Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Komu nie chce sie spać i ma ochotę pogadać ?

Polecane posty

Gość Z wiarą niezalogowany
Nie łap mnie na honor bo to na mnie nie działa. :classic_cool:🖐️ Musze Cię zmartwić, bo właśnie ją znalazłem. :classic_cool:🖐️ N ale sama dokonałaś wyboru. ;)🖐️

Gość łądna dziewczyna
zasługuje na kogoś normalniejszego

o jessoo ale masz radoche :] to sobie ja wstawiaj gdzie chcesz i ile chcesz mam to generalnie w dupie bo jak juz napisalam to swiadczy o Tobie a nie o mnie i nie lapie cie na honor a stwrdzam fakty oczywiste :]

" o jessoo ale masz radoche :] to sobie ja wstawiaj gdzie chcesz i ile chcesz mam to generalnie w dupie bo jak juz napisalam to swiadczy o Tobie a nie o mnie i nie lapie cie na honor a stwrdzam fakty oczywiste :] " I bardzo mi z tymi faktami oczywistymi dobrze. ;)🖐️

no i pieknie ta fota rozniesie sie po forum , a stwierdzam to po powyzszej wypowiedzi , no wielkie dzieki , naprawde , wiedzialam ze kafe to bagno i juz od dluzszego czasu nie zagldalam tutaj i mialam racje ale to nie dzis akurat musialam tutaj wejsc , dzieki ludziska , naprawde :]

Gość i już sie nie przejmujesz
facetem . Więc pomogło :classic_cool:

Gość
no coś Ty, na pewno żartował...

no to jest mi niezmiernie milo ze jest Ci z tym faktem dobrze , tez sie kurwa ciesze , jak jasna cholera :] P.S. NIENAWIDZE KAFE !!!

" no i pieknie ta fota rozniesie sie po forum , a stwierdzam to po powyzszej wypowiedzi , no wielkie dzieki , naprawde , wiedzialam ze kafe to bagno i juz od dluzszego czasu nie zagldalam tutaj i mialam racje ale to nie dzis akurat musialam tutaj wejsc , dzieki ludziska , naprawde :] " Podziękuj sobie za to, że nie chciałaś po dobroci, a ostrzegałem. ;)🖐️ W drugiej kolejności podziękuj "a ja wygrałem zycie" za jego cenne wskazówki. :classic_cool:🖐️

dziekuje bardzo za taka pomoc :] nie wiem czy zartowal czy nie i nie chce mi sie wnikac ale wiem jedno chce to fote skasowac i prosze niech ktos mi pomoze , dla mnie jest to bardzo wazne :(

"no coś Ty, na pewno żartował..." Chcesz się przekonać? ;)🖐️

Wydrukują ją sobie i powieszę na ściennej makatce obok fot *sami* i tamari :classic_cool: 🖐️

Ale czemu tak się obruszasz, przecież wcześniej pisałaś, że Ci to zwisa. ;)🖐️

zreszta chcesz to ja sobie umieszczaj gdzie chcesz nawet na portalu randkowym , mam to gdzies ... po raz kolejny przekonalam sie ze ludzie do chuje sa i tyle

"zreszta chcesz to ja sobie umieszczaj gdzie chcesz nawet na portalu randkowym , mam to gdzies ... po raz kolejny przekonalam sie ze ludzie do ch*je sa i tyle " Nie płacz diewczynko, tylko żartowałem. :classic_cool:🖐️ Musiałem dać Ci małą lekcję pokory, że czasem lepiej spełnić skromna prośbe drugiego człowieka. ;)🖐️ Foty oczywiście nie będę nigdzie wstawiał. ;)🖐️ Obejrzałem, przetworzyłem, zarejestrowałem, a wkrótce ją wydalę, tak jak wcześniej pisałem. ;)🖐️

" wiesz co... mam gadzies takie zarty :] w ramach rekompesaty za straty moralne moglbys mi pomoc ja zlikwidowac "]" Juz się nie burmusz. 😘🖐️ Niestety ale w tym Ci nie pomogę. Tylko admin,moderator imageshacka może to skasować. Ewentualnie tam jest chyba czaswoy hosting więc kiedyś wygaśnie. :classic_cool:🖐️ Na ten czas pozostaje Ci się modlic by nikt nie podnosił tego tematu. :P🖐️ Oczywiście ze swojej stroy to gwarantuję. ;)🖐️

a tak na marginesie to w koncu kto jest kim? z wiara na pomaranczowo to Ty zalogowany czy podszywy? z tego wynika ze tak ale moge sie mylic , taka godzina i ciezko cos idzie kapowanie mi niektorych rzeczy hehe wiec wole sie upewnic . i dzieki za lekce pokory ale owa juz dostalam bedac za granica :P

"a tak na marginesie to w koncu kto jest kim? z wiara na pomaranczowo to Ty zalogowany czy podszywy? z tego wynika ze tak ale moge sie mylic , taka godzina i ciezko cos idzie kapowanie mi niektorych rzeczy hehe wiec wole sie upewnic ." To ja ale teksty o zdjęciach Sami i Tamari oraz to buzdyganku to podszyw. :D🖐️

"Oczywiście ze swojej stroy to gwarantuję. " mam taka nadzieje :) a co do czasu wygasniecia to ile to trwa? przeciez ja umiescilam wieki temu i jeszcze jest? a moderatorom zgalaszlam i to dwa razy i jak widac to jak kamieniem o sciane :O beznadziejny-> wes przestan co? nie chrzan glupot ok? ja tez jestem beznadziejna , brzydka i wogole do kitu , nikt mnie nie chce i co? mam isc i sie zabic? myslalam juz o tym ale jestem tak beznadziejna ze pewnie i to mi sie nie uda :]

"Nie mogłem się powstrzymać, mam nadzieję, że wybaczysz. " chyba nie mam innego wyjscia i musze wybaczyc hehe zreszta co to za roznica jeden kop w dupe mniej czy wiecej? dla mnie juz nie ma zadnej roznicy , przyzwyczailam sie ze cale zycie nie wiedziec czemu dostaje po tylku i to niezle .

"a co do czasu wygasniecia to ile to trwa? przeciez ja umiescilam wieki temu i jeszcze jest? a moderatorom zgalaszlam i to dwa razy i jak widac to jak kamieniem o sciane " No nie takie znowu wieku. :classic_cool:🖐️ Pewnie coś koło roku, może pół... Nie wiem czy na pewno wygasają ale o ile pamiętam to tak. 🖐️ No niestety ale wiesz to nie ich wina. Oni chyba ostrzegają na stronie, że nie mozna usuwać, więc wiesz. :P🖐️ "chyba nie mam innego wyjscia i musze wybaczyc hehe zreszta co to za roznica jeden kop w d**e mniej czy wiecej? dla mnie juz nie ma zadnej roznicy , przyzwyczailam sie ze cale zycie nie wiedziec czemu dostaje po tylku i to niezle ." Eeej nie bierz mnie na litość, bo się rozkleję :P

"wes przestan co? nie chrzan glupot ok? ja tez jestem beznadziejna , brzydka i wogole do kitu , nikt mnie nie chce i co? mam isc i sie zabic? myslalam juz o tym ale jestem tak beznadziejna ze pewnie i to mi sie nie uda :] " wcale nie jesteś beznadziejna 🖐️ brzydka też nie :O 🖐️ chce cie pełno facetów bo związki miałaś więc kłamiesz :O "a moderatorom zgalaszlam i to dwa razy i jak widac to jak kamieniem o sciane" to męcz ich w kółko... może przez jakię email albo w pyanicha do moderatora zapytaj czemu nie chcą skasowac jednego twojego postu i cały tent temat też zgłoś do ksasacji jako autorka

A tak na marginesie to calkiem milo mi sie z Wami dzis rozmawialo a raczej klikalo , jestem zaskoczona biorac pod uwage moje wczesniejsze "przygody" zwiazane z kafe i dlatego tez zawiesilam swoja dzialalnosc na tym forum . Jednak chyba bede czesciej wpadala tutaj ale jak zauwazylam trzeba robic to pozna pora wtedy mozna napotkac calkiem przyzwoitych ludzi .

Gość
a właściwie czemu wy jeszcze nie śpicie? bo mi się tak oczy kleją...