Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Komu nie chce sie spać i ma ochotę pogadać ?

Polecane posty

"wcale nie jesteś beznadziejna brzydka też nie chce cie pełno facetów bo związki miałaś więc kłamiesz " zwiazki? przepraszam bardzo ale jakie zwiazki? tak naprawde to jak napisalam 1 chlopakiem chodzilam 1,5 roku a zerwal bo nie chcialam za przeproszeniem dac dupy . A reszta? chciecli tylko jednego a ja tak nie chce a jedyny facet ktory tak naprawde mnie interesuje mnie nie chce i zrozumialabym jeszcze jakby to byl jakis playboy bo pieknoscia to ja nie jestem a to taki zwykly szary facet ... ktorego mimo wszytsko kocham :( Wiec mi nie mow ze nie jestem beznadziejna !!!

Gość
to się nazywa determinacja :D

neurosa-> nie spie bo wczoraj spalam do po 17.00 obudzilam sie po 10.00 ale zle sie czulam , glowa bolala i wogole a po co mialam wstawac? zeby beczec po Nim? wole przespac . Tak moje dni wygladaja , potrafie cale dnie i noce przespac a jak nie spie to siedze na necie albo ide pobiegac choc do tego sie zmuszam , poprostu nie mam na nic ochoty ani sily . Prawiczek z wiara-> idziesz juz? no szkoda ... :( beznadziejny-> o co mnie posadzasz? o wazeliniarstwo? ooo.... tego to juz nie wybacze 😠 :P

"idziesz juz? no szkoda ... " Nie ide, jeszcze potrzebuję godziny zabicia czasu. :classic_cool:🖐️ "o co mnie posadzasz? o wazeliniarstwo? ooo.... tego to juz nie wybacze " Haha dostało się mu za mój tekst. :P🖐️ Tak to już jest. Biednemu zawsze wiatr w oczy. :P🖐️

przepraszam bardzo ale o co chodzi z ta determinacja? nie rozumiem :( licytowac sie? a nie , nie mam takiego zamiaru bo i po co? wiem ze jestem beznadziejna i nic nie warta i nie ma co o tym gdybac i wymieniac wszytskiego tj argimentow ktore za tym przemawiaja .

" a właściwie czemu wy jeszcze nie śpicie? bo mi się tak oczy kleją... " bo spałem w dzień jako beznadzijny bezrobotny i do niczego się nie nadajacy i nikomu nie potreby, wykmorzystujacy poczucie winy rodziców że spłodzili cośtakiego, wrzód na zdrowej takance społeczeństwa itd itp...... do dupy z tym wszystkim chyba pójdę sobie cosłyknąc może poparawi mi humor "zwiazki? przepraszam bardzo ale jakie zwiazki? tak naprawde to jak napisalam 1 chlopakiem chodzilam 1,5 roku a zerwal bo nie chcialam za przeproszeniem dac d**y " no to już masz więcej dojrzałości i emocjonalnych doświadczeń niż ja :O "A reszta? chciecli tylko jednego a ja tak nie chce " to też jużsięczegoś nauczyłaś no i dowodzi to tego że jesteś atrakcyjna bo z przysłowiowym "pasztetem" to tylu by nie chciało :D "a jedyny facet ktory tak naprawde mnie interesuje mnie nie chce i zrozumialabym" a może cię interesuje bo zachowuje się inaczej od wszystkcih znanych? "Wiec mi nie mow ze nie jestem beznadziejna !!!" byłaś za granicą, pewnie maz zainteresowania, studia wybrane z chęci a nie braku perspektyw, jaiąś przeszłość o której możesz opowiadać więc jednak jesteś "kimś" no chyba że wszystko to kula w płot :P

"licytowac sie? a nie , nie mam takiego zamiaru bo i po co? wiem ze jestem beznadziejna i nic nie warta i nie ma co o tym gdybac i wymieniac wszytskiego tj argimentow ktore za tym przemawiaja . " Masakra, przesadzasz. :)🖐️ Ty też beznadziejny no ale Ty to projekt jesteś. :P🖐️ Takiego mniemania o sobie to ja nie miałem nawet podczas największego doła. :classic_cool:🖐️

"Takiego mniemania o sobie to ja nie miałem nawet podczas największego doła. " bo pewnie jak piszę jesteś pan idealny zresztą już ktośtu pisał oglądając twoje zdjęcie że jesteś przystojny i masz sensowne wykształćenie więc :O

"Nie ide, jeszcze potrzebuję godziny zabicia czasu. " to fajnie :) rowniez mam ok godizny czasu , do 8.00 jest rejestracja do lekarza ale od ktorej przyjmuje to nie wiem , mam nadzieje ze w godzinach rannych bo jak mi przyjdzie czekac do 12 .00 to nie wiem co zrobie a na dodatek mama pewnie przyjdzie z mala a ta znowu zacznie mnie meczyc to juz wogole porazka , lubie ja , zajebisty z niej dzieciak jest a jak mowi " .... kocham Cie" i zaczyna buziaki dawac to wymiekam az plakac mi ze wzruszenia sie chce hehe (nie smiac sie :P ) ale czasem mam dosc , ostatnio cala bylam w stepelkach z kubisua puchatka i domyc sie nie moglam hehe albo jak przyjdzie a ja spie jeszcze to wdrapie sie mi na lozko , wejdzie na mnie i zacznie nad uchem krzyczec" wstawaj spiochu , wsatwaj i pobaw sie ze mna" to eh... mam ochote krzykanc zeby dala mi swiety spokoj :) "biednemu zawsze wiatr w oczy" oj co fakt to fakt ... a moze ktos ma ochote na kawe? wlasnie wode wsatwilam :D

"a moze ktos ma ochote na kawe? wlasnie wode wsatwilam " Chętnie ale obawiam się, że może być problem z transferem tej kawy. :classic_cool:🖐️ A ja wygrałem zejdz ze mnie. Nie znasz mojej sytuacji a się wypowiadasz. :P🖐️

Gość
z determinacją chodziło o to, że prawiczek z wiarą jest nieźle zdeterminowany że całą noc nie śpi aby nie zaspać :p ja za godzinę kończę mój ukochany nocny dyżur :o kolejny dopiero (?! już) w czwartek :(

"to się przyznaj i moje będzie na wierzchu " Nie twierdze, że moja sytuacja jest porównywalna z Twoją. Jednakże przegrywam. 🖐️ tak trudno to pojąc? :)🖐️

"z determinacją chodziło o to, że prawiczek z wiarą jest nieźle zdeterminowany że całą noc nie śpi aby nie zaspać " Często tak robię, więc już się przyzwyczaiłem. :P🖐️

to też jużsięczegoś nauczyłaś no i dowodzi to tego że jesteś atrakcyjna bo z przysłowiowym "pasztetem" to tylu by nie chciało" wiesz co... niektorzy faceci sa tacy ze niewazne czy brzydka czy ladna , gruba czy chuda wazne aby dziura byla za przeproszeniem , jednym slowem torba na leb i za ojczyzne :] "a jedyny facet ktory tak naprawde mnie interesuje mnie nie chce i zrozumialabym" a może cię interesuje bo zachowuje się inaczej od wszystkcih znanych?" nie , to odpada bo znam tez wielu niesmialych facetow a to wlasnie On mi sie spodobal a nie inni "Wiec mi nie mow ze nie jestem beznadziejna !!!" byłaś za granicą, pewnie maz zainteresowania, studia wybrane z chęci a nie braku perspektyw, jaiąś przeszłość o której możesz opowiadać więc jednak jesteś "kimś" no chyba że wszystko to kula w płot" i co z tego ze mam zaintersowania , szkole i jakies plany? skoro przy obecnym stanie nic nie moge robic bo mi sie poprostu nie chce , nie mam sily ani checi , juz nic nie jest dla mnie wazne nawet ta durna szkola z ktorej mnie wyrzucili , zaluje ze wogole staralam sie aby z powrotem mnie przyjeli do niej skoro znowu ja olewam i nie chodze? prawiczek z wiara-> nie jestem zadnym projektem !!! tylko przez tego chuja moje poczucie wartosci spadlo do zera , ba! nawet jest na wielkim minusie :(

No tez fakt , ciezko bedzie z transferem ale jakby nie bylo kazdy moze zrobic u siebie a pic bedziemy razem przed kompem hehe :D ooo a ktos widzial Twoja fote? hmmm... a moglabym i ja dostąpić tego zaszczytu i rowniez ujrzeć ją? znajac moje szczescie to pewnie nie :(

Gość mnmn
Fajny topik :-)

"prawiczek z wiara-> nie jestem zadnym projektem !!! tylko przez tego ch*ja moje poczucie wartosci spadlo do zera , ba! nawet jest na wielkim minusie " Tobie napisałem tylko, że pewnie przesadzsz i nie ejsteś tak beznadziejna, jak Ci się wydaje. :)🖐️ Projektem jest Beznadziejny, a ja wygrałem i każdy kto tu trochę siedzi o tym wie. :P🖐️ Ja od siebie mogę doradzić, żebyś się nie zadawała z tamtym kolesiem fajtłapą. Skoro już teraz masz niskie poczucie własnej wartości, to przespanie się z nieudacznikiem momże to tylko pogorszyć. :o Szacunek do siebie, to podstawa. :classic_cool:🖐️ No ale zrobisz, jak uważasz. :)🖐️

aha no i przepraszam ze tak przeklinam ale kiedy przypominam sobie o Nim i ogolnie o calym meskim rodzie to nerw mnie bierze i nie potrafie inaczej .

"Projektem jest Beznadziejny" zostaje sięprojektem bo jest siębeznadzijnym i:O superrrr a swojądrogą zabawne bo w necie jest sporo podobnych beznadizjnych typów no ale pan idealny nie przyjmuje do wiadomości że ktoś może być inni niż on i jego idealni fajni znajomi :O

"No tez fakt , ciezko bedzie z transferem ale jakby nie bylo kazdy moze zrobic u siebie a pic bedziemy razem przed kompem hehe " Dobry pomysł ale jestem leniwy. :P🖐️ "ooo a ktos widzial Twoja fote? hmmm... a moglabym i ja dostąpić tego zaszczytu i rowniez ujrzeć ją? " Kilka osób widziało ale wiesz... teraz to ja się bym bał, że mi wywiniesz taki numer, jak ja Tobie tylko z finałem. :P🖐️ Podaj maila to może wyślę ale nie teraz, bo nie chce miec stresa przed wyjściem. :P🖐️

"a od siebie mogę doradzić, żebyś się nie zadawała z tamtym kolesiem fajtłapą. Skoro już teraz masz niskie poczucie własnej wartości, to przespanie się z nieudacznikiem momże to tylko pogorszyć. Szacunek do siebie, to podstawa. No ale zrobisz, jak uważasz. " z tym zadawaniem sie to nic prostszego , nie mam z Nim zadnego kontaktu :( beznadziejny-> a po co mam isc do specjalisty? mam opoawiadac o tym wszytskim? o upokarzaniu sie , zlosci , zalu , nerwach , calej tej beznadziejnosci? nie , nie dziekuje bardzo , juz wystarczajaco sie upokorzylam :] mmm-> to ba! pewnie ze fajny topik , bo my wszytscy jestesmy fajni , cudowni i tacy super :D :P

Gość
Prawiczek ja też chcę fotę :D mój mail w profilu :p dasz?