Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mori99

starsza doswiadczona dla młodszego

Polecane posty

Gość mori99

sex z paniom po 40 z 30 latkem , moze ma ktos jakis pomysł jak /gdzie spotkac tkie panie

Gość nie sypiam z komiczne
uniwersytet trzeciego wieku?

Gość Suczka swojego męża_
chyba z "panią" :O

jemu chodzi, jak mozna je zagadac o sex, to ze jest pełno 40 dookoła to wiadomo :D

Gość Leokadia lat 73
Jak to gdzie spotkać??!!! Na kafeterii oczywiście! :D Ja właśnie jestm paniom (dobrze) po 40-tce i bardzo lubie seks!!! 😘

Zagadac o sex mozna w identyczny sposob jak z kobieta po 30tce czy po 20tce. Ja tem nie widze roznicy, jak koles podejdzie do obcej kobiety i spyta czy chce sie bzykac, to prawdopodobnie i tak dostanie z liscia bez wzgledu na to ile ona ma lat.

26 lat. Mgr inż. pracujący, kulturalny. Poznam panią w wieku od 40 w górę. Cel wiadomy. Toruń i okolice. Zapraszam na maila: fetyszysta84@o2.pl

26 lat. Mgr inż. pracujący, kulturalny. Poznam panią w wieku od 40 w górę. Cel wiadomy. Toruń i okolice. Zapraszam na maila: fetyszysta84@o2.pl

Gość jakiśtamfufcio
moja babcia ma delikatnie mówiąc pózny wiek pobalzakowski ale mogę ci dać namiary jeszcze wigorna bardzo :D

26 lat Mgr inż. pracujący, kulturalny. Poszukuję kobiety w wieku 35-55 lat w celu nawiązania znajomości i nie tylko. Stan cywilny, majątkowy i wygląd bez znaczenia. Jestem człowiekiem kulturalnym i lubiącym rozmawiać na wszystkie tematy. Mieszkam w Toruniu. Zapraszam zainteresowane osoby z tegoż miasta i okolic. Pozdrawiam.

Gość el Moreno
Dobrze zbudowany 28latek, 188 cm/90 kg, obdarzony, pozna i zwiąże się z odważną, bezpruderyjną i oczywiście lubiącą seks, chętnie puszystą, dojrzałą kobietą (40-55), która potrafi czerpać przyjemność i ją dawać. Jeśli ten opis pasuje do Ciebie, napisz el_moreno@onet.pl

Gość el Moreno
Mile widziani też panowie w typie bears z dużym przyrodzeniem. Rzecz jasna bezpruderyjni. Ja mobilny - mogę dojechać rowerem :classic_cool: el_moreno@onet.pl