Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edffdsf

dlaczego wszycy jada n a kochanki?

Polecane posty

Gość edffdsf

no wlasnie jak wyzej, dlaczeko to zawsze kochanka jest ta zla? znam wiele par ktore powstaly wlasnie po okresie tzw. bycia kochanka, i z tego co widze to te zony jak juz zlapia faceta to maja go gdzies, sexu im sie nie chce, dbac o siebie nie dbaja niektore to nawet sa takie wygodnie ze nic nie robia a jeszcze chca gosposie do domu a potem wielkie halo bo je facet zostawia dla kobiety ktora go pocluje ugotuje obiad i od czasu do czasu odkurzy... tak sie zastanawiam czemu nie jesdzie sie na takie zony do dupy? ps. nie omawiamy tu przypadku faccet chuj zdradza bo lubi zdradzac, mowimy tu o zdradzie w zwiazkach w ktorych jest naprawde zle miedzy malzonkami

Gość ugi
uppppppppppppppppppp

Gość ugi
co myslicie?

Gość taa i ty pewnie utuliłaś
takiego nieszczęśliwego małżónka :P

Gość mala księżniczka
już p izdo upolowałaś sobię czyjegoś męża ?

Myslimy, ze jak jest zle z zona, to trzeba sie rozwiesc, a najpierw sprobowac to jakos naprawic, w koncu to osoba, na ktorej powinno nam zalezec. A oszukiwanie nic nie daje na dluzsza mete. Po co utrzymywac zwiazek, ktory nic nie daje? [ja nie jade na kochanki, juz raczej na zdradzajacych, ale tego tez nie chcesz uslyszec]

Gość tłumoku
no to tylko blondyna potrafi wymyślić.........

Gość o jaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja uwazam ze kochanka jest winna ale i taki mezus tez a zwykle jedzie sie wlasnie po kobietach a facet co? niewinny? winny tak samo a nawet i gorzej

Gość ugi
JA NIE , JESTEM MEZATKA ALE WIIDZE PO KOLEZANKACH ZE NA LAURACH ZARAZ PO SULIE OSIADAJA, NIC NIE ROBIA,NIE DBAJA KOMPLETNIE O ZWIAZEK, A O TO TRZEBA DBAC CALE ZYCIE A NIE MYSLEC ZE NIC SIE NIE STANIE BO JEST OBRACZKA I OLAC MEZA I SZCZRZE KIBICUJE KOCHANOM BO DAJA TAKIM FACETOM SZZESCIE A BABY POWINNY SIE NAUCZYC ZE W zWIAZKU NIE POINNO SIE BYC EGOISTYCZNA SWINIA

o jaaaaaaaaaaaaaaaaaa wlasnie!o samych facetach to nikt nie wspomina.najlatwiej tkwic w przekonaniu,ze to \"ona\" sie na niego uwziela itp...moim zdaniem taki \"dziad\" majac rodzine jest nic nie warty,jezeli chodzi na boki,szukajac przygod!

Gość ugi
W TYM TOPIKU NIE JEST MOWA O FACETACH SZUKAJACYCH PRZYGOD! CZYTAJCIE TEMAT... CHODZI O FACETOW KTORZY NAPRAWDE SA NIESZCZESLIWI, MAM NP ZNJAOMYCH BYLI RAZEM 10 LAT , NIE ODZYWALI SIE DO SIEBIE OD 7, ONA PANI NA WLOSCIACH , KURA DOMOWA ALE DO DZIECI TO CHCIALA NIANKE,, SPRZATACZKE I KASE NA CIUCHY, CHOP SIE DLA NIEJ ZACHROWYWAL I WKONCU NIE WYTRZYMAL ZDRADZIL I ODSZEDL DO INNEJ KTORA WSZYTKIM SAMA SIE UMIE ZAJC W DOMU, I JA UWAZAM ZE WINALEZY ZAWSZE W MEZU I ZONIE NIE W KOCHANCE, A JAK JUZ ZONA JEST KOMPLETNIE NIERUCHAWA DO NICZEGO TYO TEGO NAWET NIE MA SENSU RATOWAC I SIE MECZYC

Gość Opall
A ja ci powiem tak. Nie oceniaj innych. Nie wiesz dokladnie, jak jest w cudzym zwiazku, jakie sa relacje, kto o co dba, a kto "olewa". To wiedza tylko i wylacznie malzonkowie. Jezeli chcesz pisac na ten temat, to opieraj sie tylko i wylacznie na wlasnych doswiadczeniavch. Na czyms, co znasz, co sama przezylas. Inaczej to bedzie teoretyzowanie, nudne, glupie i nieprawdziwe.

Gość ugi
WIESZ, PRACOWALAM JAKO NATOLATKA I NA STUDIACH JAKO FILLE AU PAIR, KIEDY ZYJE SIE W RODZINACH I WIDZI SIE DOKLADNIE DOSLOWNIE WSZYTKO OD SRODKA TO ZNA SIE BARDZO DOBRZE SYTUACJE, LUSZIE ROZPACZAJA A BO ONA TKA DOBR ZONA TAK PIEKNA ULOZONA ITP A W DOMU NIC NIE ROBI, OLEWA, NIE DBA O NIC, WIDZIALM PONAD 11 TAK PAR, WIEC MOWIE Z DOSWIADCZEDNIA

Gość ugi
LADNY OBRAZ Z ZEWNACZ A WEWNATRZ JEDNO WIELKIE G...

nie doczytalam:/ugi,ale widzisz to wszystko jest wina niedogadania,zwyczajnego braku rozmowy...zagonilby ja do pracy i tyle,a nie godzil sie na wszystkie jej zachcianki...tez zauwazylam zaleznosc. wazne,aby do slubu,zalozyc biala kiecke,jest juz moj i tyle...potem spoczac na laurach.

Gość Opall
To ciekawe, ze wobec kobiet okrutne sa zawsze...kobiety.

Gość ugi
ALE WIESZ ZNAM PARE JUZ PRAWIE EX, FACET SIE OCHAJTAL KOBITA MU NIE POWEDZIALA ZE POLOWA RODZINY MA PROBLEMY PSYCHICZNE, U NIEJ PO DZIECIACH TO SIE ODEZWALO PO POLTORA ROKU PO SLUBIE, FACET WYTRZYMYWAL Z NIA JESZCZE 11 LAT, DOSTAWALA PENSJE CHOC BYLA NA URLOPIE WIELOLETNIM Z POWODU CHOROBY PSYCHICZNEJ, MIALAM NINKE DO DZIECI, GOSPOSIE KUCHRKE, BO JA WIECZNIE GLOWA BOLALA, WIECZNE PALPUTACJE CHLOP JA LECZYL TYLE LAT, WKONCU NIE WYTRZYMAL POZNAL KOGOS INNEGO, I CHCIAL ULOZYC SOBIE ZYCIE TO OCZYWISCIE ON JEST ZLY BO ONA BIEDNA CHORA, A CHLOP PSYCHOCZNIE NIE WYDALA Z OSOBA KTORA WYCHODZI Z POKOJU 10 MIN DZIENNIE, I TEZ SIE NASLUCHALAM A JAKI TO SKURWIEL BO TO BO TAMTO BO ZONE ZOSTAWIA DLA INNEJ...

Gość Do Ugi
Pracowalas jako opiekunka i wielki mi halo. Pewnie rodzicow nie bylo wiecej jak byli. Zreszta kazdy przypadek jest indywidualny i nie mozna wrzucac wszystkich do jednego worka!

Gość Do Ugi
Ty sie naoogladalas albo za duzo seriali albo spoleczenstwa Anglikow wiec skad tu bierzesz przyklad? Wrzuc na polskie realia..

Gość Jak tak szczerze UGI
kibicujesz kochankom to zycze cie zeby twoj mezus tez z toba pojechal i cie zdradzil. Zdradzaja nie tylko mezczyzni w zwiazkach gdzie kobieta o siebie nie dba. Wystarczy fascynacja i prowokujaca laska. Wszystko.

Gość ugi
JA MOWIE O POLCE I O FRANCJI, CALE CICEUM MIESZKALAM U RODZINY W KRAKOWIE I SIE OPIEKOWALAM DZIECMI, OJCIEC KOCHAL JAK NIE WIEM CO, JAK TLKO KONCZYL PRACE TO LECIAL DO NICH JAK NA SKRZYDLACH A MATKA OLEWKA BO MA NIANIE, PODOBNIE WE FRANCI, BO TU STUDIOOWALAM,NIE MOWIE ZE BYCIOE NIANKA TO JAKIES OSIAGNIECIE, TO BYL MOJ SPOSOB NA UTRZYMANIE SIE, MAM SWITNY ZAWOD PO STUDIACH I JESTEM DUMNA ZE SOBIE PORADZILAM, A TO CO WIDZIALM TO WIDZIALM I WYCHODZI Z TEGO ZE TO WLASNIE KOBIETYU PO SLUBIE ODPUSZCZAJA CALKIEM

Gość ugi
I NIE KIBICUJE KOCHANKOM, KIBICUJE TYM KTORZY NAPRAWDE CHCA BYC SZCZESLIWI A JESLI TEGO SZCZESCIA W MALZENSTWIE NIE MA TO COZ , PO TO SA INNI LUDZIE NA SWIECIE ZEBY SSIE Z NIMIWIAZAC I SZCZESCIA SZUKAC

Gość ugi
A CO DO PROWOKUJACEJ LASKI TO WIESZ ROZMAWIALM Z WILOMA FACETAMI BO PISALAM NAWET NA TEN TEMAT MAGISTERKE Z PSYCHOLOGII I WIEKSZOSC JEDNAK POWIEDZIAL ZE JESLI ZONA ZAJMOWALABY SIE DOMEM JAK PRADZIWA KOBIETA, ZJAMOWALA SIE DZIECMI, LUBILA UPRAWIAC SEX A NIE TYLKO WYNAJMOWAC PERSONEL A SAMEMU SIE LENIC TO NAWET NABARDZIEJ SEXOWNA LASKA BY ICH NIE ODERWALA, ZDRADZA JEST ZAWSZE WYNIKIEM WEWNETRZYCH PROBLEMOW W ZWIAZKU

Gość UGI UGI
Caly czas podniecasz sie indywidualnym przypadkiem.. Nie wszyscy sa tacy. A kobiety ktore sypija z mezczyznami pomimo malzenstwa sa sukami. Tak samo jak facet jest kuta*em. Jak ma taka chcice niech poczeka do rozwodu i nie bedzie suka i kochanka. Tylko niech powstrzyma wscieklizne macicy i poczeka do rozwodu. Poza tym powtrzam NIE WSZYTSKIE kobiety sie zaniedbuja i nie dbaja o mezow po slubie. SA tez inne przyczny ktore wlasnie leza po stronie kochanki. Jak prowokacja czy oczarowanie faceta.

Gość ugi
WIELOMA PRZYPADKAMI, TU PODALAM TYLKO PRZYKALDY, DO MOJEJ PRACY ROBILAM BADANIA NA PONAD 600 PARAMI

Gość UGI UGI
"OBRACZKA I OLAC MEZA I SZCZRZE KIBICUJE KOCHANOM BO DAJA TAKIM FACETOM SZZESCIE A BABY POWINNY SIE NAUCZYC.." Nie wcale nie kibicujesz kochankom żal. Pewnie sama odbilas komus meza i teraz masz wyrzuty sumienia. Wielka pani psycholog. Daj sobie spokoj dziewczyno bo jestes zalosna. Wiekszosc mezczyzn to zaklamane glupki ktore mowia to co chcesz uslyszec. Wiec wiadomo ze nie powie ci: przespalem sie z nia albo spie z nia bo czuje do niej pociag seksualny. Tylko powie zona nie chce sie ze mna czesto kochac. Zalosne

Gość Opall
"Opall nie ma przyjazni damsko-damskiej,a damsko-meskiej wcale". Alez calkowicie sie z Toba zgadzam, ze nie ma przyjazni damsko-meskiej:) I jest na to wiele przykladow. Kazdy z nas je zna. Ale z cala pewnoscia bywa przyjazn damsko - damska. To tez z cala pewnoscia wiem. Zdarza sie jednak rzadko, bo generalnie kobiety maja niestety tendencje do nadmiernej krytyki wlasnej plci, z pominieciem oczywiscie siebie samej:)

Gość ugi
NIE NIE ODBILAM NIKOMU JESTEM Z MOIM MEZEM OD 18 LAT, I STOSUJE SIE DO OBSERWACJI WYNIKAJACYCH Z MOICH BADAN I JESTEM DALEJ MEZATKA I BARDZO SIE KOCHAMY, NIE MAMY WLASNIE TEGO TYP PROBLEMOW, Z KOLEI MALZENSTWA MOICH ZNAJOMYCH PADAJA JAK MUCHY