Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk

co byscie na to odpowiedzieli?

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
cv lepiej osobiście i jeśli nie otrzymasz odpowiedzi np po miesiącu to ponawiać,ponieważ jeśli jeden dział je przechwyci i się na Ciebie nie zdecyduje to nie przekazują następnemu działowi

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
tak asiok,na 8 godzin przepracujesz 8.15 z powodu przerwy pół godzinnej

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
u nas to różnie bywa z tymi znajomościami-moja kierowniczk tego nie lubi w każdym razie przyjęcia są często

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
nie ma sprawy,życzę powodzenia:D

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
na Slasku,a Ty? pracujesz na kasach czy na dziale? i jak długo?

Gość asiok78
mnie by interesowało bielsko ale nie wiem czy są jakieś nabory teraz

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
ha ha ,ja też

A czy z tymi prezentami dla dzieci nie jest tak, że dostaje się w zależności od ilości dzieci i ten co ma pięcioro dostaje więcej niż ten z jednym? Może i Ty zacznij narzekać, że ta Baśka co ma czwórkę dzieci dostaje cztery razy więcej niż Ty, to przecież niesprawiedliwe, Ty też powinnaś tyle dostać. Ktoś dał dobry przykład z becikowym, dlaczego nie dostają go te osoby, które nie mają dzieci i już wiadomo, że mieć nie będą? To też nie sprawiedliwe!. Może zrozumie kpinę i sama przestanie narzekać?

Gość asiok78
kkkkkkkkkkkkkkk mam jeszcze pomysł na twoją koleżankę wyślij jej link do tej strony i ponadawaj sama na siebie pewnie byłoby wesoło :):):) ciekawe czy koleżanka kapła by się że to o nią chodzi hihihi

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
w Bielsku jest chyba kilka sklepów,ale tak jak mówię złóż cv-jeśli Cię interesuje konkretny dział-zaznacz to na kopercie,poczekaj miesiąc i jeśli nie otrzymasz odpowiedzi,złóż kolejny raz aż do skutku

Gość asiok78
aha dzięki za info niestety w bielsku castorama jest tylko jedna

Gość ona na pewno nie mowi tego z
zalu do Ciebie autorko. Tylko wydaje jej sie to neisprawiedliwe. Wcale jej sie nie dziwie. 100zl to tez pieniadz. Paczki powinny byc rozdzielane rowno, bez wzgledu na ilosc posiadanych dzieci. Najlepiej by bylo jakby w ogole z nich pracodawca zrezygnowal i gratyfikowal jedynie osoby pracujace w firmie, a nie ich rodziny :)

Gość asiok78
tylko mam problem nie umiem pisać cv

Gość różnie jest
a ja bym jej zrobiła trochę na złość - jeżeli jest Was więcej kobiet, które to denerwuje, to przy takiej okazji, jak ona zacznie narzekać, to wyjmijcie po 10 zł z portfela i jej dacie - powiedzcie jej przy tym, że wolicie jej dać kase, ale żeby wreszcie się uciszyła, bo to nie wy ustalacie reguły, ale jak tak strasznie zazdrości tych zabawek Waszym dzieciom to niech ma. Może to jej da do myślenia?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
ha ha fajne macie pomysły,chyba wejdą w życie ;) oczywiście jak ktoś ma większą ilość dzieci,jest naliczane proporcjonalnie kurcze tak zrobię,zacznę narzekać ,że koleżanka z trójką dzieci ma więcej niż ja i wyjdę z tym pierwsza ,żeby uprzedzić,hi hi hi

a becikowego nie daje przeciez pracodawca, nie? dziwne to porownanie ;)

Gość asiok78
:(

to jest jawna niesprawiedliwosc wobec osob nie posiadajacych dzieci, wiec nie dziwcie sie, ze ktos to wytyka ;) A Wy od razu chcecie ja upokorzyc dawaniem jej jalmuzny :O

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
tak przykład z becikowym dobry,ale za odważny dla mnie i z tymi po 10 zł też ale się pośmiałam,dzięki laseczki,wiedziałam ,że mogę na Was liczyć:D

Becikowe daje Państwo, to tym bardzie powinno traktować równo swoich obywateli :)

u nas tez jest taka niesprawiedliwosc... Chodzi o urlopy. Osoby ktore maja dzieci moga wybierac w terminach. A reszta musi sie dopasowywac. Mowie otwarcie: nie podoba mi sie to. Ale nie mam o to zalu do kolezanek, tylko do pracodawcy :O

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
asiok weź prosty wzór z neta i nie rozpisuj się za bardzo-chętnie bym Ci pomogła ale właśnie do pracy będę się zaraz zwijać,albo załóż topik na kafe-jak napisać cv-sama widzisz ile tu pomocnych osób-nie zapomnij o liście motywacyjnym-możesz dołączyć zdjęcie,ale niekoniecznie,ja dawałam ze zdjęciem-ponoć lepiej patrzą

A co do becikowego: niektorzy obywatele nie pracuja na rzecz panstwa :P A dla pracodacy kazdy pracuje tak samo (teoretycznie oczywiscie :P )

Gość DO TEJ ONA NA PEWNO NIE MOWI
TEGO CHYBA NIE MASZ DZIECI SKORO TAK PISZESZ . BEDZIESZ MIALA TO POGADAMY . NIE WIESZ ZE DZIECI TEZ KOSZUJA , TOBIE TEZ ZAL ZE DZIECKO DOSTANIE OD FIRMY JAKIS PREZENT ?!