Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polka1115

Jakie kary za gwałt na ciężarnej?

Polecane posty

Gość olejzpierwszego
zycie ogolnie boli.... nei musisz byc do tego ciezarna.... na marginesie nie sadicie ze duzo sobie one pozwalaja ??

Gość mała 21
polka ja wiem co czujesz

Gość a ja przestrzegam
kara smierci a przed jej wykonaniem publiczne obcięcie penisa i jajec

Gość ja wam powiem wlasnie tak
oj Poleczko, Poleczko :(

Gość do IDIOtow
chamówa się rozprzestrzenia...dać dostęp do netu gówniarzom albo niedorozwiniętym "dorosłym" ŻENADA. idź dziecko do nauki.

Gość do IDIOtow
A Ty się kochana trzymaj jakoś :(

Kiedyś mój kolega ( nie wiedząc o tym że mnei to spotkało mówił ze jego koleżanka została zgwałcona) okazało się ze zglsiła to na policja, przeszła męczarnie na zeznaniach a On dostał 1 rok w zawiasach i 6 tys miała jej zapłacić. Dziewczyna ta żałowała zę to zgłosiła, ale odniosła ulgę i już się nie obwiniała. Nie wiem jaka może być kara za gwałt an kobiecie w ciąży, ale szczerze Ci współczuje. Ja straciłam przez gwałt poczucie swojej siły, staaciał odwagę, nie mam w życiu celu, staję się taka pusta wewnętrznie że szok. Najgorsze że mam napady złości i histeri, mój chłopak nie może tego zrozumieć, a ja nie mogę mu o tym powiedzieć.

Niezależnie od tego ile dostanie policjanci w śledczym powinni zdrowo obić mu ryj. A to jest całkem możliwe, bo oni nierzadko tak robią. Znam przypadek że stlukli morde akurat gwalcicielowi. podobno oberwał nieżle.

Gość jeśli kobietę traktuje się żle
jesli brak szacunku to jest norma,jesli kobieta jest tylko przedmiotem do zaspokojenia popędu sexualnego - trudno się dziwić ,że ludzie z taką moralnością gwałcą ! W ich mniemaniu nie zrobili nic wielce nagannego ,to był tylko wymuszony sex. To jest bandyctwo i powinno się traktować gwałt naprawdę poważnie !Wiele kobiet nawet nie przyznaje się ,że popełniono na nich przestępstwo.Boją się ,że nie będą potraktowane poważnie, z należnym szacunkiem i po prostu się wstydzą.Nie chcą być napiętnowane, a do niedawna i pewnie jeszcze teraz często mówi się ,że sama była sobie winna ! Koszmar! Czas wreszcie karać przykładnie tych zwyrodnialców,bo nietykalność osobista i szacunek należy się nam wszystkim ,zgodnie z naszym prawem i Konstytucją!

Gość Ladyss
Polko1115:**** nie martw sie,czasem trzeba sie wyzalic.... olej te chamskie odzywki.JESTESMY Z TOBA!! takich gnoji powinni wsadzac na dozywocie i OBCINAC TO CZYM SKRZYWDZILI!!!

Gość MIRAAAAAAAAAA
Szczerbata wyjdz z tego forum proszę Cię. DO AUTORKI:trzymam mocno kciuki za Ciebie.Serdecznie pozdrawiam.

Gość Olabogaaaaa
Polka to tylko emoty umie robić. :O Idź wyżal się komuś w realu a nie na forum w koło macieju tą samą buźkę .

bardzo Ci współczuję 🌼 nie czytaj i nie przejmuj się komentarzami, mam nadzieję, że moderia szybko usunie ludzie są bez serca :-( idź na policję i do psychologa, koniecznie szukaj poważnych porad i ludzi którzy Ci pomogą w realu - jestem pewna, że sobie poradzisz a ten kutas dostanie za swoje świat nie jest zły, tylko ludzie są czasem bardzo, bardzo okrutni przytulam Cię mocno trzymaj się

" [zgłoś do usunięcia] bidi bidi gdyby ktoś zgwałcił moją córkę albo mnie to zabiłabym i upozorowała wpadek...gwałciciele to dno zostawiają człowieka ze zniszczoną psychiką, to takie niesprawiedliwe oni potem wychodza na wolność i miewają się świetnie, a ofiary mają uraz do końca życia, za gwałt powinna być kastracja, a za gwałt na dziecku albo ze szczegolnym okrucieństwem kara śmierci " To jest prymitywne:P.Ciekawe jakbyś upozorowała:P.A zapewniam że poród jest groźniejszy od gwałtu:O.A być może przez gwałciciela dłużej pociągniesz bo być może byś wykorkowała przez tą ciąże:P.Czy masz dowody na to:P.

"wampirzyca222 (wampirzyca222@o2.pl) wampirzyca222@tlen.pl Pogieło cie???? Ty wiesz jakie to straszne????? " Nie wiem ale nie słyszałem żeby ktoś umarł z powodu gwałtu a z powodu porodu jak najbardziej:O.Do tego nie widzę dowodów na to że poród jest mniej nieprzyjemny:P.

Gość Skunks
powiesić za jaja na usranej gałęzi:)