Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllla

czy można syrop herbapect w ciaży?

Polecane posty

Gość olllla

Gość qwertyui
google nie gryzie :) http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=2567 Ciąża i karmienie Ze względu na zawartość alkoholu w syropie należy zasięgnąć opinii lekarza w razie zamiaru stosowania leku podczas ciąży. Nie wiadomo czy lek przenika do mleka matki, należy zatem zasięgnąć opinii lekarza w razie zamiaru stosowania leku w okresie karmienia dziecka piersią.

Gość tinturintu
syrop z cebuli zrob

Gość tinturintu
przeciez pisze wyraznie ,ze nie pic to po co sie zastanawiasz.. moj mi przepisal scorbolamid a tez nie mozna:-O

Gość qwertyui
to co to za lekarz jeśli sam nie wie co przepisuje? W końcu to on ma wiedzieć.

Gość qwertyui
głownie z tymi wątpliwościami chodzi o to żeby lekarz ocenił czy warto stosować ten lek i czy jest ma on większe korzyści niż przeciwskazania. A ten herbapect to przecież lek na kaszel wiec nie sądzę że innych bezpiecznych nie ma.

na połowie ulotek tak pisze, bo nie maja przeprowadzonych badań. Jaki lekarz Ci to przepisał? Internista? To poradź sie ginekologa. A najlepiej to faktycznie zrób syrop z cebuli, ewentualnie kup Stodal.

Gość OlkaQ_5024
Używaliście preparatu o nazwie Herbapect? Bo wyszukiwałam komentarzy na temat tego leku i postanowiłam Was zapytać. Może możecie cokolwiek powiedzieć mi o tym produkcie? Jest sens go kupować, słyszeliście o zamiennikach? Na tej stronie przeczytałam trochę opinii o Herbapect: http://www.listalekow.pl/herbapect/ - uważacie, że to rzetelne informacje? Nie chciałabym się i wydać bezsensownie siano, dlatego postanowiłam Was zapytać. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.