Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka84

SALA WESELNA NA ŚLĄSKU Mikołów, Tychy, Gliwice, Ruda Śląska i okolice

Polecane posty

Gość katarzyna Terlikowski
Tragedia jakie wpisy na 5 stronach. Ale nie będę wciągać się w dyskusję. Może ktoś rzetelnie napisać o Lagunie nad jeziorem Pławniowice? Zarezerwowałam termin i chciałam dowiedzieć się więcej, z kilku rozmów i tzw. wizji bardzo mi przypadła, zwłaszcza że jest dobrze położona, mają duży wybór potrawy, podobno jeszcze w lutym będzie jakiś mały remont. Proszę o prawdziwe oblicze opinie. Dzięki

Gość gość
Byłam jako gośc,więc od strony organizacyjnej nie moge nic powiedzieć.Jako gość byłam zadowolona,było dużo jedzenia ,różnorodne i bardzo dobre, były dania wymyślne ale i też takie domowe.Pokoje były gratis,wiem na pewno bo młodzi mówili ze jeszcze są 2 wolne pokoje i jak są chętni to mogą zostać .Na poprawiny był szwedzki stół.Mi jedynie tort nie smakował no i był podany za późno bo ok.23,dla mnie tort był zbyt suchy.A le nie wiem czy ciasta były od nich czy z innej cukierni

Gość vaillet
witam szukam nie typowego miejsca na weselne interesuje mnie wesele w jakims nietypowym miejscu mam date slubu na 28czerwca i chce czegos wyjatkowego ale za rozsadna cene zdala od *****iwych ulic miasta marzy mi sie wesele w starym dworku lub na swierzym powietrzu w jakims ladnym miejscu znalalam restauracje w bełku "mat" jest piekna ale troche daleko a jestem z gliwic i jakby ktos cos wiedzial to czekam na odpowiedz pozdrawiam i z gory dziekuje za informacje

Gość gość
Za wyjątkowe trzeba wyjątkowo zaplacic nie ośmieszaj sie

Gość gość
Jak to ma być w tym roku to już znalazłaś chyba na klepisku. W wyjątkowych miejscach zapisy są na dwa lata do przodu,powodzenia.

Gość gość
Co jest wyjatkowego w tych wyjatkowych miejscach?Prosze o wyjasnienie

Gość gość
Wyjątkowe miejsce to takie o jakim marzymy i nam się podoba. Dla każdego jest to inne. Więc proponuje szukać tego miejsca ale na pewno będzie ciężko znaleśc .Te z dobrym jedzeniem i obsługą będą na pewno zajęte.

Gość gość
Witam, poszukuję opinii o restauracji Łabędź w Pyskowicach. Czy ktoś był tam na weselu?

Gość gość
nie polecam,jedzenia mało i średniej jakości,wiekszość dań to mrożonki,w rosole czuć wegete,barsczyk robiony z proszku

Gość gość
A ja wręcz przeciwnie, polecam tą restauracje na każde przyjęcie weselne lub komunijne. Byłam jako gośc na weselu i prywatnie w restauracji. Rosół normalny a barszcz na naturalnych burakach nie to co w okolicznych lokalach które mają gwiazdki a jedzenie pod psem.

Gość gość
jak ktoś nie zna sie na tym co je i nie potrafi gotować to będzie zachwalać każdy lokal,ja tam nie byłam ale widziałam program Gesslerki i na pewno tam bym nie zrobiła imprezy

Gość gość
Zastanawia mnie jak może być mało jedzenia skoro w podstawowym menu na obiad liczą 2szt mięsa na osobę? Chodzi o zimną płytę czy jak? Mamy do wyboru jeszcze DOM PRZYJĘĆ AVOCADO lub RESTAURACJĘ MIESZKO W KATOWICACH. Może ktoś mógłby się wypowiedzieć?

Gość gość
Awokado i Mieszko jak dla mnie są na jednym poziomie,kazda jest w innym stylu,w Mieszko na duzej sali są słupy one trochę przeszkadzają .Zależy co sie wam podoba,ja bym wybrała Awokado,bo lubie jasne sale i fajne zdjecia w takiej wychodzą no i z kolorami mozna poszaleć,jedzenie mają dobre ale nie wiem jak wyglada cenowo bo byłam na obu jako gość

Gość gość
Ja ci radze wybrać się osobiście do lokalu, zobaczyć go spróbować jakiegoś jedzenia, porozmawiać i samemu zadecydować. Mi się sala w łabrędziu podoba jedzenie też niczego sobie.

Gość gość
szczególnie ztych popowodziowych mies które plywaly w szambie smacznego debile

Gość gość
Mysle ze o labedziu w Pyskowicach program Geslerowej pokazal wszystko Te wpisy pytające o lokal promują chyba wlasciciele bo wszystko zostało powiedziane Kto jest normalny i widział to co tam się dzialo to nie pujdzie się tam odlac

Gość gość
i to zachowanie męża właścielki ,to współuczę robić tam imprezy

Gość gość
I to są ludzie którzy oceniają restauratorów.Tylko obelgi i nic więcej. Na szczęście ludzi których interesują opinie w internacie jest już coraz mniej.Zobaczcie kto to wszystko pisze.Ja robiłam imprezę w lokalu który miał straszne opinie w internecie a impreza była wspaniała. Do dzisiaj wszyscy wspominają jako najbardziej udaną imprezę rodzinną.

Gość gość
Popieram- na opinie z internetu nie ma co liczyć.Byłem raz świadkiem rozmowy że trzeba gościa zniszczyć bo mu za dobrze idzie.Myślałem że to są głupie żarty a okazało się że on naprawdę to robi.Pisze o nim straszliwe rzeczy wszystkie zmyślone.Powinienem to podać na policję ale ja się takich ludzi boję.Zawiść to straszna choroba.Uważajcie na takich.

Gość gość
no to zobaczcie program Magdy Gesler,to sie przekonacie czy warto robić tam wesele,niestety ten program ich pogrążył

Gość gość
włanie widzielimy,ale jaja tam były,ha ha ha

Gość gość
Witam A ja byłam tam osobiście żeby sie przekonać jak jest naprawdę. I tylko takie ćwoki jak Wy którzy rajcują się plotami gadają takie głupoty. Jest tam przepięknie na wesele, sala super jasna i z pięknym oświetleniem http://www.labedz.info/ możecie zobaczyć sami. Jedzenie domowe choć dowiedziałam się że to co w karcie to namiastka tego co na przyjęciu weselnym. Żłować tego co jest w łabędziu mogą lokale które są po blisku a nie mają ani za paznokciem tak dobrej oferty. Polecam serdecznie.

Gość gość
dla mnie wystarczy co widziałąm na kuchennych rewolucjach

Gość bMAN
Hey. Szukał ktoś nietypowego miejsca na przyjęcie, nie potrafię znaleźć wpisu. Sam Szukam sali na wesele i chyba sie zdecyduję. Dość fajna i w rewelacyjnym miejscu jest Oberża w Chudowie . Jedzenie jest swojskie na wysokim poziomie , dopasowane do stylu Karczmy. Widać, że się starają. Dodatkowo jak się trafi z terminem, na terenie przy Oberży można trafić na jakiś fajny event plenerowy. Ponoć to CI sami właściciele co mają Verone , w Paniówkach, więc jest to gwarancja dobrze wykonanej roboty.

Gość gość
Zagadzam się z tym że w nie jednym lokolu w okolicy Pyskowic przydały by się Kuchenne Rewolucje. Ale do tego trzeba dorosnąć. Nie ma co zazdrościć innym że się u nich polepszyło i nie stoją w miejscu.

Gość gość
Werona w Paniówkach jest dość droga ale noclegi dają gratis ,więc jak ktoś ma gości przyjezdnych to sie opłaci.Co do oberży w Chudowie to jedzenie bardzo dobre,to prawda tylko lokal jest mały ,taki na 50 osób wesele to moze być ,nie wiecej

Gość gość
Szukasz sali weselnej w Gliwicach? Na jednej stronie znajdziesz obiekty z Gliwic i okolic www.gdziewesele.pl/Gliwice/ dzięki opinią klientów znajdziesz ten idealny lokal na wesele w którym zorganizujesz cudowne i pięne przyjęcie. W naszym katalogu są jedynie te najlepsze domy weselne, które zorganizowały już niejedno wyjątkowe wesele, oraz te sale weselne które dopiero powstały bądź powstają ale dzięki sowojej wyjątkowości mogą stać się miejscem godnym polecenia w przyszłości Wesele w Gliwicach nie musi być trudne do zorganizowania dzięki informacjom zawartym w prezentacjach masz pewność że na znajdziesz wszystko to co ci jest konieczne do podjęcia dobrej decyzji. Domy weselne, sale weselne w Białymstoku tylko na www.gdziewesele.pl/Gliwice/

Gość gość
Te wszystkie fora to zwykla sciema sa tam wypisywane brednie a motłoch tym się podnieca

Gość gość
Zgadzam się -to zwykłe brednie i szkalowanie innych. Żadna opinia o lokalu się nie zgadza to tylko zawiść i jeszcze raz zawiść

Gość gość
Nie sądze że te złe sie nie zgadzają. Wręcz przeciwnie zgadzają się i można to zobaczyć co dzieje sie w tych "złych" lokalach. Ja bym mimo wszystko nie ryzykowała robić tam jakiej kolwiek imprezy.