Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzeesiek

Dziewczyny co byście powiedziały swojemu ukochanemu który...

Polecane posty

Gość Grzeesiek
Myślę, że nie masz już na to ochoty bo pozostał Ci uraz po tym co przeżyłaś i nie dziwie Ci się... ale wiesz dobrze że jest to rzecz możliwa i nie wpływa niekorzystnie na pochwę bo ona jest do takich rozciągnięć przystosowana...coś na ten temat wiem bo ratownictwo medyczne studiuje i o układzie rozrodzczym też się uczymy... poprostu jeśli fisting facetowi daje podnięte to trzeba mu uśiwadomoć by robił to tak żebyś ty też czuła przyjemność, a będziesz ją czuła jeżeli on stoponiowo przyzwyczai twoją pochwę do rozciągnięcia... nie mów odrazu "nie bo nie"

Gość miej jaja i to po prostu zrób
Grzesiek ty nic lepiej nie mów bo się zaczną biedne dziewczyny bać ratowników medycznych :D

Gość Grzeesiek
Eee tam nie ma tak źle ... poprostu nie bójcie się fantazjować:D

"a będziesz ją czuła jeżeli on stoponiowo przyzwyczai twoją pochwę do rozciągnięcia... " No dobrze, a jesli po jakims czasie on mi powie, ze jestem za luzna, moge go wtedy strzelic z liscia? Czy lepiej jak wloze mu cos w odbytnice, np 30cm zelowy czlonek:P Widzisz, ja sie nie boje nowosci i roznych rzeczy juz probowalam, ale jesli chodzi o fisting to calkiem stanowczo mowie nie. Bo nie:P

Gość Grzeesiek
Nie ma czegoś takiego jak rozciągniecie pochwy przez fisting na stałe, bo ona zawsze wraca do swego pierwotnego rozmiaru tak funkcjonuje ten narząd...podobnie jest z pupą

Grzesiek ja Ci mówię że takie przekonywanie... argumentami nie przekonasz. Jeśli masz zaufaną partnerkę po prostu pieść ja bądź mega delikatny niech to nie będzie zaraz cała ręka dojdź wpierw np do 4 palców i obserwuj reakcje, jeśli widzisz że się to dziewczynie podoba delikatnie kontynuuj. Możesz np powiedzieć jej np pieściłeś ją czterema palcami. Jeśli Ci powie wyraźnie że"NIE to po prostu odpuść bo w łóżku się do niczego nie zmusza i musi to bawić dwie osoby Po za tym jeśli np ta pieszczota jej się podobała 4 palce i powie Ci NIE to po pewnym czasie sama Cie może poprosić żebyś to powtórzył I bądź cierpliwy i do niczego nie namawiaj

Gość Grzeesiek
Bo nie wiedzą o czym mówią... dlatego zaawansowane formy seksu są dla odpowiednich ludzi jeśli ktoś nie wie jak się do tego zabrać nie powinien proponować, a Ty nie mówc nie bo nie bo są tacy mężczyźni którzy mają fantazje i wiedzą jak to zrobić żebyś czuła tylko przyjemność i potrafią się 100 krotnie odwdzięczyć:D

Gość Kocyk
Próbowałam,na szczęście nie udało się.A bólu,mimo to, było sporo. Jeśli mój chłop lubi kiedy jego kończyny przednie przebywają w okolicy moich majtek to zapraszam jego palec.Lubię czuś się czymś więcej niż wielką dziurą :|

Gość Kocyk
Znaczy kończyny górne,to przecież nie pies :D

Czasem ludzie wsadzają sobie stopy w cipkę, do dopiero perwersja co nie :D

Grzeesiek -> wiesz co, rozbrajasz mnie... z Ciebie to musi byc niezly bajerant:P Hipotetycznie moglabym zalozyc, ze jesli to dla faceta to az taka wielka sprawa to moze, ewentualnie bym pomyslala. Ale to tylko takie gdybanie, bo moj facet wie, ze mnie to nie kreci, wiec raczej nie bedzie nalegal, poza tym ma bardzo duze dlonie :o

Gość Grzeesiek
dokończymy tą rozmowę Anitka bo ide już spać dzisiaj ale odezwę się sprawdzaj to forum pewnie gdzieś koło poniedziałku się odezwę papa!!

Gość Grzeesiek
CZy jest Anitka??

Gość aniulka 1234
Ty studiujesz? ratownictwo medyczne?! Gdzie? Człowieku, skoro twoja laska jest gotowa na takie eksperymenty to zamiast się rozkminiać to idź do łóżka i sobie zrób z nią to tak jak chcesz. Zawsze trzeba pytać o zgodę, choćby była nie wiem jak podniecona i nawet by nie zauważyła że wkładasz jej w pochwę całą dłoń. A przede wszystkim nie rób nic na siłę, bo sprawisz jej ból tylko dlatego, że chcesz spełniać swoje chore fantazje. To, że podczas porodu przez pochwę przechodzi całe dziecko nie oznacza, że łapsko faceta to przy tym zwykły pikuś.

Gość Grzeesiek
Owszem studiuje ratownictwo i wiem oczym mówię. Przecież ja nie zmuszam Ciebie do tego czy kogokolwiek, chcę tylko obalić mit, że przez takie praktyki pochwa się rozciąga i tak zostaje na zawsze... bo to nie prawda...czyli ze względów medycznych przeszkód nie ma do tego chodzi tylko o to żeby zdać też sobie sprawę, że fisting nie musi boleć gdy robi się go prawidłowo i bardzo powoli przy pełnym podnieceniu u kobiety i wtedy naprawdę jest przyjemoność:)

Gość Kocyk
To przepraszam o czym uczycie się na tym ratownictwie?Bo tak naprawdę nie rozumiem czemu tak ciągle podkreslasz,że to studiujesz. Nie rozumiem też czemu nie możesz pojąć,że nie każdej kobiecie będzie się podobało,obojętnie jak delikatnie będzie to robione.

Gość Grzeesiek
Nie podkreślam ale powyżej ktoś mnie o to pytał więc odpowiedziałem. Ok rozumiem twoje zdanie tylko że więszkość z was odrazu wie że jej to nie będzie pasowało nie próbując nawet czy rzeczywiście jest tak źle...

Gość Kocyk
A czy nie możesz pojać,że każdy,co jak co,ale w seksie napewno,ma prawo czegoś nie chcieć?Choćby z nadurniejszego powodu.A Ty to drazysz i drążysz... Ja próbowałam,było beznadziejnie.I tyle.Zreszta sam fakt robienia z pochwy wiadra jest mało atrakcyjny.

Gość Grzeesiek
a mogłabyś napisać ile masz lat??

Gość Kocyk
Niedługo 20.Tak,wiem,napiszesz,że nie dojrzałam do tego.Nie przekonuje mnie to,od 7 lat uprawiam seks,dużo różnych rzeczy robiłam,a to jest po prostu okropne.Jak dla mnie oczywiście.

Gość Grzeesiek
Masz niedługo 20, a seks uprawiasz od 7 lat?? Czyli zaczełaś gdy miałaś 13 lat???????????????????????????????????????????????????????????????? To jest okropne!! Nie dziwię się, że jesteś skrzywiona i teraz boisz się wszystkiego!!

Gość Kocyk
Jak to się boję?To,że coś mi się nie podobało to nie znaczy,że się boję :D I nie życzę sobie obrażania mnie,równie dobrze możnaby powiedzieć,że Ty jesteś skrzywiony.A seks to tylko seks.Więc odpuść sobie te wykrzykniki i znaki zapytania.

Gość Kocyk
tak, zaczęłam uprawiać seks w wieku 13 lat, ale to był przypadek. Po prostu pewnego dnia dopadł mnie pies sąsiada.

Gość Kocyk
Spadaj marny podszywie,postaraj się bardziej :P

Gość Grzeesiek
Jeżeli ktoś uprawia seks od 13 roku życia to rzeczywiście nie dziwe się, że tak pojmujesz seks...dla ciebie to tylko zwykła czynność wogóle nie połączona z miłością... co według Ciebie ma zrobić facet, który ma pewne potrzeby seksualne, a jego żona czy dziewczyna kategorycznie odmawia nawet spróbowania pewnego porozumienia w tych kwestiach...?? i nie mówie ty akurat o fistingu ale ogólnie

Gość Kocyk
Skąd taki pomysł, że tylko seks się dla mnie liczy i nie potrafię odczuwać miłości? Ostatnio bardzo szczerze porozmawiałam na ten temat z moim chłopakiem - wczołgałam się do jego budy, przekąsiliśmy Pedigreepal i wyjawiliśmy otwarcie swoje potrzeby. Jemu nie przeszkadza to, że mam taki apetyt na seks.