Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadiaa87

ostra dieta-modelek-350kcal i cwiczenia--sprawdzona 2 tygodnie

Polecane posty

Gość LovingKitty0690
hej mam do was pytanie czy moja dieta ktora stosuje too nie jest w niej za duzo kcal jak na jeden dzien? a wiec sniadanie: serek wiejski granulowany 180g do tego 2 wafle ryzowe i 0,5l wody (lub zamiast serka to 125g twarogu chudego) obiad: szklanka soku pomidorowego puszka tunczyka w sosie wlasnym (130g po odsaczeniu) lub 100g piersi z kurczaka gotowanej 2 wafle ryzowe prosze o odp i opinie

Gość shakiraaa777
Wydaje mi sie ze bedzie dobra. mozna sprobowac. ;)

hmm ja miałam zamiar stosowac głodówkę ale to głupi pomysł rzeczywiście tylko spowolni sie metabolizm wczoraj zjadłam tylko dwa jabłka i wypiłam kawe bez cukru czyli chyba może byc a dzis kromke razowego chleba i tez kawe i na tym koniec czyli w sumie tez nie przekroczyłam kcal?

tylko ja mam taki problem ze najtrudniej chudną mi nogi jakie cwiczenia poleciccie zeby szybko pozbyc sie z nich tluszczyku?

Gość ataii
ja mam wzrostu 165 i waze 89,5kg co ja mam zrobis.dopiero ja mam depreche

Gość ytdcjgvjcgdjkd
Zaczynam od 1 stycznia. Postanowiłam, że pójdę na łatwiznę i podane, przykładowe menu, zastosuję w swoim przypadku i rozłożę je na trzy tygodnie jak to dokładnie jest opisane. Dodatkowo trzy razy dziennie do diety dołączę herbatkę spalającą tłuszcz i witaminy. Jeśli będę miała wystarczającą ilość energii, wprowadzę także ćwiczenia pół godzinki dziennie na orbitreku i wieczorkiem

Gość ytdcjgvjcgdjkd
na steperze.

Gość knhj
anoreksji chcecie sie nabawic ?

Gość Orbit
dolaczam sie! ;) s: jogurt owocowy(125 kcal) o: troche salatki z ananasem i kukurydza (100 kcal) k: jablko ps. ciekawe ile wytrzymam :D

Gość lkjhgg
dzien albo dwa :)

Gość Orbit
Bez przesady ;D Juz mam za soba podobne diety. Jedna trwala 2 miesiace i z 54 kg schudlam do 47 kg.

Też chcę schudnąć (po ciąży) Ważę 62,5 przy wzroście 159 :( Od lutego nie jem wogole smażonych rzeczy tylko gotowane, nic tłustego, nic gazowanego,nie jem białego chleba, makaronów, ryżu, wogole nic z białej mąki, jem warzywa owoce najcześciej jabłka zdrowo się odżywiam moje przykładowe menu dzienne to na przykład dzisiejsze: - surówka z kapusty białej jednej małej marchewki i szczypiorku - starte jabłko -herbata - i na kolacje surówka ze śniadania która mi została i bułka z ciemnego pieczywa powie mi ktoś w jakim tempie mogę zrzucić zbędne kilo, chcę osiągnąć 53-55 kilo

Ja w 4 tygodnie straciłam 9 kg na diecie 500 kalorii, aczkolwiek było to często 400 kalorii i basta. Czuję się bardzo dobrze, to mój 30 dzień diety.

Gość pfdsag
9 kg? jakos po stopce tego nie widac

Początkową wagę zaokrągliłam, bo miałam 60, 5...zresztą 8,5 kg na stopce to chyba też nic strasznego...przepraszam za taki szczegół pani czepialska

grrr...jak mnie drażnią ludzie którzy najpierw bezpodstawnie człowieka kąsają, a potem zwyczajnie się zmywają...bo czemu to do jasnej cholery służy??

Gość pfdsag
nie nie czepiam sie tylko mysłaalm ze sie pomylilas a chcialam wiedziec ile mozna faktycznie schudnac na tym, wiec przepraszam ze tak wyszlo i gratulacje ")

Nie ma sprawy...Po prostu z jednej strony atakują mnie pseudo znawcy diet pisząc że głoduję lub sie joja dorobię, dlatego na każdy taki przytyk jestem przewrażliwiona...Sorki za przewrażliwienie ;)

Gość pfdsag
nic sie nie stało :) powodzenia sama bym byla na takiej diecie ale nie mam silnej woli

moim pierwszym celem jest waga 55kg potem powoli do 52 i wystarczy napisz przykładowy jeden dzień swojej diety

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaha
to jest glodowanie a nie dieta!!!!!

a co ze zdrowiem z rozwaleniem sobie metabolizmu, szwank na zdrowiu nie ijawni ci si odrazu ale z czasem

jak zawsze ta sama gadka, nie zdrowe i nie zdrowe jakby to było nie zdrowe to lekarze by diet nie polecali

a jaki lekarz ci poleci 350 kcal????? hahahahahaha polecaja ale zdrowe diety co za ludzie ":)

Witam...ja na diecie jem mniej więcej tak: jogobella light- 90 pomarańcza- 60 zupa kalafiorowa na rosołku knorr- 100 duży talerz 2wasy z polędwicą- 80-90 kal 2 razy basen w tygodniu i czasem brzuszki albo rowerek..jak zaczniesz za dużo ćwiczyć to szybko opadniesz z sił