Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adulec

facet--- SKORPION

Polecane posty

Ja nawiazujac do tematu jestem skorpion, ale w horoskopy nie wierze ze wzgledu na to, ze gdyby sie sprawdzaly to moglibysmy od razu sklasyfikowac ludzi na ych, ktorzy maja zle cechy charakteru i tych, ktore maja dobre, nie tedy droga cechy charakteru wyrabia sie w procesie socjalizacji, a czesc z nich nabyte jest z genami, pewnie mi zaraz pocisniecie ;) Wierze w jakims stopniu w przeznaczenie, ale nie tak sztywno opisane co horoskopy Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Spoko;) a pozatym odkryłem zarabisty sposób na schudniecie i to bez ćwiczeń, pasów i innych pierdół - w 3 tyg straciłem 5 kg - nie ma to jak stres i nikotyna z papierosów:P:P:P

Gość kina26
Noooooooooo.Mnie tez niespelniona milosc odchudza ale te pety to rzuc!!!

NIE:P:P:P nie rzucę ex mnie odzwyczaiła na 1,5 roku od fajek bo miaal problemy z sercem - nie ma jej, olała mnie to będę palił:P

stres niedobra sprawa ... ja schudłam też dość sporo że o mało co to się nie złamałam na pół plus fajki plus tabletki na uspokojenie i brak snu :o dla mnie fajki są mniam :P lubię palić :P

Opowiem wam autentyk:) Jak studiowałem na UMK astronomię, to poznałem taką pannę... Wykształcona inteligentna, zaliczyła sporo konkursów na świecie, zdjęcie z kanclerzem niemiec wisiało u niej w pokoju... a ja tak siedziałem i zastanawiałem się jak zaimponowac takiej dziewczynie:P no i wymyśliłem:P Opowiedziałem jak zabija się prosiaka na wsi:P:P:P:P TAK KOZAK ze mnie:P- ehhh stare dobre czasy:P:P:P

Gość kina26
Teraz nie kiedys tak.Dwa razy i po dwa lata meczarni po kazdym dupku.Bylam nastolatka. Ostatnio nieszczesliwa jakies 4 lata temu:)

kina26 - To dobzre ze Ci się układa oby tak było dalej:) wiem jak to byc nieszczęsliwym więc nikomu tego nie życzę, i potrafię się cieszyć z czyjegoś szczęscia:)

Gość kina26
A ja wiem jak sie cierpi po rozstaniu i nigdy sie z tego nie ciesze:PTo najwieksza męka!

Gość kina26
Czarna a my baby tak siebie tu mijamy... Vampo widzisz jakie my na Tobie skupione jestesmy:P

Gość kina26
Vampo kazdy jest egoistą,nieliczni sie do tego przyznają

Mi sie zdarza byc egoista, ale lubie pomagac ludziom czasem wbrew wlasnym interesom :) nikt z nas nie jest do konca egoista zapewne ;)

Bóg, wywinął psikusa polakom- umieścił ich między niemcami a rosją Bóg, wywinął mi psikusa, zamiast zostawić w niebie wykopał na ziemię:P

Ja byłem egoistyczny w uczuciach za dużo wymagałem dla siebie...

Gość kina26
Ty pitus Ty kolejny rzucony jestes?

jesli chodzi o uczucie to dla mnie takie totalnie egoistyczny uczucie nie moze byc uczuciem nazwane (sorki za tyle powtorzen) w zwiazku chcialbym dac dziewczynie (jesli ja znajde) duzo z siebie zas chcialbym by ona tez sie starala taki zwiazek super by byl wiadomo ze troche egoizmu sie pojawi, ale w skrajnosci popasc nie wolno

Nie :) ja nie jestem rzucony dopiero 19 lat mam nie mialem jeszcze dziewczyny ja na kafe jestem zeby pomagac i radzic niektorzy ludzie mowia ze potrafie pocieszac, a jak ktos ma problem to warto napisac kilka milych slow. Nigdy nie chcialbym byc rzucony to straszne napewno :(

pitus dokładnie - ale ja to zrozumiałem stanowczo za późno.. Jeśli masz złamane serce to witamy w klubie;) jak nie - to też witamy:) i wogóle ile lat?

19 vampirek wszystko w ostatnim poscie :) dzieki za zaproszenie przyjmuje chetnie :)

ano straszne... ale przeżyć się da, kurczę chciałbym mieć znów 19 lat:)

Gość kina26
Vampo masz kumpla:)

A ja z Wampirkiem mialem juz przyjemnosc rozmawiac wczesniej :) na kafe jestem dlugo, ale udzielalem sie malo, a 19 lat fajny wiek poczatek studiow :)