Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzata......36

Jak mam wytłumaczyć tej małolatce że mam do tego prawo?

Polecane posty

Malgosiu- ty masz prawo do swoich wyborow i twoj byly maz tez on wlasnie dokonal wyboru, ktorego ty nie akceptujesz ale to nie zmienia faktu, ze on ma prawo wybrac nowa kobiete zamiast przyjazni z toba. wiec radze odpusc byc moze kiedys przyjazn wroci a byc moze nie musisz to zaakceptowac bo w tym wypadku nie tylko ty decydujesz.

Gość ale mam beke
hahahha stawiam dwie teorie: 1) prima aprisilowy dowcip jakiegos pajaca... ale generalnie jebie mnie to.. bo lubie sie wyrzyc na jakis pajac i popisac rozne przykrosci dla autora:):):) 2) autorka tematu jest pojebana :O TAK CZY TAK JEBE CIE HAHAHAHA :D

Gość autorko ty jesteś chora
Ale pomyślcie jeśli to prima-aprilisowy żart,to i tak na pewno tak się dzieję na świecie! Boże,co za świat!

Gość Małgorzata......36
Eh.. no dobra przyznam Wam się, mój byly mąż wciąż mi sie podoba i szczerze mówiąc, liczyłam, że po paru drinkach on ulegnie i znów do siebie wrócimy, w końcu byliśmy ze soba 13 lat, to nie jest mało... ale przez tą małolatke teraz nie wiem co mam robić, własnie mu wysłałam sms-a czy ogląda wieczorem mecz polaków i jeżeli tak, to czy nie chciał by do mnie przyjsc na mecz, zobaczymy czy w ogole odpisze...

Gość malynicku
Nic do ciebie nie dociera. Jak ty to sobie wyobrazasz? Facet bedzie mial 2 "zony"? Z jedna pojdzie na kolacje i do kina a z druga polozy sie spac. Rano wpadnie do ciebie na kawe, a do niej w poludnie na obiad. Chore

Gość Małgorzata......36
To wyżej to podszyw. Nie chcę by do mnie wracał, było nam lepiej osobno. Nie wierzę że on też tego chce, ja też byłam jego przyjaciółką. To że nie spotyka się ze mną to jej sprawka, a nie jego.

Kup porządny wibrator i postaw przed sobą jego duże zdjęcie ....., a jak to nie pomoże, to zostaje tylko szpital. Fajny ten Prima Aprilis w tym roku ......

Gość Małgorzata......36
Wy sie smiejecie a ja naprawdę cierpie.. własnie chciałam do niego zadzwonić i A jak zwykle odpowiedziała, że go nie ma, to jest załosne co ona sobie wyobraza?

Gość dscj894u39u3
jak to co ona sobie wyobraża??!! To jej facet !

Gość Małgorzata......36
a ja jestem jej byłą żoną, znalismy sie 13 lat... a oni raptem rok sie znają, dzwonie jeszcze raz do niego..

to co to za przyjazn byla, ze nie masz nawet jego komorki tyko dzwonisz na domowy i zona odbiera (spuscmy zaslone milosierdzia na ludzkie slabosci, haha)

Gość dscj894u39u3
jesteś BYŁĄ żoną - czyli już nią nie jesteś teraz on ma inną i z nią układa sobie życie - jesteś już mniej ważna albo wręcz nie ważna- nie kumasz tego??

Gość dscj894u39u3
ty jesteś BYŁA a ona OBECNA - wbij sobie do łba idiotko

Gość karotka00
Wiesz,Autorko,z jednej strony staram się ciebie zrozumieć; były mąż dalej dużo dla ciebie znaczy i chcesz,aby stosunki między wami były dobre,jednak nie zapominaj o tym,co już zresztą zostało tutaj niejednokrotnie napisane,że on ma kobietę. Moim zdaniem ona nie robi nic złego; po prostu boi się o swojego mężczyznę,jest zazdrosna i nie życzy sobie waszych kontaktów; nie jest to nic dziwnego na tym etapie ich związku,jeśli rzeczywiście znają się dopiero rok. Pozwól im nacieszyć się sobą; jeśli on nie reaguje na jej zachowanie,to widocznie mu odpowiada. Nie narzucaj się,będzie chciał,to sam się odezwie. Jeśli dla niego wasza przyjaźń jest równie cenna,jak i dla ciebie,nie będzie chciał jej stracić i spróbuje wytłumaczyć swojej kobiecie,że nie jest to nic złego. Ale też nie dziw się jej; zastanów się jak ty byś się poczuła,gdyby twój facet chodził do kina i na drinki ze swoją byłą żoną. Zawsze jest cień podejrzenia,nawet jeżeli twoje intencje są czyste. A niestety bardzo niewiele osób wierzy w przyjaźń damsko-męską.. Aha,i nie lekceważ tej kobiety nazywając ją "małolatką",tylko dlatego,że jest od ciebie o 10 lat młodsza; nie sądzę,żeby podobało się to ani jej,ani twojemu byłemu mężowi,z którego zdaniem tak się przecież liczysz.

Gość Małgorzata......36
Nie no ta małolatka jest bezczelna!! wyobrazcie sobie rozmowe, która miala przed chwila miejsce: Ja-czesc, daj mi M do telefonu Ona-Nie ma go Ja-wiem, że jest Ona-wyłączyłą sie przecież to jest smieszne co ona wyprawia...

Gość skoro podjal taka decyzje
to daj mu spokoj i zajmij sie swoim zyciem

Gość dscj894u39u3
to ty jesteś bezczelna - nie wstydzisz się tak narzucać się tam gdzie ciebie nie chcą??

Gość smieszne to jest to co ty
wyprawiasz. jestescie po rozwodzie a ty go nagabujesz jakby nadal byl Twoj. ona sie boi i zrozum to!! odpusc i nie rob z siebie idiotki

:D ojej... nic nie wytłumaczysz, bo TY NIE MASZ DO TEGO PRAWA :D jesteś teraz babą wpieprzającą się w związek zajętego faceta :) (albo prima aprilisowym żartem;) )

Gość prawda jest taka małgorzatko
że jakby twój byly chciał "przyjaźni" z tobą albo chciał cię stukać to już by to dawno robił za plecami tej "małolatki" tak żeby nawet o tym nie wiedziała. nie dotarło do ciebie jeszcze że on cię po prostu olał??? nie chce kontaktów z tobą, ma swoje życie i nie zamierza tego schrzanić. Miej trochę godności kobieto, odczep się w końcu od niego (bo jesteś jak blulszcz) i znajdź sobie kogoś jak co tak tego potrzeba.

Gość śmieszna jesteś autorko
nie potrafisz się przyznać , że jesteś zazdrosna o niego ..........żal.pl daj im spokój , jesteś żałosna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta dziewczyna powinna dac ci nauczkę , jest jak do tej pory zbyt pobłazliwa , ja zrobiłabym z toba porządek :classic_cool: i to szybko !!!!!!!!

Gość prawda jest taka małgorzatko
* jak ci tak tego potrzeba

Gość Małgorzata......36
JESTEM KURWĄ !!

Gość de.molka
To nie moze byc wszystko prawda. To niemozliwe zeby istnial ktos tak ograniczony w mysleniu. Nie piszcie poraz 100-y tego samego bo ona pewnie ze smiechu lezy juz na nieodkurzonej podlodze.

Gość Małgorzata......36
Hehehe dobra moji drodzy, to byl prima aprilisowy zarcik !! :):) ale was nabrałam hihih

za duzo betonu........ :D :D :D o myciu dupki po kupce to tez ty ? :D

Gość stuknij sie w www
W ogole myslisz kobieto??A jak Ty to sobie wyobrazalas??Przyszedl czas i Twoj ex maz zakochal sie, myslalas ze nie bedziecie razem ale nadal bedziecie sie spotykali??Gdybys Ty teraz byla z innym i on do Ciebie wydzwanial pisal Twoj partner na pewno nie byl by zadowolony!Stuknij sie w palnik porzadnie a ta malolata madra dziewczyna, jeszcze powinna Ci powiedziec zebys sie odpierdolila od jej faceta kretynka!Tez mam ex ktory jest juz w zwiazku i nie wyobrazam sobie wydzwaniac do niego po nocach czy pisac smsy.A rozstalismy sie w zgodzie.Stara jestes a glupia jak but!!

Gość Małgorzata......36
nie wysilajcie sie juz tak.. pisalam, ze to zart z racji 1 kwietnia.. jebane lamusy :)

Gość malgorzata jestes taka
przesmieszna jak woda w klozecie

Gość no brawo brawo brawo
udalo Ci sie, ale cos w tym prawdy musi byc skad bys wzieala taka historie!:D:D:D:D