Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Komu nie chce sie spać i ma ochotę pogadać ?

Polecane posty

nie, nie mam Cie za kretyna , wogole jak mogles tak pomyslec :P tak jak napisalam , z Wami facetami nic nigdy nie wiadomo :P Sprobuję inaczej: na nowo sie zaloguję moze wtedy cos pojdzie bo czasem tak mialam ze dopiero po ponownym zalogowaniu sie wiadomosci dochodzily :)

Kazdy czlonek męskiego rodu kłamie :classic_cool::P Choc w tym przypadku rzeczywiscie w kulki nie polecialeś , dostałam foteczke :D ale troszke minie zanim otworze i oblukam . Mam jeszcze takie pytanko: moge na publicznym forum skomentować czy raczej jakze swoje cenne i trafne uwagi mam zachowac dla siebie?

Po 1 zaklinam się ze nigdy ale to przenigdy nie umieszczę Twojej foty na tym forum ani żadnym innym ,słowo honoru :) Po 2 mam nadzieję że nie lecisz w kulki i daleś swoją fotę a nie kolegi Kazika czy też Keniutka ;) Po 3 jeżeli to Ty jesteś to ... hmm... zuplenie inaczej Cie wyobrażalam i nie powiem szczerze ze jestem bardzo mile zaskoczona :D jessooo ... te oczka i spojrzenie :D ta karnacja ... eh... Napisales jest to fotka sprzed 2 lat to ja juz wole nie wyobrazac sobie jak teraz wygladasz :D Mialabym jeszcze takie pytanko ale nie wiem czybyc chcial abym zadala je na forum wiec lepiej wysle na miala , mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko temu :D

Aha... ile masz lat jeżeli mozna wiedzieć? Nie pomysl sobie żem Cie podrywam bo w moim sercu jest tylko wspomniany facet choc jakze daleki od ideału ... no i nie jestem powierzchowna -wyglad to nie wszytsko :)

" Aha... ile masz lat jeżeli mozna wiedzieć? Nie pomysl sobie żem Cie podrywam bo w moim sercu jest tylko wspomniany facet choc jakze daleki od ideału ... no i nie jestem powierzchowna -wyglad to nie wszytsko " Nie musisz mi się tłumaczyć, to tylko net. :P🖐️ 22 lata. 🖐️

Kiedy ja sie wcale nie tlumacze a uprzedzam :P 22? eee... to stara dupa jestes hehe :P ale z czego ja sie tak smieje skoro ze mnie tez stara dupa jest :z tylu liceum z przodu muzeum haha ;) :P

" Kiedy ja sie wcale nie tlumacze a uprzedzam " Nie musisz, ja sobie tu nic nie wyobrażam. :classic_cool:🖐️ "22? eee... to stara d**a jestes hehe ale z czego ja sie tak smieje skoro ze mnie tez stara d**a jest :z tylu liceum z przodu muzeum haha " Bez przesady. Ja ten okres określam mianem ostatniego w którym realnie mozna ułożyc sobie życie i ponaprawiac to co się nawaliło. :classic_cool:🖐️

"Dzięki może faktycznie lepiej zadaj na maila... " haha rozsmieszyles mnie :D a co boisz sie czegos albo obawiasz? :P Wyslalam maila oczywiscie jak nie chcesz to nie musisz odpowiadac :P A teraz mowiac juz mlodziezowym slangiem powiem tak : fajna dupa z Ciebie jest albo jak kto woli ciasteczko :classic_cool: :P

"Bez przesady. Ja ten okres określam mianem ostatniego w którym realnie mozna ułożyc sobie życie i ponaprawiac to co się nawaliło. " żarcik żarcik byl :D :P Odnosnie naprawiania to... nigdy nie jest za pozno a wieku 22 lat nie pzesadzaj az tak wielu rzeczy spatrolić nie mozna no chybaze ktos jest wyjatkowo zdolny tak jak np ja i bynajmniej nie chodzi mi o tamtego ciula bo to zuplenie inna bajka :P

aha ... no i nie odpowiedziales mi na pytanie :czy rzeczywiscie jest to Twoja fota a jak nie uslyszalam konkretnej odp to nie uwierzę , zreszta i tak za bardzo wierzyc nie bede bo jak juz wspomnialam wszytscy faceci klamia aczkolwiek z Twoja odpowiedzia bedzie mi razniej hehe :P

"haha rozsmieszyles mnie a co boisz sie czegos albo obawiasz? " Wolałem dmuchać na zimne. :classic_cool:🖐️ "żarcik żarcik byl Odnosnie naprawiania to... nigdy nie jest za pozno a wieku 22 lat nie pzesadzaj az tak wielu rzeczy spatrolić nie mozna no chybaze ktos jest wyjatkowo zdolny tak jak np ja i bynajmniej nie chodzi mi o tamtego ciula bo to zuplenie inna bajka " Wiem, że zarcik ale musiałem się do tego odnieść, chocby po to, żebyś wiedziała, że nawet jeżeli uważasz, że jest źle to możesz to jeszcze naprawić. Oj mozna, nie spartolieł wiele ale wystarczająco by mieć co naprawiać. :P🖐️ "aha ... no i nie odpowiedziales mi na pytanie :czy rzeczywiscie jest to Twoja fota a jak nie uslyszalam konkretnej odp to nie uwierzę , zreszta i tak za bardzo wierzyc nie bede bo jak juz wspomnialam wszytscy faceci klamia aczkolwiek z Twoja odpowiedzia bedzie mi razniej hehe " Po co miałbym oszukiwać? :P Nie wybieram się tu na podryw, więc nie mam po co stosować takch sztuczek. :P🖐️

Wolny jestes? :D ;) hehe nie no zarcik zarcik :D A z ta fota to roznie bywa ... czasem ktos sie wstydzi samego siebie i wstawia foty kolezanki badz kolegi wiec dlatego zapytalam :)

To zaraz wskocze i oblukam bo ciekawosc mnie zżera Mala dygresja : W nicku masz rawiczek z wiara wiec zakladam ze rzeczywiscie tak jest no chybaze przekornie wybrales taki pseudonim hehe aczkolwiek jezeli tak jest to szczerze mowiac podziwiam Cie bo jak na moj gust moglbys miec kazda laske i uzywac zycia do woli ale skoro mimo wszytsko tego nie robisz to dobrze wiedziec ze istnieja jeszcze faceci ktorzy nie mysla tylko jedna czescia ciala i maja poukladane w glowie . W sumie to nie wiem czy mam sie cieszyc czy tez nie , bo gdzie takowych szukac? znajac pecha ja na takiego nie trafie

" Wolny jestes? hehe nie no zarcik zarcik A z ta fota to roznie bywa ... czasem ktos sie wstydzi samego siebie i wstawia foty kolezanki badz kolegi wiec dlatego zapytalam " Oczywiście, ze wolny przecież czeka nas ślub na który musimy zaprosić Beznadziejnego. :P:classic_cool:🖐️ Wiem, że niektórzy mają takie ciągoty ale nigdy nie zrozumiem czemu ich cieszą miłe słowa rzucane pod adresem kogoś innego tak naprawdę. :O🖐️ Ja staram się być zawsze szczery. Ze wskazaniem na staram. :classic_cool:🖐️

"W nicku masz rawiczek z wiara wiec zakladam ze rzeczywiscie tak jest no chybaze przekornie wybrales taki pseudonim hehe aczkolwiek jezeli tak jest to szczerze mowiac podziwiam Cie bo jak na moj gust moglbys miec kazda laske i uzywac zycia do woli ale skoro mimo wszytsko tego nie robisz to dobrze wiedziec ze istnieja jeszcze faceci ktorzy nie mysla tylko jedna czescia ciala i maja poukladane w glowie . W sumie to nie wiem czy mam sie cieszyc czy tez nie , bo gdzie takowych szukac? znajac pecha ja na takiego nie trafie " Nick odzwierciedla prawdę. :classic_cool:🖐️ Dzięki ale koniec już na mj temat bo czuję się niekomfortowo. :P:classic_cool:🖐️ Wiesz byćmoże ich spotykasz tylko z góry zakładasz, że są źli i nie dajesz im szansy. A tak na dobrą sprawę to przecież nie masz aż tak bogatych doświadczeń by sadzić, że nie myślących jedną czescia ciała nie ma. :P🖐️ Pamiętaj jednak, ze każdy facet czasem mysli między nogami, z tym że czasem może właśnie się pokazać najpierw z tej strony, a Ty go skreślisz mysląc że robi to cały czas. :classic_cool:🖐️

Niezauwazylam żeś odpwiedzial hehe :O No wlasnie z naciskiem na STARAM haha Faktycznie NAsz ślub juz zaplanowali hehe no ale musze rozczarowac co poniektorych , jezeli juz cos to tylko cywilny bo jestem osoba niewierzącą i koscielnego nie uznaje . Kiedys jeszcze moglabym pojsc na kompromis ale po ostatnich przejsciach takiego czegos raczej nie uznaje , chybaze nawroce sie ale w to szczerze watpie :D :P

Gość kaiwndu
:):) witam, to znow ja:) o czym piszecie?:)

"No wlasnie z naciskiem na STARAM haha Faktycznie NAsz ślub juz zaplanowali hehe no ale musze rozczarowac co poniektorych , jezeli juz cos to tylko cywilny bo jestem osoba niewierzącą i koscielnego nie uznaje . Kiedys jeszcze moglabym pojsc na kompromis ale po ostatnich przejsciach takiego czegos raczej nie uznaje , chybaze nawroce sie ale w to szczerze watpie " Oj no ale w stosunku do Ciebie jestem. :classic_cool:🖐️ Też jestem ateistą. :classic_cool:🖐️ Musze jednak przyznać, że ślub kościelnego z rozmachem nic nie zastąpi. :classic_cool:🖐️ A jakie miałaś przejścia? :classic_cool:🖐️

"Nick odzwierciedla prawdę. Dzięki ale koniec już na mj temat bo czuję się niekomfortowo." Rozumiem i nie nalegam :P "Wiesz być może ich spotykasz tylko z góry zakładasz, że są źli i nie dajesz im szansy. A tak na dobrą sprawę to przecież nie masz aż tak bogatych doświadczeń by sadzić, że nie myślących jedną czescia ciała nie ma." Moze i masz racje ale mimo iz nie mam bogatych doswiadczen jezeli chodzi chodzi o zwiazki to i tak swoje wiem :] Dawno dawno temu chodzilo sie na dyskoteki , do barow itp i wiem jak to wyglada , kazdy facet chce dobrac sie do majtek . Wiem wiem...zaraz powiesz ze takie miejsca nie sa odpowiednie do szukania faceta ale pracowalam tez z samymi facetami i jak sie ich nasluchalam to szkoda gadac ... :( A jak juz myslalam ze spotkalam naprawde fajnego faceta to co sie okazalo? no faktycznie do majtek sie nie dobieral ale za to oszukal i wykorzystal w inny sposob :] Wniosek? faceci albo mysla jedna czescia ciala albo sami nie wiedza czego chca , zakreca ...zakreca a potem ciał wiec na jedno wychodzi :faceci to swinie i zdania nie zmienie :] Wole juz byc uprzedzona i starac sie uwazac niz potem siedziec i beczec . Facet jako przyjaciel , kumpel? ok dlaczgo nie? bo w sumie wiekszosc moich znajomych i przyjaciol sa przedstawicielami Twojego radu ze sie tak wyraze ale zeby wiazac sie z jakims z Was? o nie ! na jakis czas daje sobie siana :) "Pamiętaj jednak, ze każdy facet czasem mysli między nogami, z tym że czasem może właśnie się pokazać najpierw z tej strony, a Ty go skreślisz mysląc że robi to cały czas. " To akurat jest oczywiste ze czasem facet mysli tylko ta czescia ciala i wcale nie bede sie z tym klocila bo wszak poped płciowy istnieje ,zreszta to dotyczy rowniez kobiet .

"Też jestem ateistą. Musze jednak przyznać, że ślub kościelnego z rozmachem nic nie zastąpi." Tutaj akurat przyznam Ci racje ale mysle ze nalezy rozroznic ślub kościelny od wesela . Dla mnie cywilny z weselem tez moze byc z rozmachem i po co mi koscielny skoro nie wierzę? dla mnie bylaby to hipokryzja :P "A jakie miałaś przejścia? " Nie bede na forum pisala bo wiem ze potem moze byc to uzyte przeciwko mnie . Kiedys o kilku tutaj napisalam a potem... zreszta szkoda gadac ... Kaiwintu-> czy jakos tak ( jeny nie moge zapamietac ale coz... starosc nie radosc hehe a skleroza juz łapie :D ) , rozmawiamy o ...hmm..tak ogolnie o zyciu oraz zartujemy :D

"Moze i masz racje ale mimo iz nie mam bogatych doswiadczen jezeli chodzi chodzi o zwiazki to i tak swoje wiem :] Dawno dawno temu chodzilo sie na dyskoteki , do barow itp i wiem jak to wyglada , kazdy facet chce dobrac sie do majtek . Wiem wiem...zaraz powiesz ze takie miejsca nie sa odpowiednie do szukania faceta ale pracowalam tez z samymi facetami i jak sie ich nasluchalam to szkoda gadac ... A jak juz myslalam ze spotkalam naprawde fajnego faceta to co sie okazalo? no faktycznie do majtek sie nie dobieral ale za to oszukal i wykorzystal w inny sposob :] " Szukasz w złych miejscach. :P:P:P🖐️ Ej no a Ty myślisz, że kobiecie gadki poziomem się wiele różnia? ŻE nie gadają, o tym jak zostały osro zerżnięte, jakiego ma ich facet itp. Takie męskie i kobiece gadki zawsze będą wulgarne. :classic_cool:🖐️ "faceci to swinie i zdania nie zmienie :] " A kim są w takim razie kobiety? :P🖐️ "Tutaj akurat przyznam Ci racje ale mysle ze nalezy rozroznic ślub kościelny od wesela . Dla mnie cywilny z weselem tez moze byc z rozmachem i po co mi koscielny skoro nie wierzę? dla mnie bylaby to hipokryzja " Ale sama ceremonia już nie. :classic_cool:🖐️ "Nie bede na forum pisala bo wiem ze potem moze byc to uzyte przeciwko mnie . Kiedys o kilku tutaj napisalam a potem... zreszta szkoda gadac ... " Norma. Dlatego to forum jest takie fajne, te próby dowartościowania sie kosztem innych są tak żałosne, że aż śmieszne. :P🖐️

"Szukasz w złych miejscach." Nie szukam i nie szukalam , wychodze z zalozenia ze takie rzeczy wychodza same i nie ma sensu na chama za przeproszeniem szukac sobie faceta i jak wariatka latać po dyskotekach , barach , autobusach , kosciolach , bibliotekach, sklepach...itd ( wszak rozne pomysly maja kobity i szukaja faceta w roznych dziwnych miejscach) :P "Ej no a Ty myślisz, że kobiecie gadki poziomem się wiele różnia? ŻE nie gadają, o tym jak zostały osro zerżnięte, jakiego ma ich facet itp. Takie męskie i kobiece gadki zawsze będą wulgarne." hehe no i znowu muszę przyznać Ci racje 😠 ;) faktycznie sluchajac kolezanek badz sama wypowiadajac sie na pewne tematy rowniez zwiazane z ta sferą życia uzywamy/uzywam(przyznam sie bez bicia :P rowniez wulgarnych słow choc jezeli chodzi o moja osobe to akurat jezeli chodzi o seks to az tak nie jade po pandzie byc moze dlatego ze jakies tam w pewnym sensie zacofane poglady na ten temat mam . No ale badz co badz uzywam czasem ostrych slow :) "A kim są w takim razie kobiety?" kobiety?hmmm ... sorry kobitki ale musze kolege uświadomić ;) :D np : chujki wredna małpy "Ale sama ceremonia już nie." oj tam ceremonia dla mnie nie jest Ona wazna , wazne jest to abym Ja kochala Jego a On mnie ,a reszta? to tylko maly dodatek :) Zreszta ja juz mam ze sie tak wyaraze kocepcje na swoj slub hehe :P "Norma. Dlatego to forum jest takie fajne, te próby dowartościowania sie kosztem innych są tak żałosne, że aż śmieszne." ŻAlosne ale czasem mozna kogos tym skrzywdzic .Wiem ze to tylko net i wiem jacy sa ludzie i wypowiedzi na swoj temat traktuje z przymrużeniem oka , w sumie nikt mnie tutaj nie zna i tak naprawde nie wie jaka jestem a po postach to mozna sobie oceniac ... chyba tylko to czy ktos sie zna na ortografii czy tez nie hehe Ale sa ludzie ktorzy jednak biora docinki na powaznie a potem sie dolują i beczą .

hehe ok :) ale na maile jak nie chcesz nie musisz odpowiadac , nie zafocham sie ani nie poczuje sie urazona , to tylka taka mala dygresja byla :D

"Nie szukam i nie szukalam , wychodze z zalozenia ze takie rzeczy wychodza same i nie ma sensu na chama za przeproszeniem szukac sobie faceta i jak wariatka latać po dyskotekach , barach , autobusach , kosciolach , bibliotekach, sklepach...itd ( wszak rozne pomysly maja kobity i szukaja faceta w roznych dziwnych miejscach) " Niby nikt nie szuka ale jednak mysli o tym, ze sie może spotka kogoś fajnego przemykają. :D🖐️ "hehe no i znowu muszę przyznać Ci racje faktycznie sluchajac kolezanek badz sama wypowiadajac sie na pewne tematy rowniez zwiazane z ta sferą życia uzywamy/uzywam(przyznam sie bez bicia rowniez wulgarnych słow choc jezeli chodzi o moja osobe to akurat jezeli chodzi o seks to az tak nie jade po pandzie byc moze dlatego ze jakies tam w pewnym sensie zacofane poglady na ten temat mam . No ale badz co badz uzywam czasem ostrych slow " No właśnie, wstydzcie się. :P Kobiecie nie wypada przelkinać. :P🖐️ "wredna małpy" No i widzisz. Obie płcie pasują do siebie. :P🖐️ "oj tam ceremonia dla mnie nie jest Ona wazna , wazne jest to abym Ja kochala Jego a On mnie ,a reszta? to tylko maly dodatek Zreszta ja juz mam ze sie tak wyaraze kocepcje na swoj slub hehe " ja Cię broń Boże nie zamierzał do niczego przekonywac. Twój slub, Twoja sprawa. :P:classic_cool:🖐️ "ŻAlosne ale czasem mozna kogos tym skrzywdzic .Wiem ze to tylko net i wiem jacy sa ludzie i wypowiedzi na swoj temat traktuje z przymrużeniem oka , w sumie nikt mnie tutaj nie zna i tak naprawde nie wie jaka jestem a po postach to mozna sobie oceniac ... chyba tylko to czy ktos sie zna na ortografii czy tez nie hehe Ale sa ludzie ktorzy jednak biora docinki na powaznie a potem sie dolują i beczą ." Każdy w mniejszym lub więszkym stopniu bierze to do siebie. Rzekłbym, że Ci którzy starają się przekonać, że ich to nie rusza i są na luzie tak naprawdę są najbardziej podatni. :P🖐️ Wiesz tak to już jest, najlepiej nic tu o sobie nie pisać. :P🖐️ "hehe ok ale na maile jak nie chcesz nie musisz odpowiadac , nie zafocham sie ani nie poczuje sie urazona , to tylka taka mala dygresja byla " Nie była znowu taka mała. :D🖐️