Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominikaaaaraaa

co myslicie o tatuazach na palcach zamiast obraczek?

Polecane posty

Gość dominikaaaaraaa

my robimy sobie w dniu subu :) nasze imiona lub date slubu, jeszcze nie wiemy :) na zawsze

Gość głupia jestes
nie ma nic na zawsze.może byc tak, że za pare lat sie rozstaniecie i co wtedy? znałam takiego jednego.wytatułował sobie "kocham ewe" a jak sie z ewą rozstał po pary latach i poznał anię (z którą jest już kilka ładnych lat" to nie wiedział co ma zrobić z tym tatuażem! i niestety dalej go ma...porażka

Gość dominikaaaaraaa
potem po miesiącu na cipce i choojku. będziemy razem na zawsze niech wszyscy wiedza

Gość dominikaaaaraaa
tamto wyzej to podszyw oczywiscie :) ludzie, nie przesazajcie- tatuaz bedzie malutki- tylko wokol serdecznego palca, tatuaze w tej chwili- a juz zwlaszcza takiej wielkosci i z takich miejsc mozna bez problemu usunac! Mi sie to podoba- czcionka- gotyk :] yeah

Gość julianaka
no wiec, jak sie ma 20 pare lat to moze wygladac jeszcze jakos. ale jak to bywa w wiekszosci tatuazy: raz ze blakna, dwa ze przestaja sie podobac. i wtedy bedziesz usuwala ....

a co się dzieje z takimi tatuażami, jak człowiek, tyje, albo chudnie dramatycznie, albo ręce spuchną (np w czasie ciąży)i skóra się będzie rozciągać. Pytam, bo nie wiem.

Gość dominikaaaaraaa
dlonie akurat jakos bardzo nie tyja u czlowieka.. nie mam sklonnosci do tycia i nigdy mi nic nie puchlo, moze jak bede w ciazy to rzeczywiscie beda puchly... nie wiem To tylko nasze cialo, za 40-60 lat i tak nic juz po nim :) To nie jest jakas wielka swietosc, po prostu zabawa, cieszenie sie zyciem, nie dorabiajcie dramatyzmu :) Jak bede stara to uwierzcie- mam to gdzies jak moj tatuaz bedzie wygladal na pomarszczonej dloni bo ta dlon i tak juz bedzie brzydka i tatuaz jej ani mniej ani bardziej juz nie oszpeci :)

zastanówcie się czy ten tatuaż nie skomplikuje Wam życia. np. w wielu miejscach pracy nie można mieć żadnych ozdób na rękach, o tatuażach nie wspomnę...

ja jestem za tradycyjnymi obraczkami tatułaż mozes zrobic zawsze i to jaki chcesz zastanawiam sie jak to by wyszło w kosciele bo jest moment obraczek a wy ...

Pomysl calkiem fajny. NIe trzeba myslec od razu ze sie nie uda, ze sie rozpadnie. Wg mnie gdyby to byl delikatny tatuaz z data slubu, to czemu nie? I tak odnotuja slub w metryce, i tak nie da sie wymazac z pamieci wiec czemu nie? Zawsze bedziesz mogla przykryc tatuaz szerokim pierscionkeim lub obraczka, jakbys juz na to patrzec nie mogla ;) Wole tradycyjne obraczki, nie chcialabym tez spedzac dnia naszego slubu robiac sobie tatuaz. Nie przeszkadza ci bol? A co jesli bedziesz musiala robic dobra mine na weselu z opuchnietym palcem? Dramatyzuje? Moze tylko symboliczne zrobic sobie tymczasowe tatuaze? Mnie przeraza mysl tuszu pod skora :o Powodzenia :)

A jak to będzie wyglądało w Kościele? Ciekaw jestem co powie Ksiądz zamiast załóżcie sobie obrączki;)

Gość jak dla mnie to
kiepski pomysl :/ ale kazdy ma swoj gust :)

Gość noce i dnie
będzie - żono, przyjmij ten tatuaż na znak mojej miłości... i tu wkracza facet z przyrządami do tatuażu i dziabie ja w palec :)

Gość _______odświeżacz______
bedziecie wyglafdac jak wypuszczeni z wiezienia-gratuluje pomyslu

Gość Lucrezia Borgia
nie polecam tatuażu na palcu z tego względu, że brzydko wygląda. Mój kumpel wytatuował sobie obrączkę i nie wygląda to fajnie, na palcach pory skóry są szersze niż np. na ramieniu czy plecach i przez to tatuaż robi się jakiś taki niewyraźny.

Gość kingakinia
jak dla mnie to głupi pomysł ......

Gość tatuaz sam w sobie jest
obciachowy

myślimy że to beznadzieja :O "fajnie" te obrączki będa wyglądały jak będziecie już dziadkami :O

Gość buehehehheeeeee
pomysl jak znajdziesz sobie kochanka przed ktorym bedziesz chciala ukryc mza, a tu ups! nie da sie zdjac obraczki,

Gość zolwikk
po pierwsze na starosc wasze "obraczki" beda wygldac tragicznie no bo wiadomo. pozatym nawet teraz bedzie to wygladalo brzydko, w kosciele nie bedzie czego zalozyc na palec , a jednak obraczka to taki symboliczny krazek milosci i oddania. wy go nie bedzieccie miec