Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonooka30

kto zaczyna ze mną 27.02.2009?/ NOWA JA - NOWE MY !

Polecane posty

kokosimoo widzę że nasze upodobania kulinarne bardzo podobne!!!! jak się mocno zaparłaś na kopenhaskiej to dasz radę. Ja osobiście znam kilka osób, które schudły na tej diecie sporo. Dla mnie tylko dramat był z monotonią i tak dużą restrykcją i chyba najgorsze brak cukru ! mnie zgubił! Dla kogoś kto słodzi kawę i w ogóle kocha słodycze dwa tygodnie bez żadnego grzechu to dramat ! ...wierze w Ciebie i trzymam kciuki !

Gość kokosimooo
zielonooka -> dziekuje :) ja za Ciebie takze trzymam kciuki. Wyobrazcie sobie, ze moja sioista- ma 36 lat, 1,5 roku temu urodzila pierwsze dziecko i wyglada jak modelka! nigdy w zyciu sie nie odchudzala, nigdy! Jest super szczupla, ma za to fajne pelne piersi i okragly tylem ale szczuply. No wyglada re-we-la-cyj-nie! i to po ciąży! Takze w kazdym wieku mozna wygladac super, ona wyglada na gora 26 lat! I naprawde nic a nic nie rpzesadzam, ona sama sie dziwi, ze tak wyglada, cialo ma na maxa jędrne i zadbane. Takze wszystko jest mozliwe dziewczyny :) Aha- tyle, ze ona jest od 14 lat wegetarianka ale je ryby. Mam nadzieje, ze cos tam jest dziedziczne i ja bede miala podobnie :)

Gość
Kurcze tez chciałabym się przyłaczyc, ale jakos tak wiem, ze nie dam rady z tym odchudzanem. Jestem leniwa:( A może jednak...? Pomyśle i zastanowie się:)

Gość palusia81
Witam I ja się przyłączę jeśli można. Jestem po Kopenhaskiej, niestety nie wytrzymałam po 6 dniach dałam spokój. Po urodzeniu synka to ta dieta doprowadziła mnie do porządku. Niestety starość nie radość trzeba się za siebie wziąść wczoraj 1 raz w życiu byłam na aerobicu i baardzo mie sie podobało kupie karnecik na pewno do tego 1 w tygodniu aquaaerobic, a jak sie cieplej zrobie to rower i inne ,,zabawy\" na powietrzu się zaczną. Ja żadnej diety konkretnej nie stosuje po prostu żrem mniej i nie po 18 plus te moje katusze na fitnes

Gość kokosimooo
kurde palusia- po 6. dniu przerwalas?! wytrzymalas polowe az! teraz sama zaczynam sie obawiac o siebie, a po 3. dniach kopenhaskiej czulas sie ok tak jak ja czy juz wtedy mialas troche dosc? czulas sie glodna od poczatku na tej diecie czy kryzys przyszedl dopiero po kilku dniach i wtedy przerwalas?

Gość lady21wlkp888
jejuś jak patrze na ten wielki brzuchol to włos mi na głowie się jeży... :) głodna jestem jak diabli, ręka swędzi ale nie dam się :) dziś przemierzyłam chyba z 200 schodów , pot się norrrmlnie lał . Lepsze niż siłownia :)

Gość jabluszko
ja niecaly rok temu bylam na kopenhaskiej... dziewczyny da sie to wytrzymac!dla mnie to nie byla zadna katorga, dobrze sie czulam, glodna zbytnio nie bylam, tylko w ostatnich dniach diety mialam taka ochote na ciasto hehe no ale wytrwalam!!!;D wrocilam do domu i mama powiedziala ze schudlam!!!;D rano sie zwarze i napisze wam ile kg poszlo;D jestem pelna nadziei i motywacji;D lece pocwiczyc...;)

hejka, i jak wam idzie dziewczyny ???? netka 34 Ty sie nie zastanawiaj tylko przyłaczaj , dasz rade, zresztą jak my tu wszystkie! Widzę że wiele z was ćwiczy super bedzie jeszcze większa motywacja. Pytanko do tych co ćwiczą rano, jak to u was jest całkiem na czczo , przed kawą czy po kawie. :)!!!!!!!

Gość jabluszko
laski nie ma co sie zastanawiac!wiosna blisko!trzeba bedzie zrzucic grube plaszcze i pokazac troche cialka;D no ale najpierw trzeba zrzucic pare kg!do dziela!!! dieta + sport = sukces;D moje dzisiejsze podsumowanie: -owsianka -jablko -rybka na parze i surowka z kiszonej kapusty, cebulki i marchewki -jablko cwiczenia -20min hula hop -15min rowerek w powietrzu -30min innych cwiczen na nogi -200 brzuszkow jak tam u was?

jabluszko super dzień, szczególnie tych ćwiczeń zazdroszczę A moje podsumowanie wygląda tak: - musli fitness ( ostatni raz :) ) - kromka chleba razowego z pomidorem i ogórkiem , oczywiście bez masła - grilowana pierś z kurczaka z sałatką z sałaty, ogórka, czerwonej cebuli, rzodkiewki 2x czarna gorzka kawa i 1,5 litra wody mineralnej ( chyba pierwszy raz w życiu tyle wody wypiłam ) - 30 minut orbitrek a jak u was dziewczyny.... ?

Gość kokosimooo
zielonooka super :D gratuluje! bardzo fajny jadlospis, naprawde, oczywiscie poza tymi Fitness :P mozesz rano jesc np. platki owsiane z rodzynkami, miodem i orzechami- niby sporo kalorii ale zdrowe tluszcze, duzo energii na dzien no i spalisz to przez caly dzien, no i bez cukru! ja mialam dzis isc na impreze i w ostatniej chwili zrezygnowalam niestety, jeden z nielicznych weekendow jednak spedze w domu bo boje sie, ze jednak nie bede potrafila sobie odmowic alko, potem w nocy pozno zglodnieje itd... :O wiec trudno, zrezygnuje. Potem bede chodzila ale bede pila tylko czerwone wytrawne wino i wode niegazowana na zmiane :D ha! taki pomysl. Zaczynam czuc sie lekko oslabiona na tej diecie hmmm ale to w sumie taki jeden z gorszych dni bo nei bylo nic konkretnego do jedzenia, czyli miesa :) jeszcze tylko zeby jutrzejszy dzionek przetrwac a potem powinno pojsc dobrze, bo i ryby i mieso sie zaczna ahhh, ide chyba spac niedlugo, zeby ten stan przespac :)

hejka dziewczyny odezwijcie się mam nadzieję że idzie super kokosimooo Twoja siostra rzeczywiści ma super , ale ja też ak mialam. Tylko to stare czasy. Pamietam jeszcze w liceum dziewczyny się dziwily jak mówiłam że w nocy coś tam kąsnę , bo zawsze byłam szczupła jak patyk a wszyscy w kolo kalorie liczyli!!!!. Ja się uczyłam to całą czekoladę potraiłam zjeść a brzuch miałam płaski:):):) Ale kiedy to było :) A z tą imprezą to racja , raczej nie da się na imprezie tak całkiem byc na diecie jeszcze takiej jak Twoja z menu wyznaczonym gdzie każdy grzech niweczy Twoj wysiłek. Trzymaj się :) dasz radę :)

Gość jabluszko
zielonooka twoj jadlospis tez super tylko wlasnie te fitness;p rzuc to!;D naprawde polecam owsianke, smaczna, niezle zapycha i masz energie zeby normalnie funkcjonowac! jesli chodzi o cwiczenia to mi one bardzo poprawiaja humor!jakos lepiej sie czuje po nich, taka pobudzona i zadowolona z siebie ze cos ze soba robie i spalam kalorie:) od jutra zaczynam ze wspollokatorka A6W bo jak kiedys sama robilam to ok 10dnia tak mnie to nudzilo ze przerwalam, moze ktoras sie przylaczy?? kurde chcialam sie dzis zwarzyc a tu sie okazalo ze mam wage zepsuta bo ostatnio byla w odwiedzinach ciocia(taka duuuuzych rozmiarow) no i jakos niefortunnie stanela na wadze i po niej!wskazowka kreci sie dookola jak oszalala;/ bede musiala zainwestowac w nowa! no ale widze po sobie i ubraniach ze schudlam, brzuch w miare plaski, mniejsze boczki (byly dla mnie ostatnio niezlym utrapieniem), szczuplejsze nogi, mama jeszcze mowi ze tylek mniejszy ;D tak wiec chudne!!!!;D poza tym kupilam spodnie rozmiar mniejsze;D dzis narazie zjadlam serek wiejski i jablko (zgodnie z zasada mojej babci jedno jablko dla zdrowia drugie dla urody;D ) mam dobry humor bo widze ze dieta dziala i mam duzo motywacji! zycze i wam duzo powodzenia!to super uczucie jak sie choc troche schudnie! i niezle nakreca na dalsze dietowanie;D

Gość ja teżżż
dołączam do was waga 65 kg wzrost 164 cm, cel 60 Kg!

Gość jabluszko
od dzis postanawiam na poczatek przez tydzien nie pic piwa!dla mnie to niezly wyczyn bo ja je tak uwielbiam!a do tego w akademiku mieszkam wiec rzadko trafia sie dzien bez chocby jednego piwa a ono ma niestety tyle kalorii;/ no ale slodycze tez kocham a od miesiaca nie jem ich wogole wiec mam nadzieje ze dlugo uda mi sie tez piwa odmawiac:)

Gość ja teżżż
moje menu na jeden dzień śniadanie : 1,5 szklanki mleko 0,5 % płatki owsiane lub kukurydziane kawa bez cukru grejfrut II sniadanie: sałatka owocowa z jogurtem naturalnym zielona herbata obiad: pół piersi z kurczaka ugotowanej w wodzie ,posypanej przyprawami np.papryka w proszku.Pomidor polany odrobina oliwy z oliwek. kolacja: 2 lub 3 kromki chleba razowego z tuńczykiem w sosie własnym +pomidor.Miedzy posiłkami owoce np grejfrut lub kiwi.wieczorem obowiazkowo herbata zielona no i oczywiscie woda do 1,5 litra dziennie.

Gość jabluszko
no dziewczyny gdzie wy jestescie??:( moj dzisiejszy dzien: -serek wiejski -jablko -kilka mandarynek -zupa kapusciana -jablko cwiczenia -25min hula hop -15min rowerek w powietrzu -30min inne cwiczenia -200brzuszkow peeling z kawy (rewelacja!!!!!!) jestem z siebie zadowolona!oby tak dalej!;D piszcie jak u was...

Cześć dziewczyny! Mogę się dołączyć? 162 cm wiek 30 lat waga 58 cel 53 ew. 52. dieta plaż południa od jutra. A potem liczenie kalorii i kontrola wagi.

czesc dziewczyny anata widzę że też chcesz zrzucić 6 kilo , super zapraszam do wspólnej walki!!!! A tak dziś wygladało moje menu 1 x kawa czarna bez cukru dwie kromki chleba razowego ze szczypiorkiem, pomidorem, ogórkiem i rzodkiewką :) oczywiście bez masła łyzka twarożku z rzodkiewką i sczypiorkiem filet z kurczaka duszony z suszonymi sliwkami , sałata z cytryną i fasolka szparagowa z wody litr wody mineralnej :( niestety tylko jutro bedzie lepiej od dziś też pije czerwoną herbatę 30 minut orbitrek i duuużo sprzatania, ha więc się trochę poruszałam jabłuszko dziś też robiłam peeling z kawy :) rewelacja, będę robiła reguralnie! kokosimooo jak twoja kopenhaska ? mam nadzieję że z górki!!!! dziewczyny dajcie znać co u was !?

jabluszko z tą owsianką to dla mnie nie taka prosta sprawa ja nie lubie takich rzeczy i chyba bym nie przełknęła. Może zobacze!!!!! Jakoś nie mam pomysłu na te śniadania. Jaką Ty konkretnie owsiankę jadasz, z czym , jaką kupujesz .... ?

Gość kokosimooo
:) hej, ja koncze 4. dzien kopenhaskiej i pierwszy raz jestem wlasnie glodna :O dlatego ide zaraz spac. Ale dzis bylo naprawde b. malo jedzenia, wiec mam prawo. Jutro za to szykuje sie najbardziej wypasiony dzien w tej diecie wiec tylko ta mysl pozwala mi przetrwac :P Ciesze sie, ze wszystkie sie trzymamy, zielonooka super jadlospis- naprawde, przypuszczam, ze bede stosowala podobny jak skoncze kopenhaska ale nie mam zamiaru napewno sie glodzic :) tylko zdrowo i z umiarem. Oby tak dalej zielonooka i reszta dziewczyn !:)

Gość jabluszko
kokosimooo>> ja dalam rade na kopenhaskiej to ty tez dasz!trzymam mocno za ciebie kciuki!mow sobie ze to tylko 13 dni ktore szybko mina!a efekt super!jak juz bylam po diecie to te 13dni wydawalo sie dla mnie niczym, zwlaszcza ze duzo lepiej wygladalam wiec nie zalamuj sie!da sie to wytrwac!a jesli po diecie nie rzucisz sie na jedzenie to jeszcze schudniesz! zielonooka>> ja kupuje platki owsiane blyskawiczne, wsypuje 4-5lyzek do kubeczka, do tego troszke mleka w proszku, miodu i cynamonu, zalewam to wrzatkiem, tak zeby taka papka fajna wyszla, czekam z 10min az platki beda miekkie i cieplutkie sniadanie mam:) no i jestem na dlugo najedzona, mi to smakuje, mozesz tez dodac jakies owoce suszone, smacznego:)

Gość kokosimooo
ja trzymam :) juz po kolacji i jestem najedzona na maxa choc sie zastanawiam czym :P jutro 6. dzien kopenhadzkiej, idzie nadzwyczaj latwo :)

Gość jabluszko
hej:) u mnie dzis ok, tak wygladal moj dzien -owsianka -jablko, 2 mandarynki -pieczone udko kurczaka i surowka z pekinskiej, marchewki, cebuli i szczypiorka -jablko cwiczenia -15min rowerka w powietrzu -200 brzuszkow -pol godz innych cwiczen -zaraz bede krecic hula hop, dzis 30min;D narazie trzymam sie bardzo dobrze:) zmotywowala mnie dzis kolezanka mowiac ze duzo schudlam;D

czesc dziewczyny ja bardzo mocno poglębiam swoją wiedzę z diety niełaczenia...i będę po mału wrpowadzac pewne modyfikację ...zobaczymy :) a dziś zjadłam bułka razowa ze szczypiorkiem , sałatą i zielonym ogórkiem , łyżka galaretki z owocami ( banan i pomarańcza ) - bułka razowa ze szczypiorkiem, sałatą, zielonym ogórkiem i pomidorem - duszona wieprzowina z cebulą i papryką , surówka z marchewki, ogórka kiszonego i pory herbata czerwona duuuzo woda mineralna jak na razie 1,2 litra 30 minut orbitrek i 30 minut innych ćwiczeń typu brzuszki

Gość jabluszko
dziewczyny moze znacie jakies dobre, sprawdzone cwiczenia na wyszczuplenie nog?one tak ciezko chudna...;/