Gość ZmotywujcieMnieProszę Napisano Kwiecień 14, 2009 Oki. To już się nie wymądrzam :-) Ale nadal uważam że nie musisz się odchudzać ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeline18 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 ja bylam na tej diecie protal chyba ok 3 miesiace i wysiadlam,nie chcialo mi sie dluzej schudlam ok 8 kg.tylko ze w 3 miesiacu nie jadlam dokladnie tak jak powinno siie i dlatego tylko 8 kg. ;) ale po przerwaniu i tak 4 wrocilo niestety;/ bądź wytrwala i scisle trzymaj sie diety to efekt bedzie napewno ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herenow.marta Napisano Kwiecień 14, 2009 dzięki za wsparcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 no i zjadlam kawalek ciasta:( nie potrafie powiedziec NIE slodkim rzecza:( ZmotywujcieMnieProszę---> tez mi sie wydaje ze powinnam wygladac szczuplo przy tej wadze, ale ja jestem ubita:( wstawiam tu moje zdjecie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/75fb9f1aba2e078e.html moze nie widac dobrze, ale tylek i uda mam wielkie no i te boczki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 ehhh rano zjadłam platki z jogutem, teraz serek wiejski z dokrojonym wlasnorecznie hodowanym szczypiorkiem ;)) jest dobrze! ej co robic zeby chudnac ale biustu nie tracic, bo ja mam tak ze mam duuuze piersi ale bardzo miekkie, czyli sam tłuszczyk a jak go zbubie bede wygladac ohydnie! jakies dwa martwe woreczki! nie moge tak, mam 23 lata wiec musze miec jedrny cyc :d ps tez jestem Ania ;) ale Aniów mamy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 No bioderka apetyczne :) Ale.. moim zdaniem wygladasz calkiem dobrze :) Troche silnej woli... pociesze Cie, bo zjadlam dzis kawalek sernika. A teraz zajadam pomarancze. Na dzis koniec slodyczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeline18 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 I wanna be perfect-> ja mam ten sam problem, ciasta, słodkie rzeczy ajjj to takie trudne sobie odmówić ;( jejku jak ja bym chciala sie pokazac w 2 czesciowym stroju na wakacjach ;( szczerze mowic nigdy takiego nie mialam na sobie, zawsze jednoczesciowy bo strasznie wyglada moj brzuch, rozstepy, boczki i wogole ;/ Anielico ja tez zjadlam kawalek sernika heh ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 ciasto - pamietajmy ze troche cukrow pomaga!! ;)) ehh ja nie mam ciagot do słodyczy tylko do ostrych przekasek...ooo a sosy do pizzy i pizze k ocham nad zycie! chyba nawet te sosy bardziej niz sama pizze, i majonez kocham ta biała smierc! i wszystkie dressingi na bazie majonezu :/ mam schab mrozony i brokuły:d chyba upieke sobie w naczynku a mojemu zarłokowi zrobie normalne schaboszczaki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 ja teraz pije kawke by sie zapchac no a pozniej ten obiadek i o 17 umowilam sie z kolezanka na spacer i wezme ze soba wode mineralna i jablko jakbym zglodniala zebym nie poszla po zadnego batonika Wieczorem sie wybiore na zakupy po jogurt naturalny, jakies musli no i odzywke do wlosow bo stwierdzilam ze nie chce tylko schudnac, ale tez zadbac jeszcze bardziej o siebie:) Teraz jest moj czas!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Hi hi dobrze, ze nie jestem sama :) Powoli, powoli damy rade... ciezko jest tak od razu zrezygnowac z wszystkiego, co do tej pory sie jadlo , ze wszystkich przyzwyczajen :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 http://bi.gazeta.pl/im/3/4935/z4935273X.jpg to jest moje marzenie, tak wygladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeline18 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 jejku jakby to zrobic aby tak wygladac;( rowniez moje marzenie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 do I wonna be perfect, a gdzie biust i pupa? pamietaj kobieta musi miec cyc i pic ;) u mnie tego jest za wiele :D i to najbardziej mnie pogrubia ;) czasem tak mysle ze nago wygladam lepiej niz ubrana :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 ja mam maly biust i tak:D a pupe za duza ale i takl uda sa najgorsze:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 mały biust to sie ciesz tak szczerze, bo sprobuj kiedys tak dla checy znalezc biustonosz ktory ma 65 cm pod biustem a w biuscie 95 :/ zwroc kiedys uwage, jesli znajdziesz daj mi znac jaka to firma :) gdzie tu sie ubrac przy moim wzroscie i bardzo waskich ramionach a takim biuscie? tylko rozciagliwe rzeczy, a ja mam styl...casual elegance wiesz spodniczki, blzeczki na guziczki, zakieciki... ehhh :/ - przypominam mam 152 cm... mowie Ci masakra nic sie w biuscie nie dopina a jak wezme wieszy rozmiar to i tak sie w biuscie nie doopina a reszta wyglada jak po starszej siostrze ;/ a co do ud... tez rozumiem, mam to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 ciesze sie bo uprawiac sport i mi biust na szczescie nie przeszkadza a ja sie tak zapuscilam bo stwierdzilam ze jesli duzo sie ruszam to duzo moge jesc:( i zaczelam sie odzywiac samymi smieciami:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 no tak..mozesz sie poruszac chociaz, ja nie bardzo mam kiedy a jak juz mam kiedy to mam tyle innych zaleglosci ze nie mam kiedy i tak w kolo macieju :/ ale damy rade kurde, nie? no!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Damy! Fajnie ze tu jestesmy bo mozemy sie wspierac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 fajnie fajnie ;) gdy bede chciala zjesc cos "zlego" to napisze a WY macie mnie powstrzymac tak sobie mysle ze moim najwiekszym problemem jest moj Żarłacz ;) :p wiec zeby schuśc musze sie Go pozbyc no Kochanie uwazaj :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 ja po obiedzie juz ryz z kurczakiem:) najadlam sie a nie objadlam jak to mialam kiedys w zwyczaju. Potrafilam jesc tak ze az mnie brzuch bolal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 o mamo!! moj Żarłacz wrocil wczesniej z pracy wiec poszlismy na rowery!!! ledwo zyje! matko nie wiedziala, ze mam taka umierajaca kondyche, ledwo pisze, ale prysznic od razu postawil mnie na nogi, jutro pewno nie usiade na tyłku. ehhh I wonna be perfect jako przyszły nauczyciel wf pewno wiesz duzo nt cwiczen, czy rower usprawnia całe ciało? czy tylko uda - bo czulam jak mi pracuja :) wiecie co jest najgorsze, ze po drodze zobaczylam ze otworzyli u nas filie mojej ulubionej pizzerii :/ ... masakryzm istny powiem wam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZmotywujcieMnieProszę Napisano Kwiecień 14, 2009 Dopiero tu zajrzałam. Plewienie ogródka to też forma ruchu i trudno podjadać brudnymi rękami :-) Aniu I wana be perfekt nie wiem gdzie ty widzisz wielkie uda i tyłek, masz poprostu kobiece kształty, wolałabyś wygladać jak 12 letni chłopiec? A jesli chcesz wyglądać ta jak modelka z rekalmy bielizny to nic prostszego: naucz się obsługi photo shopa, bo a pierwszy rzut oka widać że jej zdjęcie jest retuszowane :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 oo ile nas tutaj :) ciesze sie bo bedzie nam latwiej :P ja dzisiaj trzymam sie dzielnie :P zjadlam rano male sniadanie (2 kromki ciemnego chleba)a na obiad troche bigosu.. na szczescie nie bylo mnie caly dzien w domu wiec nie myslalam o tym... zaliczylam dzisiaj tez godzinke na rowerze.. ale bieganie niestety musialam sobie odpuscic bo cos mnie kluje przy sercu ;/ i nie chcialam ryzykowac.. ale teraz jestem potwornie glodna.. i pije wode .. ale boje sie ze zaraz cos zjem i bede zalowac ;(wytrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 dopiszcie sie do tabelki :) Nick wzrost waga obecna cel wiek Wytrwała 169 72 62 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 jeszcze raz bo cos mi nie wyszlo :p Nick............. wzrost..... waga obecna ....cel .......wiek Wytrwała ........169 .........72 ................62....... 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeline18 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Nick............. wzrost..... waga obecna ....cel .......wiek Wytrwała ........169 .........72 ................62....... 18 Madeline18.......170..........72................60.........18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 oo Madeline18 widz emamy podobna wage i cel takze:) tez matura Cie czeka w tym roku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeline18 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 hehe bardzo podobne ;) martura jeszcze nie w tym roku , jeszcze rok ;) powodzenia bo to już niedlugo ;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 aa bo w sumie rocznikowo to 19 mam :P no niedlugo niedlugo :(( dlatego tez zastanawialam sie czy nie zaczac odchudzania po maturze.. ze niby ciezko nauka mi bedzie szla.. jak myslicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeline18 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 a no to rozumiem ;) ja gdybym miala w tym roku mature zapewne bym sie jeszcze bardziej odchudzala niz teraz przed weselem siostry ;p bo chce na ta okazje wygladac "inaczej". ja ci zabradzo nie doradze bo nie wiem jaki to moze miec skutek czy negatywny czy pozytywy przy nauce ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach