Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacha112

A moze sa tu jakies mamy rocznik 85?

Polecane posty

my bylismy na Boże Narodzenie na Mazurach u tesciów mały miał 5 m-cy ale teraz nie uwazam ze to było głupie :P mały był dzielny i wytzymał jazdę samochodem prawie 10 godz.ciągle spał :)

hej, ja juz zjadlam paczucha, ale od jutra sie odchudzam:P w sumie jeszcze nic glupiego nie zdazylam zrobic, bo mala ma dopiero 3 msc, ale wszystko przede mna:P ja tez jestem za n-k, wiec jak to zrobimy? na razie uciekam bo Emisia wstala, tzn wstala o 7, zjadla i poszla spac dalej, az do teraz :D

No tylko ja takiego prawdziwego to jeszcze dzis nie jadłam :( czekam na męża a zwroci z pracy nie mam jak wyjsc do sklepu :( to co z ta naszą -kalsą kto się podejmuje zakładac :P

ale jak to zrobic, zeby ci co nas podczytuja na pomaranczowo tego nie widzieli? ja proponuje zeby ktoras przyslala mi na meila swoje namiary, albo wrzuccie sobie meila na wierzch to ja Wam powysylam. A tak w ogole to nie mam juz ochoty na paczki, tylko na sledzie:P

Ale chyba mieslismy załozyc swoja \"klasę\"? dobrze zrozumiałam :P??u mnie sie pogoda poprawia chyba zaliczymy spacerek :P

teraz szuakmy chetnego do załozenia kalsy kto na ochotnika?? :P moj mały terazmurdny wiec nie mam jak :P

kule!!!juz wiem tylko teraz jak z zaproszeniami zeby nie kazdy miał tam dostęp tzn pomaranczowe :P

hej! to podajcie maila swojego , wysle Wam swoj profil moze byc? i tak sie bedziemy wymieniac ;) ja wlasnie w taki sposob mam pare osob juz z kafeterii na nk :)

ok jak sie namyslicie to dajcie znac ja ide obiadek robic :)

dobra klasa jest założona.Podajcie swoje meile to wyślę wam linka do strony.Tylko dobrze by było żeby sie nas nazbierało to wtedy można będzie zablokować

zaraz się mój maluch obudzi także nie będę miała czasu dopiero wieczorem się tym zajmę ale meile piszcie

a i jeszcze tak dla prywatności w mailu napiszcie login z kafeterii oraz potwierdzenie na topiku że maila wysłałyście:-)

hej, do mnie jak narazie nic nie doszlo..a tymczasem uciekam, bo beda u nas zakladac drzwi wejsciowe i ewakuujemy sie z mala do mamy:)

Hej do mnie doszło, tylko, że pojawia się komunikat, że podana strona nie istnieje