Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacha112

A moze sa tu jakies mamy rocznik 85?

Polecane posty

klarisa-ja tez bym chetnie nauczyla sie robic tipsy,w niemczech gdybym chodzila do domu klientki i brala polowe ceny to by sie bardzo oplacilo,ale kurs chcialabym robic normalny w polsce

Gość Klarissa*****
pisałam wczesniej ale coś mi sie nie wysłało ;) wiesz ja nie mowie o takim zeby komus robic bo to trzeba naprawdę dobrze robic a taki profesjonalny kurs kosztuje ponad 1000zł ;)!! Chcę nauczyc się zebym mogła sobie sama robic własnie oglądam te filmy i niby nic trudnego :P i myslę nad zakupem zestawu :P szukam własnie na allegro czegoś fajnego i w rozsądnej cenie :) to ja klarissaa tylko wpisuje na bank poprawne hasło a mi wyskakuje ze błędne ;/

Gość Klarissa*****
sprawdzam tylko czy działa mi hasło :P

Gość Klarissa*****

Witam Co tak pusto? U nas dzisiaj pogoda fatalna, z rana było już tak ciemno jakby wieczór nadchodził a teraz to już wszędzie światło trzeba palić.Nie nawidzę takiej pogody:-( Byliśmy na godzinnym spacerku bo musiałam małe zakupki zrobić, męża wysłać nie mogłam bo i tak by nie kupił tego co potrzeba:-(No ale chociaż córcia skorzystała z odrobiny świeżego powietrza:-D Co do tipsów to podziwiam, bo ja bym cierpliwości nie miała tak dłubać w tych pazurach.Sama też nie robię, bo nie lubię(jedynie na ślub sobie robiłam, bo wtedy jakoś musiały te paznokcie do zdjęć wyglądać:-)) Z księgowości właśnie dlatego zrezygnowałam, bo stwierdziłam że to nie dla mnie, siedzieć 8 godzin przed komputerem i cały czas robić to samo, a jaka radocha była jak na pocztę czy gdzieś indziej trzeba było wyskoczyć:-)Muszę się przekwalifikować ale jeszcze nie wiem co chcę w życiu robić:-(Myślałam o położnictwie, bo po kilku pobytach w ciąży w szpitalu strasznie mi się spodobał ten zawód, no i najfajniejsze chyba jest pomaganie w przyjściu na świat maluszkom.Szkoła pielęgniarska u nas jest ale nie wiem czy tak łatwo będzie w tym zawodzie potem zatrudnienie znaleźć:-(Jeszcze muszę pomyśleć, rozejrzeć się i potem zacząć działać. Na razie podoba mi się zawód który wykonuję teraz czyli mamusia pełnoetatowa:-D pozdrawiamy

mnie w tipsach "pociąga" :D to,ze jakjuz się naucze bede mogła je robic kiedy tylko mi sie zechce :) nie wiem czy polubie je sama sobie robic ale myslę ze tak!

Co wy dziewczyny poumierałyście? A tak fajnie zapowiadał się ten topik Simba a jak tam idzie nauka usypiania?Ja już na szczęście mam to za sobą.Nie raz było ciężko ale nie dałam się a teraz jest tylko lepiej:-D evi, nanatata,kacha,zieloneszkiełko co z Wami? Teraz chyba nazwiemy nasze forum \"mama2_4, klarissa i nivea85:-) I dodam że jesteśmy pożarci z moim mężem.Już 3 dzień się nie odzywamy, jedynie służbowo mi szczerze mówiąc mam już go dosyć a nie widzieliśmy się 6 tygodni.To chyba ta rozłąka na nas tak działa że po jego powrocie nie umiemy się dogadać:-(No to się wyżaliłam;-)

klarisa-Jezu fajny pomysl,faktycznie mozna sobie samemu zrobic,dziekuje ci za ten wspanialy pomysl,a jest mozliwosc sciagniecia takie plytki z netu????A co dokladnie trzeba do tych tipsow,tipsy,zele,lampe,ozdoby,piliniczki i co jewzcze???? mama24-No my dzieki Bogu tez juz mamy to za soba,teraz maly naprawde zasypia 1000razy lepiej,nie placze,czasem tylko musze jeszcze wejsc bo bryka po luzku i i za dlugo gada z miskami,ale jak go poloze i wychodze to super zaraz lula A co do meza,hmmm umnie tez nie ciekawie:-(

simba a ciężko było na początku?U mnie była tragedia.Już myślałam że się poddam, ale jakoś tak się w sobie zawzięłam i powiedziałam że dam radę!!!!No i dałam:-)Nawet jak byłam wykończona, wstawałam w nocy i odkładałam małą do łóżeczka, po 3 dniach był spokój.Teraz to normalnie bajka.Ja ja kładę ok 20 a ona sobie ładnie usypia, czasami w przeciągu 10 min a czasami musi sobie popiszczeć, no ale już nie płacze:-) Widzę że nie tylko do mojego życia wkradł się kryzys:-(

Witam!kurczę dziewczyny co jest z tym naszymi chłopami bo moj mi ostatnio tak działa na naerwy ze szok :( rozmawiamy normalnie ale strasznie mnie denerwuje! Simba-->jezeli chodzi o płytke to nie wiem skad ta znajoma ja ma ale chyba wydaje mi się ze od tej pani co zamawiała cały zestaw do tipsów płytke dostała pewnie gratis!znalazłam włąsnie fajny zestaw i dosc tani http://www.allegro.pl/item556513643_a_n_zestaw_do_zelu_gratisy_tylko_115_zl.html a ten ma fajniejszą lampę http://www.allegro.pl/item560149374_m_m_zestaw_startowy_do_zelu_xl_tylko_159_00.html Ja juz dzis bede miała ten zestaw kolezanka mi pozycza zebym sobie pocwiczyła jezeli bedzie mi wychodzic wtedy sobie kupie swoj prywatny he he pozdrawiam

hej, poczytalam sobie Was i juz wszystko wiem:P mysle, ze z tymi tipsami to niezly pomysl, sama kiedys o tym myslalam, tylko zeby sobie robic, bo komus to raczej bym sie nie odwazyla:P ale jesli chodzi o takie sprawy, to ja jestem beztalencie :D nawet nie umiem sobie porzadnie wlosow spiac, nie umiem sie tez malowac:P cieniami, bo od razu wygladam jak tirowka:P nie mowiac o paznokciach... mama2_4 nic sie nie przejmuj, chlop to chlop, wszystko mu przejdzie i bedzie ok, moj tez mnie nieraz wq... i to takimi drobnymi rzeczami, np ma cos zrobic i przez tydzien odklada to na jutro, a mnie szlag trafia! w zeszly piatek mial zobaczyc co sie stalo z odkurzaczem, bo nie chce ciagnac, a worek jest nowy, i oczywiscie do dzisiaj tego nie zrobil, wiec nie bede sprzatac i koniec. Apoza tym wczoraj cale miasto zjezdzilismy za drzwiami, bo bedziemy remontowac maly pokoj i chcemy wymienic drzwi, na takie same jak u nas w pokoju...i oczywiscie nigdzie ich nie ma, okazalo sie, ze ta firma juz nie produkuje tego modelu! A jak jeszcze bylam w ciazy to byla wyprzedaz tej firmy i chcialam kupic wtedy, ale oczywiscie mezus stwierdzil, ze skoro teraz sa, to potem tez beda:P Wiec teraz czy chce czy nie chce musi wylozyc kase na wymiane stolarki w calym mieszkaniu (bo wszedzie sa stare drzwi) :D mam nadzieje ze sie nie pogubilyscie w tych moich wywodach:P

Ja bym chyba odzielnie kupywala wszystko,ale to naprawde tanio mozna kupic,zamowie w polsce,siostra mi wylicytuje,na wielkanoc bede w polsce i odbiore,bo tu sie nic nie oplaca,najpierw bede praktykowala na sobie,potem bede mogla prawko zrobic i moge jezdzic do domow robic tipsy,takie cos by mi odpowiadalo,bo niechce isc do pracy na caly dzien i dziecka zostawiac

Własnie skonczyłam robic jednego tipsa :D powiem Wam ze super sprawa :) do ideału brakuje sporo ale nie jest źle :P troche wprawy i bedzie ok! jurde u mnie dzis śnieg nie pada ale znów taki wiatr ze szok :( idę sprzątac ;)

My już po spacerku.U nas ładna pogoda, trochę wieje ale świeci słońce także aż chciało się wyjść.Musiałam iść po zakupy bo M. nie miałam zamiaru się prosić.Ja jestem bardzo zawzięta i łatwo nie odpuszczę.Wczoraj próbował się przymilać ale ja się nie dałam:-)Od 1,5 miesiąca pompuje koła w wózku.W końcu się wkurwiłam i poszłam na orlen i sobie sama napompowałam, co dnia muszę mu kilka razy powtarzać żeby zrobił daną rzecz.Czasami mnie ten człowiek tak drażni że lepiej nie mówić:-( No widzę że się wkręciłyście z tymi tipsami:-)Powodzenia miłego dnia:-D

mama ja mojego juz proszę chyba z miesiac o wytrzepanie dywanu kuzwa stoi w przedpokoju i czeka huj wi na co ;) ale on nie ma czasu bo zyje jutrzejszym meczem na ktory oczywiscie jedzie ;) i cała sobota w dupie bo jedzie rano i wroci późnym wieczorem oglonie nie jest zły ale ostatnio strasznie leniwy i to mnie denerwuje najbradziej

witam :) dziewczyny jak tak dalej pojdzie to bede chyba pisała sama ze soba albo nasz topik padnie :( ja dzis siedze z małm cały dzien sama w domku mąż jedzie an mecz zaraz :( al chyba sie wybierzemy do mamy :p miłego dnia i zaglądajcie tu częsciej :)

Gość gosia8524
witam mam kilka pytan i jestem mnam z mały starzem moje malenstwo ma 3,5 miesiaca i nie chce pic z cycka -dajemy jej mleko zciagniete wczesniej które było zamrożone ale już sie kończy a ja czuje ze w piersiach też nie jest go za duzo --jakie mleko podac maęłj i ie wogóle -doradzcie :)))

Ja wlasnie jeszcze wybieram sobie co za zestaw wybrac ,i jakie dodatki do tych tipsow,ale widze ze w opiniach tych plyt jest duzo negatywnych wypowiedzi,wiec niewiem skad plyte wziasc???? A ty jaka plyte masz?ßJak sie nazywa?? Pozdrawiam

Gość gosia8524
co to za głupota o tych pomarańczowych !!!!!!!!

melduje sie ze zyje :) mama24 witaj w klubie! ja tez mialam przeboje z moim m, oj duzo sie dzialo :-/ wczoraj dostalam bukiet kwiatow i chyba jest juz dobrze... moje dziaciaki chore, pierwszy raz tej zimy sa przeziebione :-/ wiec siedzimy juz 3 dzien w domu-jeeee nie ma to jak w taka pogode kisic sie w domu teraz robie obiad, chcialam tylko znac ze zyje :) wieczorem usiade i poczytam wiecej

Gość gosia8524
czy ktoś mi doradzi cos o tym karmieniu ,hallo hallo !!!!!!!!!!11

evi-zdrowka ,zdrowka ,zdrowka dzieciaczkom posylam❤️ gosia-moja stopka jest do innego topiku,a co do mleka,moim zdaniem powinnas sie skonsultowac z twoja polozna,w inetrnecie dostaniesz porady naprawde rozne.Jakie mleko kupic,na opakowaniu w sklepie mozesz przeczytac jakie do jakiego miesiaca jest przeznaczone,mysle ,ze w twoim przypadku jeszcze 1. Ja dzis gotowalam ogorkowa:-)

Gość gosia8524
ok dzieki

Evi-umnie czym wiecej kwiatow na stole,tym gorzej,bo kazde dostaje jak cos M przeskrobie,teraz mam dwa wazony:-D

No witam z wieczorka... Mój M. nie jest aż taki domyślny żeby mi kwiaty kupić, zresztą wie że ja ich nie lubię, czasami się postara i dobre winko kupi ale tak jak napisałam czasami:-(No i gadzina jedna nie potrafi powiedzieć słowa przepraszam... No ale nasz kryzys trwał dosyć długo także musiał je z siebie jakoś wykrztusić, oj ciężko mu przeszło przez gardło:-) bo pewnie dalej byśmy się nie odzywali a w środę raniutko wraca do pracy i nie będziemy się widzieli aż do świąt:-( Wczoraj byłam u mamy w odwiedzinach, dzisiaj u teściów także weekend minął fajniutko, no i ta pogoda...:-)Normalnie żyć się chce jak słońce tak za oknem świeci. Miałam umyć w sobotę okna(mam ich 6)ale miałam takiego lenia że wolałam jechać do mamy a że do niej kawałek drogi mam(103 km) to poleciał cały dzień a okna nadal brudne:-(Oj leniuch się ze mnie zrobił przez ta pogodę co ostatnimi czasy była.No ale myślę że w następnym tygodniu te okna będą błyszczeć, tylko niech M pojedzie bo jak on jest to wiecznie gdzieś jeździmy gosia wiem że bebilon 1 jest dobrze tolerowana przez dzieciaczki, ja też na początku dawałam takie mleczko ale że moja córa była strasznie żarta(opakowanie 300 g starczało na nie całe dwa dni)także przerzuciłam się na bebiko bo inaczej bym z torbami poszła. Mleko z nr jeden jest do 6 miesiąca.Ile mogłam tyle pomogłam;-) Evi dużo zdrówka dla maluszków, oby się szybko wykurowali

Witam wieczorkiem! ja dopiero mam chwle czasu najpierw bylismy u mamy na obiedzie pozniej mielismy gosci i tak zweszło :) teraz mały własnie zasypia mąz zamawia pizze jakies winko i po niedzieli :D poozdrawiam

hej! ja juz mam troche czasu wolnego, m namowil mnie na nudna komedie :-/ mielismy jechac do multikina ale dzieci chore wiec odpada ostatnio bylismy na krwawych walentynkach 3d- polecam jak ktos lubi horrory-naprawde extra film :) Simba moj kwiaty kupi jak naprawde cos powaznego... gosia u nas w szpitalu polecaja nan wiec moze kup nan1 , na poczatek zrob 70 ml i sprawdz czy dziecku bedzie odpowiadac moja mala na poczatku wogole mleka sztucznego nie tolerowala, sporo sie nameczylam zeby do butelki ja przyzwyczaic, wiec poczatki moga byc rozne... mama24 nie pisz mi o porzadkach, dzisiaj mialam nalot tesciowej i standardowe pytania co na obiad, kiedy umuje okna :-o matko co za ludzie, czasami jej pytania okropnie mnie irytuja ostatnio pytala sie nawet jaka antykoncepcje stosujemy :-/ boze nie mieszkamy razem, nigdy do niczego sie nie dolozyla i takie pytania :-/ a tez jestem ostatnio leniwa, mam zamiar troche pocwiczyc do wakacji, moj m tez cwiczy i tak jakos glupio mi kiedy przylazi i chwali sie ile to mu uroslo w cyckach , poza tym zaczal ostatnio cwiczyc przy mnie-jakby mi cos sugerowal :-D hehe