Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacha112

A moze sa tu jakies mamy rocznik 85?

Polecane posty

Witam :) u mnie zima na całego :( zimno lezy snieg wieje silny wiatr i ogólnie jest do bani :( ja już nie spie jak zwykle od godziny 6 teraz moj synus robi sobie drzemkę a ja piję kawkę pozdrawiam i zycze miłego dnia :)

hej, u nas tez bialo :( w dodatku wczoraj mnie naszlo na papiloty, a dzisiaj wygladam jak pudel :P a tu musze jeszcze jechac do pracy zalatwiac wychowawczy, bo macierzynski mam do 11 kwietnia..na szczescie mam jeszcze 48 dni urlopu :D wiec jeszcze do konca maja beda mi placic:P mialam isc dzis do dentysty, ale dostalam okres i wszystko mnie boli, wiec zeby dawkowac bol, przelozylam sobie wizyte na 1 kwietnia:P hehe nie wiem, czy tez tak macie, ale ostatnio jak kupuje fajki to zawsze kaza mi dowod pokazywac..fajnie, ze mlodo wygladam, ale przedwczoraj kupowalam wedline, a pani mowi do mnie:a co dla ciebie? poczulam sie jak totalna gowniara, ale odpowiedzialam: pokroj mi tej szynki drobiowej :P pani opadla kopara..a co, jak ona mnie tyka, to ja ja tez:P Kurcze, nie mam pomyslu, jak zlikwidowac to afro na glowie, prostownice zostawilam u mamy, a nie chce mi sie od nowa myc glowy..w ogole jestem fryzjerskim antytalenciem, chcialam miec takie fale, a mam szope..

he he dobre :D ale ja tak nie mam na szczescie :P a co do afro to nie mam pojecia chyba zostaje Ci umycie głowy :) kurcze ja mam wizytę we czwartek i tez już siedze i kombunuje jak ja przełozyc tzn na kiedy bo nie chce mi się teraz isc ale chyba zadzwonie dziś i przełoze wizytę na przyszły tydzien :)

Witam:-) U nas pogoda identyko jak i u Was.W nocy tak wiało że myślałam że dom rozniesie.W kominie tak gwizdało że nie szło spać i co chwila się budziłyśmy także dzisiaj chodzę zła bo nie wyspana. Byłyśmy dzisiaj na spacerku, w przerwie między opadami:-)Zawsze to coś:-)Coś czuję że mnie coś bierze.Zimno mi, boli głowa, kichać zaczęłam i dostałam mega kataru!!!!Kurcze żeby tylko Zuźka się nie zaraziła, bo niedawno wyszliśmy z katarku:-(No ale chyba na to nie ma sposobu? Uśmiałam się z tymi papilotami, bo przypomniało mi się jak kiedyś sama sobie je zrobiłam...Matko jak ja wtedy wyglądałam!!!!:-P I najlepsze jest to że myślałam że wyglądam pięknie i modnie i poszłam tak do szkoły a jak teraz patrzę na zdjęcie to normalnie ręce same opadają jak można było być taką ślepą kretynką:-)No ale te czasy za mną i NIGDY WIĘCEJ PAPILOTÓW!!!!! pozdrawiam

no wlasnie ja tez chcialam byc modna i piekna :P a w ogole to takie beznadziejne mam te wlosy, nic mi sie w nich nie podoba:( hehe siedze sobie na urlopku do 19 czerwca, potem pani kadrowa poradzila mi wziac wychowawczy do konca roku, a od 1 stycznia przyniesc L4 :P i chyba tak zrobie, chociaz korci mnie, zeby to chorobowe zaniesc juz 20 czerwca...gdyby nie to, ze mam zeby do wyleczenia, to staralibysmy sie juz od tego cyklu:P mama2_4 a jak tam Twoje staranka?

Moje staranka to są takie jakby ich w ogóle nie było, bo jak tu się można starać jak mąż za granicą:-(Przyjedzie raz na miesiąc i weź tu babo zaskocz:-)Oj coś czuje że to dość sporo potrwa, no ale jak to mówią cierpliwość popłaca miłej nocki pozdrawiam

hej, my dzis wyspalysmy sie do 10 :P i wlasnie wybieralysmy sie na spacer, kiedy uzmyslowilam sobie ze nie wiem, gdzie dalam klucze, a na nieszczescie jestesmy same w domu..maz przyjechal z pracy o 10, wzial wedki i pojechal na rybska, tesciowa pojechala do swojego ojca do Krakowa, a tesc tez gdzies wyszedl, nawet mowil gdzie idzie tylko zaspana bylam i nie wiem nic z tego :P kojarzy mi sie, ze moje klucze mogly zostac u rodzicow, bo robilam tam sobie porzadek w torebce i widocznie nie schowalam ich z powrotem:P a Wy co porabiacie?

mama2_4, mialam w pracy taka kolezanke, ktorej maz tez pracowal za granica, tez chcieli miec drugie dziecko, w koncu "utrafili" ale roznica miedzy dziecmi to prawie 7 lat :P tak ze nie przejmuj sie :D

Witam u mnie dzien zaczoł sie nerwowo!zepsuł nam się samochod an dzien przed wyjazdem w gory myslałam ze szlak mnie trafi.Teraz czekamy na mojego attę az wroci z rannej zmiany zeby zobaczył co tam się dzieje czy trzeba prowadzic do warsztatu mam nadzieje w tacie bo on to taka złota rączka i myslę ze jednak pojedziemy na ten weekend :P ja jak zawsze wstałam o 6 :) miłego dnia

Klarrissa to Wy ranne ptaszki jestescie :P a co sie konkretnie zepsulo? oczywiscie z ciekawosci pytam, bo o samochodach mam dosc mgliste pojecie..

heh zebyśmy my to wiedzieli stanoł i już dalej nie pojechał... kochana ja już od bardzo dawna wstaje o 6 tzn moj syn ale wzięlam sie na sposob bo daje młodemu mleko i idę dalej spac czasem mi się uda do 7:30 on zje i się bawi :P chyba ze mam coś pilnego do roboty to wstaje razem z nim na temat pogody sie nie wypowiadam ;)

mam nadzieje, ze Emilka nie bedzie tak wczesnie wstawac..ja uwielbiam spac i ona raczej tez, z tym, ze w dzien ze spaniem jest kiepsko..kurcze dzwoni kolezanka, zebym przyszla na kawe mrozona, a ja sie nie mam jak ruszyc..ide szukac tych kluczy, bo jeszcze jedne zapasowe byc powinny, ale nie mam pomyslu gdzie..

Hej nivea-hehe dobre z ta szynka,bardzo dorbze jej opowiedzialas,a z tymi wlosami,zwilzje lekko i sie obnicza loczki,ale mi sie tam wlosy takie podobaja:-) Ja wsciekam sie straszne na ta pogode,chce robic w ogrodzie i niema jak:-( mama-moja siostra tez nie widziala jak zaskoczyc,bo maz ciagle za granica,ale teraz juz jest w 5mies:-) Bedzie miala synka,ma juz 2 dzieci

no dzis juz fajnie to wyglada, bo afro sie naprostowalo troszke:P a ja dalej czekam, az ktos przyjdzie, pomijajac to , ze chce isc na spacer, to jeszcze tak mi sie chce palic..a mala nie spi, wiec nie zostawie jej samej..czas chyba rzucic ten wspanialy nalog:P

Moj mały wstaje tak wcześnie bo o 20 już ma 3 sen :D wiec nie dziwie się w sumie,ze wstaje tak wczesnie ale ja już się przyzywcziłam i nawet jak mu się pospi dłużej to ja i tak wstaje ok 6 już tak się ustawiłam he he...dziewczyny módlcie sie zeby udało nam się dziś zrobic to auto :P bo jak nie to dostane zawału tak się napaliłam na ten weekend w górach,ze jak nie pojadę bo dostane szału... Jeszcze jakby było tego mało \"przepiłam\" gdzieś barierkę do wózka ;) szukam na allegro do kazdego prawie są tylko do mojego nie ma no usiąśc i płakac :D

witam my nie spimy od 05:45 he he ale teraz mały sobie kima wiec mam chwilkę dla siebie!wiec tak samochod jednak w warsztacie wiec nasz wyjazd nie doszedł do skutku ale dziś podobno mają naprawic wiec palnujemy wyruszyc jutro z rana :) pogoda taka sobie nic nie pada ogólnie nie jest zimno słoneczko tak niesmiało sie wychyla ale myslę ze wyjdzie na dobre!mnie dziś czeka mego sprzątanie bo cały tydzien maż miał nocki wiec nie bardzo było ajk sprzątac ale dziś ma wolne wcześniej wstaje wiec juzmnie nie ominie tym bardziej ze jutro chcemy wyjechac a nie lubie wracac do domku jak jest bałagan zyczę miłego dnia :)

no widze, ze sie weekendujecie na calego..wczoraj bylam na mszy sw, po ktorej miala byc katecheza dla rodzicow i rodzicow chrzestnych, a okazalo sie, ze po mszy zostalismy w kosciele sami, nie liczac kilku babc w beretach..a dzis od rana biegam, chchialam kupic sobie taka bluzke koszulowa, bo chrzciny malej 19 kwietnia, a ja nie mam nic w miare eleganckiego, ale oczywiscie nie kupilam nic, bo wszystkie, ktore mi sie podobaly, w cyckach za duze, a jak w cyckach dobra, to znowu w innych miejscach wisi na mni jak worek:( pocieszam sie, ze jeszcze troche czasu jest..malej chyba jednak ida zeby, bo wszystkim co jej wpadnie w lapki szoruje po dziaslach i wrzeszczy, jutro jej kupie taki zel lagodzacy zabkowanie, bo wytrzymac sie z nia nie da..w dzien nie chce spac, uznaje tylko noszenie i spacery, w dodatku nakarmilam ja zupkami ze sloiczka i dostala mega- zatwardzenia..no coz, na przyszlosc bede madrzejsza, a tak sie cieszylam ze pieknie zajada:P na szczescie zrobila kupke i to taka solidna plasteline:P a co tam u Was??

Witam dziewczyny! My jednak nie pojechalismy samochod dalej u mechanika moze jutro coś więcej będziemy wiedziec!Wczoraj bylsimy zobaczyc małego Jaśka później mieliśmy my gosci i tak sobota zleciała!Wczoraj była piękna wiosenna pogoda było cieplutko i świeciło piękne słoneczko a dziś pochmurno i kropi deszczy ;/ mam nadzieje ze sie rozpogodzi bo chcemy pojsc z małym na spacerek :) zycze słonecznej niedzieli!

no to lipa z tym samochodem:( wiem jaki to bol, bo swego czasu mielismy takiego opla, ktory sie buntowal w najmniej oczekiwanym momencie, np rano kiedy jechalismy do pracy..pozostawala tylko taryfa, zepsul sie nam tez kiedys w Zakopanym i to byla dopiero porazka:( Ja tradycyjnie czekam na meza az wroci z ryb, bo w planach mamy jeszcze spacerek, mam nadzieje, ze pogoda sie nie zepsuje, tzn ze nie bedzie padac, bo slonca u nas nie ma..

No własnie my mamy opla :( Kurde mi tez nie chce sie siedziec w domu i chętnie bym poszła z małym na spacerek ale ten deszcz nadal kropi :( na wózek nałoze folie wiec mały nie zmoknie ale my na pewno he he chcoiaz zimno nie jest wiec nadal mysle o wyjsciu :P

Witam! a coż to za pustki?? my nadal bez samochodu no masakra jakas mowie wam jestem taka zła ze nie macie pojecia nawet!Nie wiemy kiedy go zrobią ile mamy kasy szykowac az sie boje ile nas ta \"przyjemnośc\" bedzie kosztowała ;)pozdrawiam

hej..no rzeczywiscie pustki, ja praktycznie caly dzien robilam porzadki, ale i tak nie zrobilam wszystkiego, co sobie zaplanowalam..potem mialam isc kupic blaszki do pieczenia, bo w domu nie ma ale dostalam lenia i nie poszlam:P w dodatku nie zaplacilam pradu, a to juz chyba z miesiac po terminie, jutro juz musze isc:P Klarissaa to z tym samochodem to chyba cos powaznego, skoro jeszcze nie zrobiony? Ja sie ciesze, ze poki co nasz jezdzi, ale dawno sie nie psul tfu tfu tfu:P A i tak zawieszenie mamy do roboty..w ogole ostatnio wydalismy tyle kasy nie wiadomo na co, nie wiem czy Wy tez tak macie? Bo u nas pieniadze topnieja nie wiadomo jak i kiedy:P wiec dzis stwierdzilismy, ze trzeba zrobic wielkie oszczedzanie..

Kurcze nie wiem co z tym samochodem mam nadzieje jednak ze to nic powaznego :) co do oszczędzania to u nas wyglada to tak,jak zawsze sobie zaplanujemy ze na coś sobie odłozymy to pojawi sie jakis nieoczekiwany wydatek! Własnie juz uzbieralismy sobie faja sumkę na wakacje to bedzie trzeba z tych pieniążków wziąc na naprawę samochodu!A jak juz chodzi o takie naprawde oszczędzanie to ja powiem ze nie umiem oszczędzac he he nie mwoie ze trwonie kase na lewo i prawo ale nie umiem np kupic tanszego szamponu itp.itd. nie potrafie po prostu i tyle :D i nie mogę sie obejsc bez pizzy tak ze dwa razy w tygodniu :D

Witam!! U nas w koncu zawitała wiosna :) bylsimy dziś na dłuzszym spacerku :) z autem dalej nic nie wiemy moj mąż tam dzwonił ale Pan powiedział,ze to moze jeszcze troszkę potrwac :( więc czekamy bo co innego nam zostaje...Zycze miłego wieczorku ;)

witam, u nas tez piekna pogoda:) zaliczylysmy wczoraj dlugi spacer, i teraz tez sie wybieramy, wczoraj przelozylam wozek na spacerowke, i dzis pierwsza jazda w nowej wersji sie odbedzie:P musze tyllko skombinowac jakas apaszke, bo w moim plaszczyku wiosennym nie zapne sie w cyckach:( i pasuje, zeby to jakis wyglad mialo..wczoraj bylysmy tez do szczepienia, mala wazy 7 kilo, ale 20 dag odjely na ubranko i zapisaly 6800:P Klarissaa, wiem jaka to lipa nagle zostac bez samochodu, ale mysle, ze cos zaradza, tylko czy macie jakiegos swojego zaufanego mechanika?bo wiem, ze mechanicy lubia cyganic, tzn jak sie ktos nie zna, to wymysla kilka usterek i potem sobie policza nie wiadomo za co:(

Witam u mnie tez iwosna i cieplutko :) Po obiadku tez wybieramy sie na spacerek my już w spacerówce od dawna bo mały w gondoli sie nie mieslił :P co do mechanika to mamy zaufanego ale musimy czekac własnie bo tam majstrują przy nim a bez samchodu to masakra jest jakaś :) jak nie było to człowiek radził sobie bez niego ale jak juz jestw domu dłuższy czas i zabraknie go na kilka dni tragedia normalnie he he...

i jak tam po spacerkach? My wyspacerowalysmy sie za wszystkie czasy, a jutro powtorka:D troche tylko szkoda, bo ide jutro na cytologie i musze wstac kolo 7...a tak sie przyzwyczailam spac do 10..:P

hihihiihhi zapomnialam napisac, ze kupilam sobie baleriny..obydwie prawe! :D:D:D na szczescie zaraz jak przyszlam do domu to chcialam tesciowej pokazac na sobie, a tu sie okazuje, ze cos z nimi nie tak..bo oba buty pasuja tylko na jedna noge..wiec zaraz poszlam i mi wymienili, chociaz ta babka w sklepie na poczatku myslala, ze jaja sobie robie na prima aprilis..:D:D

Witam kobietki :) U mnie piękna pogoda więc po obiadku na dłuuugi spacerek sie wybieramy!Tylko mam problem bo nie wiem jak małego ubierac ;) boję sie zeby go nie przegrzac ale tez zeby mu nie było zimno!!!Bo u mnie jest naprawde ciepło :) zeby tylko w swięta chciało tak być to będzie super! Auta dalej nie mamy już niby wiedzą co jest ale jeszcze musi to zobaczyc elektronik bo poodbno to coś z komputerem i musi zobaczyc czy da sie wymienic jedną czesc czy trzeba cały jezeli cały to pojdziemy z torbami :( Aha mamy 3 zęby i dwa widoczne już w drodze :) :) :) Zyczę miłego ciepłego i słonecznego dnia