Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Komu nie chce sie spać i ma ochotę pogadać ?

Polecane posty

"Niby nikt nie szuka ale jednak mysli o tym, ze sie może spotka kogoś fajnego przemykają." Też fakt :) "No właśnie, wstydzcie się. Kobiecie nie wypada przelkinać." oj a wcale że nie :P jeżeli facetom wypada to i Nam też , w końcu mamy równouprawnienie ,prawda? :P "wredna małpy" No i widzisz. Obie płcie pasują do siebie." Patrząc pod tym kontem ,zgadzam sie :D "ja Cię broń Boże nie zamierzał do niczego przekonywac. Twój slub, Twoja sprawa." Ale ja o nic Cie nie oskarżam ,gdzież bym śmiała :P "Każdy w mniejszym lub więszkym stopniu bierze to do siebie. Rzekłbym, że Ci którzy starają się przekonać, że ich to nie rusza i są na luzie tak naprawdę są najbardziej podatni." Mogę przyznać się bez bicia że rzeczywiście raz coś ąz za bardzo wzięłam do siebie ale bynajmniej nie siedzialam i nie ubolewalam z powodu ze ktoś coś tam o mnie zle napisal , raczej wkurzylam sie na to ze ludzie oceniaja nie znajac czlowieka . "Wiesz tak to już jest, najlepiej nic tu o sobie nie pisać." Teraz to i ja to wiem :)

"No dobra idę odespać zaległą noc. " Dobry pomysł , miałam juz dawno iść spać ale zagadaleś mnie ;) :P Dlatego też zadzieram kiece i lece pod szałera a potem do łożka :) " Widzę, że chyba humor Ci się trochę poprawił i dobrze." Nie zaprzeczam ani nie potwierdzam :) "Do zobaczenia " Kolorowych i do zaklikania 🌼 🖐️

"oj a wcale że nie jeżeli facetom wypada to i Nam też , w końcu mamy równouprawnienie ,prawda? " Jasne, jak gdiześ macie ograniczenia to jest to nierównouprawnienie, a jak gdzieś macie przywileje to podpinacie to do savoir vivre'u. :classic_cool:🖐️ "a ile życia można spieprzyć do 25? abo 30?" Ty masz chyba 25 lat, więc nam to powiedz. :classic_cool:🖐️

jasne, jak gdiześ macie ograniczenia to jest to nierównouprawnienie, a jak gdzieś macie przywileje to podpinacie to do savoir vivre\'u. e tam przesadzasz :P \"a ile życia można spieprzyć do 25? abo 30?\" Tego nie wiem ale za 3 lata moge Ci napisać ile mozna do 25 spartolić :P

Ale miałam dziś dzień , wczoraj odchodząc od komutera chcialo mi sie spac ale wzielam szałera i sie odechcialo , przewracalam sie z boka na bok i nic ... zasnelam grubo po 6.00 , spalam do 11.00 a potem w miasto ruszylam zalatwic kilka spraw , nie zdążyłam wrócić do domu a juz musialam wyjsc z małą na spacer i co? ja jako nawiekszy pechowiec tego świata zaliczylam glebę a w zasadzie nie glebę a schody , poślizgnęłam się i tak slicznie zjechalam ze hoho , tak mnie tylna czesc ciala boli ze siediec nie mogę 😠 No ale to byla tylko taka mala dygresja :D

" Ale miałam dziś dzień , wczoraj odchodząc od komutera chcialo mi sie spac ale wzielam szałera i sie odechcialo , przewracalam sie z boka na bok i nic ... zasnelam grubo po 6.00 , spalam do 11.00 a potem w miasto ruszylam zalatwic kilka spraw , nie zdążyłam wrócić do domu a juz musialam wyjsc z małą na spacer i co? ja jako nawiekszy pechowiec tego świata zaliczylam glebę a w zasadzie nie glebę a schody , poślizgnęłam się i tak slicznie zjechalam ze hoho , tak mnie tylna czesc ciala boli ze siediec nie mogę " Normalnie napisałbym fascynujące :P ale w tym przypadku zadam pytanie czy teraz stoisz czy leżysz? :classic_cool:🖐️

"Tego nie wiem ale za 3 lata moge Ci napisać ile mozna do 25 spartolić " Oj tam co Ty możesz wiedziec o partoleniu kobieto. :P🖐️ Ty jesteś normalną dziewczyna z problemami. :P🖐️

"A co ty mozesz wiedzieć o tym czy mam tylko problemy czy spartolilam juz cos? oj zdziwilbys sie " Opowiedziałaś co nieco i naprawdę wygląda to pozytywnie. Nie widać oznak przegraństwa. :)🖐️ Przywrócili Cię do szkoły, a zawody miłosne przeżywa kazdy(tzn. tylko wygrancy). :classic_cool:🖐️ Nie jestes kobieta, że się burzysz? :P🖐️

A co ja tutaj opowiadalam? pfff... w zasadzie nic i tu nie chodzi o zawod miłosny bo to akurat moze komplikowac zycie a nie zawalać wiec to nie to samo :P No niby jestem kobietą ale nie lubię jak ktoś tak do mnie mówi CHŁOPCZE :P

" A co ja tutaj opowiadalam? pfff... w zasadzie nic i tu nie chodzi o zawod miłosny bo to akurat moze komplikowac zycie a nie zawalać wiec to nie to samo No niby jestem kobietą ale nie lubię jak ktoś tak do mnie mówi CHŁOPCZE " No nie wiem, pisałas jaka jesteś beznadziejna, brzydka i przegrana. :P🖐️ Szczegółów w sumie zero. :P🖐️ Mi się podoba, możesz tak pisać. :P🖐️

"No nie wiem, pisałas jaka jesteś beznadziejna, brzydka i przegrana. Szczegółów w sumie zero." No wlasnie chlopiec szczegolow nie pisalam wiec wiesz... zreszta tu nie o wyglad chodzi czy o jakies uczucia a o wydarzenia z mojego zycia ktore nie daja mi spokoju , spartolily psychike itd "Mi się podoba, możesz tak pisać. " Ja mogę , sam sie zgodziłeś ale Ty nie możesz bom nie wyrazila na to zgody :P

"No wlasnie chlopiec szczegolow nie pisalam wiec wiesz... zreszta tu nie o wyglad chodzi czy o jakies uczucia a o wydarzenia z mojego zycia ktore nie daja mi spokoju , spartolily psychike itd " Nie pisz tak, bo wiesz, że będe chciał zapytac co takiego sie stało. A napisać tego nie możesz, żeby nie zstało użyte przeciwko Tobie tutaj. :P🖐️ To jak mam do Ciebei pisać? :D🖐️

"Nie pisz tak, bo wiesz, że będe chciał zapytac co takiego sie stało. A napisać tego nie możesz, żeby nie zstało użyte przeciwko Tobie tutaj." Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :P Zreszta i tak bym tego nie napisala ani tutaj ani nigdzie indziej :P "To jak mam do Ciebei pisać? " Licze na Twoja inwencję twórczą ;) :P A tak serio to tak jak i wcześniej ale nie używaj słowa "kobieta" :P

"Ciekawość to pierwszy stopień do piekła Zreszta i tak bym tego nie napisala ani tutaj ani nigdzie indziej " Cholera no. :P To musiało być coś strasznego. :P🖐️ Dobra, już nie pytam. :P:classic_cool:🖐️ "Licze na Twoja inwencję twórczą A tak serio to tak jak i wcześniej ale nie używaj słowa "kobieta" " A co w nim jest złego? Uważasz że to poniżające? :P🖐️

"A co w nim jest złego? Uważasz że to poniżające? " Może nie poniżające a seksistowskie . Jak dla mnie osoba ktora zwraca sie w taki sposob uwaza ze kobieta to jakis gorszy gatunek i zwracajac sie w ten sposob daje to odczuć dlatego nienawidze jak ktos tak mowi :P A tak na marginesie : zawsze chcialam byc facetem :classic_cool: , macie lżej w zyciu i wszystko Wam wolno ...nie to co Nam kobietkom :( :P

"Może nie poniżające a seksistowskie . Jak dla mnie osoba ktora zwraca sie w taki sposob uwaza ze kobieta to jakis gorszy gatunek i zwracajac sie w ten sposob daje to odczuć dlatego nienawidze jak ktos tak mowi " A kobietko może być? :P🖐️ "A tak na marginesie : zawsze chcialam byc facetem , macie lżej w zyciu i wszystko Wam wolno ...nie to co Nam kobietkom " Nie pisz tak, bo będę zmuszony wypisac czemu faceci mają gorzej. :P🖐️ "Nie no w sumie "kobieto" jest poniżajace ale to tylko moje odczucie " Nie wiem, może bycie kobietą jest poniżające? :P🖐️

"A kobietko może być?" Nie :P "Nie pisz tak, bo będę zmuszony wypisac czemu faceci mają gorzej." No to napisz , jestem ciekawa co tam wymyslisz :P "Nie wiem, może bycie kobietą jest poniżające? " Nie o to chodzi ze bycie kobieta jst ponizajace ale sposob w jaki mowi to facet i chce pokazac ze kobieta to jakis nizszy , gorszy gatunek , no przeciez pisalam :P

"Nie " Eh te wymagania. :P🖐️ Nic nam facetom nie wolno. :P🖐️ "No to napisz , jestem ciekawa co tam wymyslisz " Faceci żyją krócej. Dzieci sa przyznawane kobietom. Czyli faworyzowanie w sądzie. Facet musi byc zaradny i duzo zarabiac, kobieta może ale nie musi. Facet nie moze uderzyć kobiety, bo jest cham. Kobieta może okładac do woli. :P Facet musi latać za kobietą(choć teraz to już różnie), a nie na odwrót. W seksie: Facetowi lezy, wina faceta. Facet się wcześnie spuści, wina faceta. Kobieta nie ma orgazmu, wina faceta. Gdy kobieta nic nie czuje gdy facet w nią wchodzi, to facet ma małego, a nie kobieta wielką. :classic_cool:🖐️ To tak w skrócie. :P🖐️

"Faceci żyją krócej." To akurat jest przywilej :P Wole umrzec wczesniej niz potem byc ciezarem dla swoich dzieci badz tez tułać sie po domach opieki i nie wiedziec co sie ze mna dzieje :P "Dzieci sa przyznawane kobietom. Czyli faworyzowanie w sądzie." Facet nie potrafi wychowywac dzieci :P A tak wogole uwazam ze dziecko powinno wychowywac sie w pelnej rodzinie :P "Facet musi byc zaradny i duzo zarabiac, kobieta może ale nie musi." Facte tez nie musi a moze wiec troche przesadziles :P "Facet nie moze uderzyć kobiety, bo jest cham. Kobieta może okładac do woli." Z tym sie zgadzam , facet jest silniejszy i jak uderzy kobiete to ta to odczuje a jak kobieta spoliczkuje faceta? no wes przestan nie jestescie z porcelany :P "Facet musi latać za kobietą(choć teraz to już różnie), a nie na odwrót." W tym mamy rownouprawnienie wiec tez przesadzasz :P "Facetowi lezy, wina faceta." A co moze tak nie jest?;) a tak serio to zalezy od sytuacji , czasem rzeczywiscie to wina faceta a czasami i kobity no skoro nie umie rozpalic faceta to jakby nie bylo jej wina :P "Facet się wcześnie spuści, wina faceta." hehe no jakby nie patrzec prawda to jest ale mozna spojrzec na to z innej strony ...moze partnerka az tak podmieca faceta ze nie wytrzymuje i musi? :P "Kobieta nie ma orgazmu, wina faceta." Chyba nie znasz fizjologii kobiety , orgazm w duzej mierze zalezy od faceta ale tez kobieta czasem nie moze go osiagnac z wielu innych powodow niezalezych od partnera :P "Gdy kobieta nic nie czuje gdy facet w nią wchodzi, to facet ma małego, a nie kobieta wielką." Tutaj dodac moge ze wielka to moze nie ale za szybko sie podmieca i jest za wilgotna :P

"To akurat jest przywilej Wole umrzec wczesniej niz potem byc ciezarem dla swoich dzieci badz tez tułać sie po domach opieki i nie wiedziec co sie ze mna dzieje " Żaden przywilej, gdyż Wy macie prawo wyboru, a my nie, zdychamy wcześniej i koniec. :P🖐️ "Facet nie potrafi wychowywac dzieci A tak wogole uwazam ze dziecko powinno wychowywac sie w pelnej rodzinie " Niezależnie od tego, kobieta ma w tym aspekcie lepiej. :p🖐️ "Facte tez nie musi a moze wiec troche przesadziles " Musi chyba że chce być nazywany ofermą życiową. :P🖐️ Kobieta nie pracująca nikogo aż tak nie burzy. :P🖐️ "Z tym sie zgadzam , facet jest silniejszy i jak uderzy kobiete to ta to odczuje a jak kobieta spoliczkuje faceta? no wes przestan nie jestescie z porcelany" A co Wy myślicie, że my nie czujemy bólu? :p🖐️ Mało tego przemoc kobiet wobec mężczyzn jest obiektem drwin i nawet jest akceptowana w filmach i reklamach(często jako wątek humorystyczny). :P:classic_cool:🖐️ "W tym mamy rownouprawnienie wiec tez przesadzasz " Dlatego piszę, ze teraz jest różnie. :P🖐️ "A co moze tak nie jest? a tak serio to zalezy od sytuacji , czasem rzeczywiscie to wina faceta a czasami i kobity no skoro nie umie rozpalic faceta to jakby nie bylo jej wina " "hehe no jakby nie patrzec prawda to jest ale mozna spojrzec na to z innej strony ...moze partnerka az tak podmieca faceta ze nie wytrzymuje i musi? " "Chyba nie znasz fizjologii kobiety , orgazm w duzej mierze zalezy od faceta ale tez kobieta czasem nie moze go osiagnac z wielu innych powodow niezalezych od partnera " Ja to wiem(no dobra ostatniego nie), Ty to wiesz ale jednak werdykt jest bezlitosny, facet jest beznadziejny w łóżku. :classic_cool:🖐️ "Tutaj dodac moge ze wielka to moze nie ale za szybko sie podmieca i jest za wilgotna " Nie wiem, nie znam się. :P🖐️

I tak dla mnie faceci maja łatwiejsze zycie . Jezeli chodzi i kariere zawodowa to macie wieksze pole do popisu no i jakby nie patrzec o wiele prosciej, to Wy szybciej awansujecie i zarabiacie wiecej kasy i tylko dlatego ze jestescie facetami a nie dlatego ze jestescie dobrzy w tym co robicie :P Wiele zawodow dla kobiet jest niedostepnych z uwagi iz sa zawodami typowo meskimi a jak uda Nam sie juz w nich zaistniec to i tak mamy pod gorke :P To my musimy rodzic dzieci , potem mamy rozstepy , kilka kg zdarza sie nie zgubic a potem facet oglada sie za innymi laskami bo my juz niewygladamy tak jak dawniej :P Naszym obowiazkiem jest gotowanie i sprzataniem , nie dosc ze musimy pracowac to jeszcze prowadzic dom i dzieci wychowywac a faceci nie wiedza jakie to jest ciezkie :P A jezeli chodzi o seks to czesto bywa tak ze nie mamy ani sily ani ochoty na to ale za o wy macie i kiedy odmawiamy to wielki foch :P

"Jezeli chodzi i kariere zawodowa to macie wieksze pole do popisu no i jakby nie patrzec o wiele prosciej, to Wy szybciej awansujecie i zarabiacie wiecej kasy i tylko dlatego ze jestescie facetami a nie dlatego ze jestescie dobrzy w tym co robicie " Facet musi tyrać na stanowisko, a kobieta może użyć innych sztuczek. ;):P🖐️ "Wiele zawodow dla kobiet jest niedostepnych z uwagi iz sa zawodami typowo meskimi a jak uda Nam sie juz w nich zaistniec to i tak mamy pod gorke " W tychże zawodach kobiety nie chcą pracować. :classic_cool:🖐️ Facet ma tyrać w kopalni, a kobieta to by zarządzać chciała. :P🖐️ "To my musimy rodzic dzieci , potem mamy rozstepy , kilka kg zdarza sie nie zgubic a potem facet oglada sie za innymi laskami bo my juz niewygladamy tak jak dawniej " Zgadza się tu przyznaję rację. :P🖐️ Macie przejebane. :P🖐️ "Naszym obowiazkiem jest gotowanie i sprzataniem , nie dosc ze musimy pracowac to jeszcze prowadzic dom i dzieci wychowywac a faceci nie wiedza jakie to jest ciezkie " Tu się nie zgodzę. Często jest tez tak, że facet pracuje i zajmuje się domem. :P🖐️ "A jezeli chodzi o seks to czesto bywa tak ze nie mamy ani sily ani ochoty na to ale za o wy macie i kiedy odmawiamy to wielki foch " Bo Wy byście chciały by facet akceptował Wasze bóle głowy. :P Ale z kolei facet musi być zawsze gotowy na seks, bo inaczej albo podejrzenia o zdradę, albo ciapa i libido mu spada. :P🖐️

"A co Wy myślicie, że my nie czujemy bólu? Mało tego przemoc kobiet wobec mężczyzn jest obiektem drwin i nawet jest akceptowana w filmach i reklamach (często jako wątek humorystyczny)." Czujecie ale nie az tak jak my , zreszta rzadko zdarza sie aby baba tlukła faceta dzien w dzien jak dostaniecie raz na rok po mordce to nic wielkiego sie nie stanie a poza tym ma przypadkow a bynajmniej nie slyszalam aby facet wyladowal w szpitalu pobity przez kobiete a jezeli chodzi o odwrotna sytuacje to jednak tak , taki przyklad mialam w domu , mama ledwo uszla z zyciem bo ojciec ja tlukl czym popadnie a teraz ma rente inwalidzka wiec sorry ale mysle ze nad tym nie ma co dyskutowac 🖐️ "Ja to wiem(no dobra ostatniego nie), Ty to wiesz ale jednak werdykt jest bezlitosny, facet jest beznadziejny w łóżku." No bo jak jest beznadziejny to juz nie NAsza wina , zreszta obie strony musza sie starac :P

"Czujecie ale nie az tak jak my , zreszta rzadko zdarza sie aby baba tlukła faceta dzien w dzien jak dostaniecie raz na rok po mordce to nic wielkiego sie nie stanie a poza tym ma przypadkow a bynajmniej nie slyszalam aby facet wyladowal w szpitalu pobity przez kobiete a jezeli chodzi o odwrotna sytuacje to jednak tak , taki przyklad mialam w domu , mama ledwo uszla z zyciem bo ojciec ja tlukl czym popadnie a teraz ma rente inwalidzka wiec sorry ale mysle ze nad tym nie ma co dyskutowac " też tak uważam, bo chyba już napisałaś o kilka słów za dużo. :P🖐️ Ja uważam, że przemocy nie powinno być w ogóle. :classic_cool:🖐️ "No bo jak jest beznadziejny to juz nie NAsza wina , zreszta obie strony musza sie starac " Ja tam nie wiem, w sumei nie wiem nawet co kobieta moze robić podczas, żeby się starać. :classic_cool:🖐️ Zresztą nieważne, bo się zgorszę. :P🖐️

"Facet musi tyrać na stanowisko, a kobieta może użyć innych sztuczek." No tak... wejsc pod biurko szefa tak? chyba za nisko Nas cenisz :P "W tychże zawodach kobiety nie chcą pracować. Facet ma tyrać w kopalni, a kobieta to by zarządzać chciała." A co, mozemy mamy polamac sobie paznokcie powybijac zeby i miec szorstka skore , tak? ;) "Zgadza się tu przyznaję rację. Macie przej**ane." Dzieki za pocieszenie :O "Tu się nie zgodzę. Często jest tez tak, że facet pracuje i zajmuje się domem." Masz trochę racji ale niestety to sie rzadko zdarza :) "Bo Wy byście chciały by facet akceptował Wasze bóle głowy. Ale z kolei facet musi być zawsze gotowy na seks, bo inaczej albo podejrzenia o zdradę, albo ciapa i libido mu spada. " A to juz zalezy od kobiety jak na to patrzy , np ja rozumiem ze ktos moze miec zly dzien i bynajmniej niedoszukiwalabym sie z tym żadnych rewelacji no ale jakby sie czesto to zdarzalo no to wybacz ...ewidentnie zdradza :P