Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie no gdzie

Gdzie się znajduje fajnych facetów w okolicach trzydziestki?

Polecane posty

Dla tego na tym właśnie forum zadałem pytanie samotnym paniom w okolicach 30, czy samotny ojciec może być postrzegany jako fajny facet w okolicach 30 . W większości przypadków odpowiadałem na pytania i odpowiadałem szczerze, widać dyskusja się rozwinęła i każdy niech sam zadecyduje w jakim kierunku.

Gość Ja-ONA-po30-stce:)
no i dobrze,że się rozwinęła :) Ale sam widzisz,że w dyskusji udział bierze nie wiele osób, nie wspominając o kobietach .Zatem,żeby zdobyć odp jak najbliższą prawdy,musisz przeprowadzić sondaż w realu ;-) -bez obrazy to żart :)

Real nawet panią nie podszedł do gustu to co ja mam powiedzieć? Nie wiem dla czego ale na necie panie są bardziej otwarte na tego typu tematy ;-)

Dobrej nocki życzę :) p.s. czuję,że będzie ciężka ,bo noc b.ciepła :( czekam na śnieg ;-)

nie chodzi o neta czy real, chodzi o ludzi na jakich trafiasz.Ale podbno w necie często sidzą ci ,którym trudno otworzyć się w realu .Prawda pewnie gdzieś po środku :) papapapap

właśnie wróciłam z oglądania gwiazd z moimi córkami :) wszyscy na necie są bardziej otwarci nie tylko panie, bo nikt ich nie będzie oceniał i przede wszystkim pozostaną anonimowi :) Adamus, a czy ty się czujesz fajnym? bo jeśli tak to dobrze, że tu jesteś, a jeśli nie to niepotrzebnie tracisz czas pisząc tu. moim zdaniem za jakiego ty się uważasz tak postrzegają cię ludzie i bycie rodzicem nie ma tu nic do rzeczy. jeśli spotyka się dwoje ludzi z bagażem doświadczeń to to wszystko idzie jakoś poukładać trzeba tylko kompromisów i wszystko jest do poukładania ;) kolorowych snów u mnie nocka też będzie gorąca :)

Raczej nie mam kompleksów, po prostu lubię wiedzieć co panie z różnych rejonów naszego kraju myślą na ten temat, może się przeprowadzę ;-)

to nie widzę żadnych przeciwwskazań do stworzenia szczęśliwego związku znaczy się, że na niewłaściwe anie trafiałeś ;)

Nie wiedzialem Abra że masz córy :) Dziś poszliście już sobie więc ... zgaszę za wami światło

tak, tak mam trzy córki ale to dobrze bo bez nich moje życie było by bez sensu ;) witam wszystkich i mam nadzieję, że w końcu będzie burza bo nie idzie wyrobić :( a ty Alku gdzieś się podziewał cały wieczór? pewnie gdzieś szalałeś :P do wieczora, pa ;)

Szalałem - a potem głónie z szalejącym netem się użerałm :P Gorąco jak w piekle, najchętniej bym tylko w nocy wychodził z domu - wtedy to jest fajnie przyjdź wieczorem na top, ja też się postaram być :D

U mnie fajne grziące, pochmurne niebo do tego deszczyk i wiarti :D nareszcie :D:D:D

Ale przynajmniej masz chmury jakieś :) U mnie moment tylko popadało i już prawie szystko wtschło, ale powietrze fajne jest za to :D - jak tam jeziorko? udało się?

Gość MiskaMala
nareszcie udalo mi sie uzyskac piekny brazowy kolor skory czyli wakacje mozna uznac za rozpoczete :-D

Hej Abra, Miśka - kwiatek dla was 🌼🌼 Proponuję zmienić tytuł topu na "gdzie atrakcyjne mulatki mogą znaleźć facetów :D" U mnie już dawno po deszczu - postraszył, przemknął i pognał gdzieś dalej a teraz pochmurnie ale chłodno :D:D:D podkreślam słowo zapomniane C.H.Ł.O.D.N.O. :)

na dworze zrobiło się trochę chłodniej ale garówa jest nadal więc te potężne burze podejrzewam, że dopiero przed nami ;) tak se siedzę i oglądam eska tv, poszłabym se normalnie na jakąś imprezę , dawno nie byłam. Alku dzięki za kwiatka dam ci za to uśmiech (nic innego nie potrafię wyczarować) :)

Wyczarowałaś fajny uśmiech, więcej nie trzba - wystarczy w sam raz za seryjnego niebieskiego kwiatka - innych nie mają :P. Ja ten week też w domu, miałem gdzieś pojechać za miasto nad wodę ale pogoda zmieniła plany - leci sobie tv, a ja przed kompem :)

to dokładnie tak jak ja, z tym wyjątkiem, że od czasu do czasu muszę uciszać imprezkę jaką moje córy robią w pokoju obok. dobrze, że w bloku nie mieszkamy bo by nas wywalili :P

Witanko ) U mnie się zachmurzyło -nareszcie ,od tych upałów zwariować można :( no wyraźnie witarek czuć:)

Gość MiskaMala
u mnie nuz po burzy, troszke chlodniej a teraz ide pracowac nad swym bosssskim cialem czyli biegac :-D

witaj kobitko :) wkurza mnie taka pogoda dychać nie idzie ale nad jeziorko jechać nie można bo chmury :( ssssłłłłooońńńccceee gdzie jesteś !!!!!!!!!!

myślę,że to lato na długo zapamiętamy :) Ja nie pamiętam takich upałów utrzymujących się tak długo .Straszą ,że całe lato ma takie być.