Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czy sa tutaj dziecwzyny ktore brzydza sie seksem oralnym?

Polecane posty

Gość Skobej
Ooooo! Zuzia się odnalazła :) Strasznie się ucieszyłem :D :D :D

Gość Skobel
Zaciekawiona - drobne błędy są nawet wskazane bo świadczą o braku profesjonalizmu . A to raczej plus

Gość zaciekawiooona
ale on wie ze jestem niedoswiadczona.. akurat on tez jest niedoswiadczony wiec chce zeby bylo jak najlepiej... bo i tak cos nie wyjdzie... tylko zebym sobie wstydu nie narobila ;o

Wiecie co...napisano juz tyle o technice w robieniu loda....a ja co rusz napotykam na kogos, kto nie wie jak sie go robi.. Przeciez wystarczy wystukac "gogle" i wbic odpowiedni temat i tam jest wytlumaczone od a-z.. krok po kroku i bardzo dokladnie jak to wszystko ma dokladnie wygladac.

Gość Skobel
Eeee tam gogle. Lepiej jest się dowiedzieć czegoś z pierwszej ręki (sory....ust ) :D

Gość SOS sos SOS
:D

Gość Skobel
Ja też mam problem :( i to wielki :( Zuzia wogóle nie zauważa moich zalotów :) Od tygodnia staję na głowie i nic :( Ktoś też tak ma. Doradźcie coś :)

Gość kariokaa1
ja osobiście lubię seks oralny , szczególnie robić go facetowi . Wydawało mi sie ,że każdy mężczezna to uwielbia . chyba nie każdy ,,, Ostatnio dowiedziałam się ,że dla mojego nowego faceta , nie jest ulubiona forma pieszczot. Dziwne . Robię to delikatnie i z wyczuciem , chcę tego, a mój facet nie bardzo ,. O co mu chodzi , przecież faceci uwielbiaja oral . On woli jak sie okazało pobudzanie najpierw ręką a potem stosunek , ewentualnie potem do buzi ,,,

Gość Skobel
Nie mam nic do napisania w temacie ale napisze zagadkę:D Co to jest : blondynka na plaży zakopana do połowy w piasku ? :D

Czegóż można oczekiwać po sflustrowanej blondynce lub durnym zboczeńcu - cienkiego podszywu . Nie uczyli cię w szkole że takie super laski nie sikają , nie robią kupki , nie bekają , nie puszczają bąków , nie rzygają i nie plują :D Także daruj sobie..