lokatorka 0 Napisano Luty 18, 2009 ulalala ile kobiet na moim topiku:) ciesze sie:) moj mężczyzna dzisiaj jadl czekolade nussbeiser z orzechami i sie nie skusilam pierwszy sukces za to kupilam sobie suszone morele, jablka itp:) ale juz dzisiaj tyle zjadlam ze o nie nic nie zjem juz:D witam was wszystkie !! generalnie jesli chodzi o jogurty ja nie wyobrazam sobie zycia bez nich tak wiec jest to jeden z moich glownych produktow!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yokoshiko Napisano Luty 18, 2009 nie smialabym z taka waga mowic ze jestem gruba:P mam 21 lat we wrzesniu czyli rocznik 88.waga to tak na oko 57 kilo moze troszke mniej (nie posiadam wagi) a wzrost marne 160. na diecie jestem od 1 stycznia ale topiki sie strasznie krusza wiec przyszlam do was.ta waga to terazniejsza bo przedtem bankowo mialam z 60 pare kilo. co do dietki to glownie mż z ograniczeniem tluszczy i wegli i wieksza iloscia bialek- typ jablka.obiadki jem normalne ale w mniejszej ilosci i jak nie musze to nie jem ziemniakow itp.ogolnie nie przekraczam 1000 kcal a od marca jeszcze zmniejsze troszeczke.co do cwiczen- cwiczylam duzo pierwszy miesiac i rozbolal mnie kregoslup i do tej pory mam z tym problemy ale sporadycznie sie ruszalam i do tego od dzis postanowilam ze bedzie to regularnie pomimo bolu choc musze zrezygnowac ze skakanki:(to chyba na tyle na dzien dobry o mnie.zwracajcie sie do mnie yokoshiko:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 18, 2009 a możesz sie zaczernic kochana?:) ciężki masz nick hehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko13 0 Napisano Luty 18, 2009 konsultantkaa---- oj, też bym chciała wyszczuplić nóżki no i jakby ktoś miał jakieś ćwiczonka na łydki to chętnie poczytamy:) yokoshiko-----świetny masz ten nick:) kojarzy mi się z jedną z moich ulubionych bajek \" Czarodziejka(i?) z Księżyca\". Dietkę popieram :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko13 0 Napisano Luty 18, 2009 aaaa laski, zapomniałam Wam powiedzieć, żebyście sobie spróbowały herbaty Yerba Mate, właśnie ją piję, podobno zmniejsza łaknienie po dwóch filiżankach. Zobaczcie sobie... A jak ktoś lubi karmel to karmelowa herbatka jest taka w rossmanie. Mi osobiście nie bardzo podchodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perełka mojego chłopaka 0 Napisano Luty 18, 2009 hej dziewczyny :) widze że sie troche rozpisałyście i przybyło nas chociaz fajnie było w takim malutkim gronie :) właśnie jestem po kolacji i nie jestem z siebie dumna bo zjadłma sandłicze ehhh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 18, 2009 Kochaniutkie jak myślicie po ile brzuszkow / pajacykow / przysiadow / nozycoow ( nogami na lezaco ) robic zeby bylo ok ? po 50 dziennie ... ? starczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 18, 2009 ale sie zawiesiłam na 2 stronie forum:) i odświezałam czekając aż któraś coś napisze ... a tu zonk - 3 strona już jest ;) oj oj ;d Kasiu:* jestem z Ciebie dumna, ale i Ty możesz byc ze mnie ;d dziś chłopak kupil 10 pączków ( tak przed - tłustym czwartkiem ) , zjadł z 7 ... sam:D - namawiał ... prosił, zły był ... nawet gryza nie wziełam ! :D jestem z siebie duuuuuuuuumna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *szeherezada* Napisano Luty 18, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *szeherezada* Napisano Luty 18, 2009 pudelko13-----> Czarodziejka z Ksiezyca to tez moja ulubiona bajka, oczu od tv nie moglam oderwac jak leciala, moja ulubiona to byla Bunny -czyli czardziejka z ksiezyca ;-) z dziewczynami z podstawowki nawet zalozylysmy taki 'gang na rolkach' Czarodziejki i kazda z nas byla ktoraz z czarodziejek :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 18, 2009 Mała Mi brawo Kochanie- jestem z Ciebie strasznie dumna!:) a dzisiaj cos nie ma M jak Miłość:( ale chociaz barwy szczescia byly to cala szczesliwa byłam!:) jutro juz wroce do siebie na mieszkanko wiec orbitrek zalicze nareszcie!:) w piatek i w sobote planuje bieganie 30 minut:) ciesze sie jako zalozycielka ze tyle nas jest i takie wspaniałe kobiety mnie odwiedzily!:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 18, 2009 ja własnie po ćwiczeniach ... czy starczy po 50 : brzuszkow pajacykow przysiadow nożyców poziomych nożyców pionowych ? własnie swoje wymiary zapisuje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko13 0 Napisano Luty 18, 2009 Mała Mi. -----> wszystko okey, ale rób też rowerek, tak jak ktoś tu pisał, jakieś 10min. nie tylko wieczorem, rano też rób taką sesję:) jestem z Tobą, też będę tak robić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko13 0 Napisano Luty 18, 2009 *szeherezada* ------> no też miałam kiedyś taki gang;) ale częściej bawiliśmy sie w Power Rangers:p ech, to były czasy....;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 18, 2009 ja tez tam cos cwiczyłam, ale od jutra pozadnie sie zabieram za ta moja trzesaca sie galaretke hehe:D ogladalam wlasnie na 1 film: Kiedy przyjaźń zabija... o bulimii!! bardzo mna poruszyl.. zwłaszcza dlatego, ze i mnie to kiedys dotyczyło...:( ide do łóżka do mojego M bo będzie marudny:) na dobranoc i do jutra:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 18, 2009 oj jesli temat gangów to u mnie królowało spice girls albo backstreet boys.. ooo albo jeszcze kelly family.. o jeju kiedy to było:D chcoaz power rangers tez istnialo w pewnym momencie!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko13 0 Napisano Luty 18, 2009 lokatorka -----> Kochana, ja też oglądałam, też mnie poruszył, bo też kiedyś mnie to dotyczyło. Człowiek nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji.... ech.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 18, 2009 Ojjj i ja oglądałam ... oczywiście - rowerek tez robiłam zapomniałam napiać;) ale ja to się od dziś za siebie wzięłam ... dziś ćwiczenia, miarka ... potem kapiel i nakładanie balsamiku mego Garnier \"muśnięcie słońcem\" będę czekoladka w dodatku szczupła , Śpij Słodko Kasiu:* buziaki na dobranoc;)) extra że mamy taką ekipkę dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 18, 2009 to i ja idę do łóżeczka ... ble jeden minus mojego muśnięcia słońcem - cuchnie ;p ... dobranoc Laleczki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniqque88 0 Napisano Luty 18, 2009 Też się dołączę ;) W sumie nie uważam się za grubą. Ważę jakoś 50-51 kg przy wzroście około 164 cm. Ale oponki na brzuchu mam po prostu masakryczne :((((((( Latem miałam figurę marzenie - ważyłam 48 kg!!! Tak więc muszę koniecznie zrzucić te trzy kilo. Odchudzam się od poniedziałku. Moje dieta wygląda tak: - około 5 posiłków dziennie (śniadanie, drugie śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja) - zero słodyczy - zero fast foodów - zero pieczywa przennego; tylko ciemne, pełnoziarniste - mocne ograniczenie żółtego sera (od którego jestem uzależniona) i przestawienie się na białe sery, twarożki itp. - jeśli jogurt to tylko Danone Activia, ale tak to ogólnie kefiry - kanapeczki głównie z białym serkiem i mnóstwem warzyw - owoce jako przekąska na podwieczorek - dużo wody mineralnej, zielonej herbaty - niesłodzenie napojów A przy tym codziennie ćwiczenia z płyty 30 minut, a w miarę możliwości, tak co najmniej 3 razy w tygodniu ćwiczenia z płyty 60 minut. Do tego brzuszki proste i skośne i standardowe ćwiczonka, które i wy robicie ;) Pozdrawiam i też dołączam topik do ulubionych ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniqque88 0 Napisano Luty 18, 2009 Zapomiałam dodać, że też nic nie jem kilka godzin przed snem. A chodzę spać najczęściej koło 1, 2 w nocy i mój ostatni posiłek to tak nie później niż 20.00. A dzisiaj to w ogóle zaszalałam, bo zjadłam kolację o 17.30 i od tej pory NIC ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akacja87 0 Napisano Luty 18, 2009 wiecie co szukam jakiejs fajnej strony z przelicznikiem kalorii... od jutra licze kalorie zejde chyba poniżej tysiąca najłatwiej mi tak bedzie ograniczac to co jem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Luty 18, 2009 łojej ale sie rozpisalyscie dziewczyny:) U mnie dieta bardzo dobrze zazwyczaj obzeralam sie slodkim a dzisiaj juz nie tknelam wiec to dla mnie sukces:) W piatek wyjezdzam w gory z moim narzeczonym wiec pewnie spale troszke kalorii:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 18, 2009 no i ja jem mniej niż 1000 kalorii ;) ale to tak +/- licze, wszystko zaookraglam na więcej, bo wiadomo takiego biadku nie obliczę co do kalorii ... fakt sera żółtego ZERO jem, za to twaróg chudy, itp ;) mmm kocham nabiał:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akacja87 0 Napisano Luty 18, 2009 oo jak ja bym chciała być szczupła na lato w koncu nie przejmowac sie tym jak wyglądam tylko zarzucic na siebie byle co i isc na plaże.. i jeszcze w lipcu ide na wesele i chciałabym naprawde fajnie wyglądac..mam nadzijee że to nie tylko marzenia... a byłyście juz kiedyś na jakiejs diecie ja byłam na kopenhaskiej schudłam 7 kg ale to było jakies 4 lata temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 18, 2009 i nie wróciło więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Luty 18, 2009 oj:( chyba mnie nie zauwazacie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 18, 2009 Zauważamy zauważamy:* słodycze to nasz wróg :) musimy o tym pamiętać :) ja juz się od nich odzwyczaiłam, ale nie mówię, jak się ostatnio w okres brzuszek rozbołał to zjadłam snikersa ... to nie zabójstwo ani przestępstwo :D raz w tygodniu mozna sobie pozwolić na coś słodziutkiego:) byle nie codziennie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akacja87 0 Napisano Luty 18, 2009 wróciło w miedzy czasie urodziła synka i to teraz pozostałośc po ciązy chce zrzucic...ale gdybym nie była w ciąży to raczej by nie wróciło skoro przez 3 lata nie wracało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Luty 18, 2009 ja jadlam codziennie cos ale od jutra basta! biore sie ostro za siebie bo jak nic nie bede robic to dalej bede miala kompleksy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach