Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kalarepka z miodem

Ile Wam sie uda艂o schudnac na turbo wn lub onz?...

Polecane posty

Go艣膰 Constanza
Hey dziewczyny! bardzo milo ze strony po 3 ze udostepnila nam te diete:))) jestem Ci bardzo wdzieczna! :) bo czailam sie na te diete ale jakos balam sie ze za ta cena moze stac jakies oszustwo... ale teraz, po przeczytaniu diety zamierzam zaczac;) planuje od jutra, jestem uziemiona kontuzj膮 w domu, wiec moge jesc co 2 godziny a i mam duuuzo nauki przed sesja wiec wierze ze uda mi sie zajac mysli nauka a nie jedzeniem:D chce zaczac diete turbo od jutra... jesli uda mi sie dzisiaj ja rozplanowac to zaczne od jutra, a jesli nie, to w najblizszym czasie;) bede sie dzielic z Wami wynikami i odczuciami! i Wy tez piszcie jak Wam idzie, a bedzie nam wszystkim razniej;P :) gratulacje dla tych ktorym juz sie udalo!! :) pooozdrooo:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 yulara
witajcie dziewczyny, dzis jest m贸j trzeci dzie艅 i rano stanelam na wage, o dziwo drgn臋艂a jedna kresk臋 w d贸艂. Ju偶 powoli nie chodze g艂odna, chociaz wczoraj mia艂am do艂a i chcialam ja rzuci膰 w diab艂y, niby sie najadasz ale ile mozna zje艣c "trawy" i to bez 偶adnego sosu. Dzias lepiej, serek wiejski i orzechy na sniadanie ca艂kiem niez艂e. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katier
a mozecie napisac jak skomponowalyscie sobie te pisilki jak jecie? bo ja jestem na podst. i zaplanowalam 1 posilek grejfrut 2 jablko 3 warzywa mieszanka mrozona 4 serek wiejski i pomidor

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yulara
ale przecie偶 w diecie turbo wn jest 6 nie 4 posi艂ki, wiec sprecyzuj jaka masz diete

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yulara
fakt napislas ze jestes na podtsawowej, no to ja Cie niestety nie pomoge

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yulara
a ja mam dzisiaj tak; 1- serek wiejski + orzechy w艂oskie 2- pomara艅cza + pomidor 3- serek wiejski + plasterki sera 偶贸艂tego 4- jajka + orzechy ziemne 5- piers z kurczaka + og贸rek, cebula, pomidor 6- og贸rek+ cebula+ pomidor no i dzis juz sie najadam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yulara
ja w艂asnie zjad艂am jajko i orzechy ziemne (bez soli i t艂uszczu) i czuje sie naprawde syta, no bo ile mozna zjesc orzeszk贸w??? pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SPEC OD N脫G
DZIEWCZYNY! policzcie sobie kalorie. jedz膮c g艂ownie owoce i warzywa wasz bilans wynosi ok 500-600 kcal, a to bardzo ma艂o. za ma艂o aby mozg mogl normalnie funkcjonowac, hamuje sie wydzielanie hormonow itd itp ja sama chcialam zastososwac turbo ale jak mi wyszlo ile to kcal to dzieki wielkie. a jak wroce do norlmalnego jedzienia 2000 kcal to od razu jojo :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qasdeaa
jajko i orzechy ziemne -> bosko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qasdeaa
SPEC OD N脫G --> masz racje!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yulara
no ale nie kazdy przeciez wr贸ci do normalnego jedzenia. poza tym co to oznacza. Ja np. bede jest kasze. ryze ale juz bez sosow tylko z warzywami, nie bede jesc chleba, ktorego i taki - bialego- nie jadlam tylko razowy. Bede jesc wiecej owoc贸w i warzyw. na pewno nie bede sie glodzic a widze ze mojemu organizmowi bardzo pasuje jedzenie co dwie godziny wiec na pewno normalne sniadanie i obiad (zawsze bez ziemnak贸w) no i pomiedzy jakies warzywo czy owoc. Mysle ze przejscie na tluste i niezdrowe na pewno spowoduje jojo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SZUKAM TABELKI
jasne, a skok z 500 na chocia偶by 1200 albo nawet 1000 nie spowoduje jojo? moja znajoma przyty艂a w w czasie 3 dniowej przerwy r贸wne 3 kg mimo 偶e jadla normalnie. ktos moze to wyjasnic? w膮tpi臋. to po prosru reakcja organizmy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Po 3
W diecie nie ma nic o ograniczeniu kcal, to jest moda z tego forum. Ja w 偶aden dzie艅 nie zesz艂am poni偶ej 2000 kcal wi臋c nie tylko przez ograniczenie kalorii ta dieta dzia艂a. A jak tak si臋 przygl膮dam to mam wra偶enie, 偶e dziewczyny na tej diecie im mniej jedz膮 tym gorsze efekty maj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ONZ
po 3 >>> jestem 4 dzien na onz ale nie mam narazie dostepu do wagi, zwarze sie dopiero po zakonczeniu jedenj "serii". mam do Ciebie pytanie... czy jadlas tylko i wylacznie wypisane produkty?bo tak mysle ze skoro mozna serek wiejski to moze mozna tez twarozek z jogurtem naturalnym??to tez nabial... jajecznice smazylas na oleju czy moze na patelni do smazenia bez tluszczu?? i jeszcze jedno: czy do salatki warzywnej mozna dodac majonezu??dzis kupilam gotowa surowke i okazalo sie ze jest z majonezem, bylam w pracy i musialam juz taka zjesc bo nic innego nie mialam ale majonezu bylo bardzo niewiele... z gory dziekuje Ci za wszelkie odpowiedzi;*:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiokrkrk
Po 3 --> a ty jestes na Turbo czy na ONZ? bo na turbo je sie prawie same owoce i warzywa, a na dodatek ka偶膮 obci膮膰 porcje o po艂ow臋. i jak tu zjesc 2000 kcal :? upycham jak moge a i tak za malo wychodzi ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Po 3
na og贸艂 jad艂am twar贸g p贸艂t艂usty bo wol臋 ni偶 wiejski. Jogurtu nie dodawa艂am bo to bardziej w臋gle ni偶 bia艂ko. Jajecznic臋 na t艂uszczu jad艂am, albo jajka z majonezem (ale bez przesady z jego ilo艣ci膮). U偶ywa艂am te偶 oliw臋 z oliwek, olej lniany. Na og贸艂 stosowa艂am zasad臋 偶e mniej t艂uszczu do w臋glowodan贸w a wi臋cej do bia艂ek. Kurczaka te偶 zdarza艂o mi si臋 zje艣膰 ze sk贸r膮, albo nawet czasem wieprzowin臋 jak mi si臋 chcia艂o. Wydaje mi si臋 偶e ta dieta lepiej dzia艂a je艣li si臋 to niej doda rozs膮dn膮 ilo艣膰 zdrowych t艂uszczy, Po za tym przypominam 偶e w ramach w臋gli mo偶na je艣膰 chleb owsiany (o wersji ONZ m贸wi臋) kt贸ry znakomicie podbija kaloryczno艣膰 :) Ja akurat najcz臋艣ciej zamiast chleba jad艂am p艂atki owsiane. Czasem wymienia艂am p艂atki na br膮zowy ry偶. I wtedy nie ma problemu 偶eby zje艣膰 wi臋cej kalorii i cz艂owiek zag艂odzony nie chodzi. Co do gotowych sur贸wek, to majonez w nich to piku艣, ale w nich jest od groma cukru, a cukru powinno si臋 unika膰 w tej diecie. asiokrkrk--> na ONZ by艂am, turbo przerwa艂am tak w po艂owie. Za bardzo upierdliwa :) Ale te偶 sobie dodawa艂am w臋gle na zasadzie jak wy偶ej opisa艂am :) Na samych owocach i warzywach to ja bym z g艂odu pad艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bubka mubkaa
a ile schudlas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Po 3
Po 2 cyklach na ONZ i mniej wi臋cej po艂owie turbo (pomi臋dzy ONZ mia艂am dzie艅 przerwy, i mi臋dzy drug膮 ONZ i turbo 2 dni-pe艂ne ob偶arstwo :() straci艂am 8,4 kg. Teraz jestem na zwyk艂ej M呕 bo czasem to ja bym zjad艂a normalny obiadek :) I tak si臋 zastanawiam czy znowu nie zacz膮膰, bo jeszcze troch臋 mi zosta艂o do zgubienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Po 3
Mam 180 cm wzrostu przed diet膮 wa偶y艂am 88 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yulara
witajcie, ja jestem na turbo no i policzy艂am moje wczorajsze menu i wysz艂o mi 1400kcal. No szczerze m贸wi膮c nie jest to prosta dieta, bo mnie od wtorku m臋cz膮 b贸le g艂owy a dzis to ju偶 mam mega migrene i ledwo siedze w pracy. Gdybym wczoraj nie zjad艂a orzeszk贸w ziemnych to moja dieta mia艂aby jakies 1000kcal no a potem jakbym chcia艂a przej艣c do bardziej normalnego jedzenia to znow bym przyty艂a. No nie jest weso艂o na tej diecie cho膰 jak przeczyta艂am i por贸wna艂am z onz to tamta wyda艂a mi sie bardzo monotematyczna a ta urozmaicona. No ale przy tym nosze cale siatki jedzenia do pracy. Najch臋tniej bym zjad艂a co艣 bardziej normalnego, jak膮s kanpeczk臋 z chleba razowego z serem 偶贸艂tym i pomidorkiem. Tesknie za tym...sorki za wyw贸d pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yulara
witajcie, ja niestety poleg艂am. Po tym jak ma艂o co nie zemdla艂am w pracy przerywam diete turbo, ale nie oznacza to ze bede sie zarzerac. Bede je艣c mniej, bez kolacji, bede pic duzo wody, jesc mieszanki warzywne z ryzem, a nie z makaronem. Nie laczyc miesa z weglowodanami (to naprawde bardzo pomaga), no i generalnie m贸wi膮c nadal czesto i mniej ale troche inaczej. Moze tez do tego do艂膮cz臋 b艂onnik, na pewno bardzo przydatny. Pozdrawiam i trzymam kciuki za te wszystkie, kt贸re daja rad臋 ania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qasdeaa
1400kcal to du偶o jak na diete. ale dobrze ze przerwalaas skoro sie zle czulas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 n.a.t.i
hej, ja ju偶 jak wcze艣niej pisa艂am tez jestem na diecie turbo. dzisiaj trzeci dzie艅. widz臋 juz jakie艣 efekty. t艂uszcz na brzuchu jakby zmala艂, nie wiem ile wa偶臋, nie chce wchodzi膰 na wag臋 i ewentualnie si臋 zniech臋ca膰. mam o tyle gorzej, 偶e chodz臋 do szko艂y. czekam tylko na przerw臋, by wszama膰 cokolwiek. w dodatku wszyscy jedz膮 kanapeczki, a偶 艣linka cieknie. dzi艣 np mia艂am sa艂atk臋 jajeczn膮. nie przepadam za jajkami, ale dzisiaj tak mi smakowa艂y mmm ;) majonez kupi艂am sobie light. ciekawe czy jest jaka艣 r贸偶nica mi臋dzy light a normalnym. w smaku s膮 niemal identyczne. przyznam Wam, dziewczyny, 偶e zastanawiam si臋 nad przerwaniem, ale nie dlatego, 偶e wymi臋kam. od kiedy mam t膮 diet臋 boli mnie g艂owa i bardzo cz臋sto robi mi si臋 ciemno przed oczami lub s艂abo. Nie mog臋 wej艣膰 normalnie na schody. Na wychowaniu fizycznym padam na drugim k贸艂ku wok贸艂 boiska, gdzie ca艂a moja klasa przebiega spokojnie trzy. my艣licie 偶e te b贸le g艂owy i "ciemno艣ci" przed oczami wynikaj膮 z tej diety? a tak z innej beczki - majonez mo偶na doda膰 tylko do sa艂atek czy te偶 innych warzyw? np mam na kolacj臋 rzodkiew, pomidor, sa艂at臋. czy mo偶na do tego te偶 doda膰 majonez? pozdrawiam Was.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiokrkrk
nie jest dobrze, coraz wi臋cej jest doniesien o omdleniach i mroczkach na diecie turbo. ona jest jakas toksyczna czy co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 n.a.t.i
wa偶y艂am si臋 dzisiaj rano. jestem na czwartym dniu, g艂贸d opanowany. m贸j organizm chyba ju偶 przywykn膮艂 do nowego jedzenia. przez 3 dni zrzuci艂am 1,5 kg. jestem w totalnym szoku ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yulara
no s艂uchajcie, ja rzeczywi艣cie przewra艂am turbo wn ale przez trzy dniu urwa艂am 1 kilo - jak na moje nieiwelkie ilo艣ci do zrzucenia to niezle. Wczoraj i dzisiaj na odiad zjad艂am rybke z warzywami. No i nie jad艂am wczoraj juz kolacji bo mi sie nie chcia艂o. Dzis jednak odczuwam jeszcze skutki tej diety, nadal boli mnie g艂owa a w zasadzie cmi. Niestety zadne leki na to nie pomagaj膮. Jednak postanowi艂am sobie, tak jak wczesniej pisa艂am, 偶e nie bede podjadac wieczorem no i postaram sie wyeliminowac s艂odycze i niezdrowe zarcie. Musze jeszcze napisa膰, 偶e kiedys przeczyta艂am o kobiecie, ktora byla w specjalnym o艣rodku na diecie oczyszczaj膮cej - przez tydzien a przez pierwszych 3-4 bola艂a ja g艂owa. Lekarz powiedzia艂, 偶e todlatego, 偶e organizm pozbywa sie toksyn. Moze cos w tym jest ale b贸l g艂owy a zupe艂ny brak si艂y to co innego. Trzymajcie sie ciep艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Constanza
hey dziewczyny! jednak postanowilam zaczac najpierw od kopenhaskiej a potem przejsc na turbo.. co o tym myslicie? czy po kopenhaskiej jest szansa dalszego zrzucania kilogramow przechodzac wlasnie na diete turbo czy lepiej byloby innej sprobowac? choc wlasnie na te chcialabym przejsc bo wyglada kuszaco i ze strony menu i ze spadkow wagii :) pozdro i prosze o uwagii!! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b膮blumia
hejka laski jestem na tej diecie od wczoraj po pierwszym dniu wydawa艂o mi si臋 偶e za du偶o tych posi艂k贸w ale dzisiaj rano gdy stan臋艂am na wage z ciekawo艣ci to rewelacja 0,7kg mniej , stosowa艂am ju偶 kilka diet ale w 偶adnej nie wytrwa艂am bo ci膮gn臋艂o mnie do s艂odyczy a tu narazie nic wystarczy mi to co jem i najwa偶niejsze trzeba du偶o pi膰 Moja waga startowa 73,8 wzrost 166 cel 64 lub 60kg a mo偶e mniej ,to si臋 oka偶e w trakcie mam nadzieje 偶e wytrwam bardzo tego chce dla mojego dobrego samopoczucia. :) :) :) Narazie jest ok.

Udost臋pnij ten post

hejka laski jestem na tej diecie od wczoraj po pierwszym dniu wydawa艂o mi si臋 偶e za du偶o tych posi艂k贸w ale dzisiaj rano gdy stan臋艂am na wage z ciekawo艣ci to rewelacja 0,7kg mniej , stosowa艂am ju偶 kilka diet ale w 偶adnej nie wytrwa艂am bo ci膮gn臋艂o mnie do s艂odyczy a tu narazie nic wystarczy mi to co jem i najwa偶niejsze trzeba du偶o pi膰 Moja waga startowa 73,8 wzrost 166 cel 64 lub 60kg a mo偶e mniej ,to si臋 oka偶e w trakcie mam nadzieje 偶e wytrwam bardzo tego chce dla mojego dobrego samopoczucia. :) :) :) Narazie jest ok.

Udost臋pnij ten post