Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzy mi sie gleboki sen

polećcie mi cos zebym mogla gleboko zasnac

Polecane posty

i spac przez cala noc bez przerwy przynajmniej 8 godzin prosze o jakies skuteczne tabletki

Gość reniiiiiiiiiiiiiii jusisssssss
hej:) jest cos takiego ale na recepte relanium musialabys sobie zalatwic bedziesz spala calutka noc i przy tym bedziesz wypoczeta

Gość stilnox
polecam stilnox - jest łagodny ale i skuteczny. nie czujesz sie rano otumaniona. oczywiście tylko na recepte jeslu masz tylko kłopoty z zasypianiem to poprostu poczytaj książkę przed snem - na mnie działa

wiem cos o nim slyszalam ale tak trudno dostac jest na recepte jak mam sobie zaltwic

doradzcie mi jak ja moge to dostac to co jest takie skuteczne ale na recepte skad wy to macie????????????????????????????????? ja tez chce

Gość stilnox
poprostu poszłam do lekarza i powiedziałam, że od 3 dni nie śpię - to była prawda- i dostałam receptę bez problemu. fakt, że byłam w ogromnym stresie i jedna tabletka pomagała tylko na ok 3 godz snu, ale dzieki temu odpoczęłam, uspokoiłam się i problemy minęły zanim doszłam do końca opakowania

Gość Stilnox jest dobry

Gość reniiiiiiiiiiiii jusisssssss
popytaj czy ty nie wiesz ile ludzi bierze to? u mnie na osiedlu co druga osoba ma w zasiegu relanium niektorzy maja znajomosci wsrod lekarzy a niektorzy klamia ich ze cierpia na nerwice albo bezsennosc