Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odchudzanko

Rozpoczynam MĄDRĄ DIETĘ kto się przyłączy??

Polecane posty

odchudzanko napewno spadnie, zobaczysz:) z ta rekawica to niezly pomysl, chyba sie tez w taka zaopatrze;) obecnie uzywam takiej siateczkowej gabki( nie mam pojecia jak sie nazywa) jest calkiem nieza, ale wydaje mi sie ze rekawica bedzie lepsza:D

Rękawica działa jak peeling, więc wskazana jest przed stosowaniem tych wszystkich wyszczuplających specyfików, bo ułatwia ich wchłanianie. Ja wczoraj pierwszy raz jej użyłam, a miałam potem skórę jak bobas, więc chyba warto. :-) Ja o 15 idę na ten nordic walking. Zaraz zjem coś lekkiego, by nie paść po drodze z głodu, bo od rana na serku z ogórkiem i jabłku jestem. A jak wrócę to zrobię sobie sałatkę z kapusty pekińskiej.

sasinka przyjemnego treningu, napisz potem jak Ci przypadl do gustu ten rodzaj sportu, ciekawa jestem :) nie mogę się juz doczekać popołudniowego aerobiku Wkoncu wyszło słonko... jak skoncze prace to pewnie sie schowa

Już jestem po i powiem Wam, że mi się to podoba. Niezłe tempo zarzuciłyśmy z kumpelą i czuje swoje nogi. Zobaczymy z czasem, czy to jakiś efekt przyniesie, a teraz właśnie mam zamiar trochę się porozciągać. Ja na aerobic chodzę w pn i też mi się podoba, ale wczoraj nie byłam, bo musiałam coś załatwić i nie zdążyłam. :(

oj, ciezki dzien :( ale chociaz slonce sie pokazalo po po poludniu, od slonca autoamtycznie poprawia mi sie humorek:D ja zaraz idę na basenik,czas sie wyzyc i odstresowac:):)

Widzę, że zostałyśmy w trzy, może góra w cztery. Gdzie reszta?Czyżby się poddała, zrezygnowała z walki o super figurę i marzenia? Kobietki...co z Wami? Tak na marginesie...może się ktoś przyłączy, bo mi się trochę nudzi.:-P

sasinko, tez zauwazylam ze nas jakos malutko sie zrobilo:( a gdzie sa wszyscy??? przeciez razem lepiej przechodzic przez blaski i cienie diety:D jejq, ledwo zyje po tym basenie i czuje glod :O ide spac bo jeszcze cos mi odbije i do kuchni sie przetransportuje😠

No niestety mało cos nas, ewelina sie wyłamała asiaasia tez..... Ja zamierzam tu zagladac az osiadne 60 kg :P czyli baaardzo długo:P:P:P:P:P Jak chcecie to możemy założyć nowy topik, na nowy zawsze ktos sie dołącza, a starych nie chche sie nikomu czytać. Co Wy na to??

co za dzien, ledwo wstałam, chyba sie położe po pracy na małą dżemkę.... Ledwo żyje Wszystko przez tą pogodę, niech wyjdzie słonko jak wczoraj, mi tez automatycznie poprawia sie wtedy humor dzis planuje pocwiczyc na swojej gumie :P

odchudzanko, mozemy zlozyc nowy topik, rzeczywiscie moze nikomu sie nie chce czytac 11 stron naszego topiku..... ....czuje wszytkie swoje miesnie, przyszalalam z cwiczeniami chyba wczoraj.... a ja tez planuje siedziec na topiku dopiki nie osiagne prawidlowej wagi;) noo, i to troche potrwa....:O

jako taka jaka jest twoja waga docelowa?? W ogole to ile juz schudłas?? mój cel to 14 kilo.... mam nadzieje zjak mi sie to uda.... Co za dzien od rana boli mnie głowa...

Hej :) Dawno tu nie zaglądałam, ale wcale nie rezygnuję z walki o wymarzoną figurę :) Byłam po prostu trochę zajęta. jako*taka*ona w 100% się z Tobą zgadzam, że razem jest łatwiej :) Lepiej się czuję jak sobie pomyślę, że nie tylko ja się męczę ;P Moim celem jest 11 kg. Nie wiem jak długo potrwa zrzucanie takiej góry tłuszczu, ale się nie poddam :) Dziś mija 15 dzień bez słodyczy i narazie za nimi nie tęsknię. Od pewnego czasu smakuje mi wszystko co jest kwaśne, więc zjadam dużo kapusty kiszonej i ogórków :) Miłego dnia życzę :)

no jest tych kg troche, oj jest:O chcialabym jeszcze 10kg, narazie schudlam 3kg (dzis rano sie wazylam) ale cos czuje ze im dluzej sie odchiudzam waga coraz mniej spada:O heh:( no ale narazie sie nie zamierzam poddawac.... nabralam troszke optymizmu, bo sloneczko u mnie swiecilo dzis calutki dzien:D najgorsze jest to ze... zauwazylam rozstepy na udach(po wewnetrznej stronie) chyba umre:( :O 😠 od czego mi sie to paskudztwo pryplatalo:( nie mialam ich wczesniej

Dziewczyny, ciagle trzymam diete, ale bylam troszke zajeta i nie mialam kiedy nawet niczego napisac :) Podczas ostatniego wazenia nie bylo zmiany, ale za to centymetry polecialy wiec sie ciesze :)

Widzę, że na naszym temacie lekkie ożywienie i bardzo dobrze Kochane, bo grunt to grupowe wsparcie. ;-) Ja miała dziś ciężki dzień, od 9.30 do 18.30 na uczelni, padam z nóg i z głodu, bo od rana, tylko dwa jajka, kawałek swojskiej kiełbasy i dwa jabłka. Właśnie robię sobie zupę warzywną, którą uwielbiam i nie ma zbyt wielu kalorii.

Dziewczyny, a czytałyście może o tej diecie maślankowej tu na kafeterii? Może też zrobiłybyśmy sobie taki jeden dzień na samej maślance?

Jak się ciesze, że się wkoncu odezwałytście:) Ja dzis mialam głodówke małą, właściwie niezamierzoną, ale z nadmiaru obowiazków tak wyszło i postanowiłam w ogóle juz dzis nic nie jesc.... zjadłam dzis tylko jabłko które podziałało przeczyszczająco na pusty żołądek:P JUtro ide na basenik a w piatek z rana się zważe. Jak nie będzie 71 albo 70 najlepiej:P to sie wkurze jako taka Tobie rozstępy wyszły a mi megaśny cellulit. Wygląda jak obncy na mojej nodze!!!!! kiedys mialam tylko odrobinke po wew stronie a teraz na całych udach i pośladkach!!! Zamówiłam sobie balsam na allegro na rozstępy i cellulit z bielendy, jest do profesjonalnego użytku w salonach kosmetycznych i mam nadzieję, że pomoże, oczywiście w połączeniu w dietką, masażem i ćwiczeniami

i kolejny dzien jade do pracy w śniegu !!!!! dobrze, że przynajmniej szybko topnieje Postanowiłam, że dziennie rano bede piła szklankę wody z sokiem z polówki cytryny. Podobno wspomaga odchudzanie i oczyszcza organizm.

Witam! ;-) Ja właśnie wróciłam z małych zakupów i piję sobie kawkę. Potem mam zamiar zrobić sobie omlet z warzywami na śniadanie i sałatkę z kapusty pekińskiej na obiad. Wieczorem...hmm...może jakiś kisiel albo coś. Myślę, żeby w poniedziałek zrobi taki dzień maślankowy. Muszę jeszcze to przemyśleć. ;-) Pogoda dobijająca, to fakt...kiedy w końcu będzie słoneczko??

sasinka co ciekawego kupilas?? ja chyba zaraz strzele sobie 2 kawe bo zasne na stojąco!!! Kusząca ta dietka maślankowa.... może się na nią skusze ciekawe czy rzeczywiście taka skuteczna. Ile chcesz ja stosować sasinka? dzis ide na basenik:) bede sie starała nie patrzec na siebie w lustrze w stroju:P :P

podobno od niedzieli ma byc wiosenna pogoda....... liczę na to :) dziewczyny poślijcie mi na maila jakies wasze fotki, chcialabym bardzo zobaczyć jak wyglądacie. proszę proszę. sirpa@onet.poczta.pl

Gość nowa dziewczyna 24
hejka dziewczynki! ja tez bym sie chetnie przyłaczyła!

hej nowa! zapraszamy;) a ja wrocilam z wykladow... myslalam ze zasne... oczywiscie wrocilam i buty mam przemoczone:O ja chce wiosne!!!!! o tej wodzie z cytryna tez slyszalam same pozytywy, chyba tez zaczne;) ide robic obiadek: kurczak z surowka z kapusty pekinskiej i marchewki:) mniam:D dzis jestem bez sniadania i umieram z glodu... oczywiscie za pozno wstalam i nie zdarzylam.... po obiadku musze sie przygotowac do korepetycji... odchudzanko, uwierz mi ze ja wyladam zapewnie fatalnie w stroju kapielowym.. staram sie nie patrzec i omijam lustra:O pocieszam si eze na basenie jest mnostwo osob o wcale nie idealnej figurze:P

Witam nową członkinię naszej elitarnej grupy. ;-) Może opowiesz coś o sobie? A w sumie to nic ciekawego..rajstopy, oliwkę do ciała, serek jutro na śniadanie i jogurt pitny do pociągu, bo tam zawsze chce mi się jeść. Muszę oszczędzać teraz, bo niestety krucho z kasą i wszelkie wypady w poszukiwaniu ciuszków odpadają. :| Ja myślę, by tą dietę tylko jeden dzień w tygodniu stosować, bo niestety po pierwsze nie dałabym rady dłużej, a po drugie diety jednoskładnikowe są niestety niezdrowe moim zdaniem. Zastanawiam się tylko jaki dzień byłby w moim przypadku najlepszy. Ja w następną sobotę idę na imprezę rodzinną ze strony mojego faceta i jestem ciekawa, czy ktoś zauważy, że już coś schudłam. Długo mnie nie widzieli teraz, więc to byłaby na pewno obiektywna ocena. Zobaczymy za tydzień. ;-) Też słyszałam o tej wodzie z cytryną, nawet kiedyś to stosowałam, bo niby też miało przynieść efekt w postaci regularnego wypróżniania, co w moim przypadku niestety się nie sprawdziło i się zniechęciłam do tego. No ale może wrócę i znów zacznę pic. Hehe...też mam dziś surówkę z kapusty pekińskiej, ale z selerem, marchewką, kukurydzą i papryką. Teraz muszę się tym moim kremem wyszczuplającym wysmarować, bo rano mi się nie chciało. Dzisiaj mam wolne i powiem Wam, że się nudzę. Gdyby było słonko, to poszłabym sobie gdzieś do parku może pobiegać, a taka pogoda zniechęca na maksa. Hehe...ale się rozpisałam, sorry :)

nikt nie chce mi fotki posłac:( szkoda mi ostatnio w pracy powiedzieli, że schudłam. Jupi ale bylam wtedy ubrana w obcisle gacie, moje ulubione, które mnie wyszczuplają. Ciekawa jestem czy rzeczywiscie widać czy to tylko złudzenie optyczne:P witaj nowa:) ile chcesz zrzucić kg ?