Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ika992

czy to już zdrada?

Polecane posty

i jeszcze jedno... wygadać...no fakt plejada gwiazd o ilorazie inteligencji z "górnej półki" i zawsze wierna.... Czyli jestes osobą która nie ma żadnej bratniej duszy ktorej mogłaby to powiedziec..hmm...ciekawe dlaczego...?

Gość wise moze maz ja ma
w tym miejscu ktore tak uroczo okreslilas ale ise ma kulture i oglade za to innym nieco jej brak

Gość dagmara to moze
jest juz jeden powod do usmiechu:) juz sie lepeij poczulas:)jedna rada zanim zacznies cokolwiek przeczytaj uwaznie te ich rozmowy zebys tez na jakas histeryczke nie wyszla i jesli faktycznie beda tam watki takie konkretne jakby dotyczace zdrady to wtedy porozmawiaj z jej mezem:)

Mąż to na pewno ma ją w poważaniu... bo gdyby nie, to by teraz tu nie siedziała i nie wypisywałą tych bzdur, tylko smacznie tuliła by sie w jego ramionach, ale nie!!! ona woli tu po cichaczu siedzieć, podczas gdy on śpi i szukać wyjścia z tej poronionej wyimaginowanej przez siebie historii.... gdzie sama ją sobie zgotowała!!!

Gość dagmara123
wise cyba nalezysz do gropy o jakiej tu dzis rozmawiamy dlatego tak bronisz swojej pozycji .tez sie uwzielas na czyjegos meza ?!

Gość wise to idz pod koldre
a nie sie tu produkujesz sama siebie powazasz pewnie samotna baba co nie ma co robic

powazasz

Gość dagmara123
Wydaje mi sie ze tak zrobie a tym czasem zobaczymy czy pomoze powazna rozmowa :) bedzoe dobrze . Dzieki za pomoc:)

papap :) buzka :)

dagmara123 - mała dygresja, GRUPY się pisze przez U, widzę że iloraz inteligencji też pozostawia wiele do życzenia :]

Gość dagmara123
wise to by sie chetnei przytulila tylko maz wlasnei wrocil do swojej zony i teraz sama zali sie ze zony sa okropne . oj smieszna jestes wise !

Gość dagmara123
a jak sie pisze suka ? bo to chyba twoje imie ?

wise it,s your time for masturbation kobieto brak ci logiki ty piszesz bzdury bo nie masz sie do kogo przytulic /nawet jak cie zwyzywamy to bedziesz szczesliwa .ze ktos wreszcie zwrocil na ciebie uwagę :)

a dagmaruś co niby teraz robisz? też pewnie siedzisz sama jak ten pies i nie masz co ze soba zrobić buachacha

Gość dagmara nie ma co zwracac
uwagi na onwalidow umysłowych:)

Gość dagmara123
tak sie sklada ze mam meza a takie jak ty wpier**laja sie tam gdzie nie trzeba ! szkoda ci teraz ze zawsze maz wraca do zony bo zona jest czescia meza i odwrotnie i zawsze tak bedzie . A takie jaszczurki jak ty moga spac na wycieraczce :)

Gość Marekk
wszystkie jesteście żałosne i traktujecie facetów jak swoje torebki na własność A prawda jest taka, że każdy jest wolny. Małżeństwo nie jest współczesną formą niewolnictwa. jak już złapiecie męża (najczęściej na dzieciaka( to już myślicie, że jest waszą własnością jak murzyn na plantacji. A tu się mylicie. Każdy jest wolny, każdy. I każdy facet może od was odejść kiedy chce i nic na to nie poradzicie moje drogie.

Gość dagmara123
moze jej sie wibrator rozladowal i teraz ma problem ? !

Gość dagmara123
Takie malutkie wtracenei JA NIE MAM DZIECIAKA ! i narazie nie planuje a skoro juz tu jestes to powiedz moze PO CO WAM PRZYJACIOLECZKI ?!

takie błędy walisz że aż mi CIę żal :] daj mi adres pocztowy to kupie Ci i wyślę słownik ortograficzny, to może go trochę przestudiujesz, bo aż wstyd :]

Gość dagmara123
mam 3 latka 3 i pół :P a co zazdroscisz . Ty to 12 mialas jak dziewictwo stracilas ... z zontym .hmmmmmm albo mi sie wydaje albo pisalas juz pa pa wiem moze ... spadaj do lozeczka ... albo na wycieraczke ahahaaahhahahaa

Gość dagmara123
znajdz w slowniku slowo kochanka i poczytaj to moze cie uswiadomi o tym co robisz :)

Gość wise jak widze
kazda osoba z tego topiku bezposrednio zainteresowana tematem budzi w tobie jakies negatywne odczucia wiec uprzejmie prosze zmien topa bo twoje uwagi nie sa raczej przyjemne

Gość dagmara123
Jakbyś byla taka uczona to bys wiedziala ze przestawianie liter to nie ortografia moja droga :)

Gość martusia75
dobry pomysł.. zróbcie dziewczyny rachunek sumienia ile z Was "złapało" faceta na dziecko...a potem wrócimy do rozmowy ...bo po czymś takim chyba nie ma co spodziewać sie rewelacji w pozyciu małzenskim...

Gość dagmara123
Bo tak sie sklada ze ja na tym topiku jestem od poczatku i wiem jak brzmi jego temat a ty wydaje mi sie ze nie wiesz bo to ze ktos nie ma z kim pogadac i zali sie na forum anonimowo to nic zlego bo od tego to forum jest a tacy jak ty to wysmiewaja . Moze bym z toba podyskutowala zle wiem ze to nic nie zmieni w twoim rozumowaniu wiem . ide spac i to zmezem moja droga :) o ktorym ty mozesz tylko pomarzyć albo odebrac go którejś biednej kobiecie . pozdrawiam i zycze milej nocy :)

Gość dagmara123
i juz 2 raz napisze nie mamy dzieci i narazie nie planujemy :)

Gość wise czesc daga milego
tulenia:)