Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka84

SALA WESELNA NA ŚLĄSKU Mikołów, Tychy, Gliwice, Ruda Śląska i okolice

Polecane posty

Gość gość111
Ludzie piszą te straszne rzeczy o lokalach bo chyba chcą żeby ich czytano.Teraz jest taka moda.To takie ładne -dokopać komuś,zaszkodzić.Ja wiem jedno- opinie w internecie są nieprawdziwe!!!!!.I jest to nie tylko moja opinia. Byłam w tamtym roku na weselu w Tychach w lokalu na którym w internecie nie zostawiono suchej nitki -jakież było moje zdziwienie. To lokal marzenie-pod każdym względem.Nie napiszę o który lokal mi chodzi bo zaraz się rozpocznie piekło że jestem z tym lokalem związana itd.Czy chociaż jedna osoba podpisała by się pod tymi okropnymi'' spowiedziami ''imieniem i nazwiskiem ale prawdziwym. Napewno nie.Internet to jest cud-ale dla mądrych ludzi!!!!! Jakie to dziwne- ślub,kościół wesele i zaraz potem zszargać komuś opinie.Jak to się ma jedno do drugiego???

Gość jakiewesele
Jak ludzie siądą na jednego -a wystarczy jeden zły wpis- to jadą na nim aż się zmęczą-potem znajdują drugiego itd. A jak podpadnie im ktoś ,żle się uśmiechnie lub nie daj Boże nie tak coś powie to go zniszczą ,obgadają -a wszystko w imię miłości bliskiego. Zgadzam się z przedmówcą że to wszystko nieraz nie trzyma się kupy. Czy tacy ludzie nie mają kaca moralnego?.A jak tak można!! Nie wyżywaj się na innych ciężko pracujących ludziach!Jeśli się nikogo nie boisz to bój się sam siebie!!!!Teraz nawet w sklepie straszą bo cię opiszę w internecie.Jak go na nic nie stać to przynajmniej komuś dokopie.

Gość cccgość
Racja-trzeba by dodać-jacy my takie wesele!!!!!!!

Gość aaagość
Dobra rada! Jak robicie wesele to sami pomyślcie jakie ono ma być. Jedni chcą wesela z klasą,klimatem,ogólną elegancją-a drugich wręcz to denerwuje,bo oni chcą innego wesela.A potem są tylko niepotrzebne zgrzyty i pretensje,szarganie i opluwanie.A nawiasem mówiąc zanim kogoś zrównasz z błotem to pomyśl!!!

Gość frutella
zna ktoś opinie o Pinocym w Lędzinach? zwłaszcza dotyczące jedzenia i w miarę aktualne

Gość gabi55
Byłam teraz w sobotę w Mirabelle w Tychach na przyjęciu.Bardzo mi się podobało .Wszyscy byli bardzo zadowoleni.Potwierdzam- lokal z klasą! Szczerze polecam!!!..(nie jestem znajomą właścicieli tylko zauroczoną klijentką )

Gość gość111
I tak powiedzą że jesteś ich znajomą .U nas trzeba pisać tylko żle ,wtedy wszyscy się cieszą.To nasza narodowa tradycja.

Gość gość987
Organizując wesele trzeba znać swój budżet.Za parę złotych nikt wam cudów nie zrobi.Budżet to jest podstawowa sprawa-od tego zależy wszystko!Jak ktoś pisze że zapłacił od osoby 150 zł i było jak w zamku to w to nikt nie uwierzy.To są bajeczki na dobranoc!

Niestety, jesteśmy zmuszeni do rezygnacji ze ślubu zaplanowanego na 15 września 2012r. Mieliśmy zarezerwowanego fotografa i kamerzystę (być może nie najtańszy, ale sprawdzony - naprawdę polecam), dj z Mikołowa (z polecenia znajomych, więc też chyba dobry i do tego niedrogi), lokal ("Magnolię" w Tychach), no i oczywiście kosciół, czyli to, co zwykle załatwia się w pierwszej kolejności. Gdyby ktoś był zainteresowany, chętnie odstąpimy. Wszelkie zapytania proszę kierować na adres: kasia.ziecik@wp.pl

Gość ewelinamama
Ja niestety mam inne zdanie na temat LAGUNY. Owszem wystrój piękny niestety byłam na dwóch weselach i na obu były jakieś problemy. Przede wszystkim to posiłki były podawane na niedomytych talerzach. Niestety część ciepłych posiłków była podawana zimna :( troszkę się rozczarowałam.

Gość kuternoha
a ja ja k byłam to podawali prosto z garnków na stół,talerzy zabrakło nawet brudnych i co i dobrze było

Gość gość9198
Bardzo dużo było pochlebnych opinii o Nad Jeziorem. Byłem tam na weselu.Czego to ludzie nie nawypisują. Tam może jest tylko atrakcyjna ale ... cena.Jak ktoś pisze jakąś opinię to niech się zastanowi albo zdrowo klupnie w głowę .Uważam że te wszystkie opinie o lokalach to pisze o sobie konkurencja..Nad Jeziorem lokal -super. Ludzie z czym on jest super????? Nad Rzeczką też super???? Te wszystkie opinie to jedna wielka bzdura.

Gość karolina 222
Zgadzam się z moim przedmówcą na 1000% Ja się tak nabrałam szukając sali na swoje wesele. I w ten sposób zwiedziłam wszystkie takie zamki jak:Viktoria ,Zremb, Nad Jeziorem czy lususową restaurację Nad Rzeczką. Katastrofa.A to wszystko ...... jeden ....

Gość fotografKA :)
zapraszam serdecznie katarzynazawistowska.pl

Gość pietrusiowata
Chciałabym się dowiedzieć jak jest w Lagunie w Niewieszy. Chciałabym zrobić tam wesele, opinie są głównie pozytywne ale chciałabym wiedzieć więcej. Może ktoś był tam na wesela lub organizował? Jak wygląda sala, czy na 90 osób nie będzie za mała? Jak z jedzeniem i obsługą?

Gość Aluś
Hej Dziewczyny :-) ja biorę ślub za dwa lata w czerwcu. Potrzebuje sali na 120 osób. Chciałabym też żeby w lokalu była tylko jedną sala bo nie chce mieć wesela z inna panna młoda za ścianą. Mieszkam w Zabrzu więc sale chciałabym z okolic Gliwic i Bytomia. Z góry dziękuje za pomoc :-)

Gość stara mężatka
Śmiało mogę polecić,Constantin w Bytomiu,Pod Różą w Wojska,Casamento w Sierotach,Pod Arkadami w Sierotach

Gość hania 345
ostrzegam przed restauracją Magnolia. To co mnie tam spotkało,nie życzę nikomu.Przez tą restaurację zniszczyłam sobie najpiękniejszy dzień w życiu.

Gość gośćaaa
Magnolia jest tylko hotelem.Może dobrym-nie wiem.Przyjęć żadnych nie umieją robić.Na wesela absolutnie nie polecam.

Gość misia 257
Jeśli chodzi o Magnolię to szczerze odradzam. Przed lokalem jak na autostradzie.W lokalu nie ma żadnego klimatu.Jedzenie paskudne,bardzo brzydko podane.Obsługa do bani. Na salę podczas wesela wchodzą goście z restauracji. Byłam tam gościem na weselu ale swojego wesela nigdy bym tam nie zorganizowała.Dla mnie to bardzo kiepski lokal.

Gość misia 257
Magnolię odradzam.Byłam tam gościem na weselu, więc mogę przekazać swoje uwagi.Lokal bez żadnego klimatu weselnego. Wystrój jak w barze przy autostradzie.Jedzenie zimne i niedobre. Obsługa -przez przypadkowe osoby.Ja inaczej wyobrażam sobie salę weselną,i bardzo się dziwię że tam mogło się komuś podobać Podczas wesela na salę wchodzili hotelowi i restauracyjni goście. To ma być weselna sala? Pomyłka.

Gość majka 345
Nie polecam Nad jeziorem .Byłam tam na weselu.Wszystkie negatywne opinie sprawdziły się w 100%.Naprawdę zapyziały baraczek z byle jakim jedzeniem i marną obsługą.Podobno tylko cena jest niska. Wszystko reszta jak w Misiu Barei.

Gość pola 789
Zremb na Paprocanach -koszmar.Właściciele cwaniacy,uważajcie bo zostaniecie zdrowo oskubani.Powinni napisać o sobie MARNA USŁUGA ZA OGROMNE PIENIĄDZE!!! POZA TYM NIE MILI,ZAROZUMIALI,OPOWIADAJĄCY ŻE CAŁA GASTRONOMIA W TYCHACH TO ZERO. LICZĄ SIĘ TYLKO ONI. OPOWIADAJĄ O SWOICH KLIJENTACH JAK O LUDZIACH Z MARGINESU CO TO TYLKO PRZYCHODZĄ SPIĆ SIĘ I ROZRABIAĆ TRZEBA ICH PILNOWAĆ ŻEBY SIĘ NIE POTOPILI. MÓWIĄ ŻE NAJLEPIEJ JAK ICH PIJANI KLIJENCI PÓJDĄ W LAS TO JEST SPOKÓJ. TRAGICZNI LUDZIE.

Gość lena 82
Wydaje mi się, że większość wypowiedzi jest nieobiektywna i wypisywana przez wzajemną konkurencję. A ja byłam na kilku weselach. Rok temu w Lagunie i w Karczmie u Karola. Trzy tygodnie temu w Tawernie. W Lagunie było fajnie, jedzenie ok, obsługa też, nie podobały mi się tylko okrągłe stoły (tak po amerykańsku), ale to rzecz gustu. U Karola nie było źle, lokal i obsługa trochę wiekowa, ale jedzenie dobre a orkiestra była rewelacyjna, więc wspominam bardzo dobrze ! W Tawernie pyszne jedzenie i dużo, chyba nawet za dużo, ładny wystrój, bardzo uprzejme i uczynne dziewczyny z obsługi. W sierpniu będę jeszcze na weselu w Trzech Światach i wtedy bogata w osobiste doświadczenia będę myślała o rezerwowaniu gdzieś jakiegoś terminu dla siebie ! Także nie sugerujcie się tymi wszystkimi negatywami, bo chyba wiele jest wyssanych z palca.

Gość mal.aga
Witam, szukam informacji na temat hotelu Żagiel w Niewieszy obok Pławniowic oraz Ośrodka wypoczynkowo-szkoleniowego Energetyk nad jeziorem Dzierżno. Może ktoś z was był lub organizował nie dawno tam wesele ? Mam mętlik w głowie. W obydwu wizualnie wszystko w porządku, porównując kierowników/właścicieli chyba łatwiej dogadać sie z Panią z Energetyka, jednak tam jak dla mnie troszkę za mało miejsc noclegowych, za to miejsce bardziej urokliwe niż otoczony bramą Żagiel. Licze na was i wasze opinie.

Gość Gosc43
Jeżeli ktoś szuka lokalu w Katowicach Polecam restauracja Stara Baśń http://www.stara-basn.pl/galeria.html zdjęcia nie są nieaktualne ponieważ sala weselna jest połączona z duzym namiotem weselnym usytuowanym w ogrodzie....

Gość sebek8563
mal-aga Czy Energetyk czy Żagiel? Zobacz jeszce pomiedzy hotel Laguna. Decyzja należy do Was. Powodzonka

Gość mal.aga
sebek8563 oczywiście byliśmy w Lagunie. Jednak tam zniechęciła nas okolica ( korty ), pani manager (nie daje dojść do słowa, nie rozmawiała z nami tylko starała sie sprzedać, do tego namawiała usilnie na miesiąc który kompletnie nas nie interesuje ), opinie - które nie sa za dobre. W grę wchodzi tez cena. Jest wyższa niż w Energetyku i Żaglu. Dzięki za podpowiedź, ale niestety ten lokal przynajmniej na obecną chwilę, nie jest w zasięgu naszych zainteresowań.

Gość gość www
Stanowczo nie polecam Zrembu w Paprocanach.Byłem tam na weselu.Jedna wielka porażka.