Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadiaa87

ostra dieta-modelek-350kcal i cwiczenia--sprawdzona 2 tygodnie

Polecane posty

Gość myza
anoreks... ja jestem od ciebie wyzsza o centymetr i waze 52 kg;p i wcale nie uwazam zebym wygladala jak anorektyczka a co do samej anoreksji to inna sprawa bo to choroba duszy ^^

Gość halina 72
co to ma wogóle znaczyć brak szacuku dla osób starszych i schorowanych ze ja niemieckiego nie zam ale za to umiem władać piękna polsczyzną a ty sama idz do domu publicznego a nie mnie oczerniasz. Zobaczycie jescze zemszcze sie na was pasożyty haaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Gość halina 72
myza powinnaś przytyć a nie głupoty wypsywać ze nie jesteś anorektyczką do rodziców zadzwonie!!!!!!!!!!!

Gość arek1999
Ja osobiście uważam że trzeba dużo jeść i pić również. Moja dieta na cały tydz.to: poniedziałek: galareta z kartoflami i octem wtorek:kielbacha i czosnek czsem chleb środa:krowie ozory polane sosem winegrett czwartek:piergolce ze świnskim mięsem piątek: galareta jako że to post sobota: nic nie jem tylko pije wodkę niedziela : galareta jest najlepsza na kaca:) oto moje rady:)!

Gość halina 72
zgadzam sie z arkiem 1999 galareta jest najlepsza na kaca ja robię taką z przepisu mojej prabapki która podała mi tajemną recepturę na najlepszą galaretę z octem i kartoflami napisz jak bedziesz chciał sie dowiedzieć

Gość mały kucharz
do haliny72 jestem kucharzem małej gastronomi i chce udac sie na konkures kucharski pt. Jak kortofle zmieniły życie moich najblizszych . Konkurs ma na celu ukazanie ważnej roli jaedzenia ziemniakow w zyciu świń. Czy moglbym wykorzystać pani przepis?

Gość halina 72
Ale czy chodzi tu o kartofle z galaretą?

Gość Anżelika18
Ja stosuję dietę 3000 kalorii waże 80kg i mam 1,90 wzrostu zastanawiam sie własnie czy nie zostać anorektyczka lecz w przszłości chce wyjechać do usa bo jestem koszykarką i chcę garć w NBA czy to przeszkodzi mojej przyszłej karieżę?

Gość halina 72
OMG koszykarką dziewczyna pewnie nie masz piersi ani chłopaka lecz nie martw się znajdziesz takiego który cię zechce:) Pozdrowienia z tunezji halincia

Gość mały kucharz
tak halinko chodzi mi o kartofle z galareta mozesz przeslac mi przepis na maila gotujeswinie.@wp.pl

Gość cienka laska
ja jestem plywaczka i mam duze cycki

Gość miłosniczka lodów
słyszalam ze lody pomagaja w utracie wagi, sparawdze to i dam wam znac

Gość halina 72
Przepraszam ale nie mam imejla a z tym gotowaniem to jak tą świnie gotujesz bo ja zawsze rozgotowuje ją i rodzina z warszawy jak przyjeżdza to nie chcą jeśc bo mówią że są wegetarianinami a co to oznacza penie nie jedzą tego rodzaju świn ale u nas na polu to tylko takie są ! czy na allegro da się kupić dziką swinię?

Gość mały kucharz
pani halino ja najpierw zabijam swinie pila mechaniczna pozniej odcianam świniom konczyny nastepnie wyciagam wnetrznosci i faszeruje swinke np buraczkami cebulkami czy nawet ogorkami nastepnie wkladam swinke do piekarnika i pieke przez 1h w temp 180, moje swinie sa bardzo smaczne,chetnie bym sie z pania spotkal i porozmawial o przyrzadaniu swini

Gość i kill ciebie
halina72 oczywiscie ze na allegro da sie kupic dzikie swinie, moj kolega rolniki sprzedaje je jesli chce pani wiecej info na ten temat to prosze napisac moje gg 3265484

Gość anka:P 1,5
żal mi was ludzie, naprawde nie macie wiekszych problemow

Gość adleajda
Zaczynam od dzis :) ktos sie przylacza? :D pewnie nie, ale spoko. :p waga z dzis: 51 kg wzrost: 160 cm

Gość Chokeberry
Ja się przyłączam :))

Gość Chokeberry
chociaż moim zdaniem jeśli by stosować 2tyg dietę 350 to na to samo wyjdzie co 500, bo na 350 metabolizm strasznie zwolni raczej. Ale potrzebuję efektów i restrykcyjnej diety, od jutra, a raczej dzisiaj :) Obecna waga: 59-60kg Wzrost: 173cm

Gość A czy przy takiej
Przy takiej wadze sie odchudzac .Puknij sie dziweczyno w glowe .

Gość nadziewana-czekoladka-light:)
hej, to Was zdoluje, bo mieszkam w Anglii i tu maja tyle pysznych produktow light, ze nie trzeba jesc samych ogorkow, zeby schudnac. Jogurty do wyboru, smaku i koloru, cuda na kiju za 5o kcal tylko, z masa bialka... Jajka maja tak male, ze mozesz zjesc 5 za nasze 2:) napoje gazowane light, co tylko 2wymazysz: cola, fanta, sprite, 7up, soki... wiem ze slodziki sa nie zdrowe, ale diety tez nie sa, a jak juz dietujesz, to chociaz z przyjemnoscia, czyz nie? chrupkie pieczywo po 10kcal kromka, serki light... 350 mozna skomponowac jak chcecie owsianke wtrabic, jogurt, zupe z puszki, batona i jeszce kawalek miesa czy ryby z warzywami na kolacje, wszystko za cene 350 kcal :) hi hi podoba mi sie ta dieta 350 zaczynam z Wami, powodzenia, piszcie o sukcesach

Gość pomocny ktoś
mam zamiar zacząć się odchudzać bo już nie moge patrzeć na ten mój piwny bebech znalałem takie forum http://fajnebabeczki.pl/index.php co o nim myślicie

Gość ROXXY
Ja zaczynam od dzisiaj z dietka :) Dzisiaj zjadlam kromke chlebka razowego z plasterkiem sera koziego! Nic wiecej juz nie jem, zobaczymy co jutro , oczywiscie napisze co i jak ^^

Gość ROXXY
Co do wczesniejszego wpisu : waga z dzisiaj : 72,8 wzrost: 166 cm

Gość DuszaKobiety
I jak Wam idzie dziewczyny? Trudno wytrwać? Ja chcę zacząć od jutra. Miejmy nadzieję, że się uda. Powodzenia :)

Gość szakiraaa777
Hej dziewczyny! ja zaczynam od jutra:D moj wzrost to: 173cm i waga :65 kg;( jestem siatkarka i narazie od miesiaca sie obijam z powodu kontuzji. dlatego postanowilam schudnac. mam nadzieje ze schudne te 8 kg. pozniej przejde na jakas zdrowa diete. ale ciezko sie zmotywowac kiedy mieszkam od czasu kontuzji z mama bo mi pomaga. i ciezko bedzie schudnac kiedy mama takie pysznoci gotuje:) Pozdrawiam i bede pisac jak mi idzie:D

Gość Joanna1971
Jesli miałyście doświadczenia z groźnymi dietami napiszcie do mnie! Chce porozmawiac o dietach bo pisze materiał dziennikarski na ten temat. Proszę o maile j.krainska@tvn.pl lub telefon 519 520 347

Gość Shelly_Fran
I w ten sposób mamy przepis na soczyste ED w pełnym wydaniu... Od kilku lat mam tzw BED i szukam na siebie bata, by jeść regularnie a nie wieczorem pochłaniam największe ilości, po czym idę spać, bo nie mam siły po całym dniu. Kiedyś lekarz stwierdził u mnie bulimię, bo brałam tabletki na przeczyszczenie, żeby nie tyć, a to jest fachowe kompulsywne jedzenie. Powiem wam, że większość kobiet teraz to ma i lekarze mylą to z bulimią, bo i tu i tu główną rolę ogrywa "wilczy apetyt" po długiej głodówce. Różnica polega na tym, że bulimiczka głodzie się specjalnie, mysląc że w ten sposób schudnie po czym następuje atak żarcia (np po kilku dniach), a tu Kompulsywnych jest to brak czasu na zjedzenie czegos porządnego w ciągu dnia, zapychanie żołądka kawą, małymi przekąskami a wieczorem wracamy do domu i najchętniej zjedlibyśmy wszystko z lodówki> jedno i drugie jest głodem niekontrolowanym, czyli człowiek łapie po jakimś czasie, że coś je i co już zjadł. Dieta tu przedstawiona jest dietą anorektyczną. Zdrowa dieta powinna mieć na początku 1000 kcal i zawierać zdrowe produkty w zdrowych proporcjach. Co do modelek - większość z nich to bardzo nieszczęśliwe dziewczyny z zaburzeniami żywienia. Mało jest modelek typu Joanna Krupa, która je i nie tyje. Przykład Ana Carolina Reston jedząca najpierw 1000 kcal dziennie, później 500, bo cały czas wydawało jej się, że jest gruba, na końcu żyła jedynie na jabłku i pomidorze dziennie. Zmarła mając 21 lat a odchudzała sie jak wy. Radzę przemyśleć co ważniejsze zdrowie czy szczupła sylwetka za wszelką cenę. Jeżeli wybierzecie to drugie to już możecie udać sie po pomoc do psychologa

Gość shakiraaa777
Ma pani racje;d Stosowalam ta diete przez 2 dni i skonczylo sie na wymiotach i zemdleniu. obiecalam sobie ze juz nie bede tego stosowac i od 2 msc zaczelam jesc regularnie i troszke mniej. Wszystko co zjem spale na treningu. a jesc sie nie chce z wysilku. I naprawde to dziala. na snaidanie jem bulke z jakas wedlina i pomidorem, 2 sniadania nie jem lub jakies jablko, obiad jem normalny bez zadnych ograniczen tylko ze mniejsza porcje jak zawsze. kolacji nie jadam wogole woda mi wystarczy;d i schudlam w czasie tych 2 mieisecy juz 4 kilogramy i naprawde czuje sie rewelacyjnie. A co do diety dla modelek to slyszalam ze strasznie niszcze zeby;/ Pozdrawiam:)