Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czy sa tutaj dziecwzyny ktore brzydza sie seksem oralnym?

Polecane posty

Gość sisilyyyy

bo ja tak:O

Gość o ranyyyy
to cos najpiekniejszego, lepsze niz sam sex :)

Gość zuuuuzik
ręką mogę dotykac faceta ale do buzi to sobie nie wyobrażam :D jest czysty pachnący i w ogóle ale jakoś się przełamac nie mogę... nie chce... :(

Gość Skobel
A z minetką to jak ? Lubísz ?

Gość Skobel
A z minetką to jak ? Lubísz ?

Gość honotrata
jak czyściutki i pachnący no problem

Gość zuuuuzik
lubię ale nie jest ona dla mnie ważna:D nigdy mu nie kazałam jej robic nawet prosiłam żeby on tego nie robił ale on się upiera... przyjemne ale nie wiem co w tym miłego... dla mnie nic... znaczy uczucie miłe ale nie kręci mnie to :D robię to tylko ze względu na partnera :D

Gość Skobel
No to nie ma haczyka na Ciebie ,he he . Chłopak coś źle robi że nie jesteś zachwycona .

Gość zuuuuzik
nie nie robi dobrze nawet wspaniale, że tak powiem :D ale moje zdanie jest takie, ze cipka jest do tego żeby w nią sadzic penisa a nie lizac no ale dobra np analu też nie lubie bo moim skromnym zdaniem dupa jest do srania a nie wkładania :D ale skoro partner to lubi i sprawia jemu przyjemnośc to ewentualnie mogę się zgodzic :D

Gość Skobel
Tak , tak ... Buzia służy do jedzenia i dlatego nie lubisz się całować ?

Gość zuuuuzik
nie nie bo usta są do całowania więc uwielbiam się całowac :D

Gość Skobel
Zuziu - kilka lat , dorośniesz - polubisz

Gość zuuuuzik
hmmm ja dorosne to już będę za stara :P ale nie chodzi o to, że ja nie lubie :D tylko o to, że hmmm ok facet smacznie wygląda ja już się pokuszę a zaraz zobacze np jego włosy i mnie jakoś tak cofnie samo nie wiem czemu... i jakoś sobie nie wyobrażam żeby mógłby mi się spuścic :( aaaa i to mi się takie poniżające wydaje trochę... ale jak już wspomniałam jeżeli mi zależy na partnerze to jestem gotowa się poświęcic :D

Gość 34325435
No nie dziwie sie, za mloda jestes na dawanie dupy nawet, dlatego paly nie robisz. Ogarnij sie

Gość Skobel
A tak wogóle to źle Ci chyba z tym brzydzeniem . Poproś by się ogolił i zabroń spuszczania. Najlepiej zgaś światło albo zamknij oczy .

Gość Skobel
Poświęcanie się to nic dobrego , nie tędy droga . Widocznie koleś Cię nie kręci , nie jesteś zakochana .

Gość zuuuuzik
kręci mnie i to bardzo... ale jak mam mu powiedziec tak wprost "ogol się..." ?? tak jestem młoda mam dopiero 20 lat ale myśle, że jakby miało mnie coś takiego kręcic to już dawno by mi się spodobało...

Gość Skobel
Zuzia , a nie przekonują Cíę zachwyty pań . Nie czujesz że wiele tracisz . Nie obawiasz się że chłopak pójdzie po lody do takiej co lubi . Dla faceta to ważne .

Gość Skobel
Dla dobrego loda pewnie by się golił dwa razy dziennie gdybyś mu o tym wspomniała . Zresztą nie wiem jak u niego ale do włosów jest daleko i nie rozumiem czemu Ci przeszkadzają .

Gość kręcicie i mącicie
w głowach aż dym leci. Bardzo wiele par nie uprawia takich praktyk i nie jest to naganne ani konieczne.Usta są do innych pieszczot i trzeba umieć to docenić. Lizanie swoich miejsc intymnych niekoniecznie sprawia obu stronom rozkosz a wręcz jest odpychające .Trzeba to zrozumieć i uszanować a nie straszyć ,że ktoś odejdzie bo musi.Brednia.Jeśli odejdzie to napewno nie z takiego powodu ale po prostu braku uczucia.

Gość zuuuuzik
nie jakoś mnie nie przekonują te zachwyty... wiem, że włosy są daleko ale jak otwieram oczy to aaaaaaaaa widzę masakre i mnie cofa... a dlaczego to dla Was facetów takie ważne? no wiem może i nie odejdzie ale widze, że mu źle jest z tym bo on by chciał często mówi, że jego była nie umiała tego dobrze robic zero praktyki ale sie nauczyła i było mu jak w niebie.. a ja sie nie mogę przełamac i tyle :(

Gość Skobel
Porozmawiaj o tym z chłopakiem . Niech wie na czym stoi . Zawsze można znaleźć kompromis . Bez orala można żyć tylko po co odbierać sobie tyle przyjemności . Lepiej by było usunąć przeszkody i przełamać się

Gość Skobel
Czytając to forum można znaleźć wypowiedzi pań które dopiero po pewnym czasie polubiły francuzki . Więc może jeszcze nie Twój czas

Gość Skobel
A to dla nas ważne bo to mega przyjemność . Z innych stymulacji nie ma tego rodzaju doznań . Ręką to mały ułamek tego co potrafią zdzialać usta . Zuziu , spróbuj ustalić co najbardzíej Ci w oralu nie pasuje i trzeba to tylko ominąć !

Gość zuuuuzik
dzięki Skobel ;* tylko to nie takie łatwe ja mam mu powiedziec w cztery oczy wezme go do buzi ale sie ogol ?:D o kurde chyba nie dam rady :D

Gość Connie299
Zuzik a czemu nie? :) W zwiazku potrzebna jest szczerosc :):):) ja mojemu facetowi powiedzialam np ze nie lubie minetki ale za to loda uwielbiam :)) a wlosy mi nie przeszkadzaja - to naturalne u mezczyzn :P

Gość 44556677
ja tez nie lubie minety..tzn.ja on chce to prosze,ale mnie to nie kreci...a robic laske uwielbiam

Gość Skobel
No sory Zuziu ale skoro on się nie krępnwał powiedzieć Ci że z inną było bosko to Ty też możesz powiedzieć wprost . Ty masz jakąś fobie na tle włosków ? Powiedz mu że lubisz krótkie fryzurki i niech też troche pocierpi .

Gość zuuuuzik
nie ma fobi :D ale no nie wiem jakoś mnie tak przerażają :D ymmm on to ogólnie jest szczery i potrafi np prosto w oczy zapytac się czy wezme go do buzi :D kurde, a ja tak nie umiem jakoś przeżyje i wtedy kiedy będzie chciał zamknę oczy i odlece myślam gdzieś daleko może się uda :P