Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JudkaDytka

wesele okolice Trzebini, Chrzanowa, Krzeszowic, Balic

Polecane posty

Gość yournightmare
iwoneczka_88 szukasz sali z cateringiem czy bez??? Podzielę się swoimi doświadczeniami. * Sale bez cateringu: w zależności na ile osób robisz wesele. Godne polecenia: Ostrężnica, Babice, Palczowice, Paczółtowice. Na tyle wesel na ilu byłam te sale OSP są godne polecenia ale to już kwestia gustu. Odradzałabym Podolsze, Bobrek i Olszyny. * Sale z cateringiem: Zdecydowanie polecam Dom weselny Stella (pyszne jedzenie!!!), Antidotum jedzenie dobre. Bez fajerwerków ale jest spoko. 4 pory roku dobre ale tak jak ktoś pisał wcześniej MAŁO. Hellada Oświęcim ekstra jedzenie i ładna sala. Natomiast zdecydowanie nie byłam zadowolona /rodzina również/ z sal: Stary Dwór sala ładna lecz żeby ona była na 200 osób??? Gdy wyszło na parkiet ok. 120 było ciasno jak byk!!! W dodatku okrągłe stoły ech.... A okolica jak dla mnie bardzo nieprzyjemna... Na Rozdrożu (noo może na jednym weselu było jedzenie ok a na drugim w ogóle mi nie smakowało... Nie wiem od czego to zależy:/). Flamingo jak dla mnie ta sala to porażka. Bardzo nie ładna, zdjęcia wychodzą kiczowate :/. A jedzenie pozostawia wiele do życzenia (jak dla mnie za tłuste i jakby odgrzewane). * Co do fotografów i kamerzystów to sama już musisz się podowiadywać i pooglądać bo każdy czegoś innego wymaga więc ci nie pomogę. Sama musisz się przejechać i na spokojnie zrobić obeznanie bo jest w czym przebierać. Napisałam tylko moje i mojej rodziny opinie nt. sal. Powodzenia w przygotowaniach.

Gość lezka_niebieska
W wiekszosci zgadzam sie z tym co napisala yournightmare. Nie moge sie zgodzic tylko co do 4 por roku:-) jedzenie dobre? Jak dla mnie to tam nawet herbata byla wstretna. Za ta cene takie male porcje. Smiechu warte. Nie warto dla wygladu wybierac sali bo jesli ktos chce zaszpanowac piekna sala a jedzenie bedzie okropne to na nic starania. Ja mam wesele w przyszlym roku. Zjezdzilam wszystkie sale w okolicy i na taka liczbe osob czyli 165 tylko dom ludowy stella mnie nie rozczarowal pod katem jedzenia i sali. Chociaz otoczenie niezbyt przyjazne czego sie obawiam. Zeby znalezc sale z dobrym cateringiem w naszych okolicach serio trzeba sie.naszukac. Pozdrawiam Kamila.

Ja wybrałam zajazd pod dębami. Wnętrze i okolica przyjemne, możliwość noclegu dla gości. Cenowo ujdzie. Aktualnie jestem na etapie poszukiwania fotografa, kogoś kto upiecze ciasta no i kiecki oczywiście :)

Gość z okolic chrzanowa
ja polecam Łysaka ale cena pełnego pakietu 6500zł bez albumów... siostra miała parę lat temu i ja też się zastanawiam, ale cena ;/

Gość kruchoscporcelany
Jeżeli chodzi o fotografów to z okolic Chrzanowa polecam Wojtka Koszyka. Sami chcielismy zeby u nas był ale niestety na prawie dwa lata przed slubem nasz termin był zajęty. Wybraliśmy Wojtka Katarzyńskiego=) tez robi swietne zdjecia, super atmosfere wprowadza. A tak poza tym to jakie beda zdjecia zalezy glownie od pary. Bo jak ktos sie dobrze czuje przed obiektywem to wychodzi super=) Co do zespolu to mamy Ulysses - i nie zrezygnujemy z nich pod zadnym pozorem! Biora moze dosc sporo bo 5000zł za jeden dzien ale zagraja wszystko=) Co do sali Tiffany - elegancko i wszystko dopieszczone. Rewelacyjny kontakt z p. Menager=) ktos pisal o kwestii napojow gazowanych - owszem w pakiecie sa bez ograniczen napoje niegazowane, soki, woda, kawa i herbata i po jednym napoju gazownym typu coca-cola. Kazdy kolejny kosztuje 2,5zł. Na poczatku nasz to przerazalo ale zawsze mozna to jakos rozwiazac robiac bufet slodki=)

Gość też z libiąża
http://blog.wojciechkatarzynski.pl/ to ten? Fotograf malarz jak pisze o sobie? zobaczę w wolnej chwili na spokojnie,bo też szukam, ale jakoś mną nie wstrząsnęło ;)

Gość kruchoscporcelany
tak ten, strona tez na facebooku. Tez mielismy watpliwosci patrzac na niektore zdjecia, ale akurat znajomi mieli i widac te zdjecia ktore robil im sa wiele lepsze od reszty. spotkalismy sie z nim, pokazal inne =) uspokoil obawy. i tak umawiamy sie na wiosne na sesje narzeczenska zeby przelac te pierwsze lody.

Gość też z libiąża
dzięki zobaczę sobie w domku, ja w sumie to wolałabym nie mieć wątpliwości i nie jechać do fotografa z obawą i takiego właśnie szukam tzn zaczynam dopiero :)

Gość też z libiąża
a możesz mi jeszcze napisac jaki to przedział cenowy? bo wiem, że bardzo zróżnicowane te ceny fotografów

Gość karooooo
ja tez wychodze za mąz w przyszlym roku,,w planach mialam skorzystac z usług fotografa ktory robil zdjecia u mojej kolezanki,,http://www.mfoto.olkusz.pl/ona byla bardzo zadowolona i mnie tez zdjecia bardzo sie podobaly,ale szukając kamerzysty,zdecydowałam się na pakiet foto-video w http://studiowall.pl/ zachęcam do odwiedzenia obu stron :)

Gość Aretka)DeDE
wszystko co tu podajecie to są raczej oferty dla nie wymagających, z wyjątkiem tego łysiaka ale ceni się gośc ponad miarę dla mnie to przesada jawna

Gość kruchoscporcelany
Wiadomo ze ceny są zroznicowane. A Katarzynski niewiele ponad 2000zł na 2013 rok. Jak szukalismy ofert to gorsze niz on robi byly a liczyli sobie po 3500zł lub 3700zł. Zalezy co sie komu w zdjeciach podoba - o gustach sie nie dyskutuje.

Gość karooooo
kruchoscporcelany dokładnie tak samo myśle, różnym ludzia różne rzeczy się podobają a ceny czasem wcale nie są adekwatne do jakości

Gość Patusia07
co do fotgrafów to polecam również Studio Zoom z Przeginii Duchownej. Kamerzysta+fotograf w cenie, mają już płyty Blu-Ray i dobry sprzęt a cenowo jest też całkowicie przyzwoicie.:)

Gość Aśka_Alwernia
Cześć dziewczyny, jestem z Alwerni, więc to te okolice ;) Tak czytam z ciekawością, bo sami niedawno wybieraliśmy fotografa, orkiestrę, jeszcze wideo zostało i tak zastanawiam się, bo te linki które podałyście trochę wyżej to ...no nie wiem, a tani też nie są... Ja jestem po szkole plastycznej i może mi łatwiej ocenić (a może trudniej, bo jestem bardziej wybredna :P), ale jak patrzę na te zdjęcia i widzę ceny to jestem szczęśliwa, że nam się tak udało, bo nasz fotograf niecałe 3 tys, ale jakościowo to inna epoka... Zgadzam się, że z gustami się nie dyskutuje, ale ja poświęciłam trochę czasu, bo akurat widzę różnicę aż nadto, a 300 czy 500zł to dla mnie nie różnica, a pamiątka jedna w życiu ;) życzę powodzenia w poszukiwaniach :)

Gość conwalya
Witam przyszłe Panny Młode. Jestem skrzypaczką z wieloletnim doświadczeniem. Oferuję oprawę muzyczną ślubów w Krakowie i okolicach. Więcej informacji na maila

Gość Antek cośtamcośtam
Witam a ma ktoś namiary na jakiegoś kamerzystę z tych okolic tylko takiego co nie robi typowych nudnych filmów weselnych?

Gość kruchoscporcelany
proszę drogą skrzypaczkę o podanie informacje dotyczącej kosztu zagrania podczas mszy w Kościele Św. Rodziny w Chrzanowie.

hej co do fotografa to 6500 tyś to chyba lekka przesada. Mam znajomych którzy mieli fotografa nawet za 1500 zł i zdjęcia są całkiem ok ale za taką cene to się chyba faktycznie rzadko zdarza, większość ma ceny w granicach 2500 - 3000 i chyba to rozsądna cena. co myślicie ?? Antek cośtamcośtam co do kamerzysty to polecam talik-tv mozesz zamówić u nich na stronce darmową płytkę i wtedy sam ocenisz czy ci się podoba ich styl.

Gość chrzanowianka
Też uważam że za 3 tys to można mieć dobrego, za 1500 to nie spotkałam takiego, ale nie mówię że nie ma, z resztą wiele osób takich ma i są zadowoleni, przynajmniej tak mówią i do momentu jak nie zobaczą czegoś droższego ale i ciekawszego ;-) Aha i czytajcie cenniki i patrzcie dokładnie co zawiera oferta bo moja dobra przyjaciółka się nacięła ostatnio nieźle.

Gość lekko kąśliwy
buahahahah nie no dobrych macie tam fotografów nie ma co :-D :-D :-D

Gość kruchoscporcelany
po tym co pokazałaś odnosnie fotoszu to napewno bym sie nie zdecydowala, bo te zdjecia sa beznadzieje. no ale to tylko moje zdanie. ja takich bym miec nie chciala.

Gość chrzanowianka
no masakra te zdjęcia, za darmo bym nie chciała :-/a co dopiero za 2200

Hahahhaha nie no bez jaj z tymi zdjęciami foto szu, jedyny plus tych zdjęć to, to że bardzo mnie rozbawiły. Nie wiedziałam , że ktoś jeszcze takie zdjęcia robi . Też bym ich za darmo nie chciała.

Gość no typowe
przecież wiele par ma takie zdjecia i potem chwali się na kafeterii jakiego mieli fotografa i jakie to mają zdjęcia teraz :-D u nas w okolicy też jest paru takich dinazaurów a pary ciągle lecą do nich jak ćmy nie rozumiem tego, ale ok. mi akurat robił kuzyn, cuda to nie są też ale lepsze niż ten tutaj na pewno o 100%

Gość salowa
Patusia07 i karooo to są firmy(żałosne z resztą)co wam wciskają swoje usługi.Patrzcie i czytajcie kto wam co prponuje!

Gość salowa
podszywają się pod klientów i wciskają kit -sama jestem w szoku ,że do tego stopnia się wpychają!!!Jaka ściema-karooo ... -poszukajcie lepiej wśród znajomych,a nie tutaj.Patusia07 też jest fajna -żałosne to co robicie!

Gość Patusia07
Sama jesteś fajna wiesz?;] Jestem klientką, biorę ślub 24 maja 2014, chcesz jakichś dowodów na to że nie jestem z tej firmy tylko jestem ich klientką? ;] baaardzo nie lubie takich osądów więc lepiej sobie odpuść!;] i sama jesteś żałosna.

Gość salowa
kochana nie ściemniaj!Jak chcesz to udowodnić to daj namiar na siebie i dane slubu)przeciez to nie zbrodnia= -chętnie skorzystamy,bo ja też cały czas wybieram i szukam.(i tak wiem ,ze to ściema,więc przestań się reklamować jako panna młoda i wreszcie zrób sie facetem-o!!!