Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanaaaaaa

Błagam o pomoc, pominelam tabletke, nie wiem co robic

Polecane posty

Gość zdesperowanaaaaaa

kobietki pomożcie, codziennie o 22 biore tabletke, nie wiem jak to sie stalo ze wczoraj zapomnialam , tzn dopiero teraz się zorientowalam kiedy mialam przyjac piatkowa tabletke :-( CO teraz, mam wziaśc dwie tabletki naraz, wczorajsza i dzissiejsza?? wczoraj byłaby 15 tabletka z opakowania dzisiaj 16?? co teraz zrobić?? bardzo prosze pomozcie! Stosuje antykoncepcje od 3 lat i poraz pierwszy mam taka sytuacje

Do końca tej serii tabletek stosuj dodatkowe metody antykoncepcji :)

Gość zdesperowanaaaaaa
jej ale napedzilam sobie stracha, wzielam dwie tabletki naraz, dokoncze opakowanie i nie zrobie 7 dniowej przerwy tylko zaczne nastepne, czy dobrze robie?? Czy antykoncepcja bedzie zachowana??

Weź jak najszybciej zapomnianą tabletkę Nie rób przerwy 7 - dniowej Stosuj 7 dni dodatkową antykoncepcję

Nic nie zmieniaj . Bierz tak jak brałaś wcześniej. Jakby nic się nie stało . Tylko tak jak pisałam stosuj dodatkowe zabezpieczenia do końca tego opakowania a będzie ok:)

Gość maliolada22
myśle ze jestes zabezpieczona , spokojnie , ale wrazie czego stosujcie dodatkowe zabezpieczenie np gumki nic się niemartw , bedzie dobrze

Gość zdesperowanaaaaaa
doznałam dzisiaj szoku, widzac czwatkowa tabletke, nie mam pojecia jak to sie stało, przez 3 lata nie zapomnilam zadnej tabletki. Dzieki dziewczyny za odpowiedz, wzielam 2 tabletki naraz, i na wszelki wypadek po tym opakowaniu zaczne odrazu drugie, tak bedzie bezpieczniej.