Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czy sa tutaj dziecwzyny ktore brzydza sie seksem oralnym?

Polecane posty

Gość Skobel
To masz fajnie bo ja na 7 :( Mam madzieję że :) do jutra :)

Gość latika
A ja sie nie brzydze tylko wstydze....owszem,kreci mnie moj facet,uwielbiam jego fiutka i czasem mam ochote go pocalowac czy cos ale nie moge sie jakos przelamac.Wydaje mi sie ze zrobie cos zle i on sie bedzie smial albo mnie odepchnie...a ja nigdy tego nie robilam jeszcze.macie jakies rady ?

Gość Skobel
Ja Ci Latiko nie pomoge bo nigdy nie wstydziłem się penisa :P ( swojego ) więc níe wiem jak się przełamuje taki wstyd . Pewnie Zuzia coś by doradziła bo się raczej nie wstydzi . :D Ale ona jest straszny śpioch i rano tu nie zagląda :( A szkoda ...

Gość jak się wstydzisz
to zacznij te zabawy w całkowitych ciemnościach. Ja też się kiedyś wstydziłam jak patrzył a teraz dopadam go w biały dzień i przy odsłoniętych oknach - czasem się zastanawiam czy z bloku naprzeciwko mają fajny widok :D

Gość Skobel
Zuziu - to Ty jesteś mocno pokrzywdzona :C nie dość że nie lubisz robić loda to í za minetką nie przepadasz :) A jak było z poprzednimi chłopakami ? A zabawy solo sprawiają Ci radość ? A sam stosunek dochodzisz bez problemu ? Chyba jestem wścibski :D

Gość zuuuuzik
Skobelku a Ty nie w pracy?:D a no spałam sobie słodziutko:D kiedyś w końcu musiałam odespac :D ja sie nie wstydze penisa "mojego" faceta :D tej dziewczynie potrzeba czasu zaprzyjaźni się z nim :P ja też tak kiedyś miałam:D i na jego widok się peszyłam i to strasznie, a teraz lubie sobie na niego popatrzec albo go pogłaskac:D czy ja jestem pokrzywdzona no nie wiem? nie czuje się tak :D nie to że nie lubie minetki... a nawet stwierdzam, że to zajebista sprawa:D normalnie uczucie nie z tej ziemi masakrycznie zajebiste doznania :D lecz za nim sie rozkręce to mnie to krępuje nie wiem ale nie lubie gdy on ma głowe miedzy nogami...wolę się z nim całowac rozumiesz o co mi chodzi?:D tak blokada psychiczna chyba :D :D tak a stosunek z nim to kurde...cudownie...normalnie jestem w niebie :D a z poprzednimi partnerami to było całkiem inaczej bo ja do nich nic nie czułam i mi na nich nie zależało po prostu byłam z nim bo mi się podobali nic więcej :P a sex polegał na tym, że w sumie jak tylko czerpałam korzyści z minetki też :D i wtedy sie ich nie wstydziłam bo oni nie byli dla mnie ważni:) rozumiesz? :D a teraz mi zależy... bardzo zależy.... nie nie jesteś wścibski :D jak zaczniesz sie robic to Ci powiem :P

Gość Skobel
Cześć Zuziu :) byłem w pracy i dlatego miałem duuużo czasu :D I tu jest przewaga tel , mogę go zabrać wszędzie To świetnie że u Ciebie ze wszystkim jest lepiej niź myślałem :)Tak wogóle to Ty założyłaś ten temat czy ktoś inny ? Lubisz poniedziałki ?

Te, które się brzydzą i nie biorą \"do dzioba\", uprzejmie proszę o podanie swoich nazwisk, coby przypadkiem \"uczciwy\" facet nie tracił czasu na podchody. :P

Gość Stefffcia
Wredniak ty każdej robisz minete ? :O Córce pana Kupagi też ? :D

Gość Stefffcia
No właśnie OCHOTA . Dlaczego wykluczasź ją u innych :O

Gość zuuuuzik
nie nie to nie ja :D ja tylko udzieliłam tu swojej wypowiedzi:D nie cierpię poniedziałków!:P lubię tylko piątki :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Skobel
Znaczy widzę że nie Ty :) ale myślałem że może zmieniłaś nick . W takim razie autorka gdzieś zagineła a my rozgościlismy się :D może nas nikt nie wyrzuci :) Często tu bywasz Zuziu :D

Gość zuuuuzik
nie nie ostatnio tak jakoś tylko bywam :D ale za długo już sobie nie pogadamy:( ktoś zgłosił do usunięcia :(

Gość Skobel
Ja wchodze tu gdzieś od miesiąca , gogle mnie przyprowadziły :D nawet nje znam zasad Niby za co można usunąć ten temat :( Mam nadzieje Zuziu że nie wchodzisz na niektóre tematy brr :O A co Ty praktykujesz po 14 :) będziesz handlowcem czy siostrą

Gość zuuuuzik
praktykuje nauke w ośrodku szkolno wychowawczym :D :D :D no wywalają nas widzisz :(

Gość Skobel
No ja niestety ale nie widzę :O Zawsze się można przenieść :) Do jutra ! Oooo juź dzisiaj :D :D

Gość zuuuuzik
haha ciekawe gdzie się przeniesiemy :D Skobelku wstawaj śpiochu jeden!! :P

Gość Skobel
:) :) :) Nie śpie ,nie śpie :) ale jestem strasznie niewyspany :) No i widzisz jeszcze nas nie wykasowali :D Możemy się przenieść na maila :)

Gość Skobel
Ale Ty Zuziu byĺaś dźisíaj wcześnie na nóżkach :) Ja już wyczekuje z niecierpliwością na każde Twoje słowo :)D Ciesze się że nie zapominasz o mnie :D :D :D Nie wiem czy dobrze zrozumiałem :) :) zostaniesz siostrą handlującą wiedzą :D :D

Gość Skobel
Zuziu :) jesteś już ? :) Znam tylko Twoje imię i że mieszkasz w duźym mieście :D poznałem troszke Twój charakter :) Ale to wszystko jest bardzo mało :( Mogę liczyć że napiszesz coś więcej o sobie ? :) :D :) Chciałbym lepiej Cię poznać :)

Gość zuuuuzik
Skobelku kochany może przeniesiemy się na meila pogadac co?:D całemu światu nie będę opowiadac o sobie :P dopiero wróciłam :D tęskniłeś?:D no ja już dziś od 4 na nogach ;(

Gość zuuuuzik
miało byc maila :D :P --> zmęczenie po pracy :D Skobelku no gdzie się podziewasz?:D

Gość Skobel
Tęskniłem , bardzo :) dobrze że jesteś :D chodziło mi o uśłyszenie Twoich chęci :) nie chcialbym by ktoś oprócz mnie poznawał Cię :) jestem zaborczy :D do mojego nicka dolóż Zuziu 17 i będzie mail :)

Gość zuuuuzik
ooo jak miło mmmm nawet bardzo :* :D a końcówka o2.pl ?:D

Gość Skobel
Żaluje że musisz na mnie czekać ale nie mogę nic na to poradzić :(

Gość zuuuuzik
zuuuuzik@o2.pl czekam z niecierpliwością na wiadomość Skobelku :D :D :*

Gość Skobel
Tak tak dobrze myślisz :) :)

Gość zuuuuzik
Skobelku kochany co sie z Tobą dzieje?? :D