Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lietttka

Piecze, swędzi to miejsce !

Polecane posty

Gość Lietttka

Cześć ! dziewczyny słuchajcie mam problem. Swędzi i piecze mnie tak jak by pochwa ale przy samym wejściu i też okolice wejścia do niej :( trwa już to 2 tydzień myślałam że przedzie ! Po umyciu mojej "wiadomo czego" smaruje ją kremem nivea. Co to może być i od czego ??? mam iść do ginekologa ?

jest na to genialna, prosta i skuteczna rada - wizyta u ginekologa i zastosowanie sie do jego/jej instrukcji. :-D

Gość Lietttka
tyle że ja jeszcze nie byłam u gina. dodam że mam 17 lat. i mam już dosyć ;/

Gość kolejne 17-letnie emo
nie k#@%^&$&*wa do psychologa

Gość Lietttka
EMO ? ty żałosna kretynko twoja stara to emo ;] ale nie wiecie co to może być i od czego ?

Gość zaba mala zaba
kup sobie masc clotrimazolum w aptece bez recepty chyba ok 3zl kosztuje to grzybica na moje oko

czasem po prostu cos sie "lapie" bakterie, grzybki, i tym podobne zapalenia, kazda kobieta ma z tym problem minimum pare razy w zyciu. zazwyczaj lekarz daje recepte na lek, ktory musisz sobie zaaplikowac do pochwy, czasem potrzebne sa antybioyki, wszystko zalezy od tego, co Ci jest.

Gość mialam to samo/
Kurde mialam dokladnie to samo i tez mi sie zaczelo jakies 3 tygodnie temu:/ Myslalam ze zwariuje;/ Ale mam rade: smaruj to miejsce mascia o nazwie Clotrimazolum mnie pomoglo:) Mam teraz 19 lat jak mialam 17 to tez to mialam, budzilam sie nieraz az w nocy, nie wiedzialam co robic do gina nie chcialam isc, przeszlo samo ale meczylam sie chyba ze 4 miesiace;/

o rany, laski, ginekolog WAS NIE ZJE :-O nienormalne jestescie. jak was zeby bola, to tez nie idziecie do dentysty, tylko czekacie, az zab sam wypadnie? :-O no ludzie, przeciez to wasze zdrowie :-O

jezeli nie byłas u ginekologa to czas sie wybrać . Bo pieczenie i drapanie samo nie przejdzie . napewno złapałas jakąs infekcje :) Gienkolog przepisze ci coś i poradzi :) może spowodowane jest to mydłem . Kup sobie płyn do higieny intymnej . Polecam :)

Gość jak nic syfilis
;p

Gość Lietttka
hmm... dodam też że miałam okres ! i dziś już mam końcówkę ale to nie od tego raczej bo dbam o higienę. Nie wiem może sobie gdzieś ją zatarłam palcem xD ? hmm... może jednak pujde do gina;/

Gość rada mężczyzny
skoro tyle czasu wytrzymałaś, to idź najpierw do laboratorium medycznego prywatnie, i zrób wynaz z pochwy na posiew i antybiogram.przyspieszysz w ten sposób właściwe leczenie. Z wynikiem idź do dowolnego lekarza po adekwatny lek, przypuszczalnie antybiotyk. Możesz też iść do apteki i poprosić aptekarkę o stosowny lek, ale radzę raczej iść do lekarza. W przyszłości dbaj o zdrowie wg wskazówek na www, wpisując w Google "Jak żyć żeby żyć". Przyszłość medycyny Współczesna medycyna i medycyna przyszłości nie będzie polegała na tabletkach, zastrzykach, operacjach chirurgicznych, lecz na stymulacji(środkami zarówno fizycznymi jak i psychologicznymi), wręcz zmuszaniu Układu immunologicznego do obrony i walki z infekcją chorobotwórczą” poprzez spełnianie 4.warunków determinujących zdrowie: 1)odżywianie, 2)wysiłek fizyczny,3) higiena,4) pozytywne nastawienie psychiczne; krótko mówiąc, dzięki higienie w pełnym tego słowa znaczeniu). Będzie to najsensowniejszy, zarazem najtańszy sposób na zdrowie i życie. W przeciwnym wypadku ludzkość ulegnie zagładzie biologicznej.

Gość Biemarbieta
Jezeli to jest tylko wejscie do pochwy i nie ma uplawow, to w sumie mozna sprobowac najpierw przemyc naparem z ziol (dobra jest kora debu lub szalwia), potem posmarowac kremem clotrimazolum i pamietac, zeby zachowac dostep powietrza (miekka, przewiewna, bawelaniana bielizna) i tak 2 razy dziennie. Dodawkowo lykac lacibios femina, zeby unormowac ph pochwy i dostarczyc dobrych bakterii kwasu mlekowego. Jezeli nie przejdzie po kilku dniach, to wtedy do ginekologa.

Gość lieeetka
tyle że ja mam UPŁAWY odkąd pamiętam ! Ale podobno to normalne bynajmniej w moim wieku hmm.