Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiochowa.

Co zrobiliscie śmiesznego w dzieciństwie

Polecane posty

Gość Amarynka
Jak byłam mała, to poszłam raz do koleżanki, która miała dwa kundelki. I jeden z tych kundelków użarł mnie w nogę :( Nic mi się nie stało, bo akurat miałam kalosze na nogach i on użarł mnie w tego kalosza :D

Gość Me too up

Gość Dajeeecie
nowe :D

Gość Ibidem
Dajeeecie, też byś coś dał :D

Gość Schlaraffeland
A mi się przypomniało, jak w dzieciństwie w zimie z braciszkiem chcieliśmy piękny zielony ogród a się nie dało, bo była zima ;< Więc co robiliśmy? Podwędzaliśmy naszej mamie te takie suszarki, co się na nich wiesza ubrania, rozkładaliśmy, kładliśmy je na boku, i powiędzy nogi ustawialiśmy donice z kwiatami z całego domu :D Jej, ale była radocha tak siedzieć pomiędzy tym na plastikowych dziecinnych krzesełkach :D

Gość fhfgfhfg
Będąc dzieckiem miałam taką kryjówkę o której nikt nie wiedział... Była ona w szopie na drewno na takim jakby "strychu" na który tak normalnie nie można było wleźć bo był w całości założony deskami. Ja jednak odkryłam że jedna deska się odsuwa, tak więc wspinałam się po ścianach (a dodać trzeba że szopa ta była diabelnie wysoka i to cud że ani razu nie zleciałam i sobie karku nie skręciłam), odsuwałam tą deskę, właziłam przez szparę na ten strych i deskę zasuwałam z powrotem. Z lubością po jednej rzeczy znosiłam tam jakieś drobiazgi typu książka, stara kołdra, poduszka, itd. uciekałam tam zawsze gdy było mi smutno, źle lub gdy po prostu popsztykałam się z rodzicami. Kiedyś zdarzyło mi się nawet tam zasnąć na bite kilka godzin a w między czasie rodzina zdążyła osiwieć z niepokoju. Pewnego dnia rodzice pojechali na zakupy a ja chciałam wykorzystać ten moment i dostarczyć nowy "materiał" do mojej kryjówki. Miałam na sobie taką wielgachną bluzę i gdy schodziłam z kryjówki złapał mnie skurcz nogi. Nie wiem jak ale się zsunęłam i zawisłam na bluzie na tej desce co ją odsuwałam jakiś metr od ściany i ok. 5 metrów nad ziemią. Cóż było robić? Ruszyć się po prostu bałam że spadnę więc tak sobie wisiałam na tej bluzie dobrą godzinę zanim wrócili rodzice. Zaczęłam krzyczeć i mnie znaleźli. Najpierw byli wystraszeni na śmierć a dziś z tego się śmieją że sobie wysiałam jak ta dżdżownica na haczyku. Niestety ojciec zaraz po tym dokładnie poprzybijał wszystkie deski i to było na tyle po mojej kryjówce ;)

a ja jak chodziłam do pierwszej klasy podstawówki to na lekcji religi modliliśmy się na rozpoczęcie lekcji. Aż tu nagle żygać mi się zachciało i żygnęłam sobie orzygałam teczki kolegom których nie lubiłam ( oczywiście nie specjalnie i nie jakos bardzo dużo) wychodząc z klasy narzygałam bardzo dużo na drzwi.Ale to były drzwi od innej klasy od zewnątrz bo żeby wyjść na dwór musiałam przejść przez tę klasę./Uczniowie którzy mieli tam lekcje musieli się patrzeć na moje żygi na drzwiach. Ale wstyd;/ a przy tym miałam urzygane całe spodnie i tak paradowałam w nich do domu. Siostra musiała mnie odprowadzić do domu;D Sprzątaczka oczywiście musiała to sprzatać współczuję jej.

Gość Ibidem
Poszłyśmy raz z koleżanką na spacer nad rzekę. Rzeka bardzo blisko, jest od nas oddzielona jedną działką, ulicą, drugą działką i krzakami. Po drugiej stronie rzeki jest ruchliwa ulica, ale również odgrodzona krzakami. Nad rzekę latem złazi się chyba całe miasto, ale jako że to było tuż po powodziach i jeszcze chłodno, to prawie nikogo tam nie było. No i poszłyśmy nad tę rzekę. Przeszłyśmy coś ze dwa kilometry do mostu i przeszłyśmy na drugą stronę. Trochę tam połaziłyśmy, a jako że rzeka ma nieuregulowane brzegi, składają się one z badziewi typu skały, błoto, kacze mydło itd. Koleżanka źle gdzieś wlazła i całe buty po kostki sobie umorusała w błocie, ale nie o tym chcialam mówić. Po wyczyszczeniu butów zaczęłyśmy wracać mostem z powrotem. Gdzieś w tle ciągle słyszałyśmy chodzącą piłę mechaniczną - jako że po powodzi, to dużo drewna rzeka naznosiła i pewnie sobie ktoś ciął. No i zobaczyłyśmy tego ktosia - około trzydziestki, dobrze zbudowany, rzeczywiście tak robił. Jako że to nielegalne, to koleżanka, aby go nieco nastraszyć i nieco również dla śmiechu, zaczęła się wydzierać, że zadzwoni na policję, że to, że tamto... On chyba nie brał tego poważnie ;) No ale kto go tam wtedy wiedział. Ja się dołączyłam, bo co mi tam, i głośno, aby słyszał, powiedziałam do koleżanki, że zrobię zdjęcie jego rejestracjom, żeby był dowód. Podeszłam pod auto (stało blisko mostu) i ustawiłam się, żeby zrobić zdjęcie. Koleżanka również podeszła. Nacisnęłam guziczek, a tu patrzę - z boku wychodzi ten gościu z piłą. Kurde, strasznie się przeraziłam, jak go tak zobaczyłam Oo Wydusił z siebie jakieś zduszone 'Ej!' i lezie w naszą stronę z tą swoją piłą, a my jak nie w nogi xd Przebiegłyśmy jakieś dwieście metrów, a i tak się bałyśmy, że nas goni. Z jednej strony rzeka i krzaki, z drugiej krzaki, a za tymi krzakami nie wiadomo co. Ja jednak wolałam nie ryzykować (w końcu ja robiłam zdjęcie!) i nie chciałam iść cały czas prosto wałami, więc skręciłam w jakąś dziką dróżkę. Koleżanka za mną. Przeszłyśmy kawałek i wyszłyśmy na jakieś pola, ale patrzymy - w jednym miejscu dróżka opada i dobre dwa kolejne metry we wodzie. Nie zamierzałam zawrócić, za bardzo się bałam :D, więc... Ni przeskoczyłam, ni przespacerowałam po tej wodzie. Szczegół, że zamoczyłam wszystko po kostki, a potem całą drogę do domu poznaczyłam mokrymi śladami... Zdjęcia się pozbyłam po drodze, tak na wszelki wypadek, ale zapamiętałam numery gościa - żeby nie było ;)

Gość inosdnsoiadnsao
kiedyś bawiłam się w poszukiwacza skarbów pod kołdrą (na drugim końcu wersalki dawałam książkę) i z zapalniczką szłam przez całą wersalką udając, że napotkałam jakieś przeszkody, pech chciał, że sobie spaliłam włosy i musieli mnie obciąć na bardzo krótko. Jak babcia zobaczyła, że palą mi się włosy to z drabiny zleciała DAWAJCIE WIĘCEJ ! ;)

Gość ja polecam
a ja gdy bylam mala wpadlam na pomysl z kolega zeby sobie wsadzic groch do dziurki od nosa.... heheh pozniej chodzilam z tym bo nie moglam wyjac, wyciagali mi pozniej jakos.. A mojemu chlopakowi gdy mial ok 8 lat kazali isc do kiosku kupic prezerwatywy. on oczywiscie nie wiedzial co to i poszedl do tego kiosku :D

Gość VampireQ
Pamiętam, jak kiedyś z przyjaciółka wziełyśmy radio, stanęłyśmy na jakimś przystanku chyba i zaczęłyśmy tańczyć Ai Se Te Pego. Ale ludzie się z nas śmiali xD Oczywiście nie zabrakło pisania karteczek typu: "Chodź o 15 pod np. kiosk na ulicy jakiejś tam, a tam ci 100 zł" Miałyśmy zbity z jednego mena co serio przyszedł xD O chyba 19 huśtałyśmy się na huśtawkach i śpiewałyśmy na cały głos chyba jakąś Ewe Farnę xD Już nie pamiętam. Raz mój kolega(13 l.)namówił innego kolegę(6l.) by się rozebrał do naga i zaczął biegać po ulicy (wieś) to da mu 10 zł xD Oczywiście przyjął wyzwanie xD Ale zbity były z niego.

Gość Grycan na okladce
To pierwsza okładka, wygląda na niej niczym Paris Hilton hehehe tylko na flesik.pl

Gość anulkagranuka88
Moja mama jest pielęgniarką i jak byłam mała to często przesiadywałam u niej w pracy - przybijałam pieczątki, bawiłam się szkiełkami okulistycznymi itp. Do przychodni przyjechał młody lekarz z Iraku,aby odbyć w Polsce staż, bo tak mu przydzieliła uczelnia medyczna. Pochodził z bardzo bogatej rodziny zajmującej się branżą naftową - pozłacane klamki i tym podobne. Ja byłam wygadaną, rezolutną 5-latką i jak zobaczyłam ciemniejszego pana lekarza to od razu musiałam wziąć go na bajerę. Zapytałam się go "A skąd Pan jest?". Odpowiedział, że z Iraku. Ja od maleńkiego interesowałam się geografią, miałam w domu piękne atlasy dla dzieci z naklejkami i siedziałam nad nimi godzinami. Skojarzyłam w swojej małej główce - IRAK- ARABY-PUSTYNIA. I z uśmiechem i pełnym wyluzowaniem zapytałam Pana Doktora - "TO WY TAM DO PIACHU SIKACIE?". Minęło ponad 20 lat, cała przychodnia do dziś to sobie opowiada :)

Gość gość
hahahhahah padłam xd

Gość gość
up :-)

Gość Dzastaaaaa
1) Miałam coś ok 4 lat. W kuchni siedziała, mama, tatą, jego brat i oczywiście ja. Mama mi powiedziała że zaraz idziemy się kąpać. Ja jej powiedziałam, że nie chce się z nią kąpać. Na pytanie wujka dlaczego nie chce się kąpać z mamą, odpowiedziałam: "bo mama ma w d***e boboka" :\ 2) byłam w podobnym wieku kiedy razem z rodzicami byłam na zakupach. Przy kasie bardzo spodobały mi się karty do gry i chciałam je koniecznie mieć. Tata na to powiedział, że kupi mi ładniejsze... Te karty co mi się spodobały to były gumki :P 3) jak byłam mała łapałam żaby i trzymalam je w kącie mojego pokoju... Lubiłam też siedzieć z królikami w klatce. Jak mi się więcej przypomni to napiszę :)

Gość gość
skojarzenie Mam 12 lat. Palę papierosy, jednego na dzień albo rzadziej. Jesteśmy na wycieczce z rodzicami w Niemczech. Miasteczko przygraniczne, urywam się rodzicom, mówię że chcę sam połazić. Siadam w parku wyjmuję fajkę i szukam zapalniczki. Nie ma. Obok market. Wchodzę do sklepu i rozglądam się po półkach. Uwagę przykuwają takie zapałki książeczkowe, wiecie jakie, odrywa się z kartonika. Są piękne i kolorowe. Wrzucam do kosza dziesięć sztuk i idę do kasy. Kasjerka popatrzyła na mnie dziwnie i coś zaczyna szprechać po swojemu. Ja po niemiecku ni w ząb. Mówię jej czystą polszczyzną że nie kumam o co chodzi. Za mną już długa kolejka. W końcu pani kasuje towar i wychodzę. Siadam na tej samej ławce w parku, wyciągam papierosa, otwieram "zapałki" a tam prezerwatywy. Buraczany kolor miałem chyba na cały dzień :-D

Gość gość
Dzastaaaaa i jak?

Gość gość
Z kolegą zrobiliśmy foremki z modeliny foremki w które wlaliśmy stopiony ołów i cynę. Tak zrobione sztabki "srebra" sprzedaliśmy za dolary Gosi bo ona podejrzała gdzie rodzice chowają. Zaprosiliśmy całą dzieciarnie z podwórka do pewexu i kupiliśmy za wszystko słodycze. Gośka po powrocie rodziców z pracy pochwaliła się jaki interes zrobiła. Nasi rodzice przez rok splacali na raty nasz wyczyn. :O Ja miałem 9 kumpel 10 a Gośka 7.

Gość gość
:-) hahaha

Gość gość
Do roboty Kafeterianie. Napisanie kilku zdań chyba nie sprawia wam trudności ;-)

Gość óp
up up

Gość gość
Z bratem postanowiliśmy wysłać rakietę w kosmos. Pierwszym i jedynym członem tej rakiety była metalowa część od długopisu. Zresztą wyglądała na srebrną rakietę. Poczytaliśmy trochę jak zrobić domowym sposobem czarny proch strzelniczy, wymieszaliśmy składniki i paliwo rakietowe było gotowe. Napchaliśmy tym paliwem naszą rakietę i ustawiliśmy ją na parapecie okna, który to parapet robił za platformę startową. Do rakiety dołączyliśmy krótki lont i przystąpiliśmy do działania. Brat chodził na angielski, więc rozpoczął odliczanie. Ja stałem w pogotowiu z zapałkami. Ten, najn, ejt, sewen ... fri, tu, łan Przyłożyłem ogień do lontu. Błysnęło, huknęło, rakiety ni ma. Ale kiedy tak błysnęło, nie wiedzieć dlaczego, zapaliła się firanka :-) Firana była z włókien sztucznych i paląc również się topiła. To ja z gołymi rękami dusić ogień. Ogień jeszcze w zarzewiu to się udało. Tylko, że wszystko to co się topiło przywarło do rąk. Pęcherze na całych dłoniach. Ale nic, rakieta w kosmosie, eksperyment udany, więc ryczeć nie było powodu. A te oparzenia? Iiii ... chłopaki nie płaczą ;-) Wzięliśmy z bratem nożyczki, z firany wycięliśmy te wszystkie spalone fragmenty, w nadziei, że matka się nie pozna. Kurczę! Poznała się :-) Trochę nam się oberwało, ale satysfakcja, że nasza rakieta lata po kosmosie pozostała ;-)

Gość gość
łóp

Gość gość
Bylam mala dziewczynka. Moze 5 lat. Jestem w restauracji z rodzicami. Za mgła pamietam wnetrze. Siedze naburmuszona, bo przewaznie taka bylam. Kelnerka przyniosła zupe a ja odrazu wywalilam, ze nie chce takiego talerza. "Chce różowy talerz". Nie wiem w jaki sposob ona go wytrzasnela ,ale po kilku zaledwie chwilach mialam różowy talerz przed soba. ;) . Bylam zadowolona. Dodam, ze nikt nie krzyczał na mnie ani nie marudzil. Kaprys księżniczki został spełniony w szybkim czasie bezproblemowo ;). Pamietam ten talerz i swoje zadowolenie. Bylam tak perfidnie bezczelna i jeszcze dziekuje nie potrafiłam powiedziec. ;)

Gość gość
up

Gość gość
óp