艂a艣 艂adnie a jesz s艂odycze w weekendy. Ciekawe, bo schud艂a艣 9 kg, a ja w tym samym czasie co ty, schud艂em 18,2 kg ;]

Udost臋pnij ten post